Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
...με ροζ στριγκάκι σε έχω....
...
Εγω δε βάζω τέτοια....
![]()
....
πειράζει????;;;
:rotflmao:![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
...με ροζ στριγκάκι σε έχω....
...
Εγω δε βάζω τέτοια....
![]()
....
πειράζει????;;;
:rotflmao:![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Nα μαντέψω?
Εσύ και το μηχανάκι σου ε?
ΘΕΑ ΘΕΑ!
Να τα πούμε απο κοντά σε είχα παρεξηγήσει!
Ναι βρε όποτε θές...
Μονο κοίτα να φοράς και αυτό το ρόζ που έλεγες πιο πάνω....
![]()
Πές μου όμως ειλικρινά....![]()
.
.
...σε κόβει;;;?????
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Ναι βρε όποτε θές...
Μονο κοίτα να φοράς και αυτό το ρόζ που έλεγες πιο πάνω....
![]()
Πές μου όμως ειλικρινά....![]()
.
.
...σε κόβει;;;?????
![]()
![]()
![]()
Οχι το φοράω πανω απο τη φόρμα!![]()
Το ΟΛΟ σκεπτικο ειναι ηλιθιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Έδώ είμαστε.
Έχω προσέξει ότι πολλοί φίλοι του forum καταφέρονται πολλές φορές εναντίον των ευρωπαϊκών (περισσότερο ιταλικών) μηχανακίων και κάποιοι άλλοι εναντίον των ιαπωνικών. Λογικόν είναι ο καθένας να έχει τις προτιμήσεις του αλλά τι είναι αυτό που σας κάνει να επιλέγετε την μία ή την άλλη σχολή;
Προσωπικά τείνω προς Ιαπωνία και αναφέρω παρακάτω τους λόγους.
1. Αξιοπιστία. Πολλοί ίσως διαφωνίσουν αλλά νομίζω ότι είναι αντικειμενικό να πούμε ότι τα γιαπωνέζικα είναι εν γένει αξιόπιστα.
2. Τεχνολογία. Νομίζω ότι οι περισσότερες καινοτομίες, μας έρχονται από εκεί.
3. Τιμές. Οι φίλοι μας οι γιαπωνέζοι έδωσαν απλοχερα στον κόσμο ΦΘΗΝΑ μηχανάκια.
4. Design. Αν και εδώ θα φάω πολλές μούτζες, πιστεύω ότι σε κάποιες κατηγορίες (πχ ss) τα ομορφότερα είναι σχιστομάτικα.
5. Ποικιλία. Τα πάντα από παπί μέχρι πύραυλο
Για πείτε μου τη γνώμη σας ...
![]()
![]()
![]()
Η μονη διαφορα που υπαρχει ειναι στο μυαλο του καθενα...μηχανες φτιαχνουν και οι μεν και οι δε..
Στο τελος τελος,οτι πληρωνεις παιρνεις.
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γι’αυτο τους περνας στην πιστα, σε αφηνουν για να βλεπουν την θεα...
![]()
![]()
![]()
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
Νομίζω οτι εδω μέσα έχουμε αρχίσει και παραγνωριζόμαστε!Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Το ΟΛΟ σκεπτικο ειναι ηλιθιο.
Η μονη διαφορα που υπαρχει ειναι στο μυαλο του καθενα...μηχανες φτιαχνουν και οι μεν και οι δε..
Στο τελος τελος,οτι πληρωνεις παιρνεις.
Δε ξέρω αν είστε φίλοι ή όχι με τον Super_toto...αλλά το να λές κάποιον ηλίθιο δεν είναι λίγο!
Για χαλαρώστε εδω μέσα λίγο όλοι... κουβέντα κάνουμε εώς χαβαλέ! αλλά και τα δύο έχουν όρια!
Δε μπορεί ο καθένας εδώ μέσα να αμολάει άπρεπους χαρακτηρισμούς σα Κλ@ανιές γιατί έχει τα νέυρα του επείδή κάποιος για παράδειγμα του έχει πιάσει τη θέση που παρκάρει ή τσακώθηκε με τη γυναίκα του κτλ...!
Σταματήστε να κρύβεστε πίσω απο το πληκτρολόγιό σας και αρχίστε να κάνετε κουβέντα σαν να έχετε το άτομο μπροστά σας! Ωστε ότι του πείτε να έχετε τα κότσια να τα πείτε και μπροστά του!
Και δε το λέω σε εσένα προσωπικά μόνο αλλά γενικώς και σε πολλούς εδώ μέσα!
Ο καθένας με τα μυστικά του!Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
![]()
![]()
![]()
γι’αυτο τους περνας στην πιστα, σε αφηνουν για να βλεπουν την θεα...
![]()
![]()
![]()
![]()
GAY το κάναμε και αυτό το θρέντ... Ας γυρίσουμε τώρα στα παλιά!Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Ο καθένας με τα μυστικά του!![]()
Δε μου λέτε?
Γιατί είστε κομπλεξικοί με τις πολλές στροφές και τα πολλά άλογα του Ιαπωνικού κινητήρα???
Ακούω κάθε 3 και λίγο 160 άλογα στις 45.365σαλ!
Γιατί τόσο κόμπλεξ?
Δεν τον ξέρω τον κύριο και ούτε θα ήθελα. Δεν απαντάω στον ίδιο απλά και μόνο γιατί δεν θέλω να χαλάσω το thread που απο ότι βλέπω δίνει αφορμή για συζήτηση , ηλίθια ή όχι ας το κρίνει ο καθένας.Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Νομίζω οτι εδω μέσα έχουμε αρχίσει και παραγνωριζόμαστε!
Δε ξέρω αν είστε φίλοι ή όχι με τον Super_toto...αλλά το να λές κάποιον ηλίθιο δεν είναι λίγο!
Για χαλαρώστε εδω μέσα λίγο όλοι... κουβέντα κάνουμε εώς χαβαλέ! αλλά και τα δύο έχουν όρια!
Δε μπορεί ο καθένας εδώ μέσα να αμολάει άπρεπους χαρακτηρισμούς σα Κλ@ανιές γιατί έχει τα νέυρα του επείδή κάποιος για παράδειγμα του έχει πιάσει τη θέση που παρκάρει ή τσακώθηκε με τη γυναίκα του κτλ...!
Σταματήστε να κρύβεστε πίσω απο το πληκτρολόγιό σας και αρχίστε να κάνετε κουβέντα σαν να έχετε το άτομο μπροστά σας! Ωστε ότι του πείτε να έχετε τα κότσια να τα πείτε και μπροστά του!
Και δε το λέω σε εσένα προσωπικά μόνο αλλά γενικώς και σε πολλούς εδώ μέσα!
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Να απαντησω σοβαρα τωρα γιατι βλεπω οτι τσιτωσες λιγακι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
GAY το κάναμε και αυτό το θρέντ... Ας γυρίσουμε τώρα στα παλιά!
Δε μου λέτε?
Γιατί είστε κομπλεξικοί με τις πολλές στροφές και τα πολλά άλογα του Ιαπωνικού κινητήρα???
Ακούω κάθε 3 και λίγο 160 άλογα στις 45.365σαλ!
Γιατί τόσο κόμπλεξ?
Για να βγαλεις απο Ι4 160 τροχο (λεμε τωρα) πρεπει αναγκαστικα να ανεβεις παρα πολυ σε στροφες λειτουργιας και αυτο θα το πετυχεις σε μικρο ευρος στροφων.
Αυτο σημαινει οτι την μεγιστη δυναμη δεν θα την εκμεταλλευτεις πουθενα αλλου παρα μονο στο τελος της ευθειας οπου θα εχεις πλεονεκτημα σε σχεση με ενα V2.
Αρα, τι εχεις? Ενα μοτερ που στο στριφτερο κομματι δεν δουλευει στις στροφες που αποδιδει καλυτερα (εκτος εαν εσυ πας ταπα με 16.000 σαλ)!
Νομιζω αυτη ειναι η βαση της κριτικης προς τους Ι4.
Γιατι τωρα ολος ο κοσμος παιρνει Ι4 και οχι V2?
Εχει να κανει σιγουρα και με την τιμη αφου V2 ειναι συνηθως Ιταλικα και αρα ακριβοτερα μηχανακια, αλλα κυριως κατ'εμε, εχει να κανει με το οτι (ειδικα στην πατριδα μας) εντυπωσιαζεται ευκολα καποιος με την δυναμη και την αδρεναλινη της ευθειας παρα με την δυσκολια που κρυβει και την ενασχοληση που απαιτει το "στριβειν".
Αρα, παρε ενα φτηνο τζαπαν βρωμογκαζο και βγες και λιωστο στα φαναρια, γιατι που να τρεχεις τωρα να κανεις μαθηματα, να παιρνεις εξοπλισμο και να λιωνεις στις πιστες (στις ποιες?)...
Κανονισε Τιτανα, τοση ωρα εγραφα, απαντα σοβαρα!
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
Τι να απαντησει ειπες κ τιποτα σοβαρο?
Εισαι ακομη στην εποχη της 916 που στους αγωνες τοτε οντως υπερτερουσαν τα ν2...
Άλλος για στρίνγκ;;;???![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Τι να απαντησει ειπες κ τιποτα σοβαρο?
Εισαι ακομη στην εποχη της 916 που στους αγωνες τοτε οντως υπερτερουσαν τα ν2...
Δηλαδή πως να το διατυπώσουμε για να σας φανεί σοβαρο κε Καθηγητά;;;
Δεν είπε και κάτι που δεν ισχύει ο άνθρωπος. Μήπως να πεταχτεί να βάλει ένα κουστουμάκι και να κάτσει να το ξαναγράψεί;;;
Η εποχή της 916 όντως πέρασε, αλλά ο Troy ακόμα τους την "εφαρμόζει"...
![]()
Ναι αλλα σε ποιους τον εφαρμοζει κ με τι εργαλεια!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Winning World Superbike Championship in 1996 with Ducati; double win at Misano in 2000 with Aprilia, my first podium on the FP1 at Misano in 2004. Winning my first race on the GSXR1000K5 for Alstare Corona Suzuki, Winning World Superbike Championship in 2005 with Suzuki
Καλυτερα να μασας παρα να μιλας