Καλησπερα φιλοι μηχανοβιοι!Εχω μια απορια σχετικα με τα τρια γκρουπακια που χωριζονται οι οδηγοι στα trackday του 0-300 πια ειναι η αντιστοιχια του ασπρου-κιτρινου-πρασινου group?
Καλησπερα φιλοι μηχανοβιοι!Εχω μια απορια σχετικα με τα τρια γκρουπακια που χωριζονται οι οδηγοι στα trackday του 0-300 πια ειναι η αντιστοιχια του ασπρου-κιτρινου-πρασινου group?
ΣΤΑ 350 ΧΛΜ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΟΝΑΞΙΑ!!!
www.bikepics.com/members/vicxx11/
Αν θυμάμαι καλά....Αρχικά δημιουργήθηκε από vic13r
Κίτρινο ->αρχάριοι
Πράσινο ->Μαθητές CSS
Ασπρο -> Γρήγοροι ιδιώτες (κάτω από 1.10 νομίζω) και αγωνιζόμενοι
Να σαι καλα!Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Αν θυμάμαι καλά....
Κίτρινο ->αρχάριοι
Πράσινο ->Μαθητές CSS
ΣΤΑ 350 ΧΛΜ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΟΝΑΞΙΑ!!!
www.bikepics.com/members/vicxx11/
καμία σχέσηΑρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Αν θυμάμαι καλά....
Κίτρινο ->αρχάριοι
Πράσινο ->Μαθητές CSS
Άσπρο group άτομα που έχουν περάσει από τα σχολεία και είναι γρήγοροι
Πράσινο group άτομα που έχουν περάσει από τα σχολεία και είναι πιο αργοί
Κίτρινο group άτομα που δεν έχουν κάνει κάνένα μάθημα
group αγωνιζόμενων δεν έχουμε
Ιωάννα 0-300
Δηλαδη γρηγοροι ιδιωτες ή/και αγωνιζομενοι (μεταξυ 1.01 - 1.07) δεν μπορουν να προπονηθουν ?
Συμφωνα με τα οσα εχω καταλαβει "αποκλειονται" απο τη διοργανωση εφοσον δεν υπαρχει λογος να κατεβουν για προπονηση για λογους ασφαλειας εφοσον δεν εχει προβλεφθει γρηγορο group για να μπορουν να οδηγησουν σε αντιστοιχους ρυθμους....![]()
μέχρι πριν 1,5 χρόνο οι αγωνιζόμενοι συμπληρωναν group και ήταν μόνοι τους, τώρα με δύο και τρεις συμμετοχές δεν κάνουμε group, άλλωστε δεν πιστεύουμε πως πρέπει να έχουμε 4 group γιατί θα περιμένετε πολύ ώρα για να μπείτε στην πίστα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από G M
Δηλαδη γρηγοροι ιδιωτες ή/και αγωνιζομενοι (μεταξυ 1.01 - 1.07) δεν μπορουν να προπονηθουν ?
Συμφωνα με τα οσα εχω καταλαβει "αποκλειονται" απο τη διοργανωση εφοσον δεν υπαρχει λογος να κατεβουν για προπονηση για λογους ασφαλειας εφοσον δεν εχει προβλεφθει γρηγορο group για να μπορουν να οδηγησουν σε αντιστοιχους ρυθμους....![]()
Ήθελα να το ρωτήσω και εγώ αυτό Γιώργο!
Τελικά οι γρήγοροι Ιδιώτες χωρίς σχολείο που μπαίνουν?
Γιωργο, νομιζω ειναι ανουσιο να σκαλιζουμε το θεμα και να το παμε χωρις λογο σε διαμαχες (γιατι εκει καταληγουν ολα συνηθως).
Δεν βλεπω γιατι θα πρεπει σωνει και καλα οι γρηγοροι-χωρις-μαθηματα-ιδιωτες να πανε σε TD του 0-300.
Τα TD του 0-300 εχουν αυτη την πολιτικη να μεριμνουν για αρχαριους και μαθητες των σχολειων -που κατ εμε ειναι σωστη- και οποιος θελει συμμετεχει.
Οποιος δεν θελει, παει σε αλλο TD που του ταιριαζει καλυτερα.
Ολοι οι γρηγοροι ιδιωτες χωρις μαθηματα μπορουν πολυ απλα να μπουν σε καποιο TD αλλου διοργανωτη! Δοξα τον Μεγαλο υπαρχουν ενα σωρο (Ζαφειροπουλος, Ανεμος, κλπ)...
Ειλικρινα δεν βλεπω τον λογο να σχολιαζουμε περαιτερω το θεμα...
Νίκος
Open Horizons
Nίκο δεν έχω καμία πρόθεση για διαμάχη... απλά πολλές φορές οι μέρες του 0-300 με βολεύουν και θα ήθελα να συμετάσχω!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Γιωργο, νομιζω ειναι ανουσιο να σκαλιζουμε το θεμα και να το παμε χωρις λογο σε διαμαχες (γιατι εκει καταληγουν ολα συνηθως).
Δεν βλεπω γιατι θα πρεπει σωνει και καλα οι γρηγοροι-χωρις-μαθηματα-ιδιωτες να πανε σε TD του 0-300.
Τα TD του 0-300 εχουν αυτη την πολιτικη να μεριμνουν για αρχαριους και μαθητες των σχολειων -που κατ εμε ειναι σωστη- και οποιος θελει συμμετεχει.
Οποιος δεν θελει, παει σε αλλο TD που του ταιριαζει καλυτερα.
Ολοι οι γρηγοροι ιδιωτες χωρις μαθηματα μπορουν πολυ απλα να μπουν σε καποιο TD αλλου διοργανωτη! Δοξα τον Μεγαλο υπαρχουν ενα σωρο (Ζαφειροπουλος, Ανεμος, κλπ)...
Ειλικρινα δεν βλεπω τον λογο να σχολιαζουμε περαιτερω το θεμα...
Και αν το επίπεδό μου μοιάζει με τους προχωρημένους με CSS ας μπώ εκεί...
Eαν τα track του 0-300 απευθυνονται κυριως σε αρχαριους/εμπειρους μαθητες του CSS θα πρεπει να διευκρινιστει. Υπαρχουν αρκετοι ιδιωτες του 1.04-1.08 που εαν τους στριμωξουμε στο κιτρινο και μοναδικο εκτος CSS group με οδηγους του 1.15+ και 1.20 θα υπαρξει προβλημα. Εχουν αναφερθει κατα καιρους παραπονα απο "γρηγορους" οδηγους που αντιμετωπισαν τραγελαφικες καταστασεις ή τους εκαναν "ban" με μαυρες σημαιες.
Επειδη οι περισσοτεροι αφηνουν τις εργασιες τους τις Τεταρτες, θα πρεπει να γνωριζουν απο πριν τις οποιες "ειδικες" συνθηκες του εκαστοτε trackday. Ελπιζω την επομενη φορα που αναφερθει εκπροσωπος του περιοδικου στην διοργανωση να ενημερωσει τους ενδιαφερομενους για τις λεπτομερειες προς αποφυγη προβληματων σε μελλοντικες διοργανωσεις.......
Οι χρόνοι στο κίτρινο γκρουπάκι είναι σε κάποιες περιπτώσεις και 1:40.....Αρχικά δημιουργήθηκε από G M
Eαν τα track του 0-300 απευθυνονται κυριως σε αρχαριους/εμπειρους μαθητες του CSS θα πρεπει να διευκρινιστει. Υπαρχουν αρκετοι ιδιωτες του 1.04-1.08 που εαν τους στριμωξουμε στο κιτρινο και μοναδικο εκτος CSS group με οδηγους του 1.15+ και 1.20 θα υπαρξει προβλημα. Εχουν αναφερθει κατα καιρους παραπονα απο "γρηγορους" οδηγους που αντιμετωπισαν τραγελαφικες καταστασεις ή τους εκαναν "ban" με μαυρες σημαιες.![]()
Είχα την εντύπωση ότι μπορούμε να μπούμε και στο άσπρο γκρουπάκι. Ξέρω άτομα που δεν έχουν κάνει μάθημα αλλά μπαίνουν σε αυτό.
Ιωάννα αν μπορείς σε παρακαλώ πολύ απάντησε μας να ξέρουμε τι γίνεται.
Ευχαριστώ.
Φίλε μου το 1.04 με το 1.08 ξέρεις πόσο διαφορά έχει? Η μέρα με τη νύχτα...Αρχικά δημιουργήθηκε από G M
Eαν τα track του 0-300 απευθυνονται κυριως σε αρχαριους/εμπειρους μαθητες του CSS θα πρεπει να διευκρινιστει. Υπαρχουν αρκετοι ιδιωτες του 1.04-1.08 που εαν τους στριμωξουμε στο κιτρινο και μοναδικο εκτος CSS group με οδηγους του 1.15+ και 1.20 θα υπαρξει προβλημα. Εχουν αναφερθει κατα καιρους παραπονα απο "γρηγορους" οδηγους που αντιμετωπισαν τραγελαφικες καταστασεις ή τους εκαναν "ban" με μαυρες σημαιες.
Επειδη οι περισσοτεροι αφηνουν τις εργασιες τους τις Τεταρτες, θα πρεπει να γνωριζουν απο πριν τις οποιες "ειδικες" συνθηκες του εκαστοτε trackday. Ελπιζω την επομενη φορα που αναφερθει εκπροσωπος του περιοδικου στην διοργανωση να ενημερωσει τους ενδιαφερομενους για τις λεπτομερειες προς αποφυγη προβληματων σε μελλοντικες διοργανωσεις.......
Επίσης και να κάνει κάποιος αυτούς τους χρόνους για πόσες φορές θα το κάνει? Εγώ προσωπικά μπορώ να κατέβω κάπου στο 1.08 για 3 γύρους το πολύ. Μετά τα παίζω, κουράζομαι. Αντιθέτως όταν γυρνάω 1.10-1.11 είμαι μια χαρά.
Με όσα λες παραπάνω εγώ συμφωνώ αλλά θέλω να τονίσω πως τα sec δεν είναι ψίχουλα, κάθε τόσο ακούω χρόνους για 1.05 και πραγματικά απορώ: Τόσο αργός είμαι?
φιλικά
Κώστας
otan perneis meros sta trackday proth fora pas stoys arxarioys???![]()
mexri ta oria
Επαναφέρω το θέμα ευελπιστώντας σε απάντηση από την Ιωάννα σχετικά με τις ερωτήσεις που υποβλήθηκαν μετά την τελευταία της απάντηση.
Ο φίλος που σου απάντησε, γυρίζει στο 1.02. Ξέρει την διαφορά με το 1.08...Αρχικά δημιουργήθηκε από TokTok
Φίλε μου το 1.04 με το 1.08 ξέρεις πόσο διαφορά έχει? Η μέρα με τη νύχτα...
www.clubcsl.com