Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 107

Θέμα: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 0-300 Trackday's

ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 0-300 Trackday's

Καλησπερα φιλοι μηχανοβιοι!Εχω μια απορια σχετικα με τα τρια γκρουπακια που χωριζονται οι οδηγοι στα trackday του 0-300 πια ειναι η αντιστοιχια του ασπρου-κιτρινου-πρασινου group?
    ΣΤΑ 350 ΧΛΜ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΟΝΑΞΙΑ!!!
    www.bikepics.com/members/vicxx11/

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 0-300 Trackday's

Αρχικά δημιουργήθηκε από vic13r
    Καλησπερα φιλοι μηχανοβιοι!Εχω μια απορια σχετικα με τα τρια γκρουπακια που χωριζονται οι οδηγοι στα trackday του 0-300 πια ειναι η αντιστοιχια του ασπρου-κιτρινου-πρασινου group?
    Αν θυμάμαι καλά....
    Κίτρινο ->αρχάριοι
    Πράσινο ->Μαθητές CSS
    Ασπρο -> Γρήγοροι ιδιώτες (κάτω από 1.10 νομίζω) και αγωνιζόμενοι
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Re: Re: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 0-300 Trackday's

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Αν θυμάμαι καλά....
    Κίτρινο ->αρχάριοι
    Πράσινο ->Μαθητές CSS
    Να σαι καλα!
    ΣΤΑ 350 ΧΛΜ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΟΝΑΞΙΑ!!!
    www.bikepics.com/members/vicxx11/

Παλαιό μέλος

Re: Re: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 0-300 Trackday's

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Αν θυμάμαι καλά....
    Κίτρινο ->αρχάριοι
    Πράσινο ->Μαθητές CSS
    καμία σχέση

Άσπρο group άτομα που έχουν περάσει από τα σχολεία και είναι γρήγοροι
    Πράσινο group άτομα που έχουν περάσει από τα σχολεία και είναι πιο αργοί
    Κίτρινο group άτομα που δεν έχουν κάνει κάνένα μάθημα

group αγωνιζόμενων δεν έχουμε

Ιωάννα 0-300

____________________ Το avatar του/της G M
    Δηλαδη γρηγοροι ιδιωτες ή/και αγωνιζομενοι (μεταξυ 1.01 - 1.07) δεν μπορουν να προπονηθουν ?

Συμφωνα με τα οσα εχω καταλαβει "αποκλειονται" απο τη διοργανωση εφοσον δεν υπαρχει λογος να κατεβουν για προπονηση για λογους ασφαλειας εφοσον δεν εχει προβλεφθει γρηγορο group για να μπορουν να οδηγησουν σε αντιστοιχους ρυθμους....

Παλαιό μέλος
    μέχρι πριν 1,5 χρόνο οι αγωνιζόμενοι συμπληρωναν group και ήταν μόνοι τους, τώρα με δύο και τρεις συμμετοχές δεν κάνουμε group, άλλωστε δεν πιστεύουμε πως πρέπει να έχουμε 4 group γιατί θα περιμένετε πολύ ώρα για να μπείτε στην πίστα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από G M
    Δηλαδη γρηγοροι ιδιωτες ή/και αγωνιζομενοι (μεταξυ 1.01 - 1.07) δεν μπορουν να προπονηθουν ?

Συμφωνα με τα οσα εχω καταλαβει "αποκλειονται" απο τη διοργανωση εφοσον δεν υπαρχει λογος να κατεβουν για προπονηση για λογους ασφαλειας εφοσον δεν εχει προβλεφθει γρηγορο group για να μπορουν να οδηγησουν σε αντιστοιχους ρυθμους....

Ήθελα να το ρωτήσω και εγώ αυτό Γιώργο!

Τελικά οι γρήγοροι Ιδιώτες χωρίς σχολείο που μπαίνουν?
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Γιωργο, νομιζω ειναι ανουσιο να σκαλιζουμε το θεμα και να το παμε χωρις λογο σε διαμαχες (γιατι εκει καταληγουν ολα συνηθως).

Δεν βλεπω γιατι θα πρεπει σωνει και καλα οι γρηγοροι-χωρις-μαθηματα-ιδιωτες να πανε σε TD του 0-300.
    Τα TD του 0-300 εχουν αυτη την πολιτικη να μεριμνουν για αρχαριους και μαθητες των σχολειων -που κατ εμε ειναι σωστη- και οποιος θελει συμμετεχει.
    Οποιος δεν θελει, παει σε αλλο TD που του ταιριαζει καλυτερα.

Ολοι οι γρηγοροι ιδιωτες χωρις μαθηματα μπορουν πολυ απλα να μπουν σε καποιο TD αλλου διοργανωτη! Δοξα τον Μεγαλο υπαρχουν ενα σωρο (Ζαφειροπουλος, Ανεμος, κλπ)...

Ειλικρινα δεν βλεπω τον λογο να σχολιαζουμε περαιτερω το θεμα...
    Νίκος
    Open Horizons

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Γιωργο, νομιζω ειναι ανουσιο να σκαλιζουμε το θεμα και να το παμε χωρις λογο σε διαμαχες (γιατι εκει καταληγουν ολα συνηθως).

Δεν βλεπω γιατι θα πρεπει σωνει και καλα οι γρηγοροι-χωρις-μαθηματα-ιδιωτες να πανε σε TD του 0-300.
    Τα TD του 0-300 εχουν αυτη την πολιτικη να μεριμνουν για αρχαριους και μαθητες των σχολειων -που κατ εμε ειναι σωστη- και οποιος θελει συμμετεχει.
    Οποιος δεν θελει, παει σε αλλο TD που του ταιριαζει καλυτερα.

Ολοι οι γρηγοροι ιδιωτες χωρις μαθηματα μπορουν πολυ απλα να μπουν σε καποιο TD αλλου διοργανωτη! Δοξα τον Μεγαλο υπαρχουν ενα σωρο (Ζαφειροπουλος, Ανεμος, κλπ)...

Ειλικρινα δεν βλεπω τον λογο να σχολιαζουμε περαιτερω το θεμα...
    Nίκο δεν έχω καμία πρόθεση για διαμάχη... απλά πολλές φορές οι μέρες του 0-300 με βολεύουν και θα ήθελα να συμετάσχω!

Και αν το επίπεδό μου μοιάζει με τους προχωρημένους με CSS ας μπώ εκεί...
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

____________________ Το avatar του/της G M
    Eαν τα track του 0-300 απευθυνονται κυριως σε αρχαριους/εμπειρους μαθητες του CSS θα πρεπει να διευκρινιστει. Υπαρχουν αρκετοι ιδιωτες του 1.04-1.08 που εαν τους στριμωξουμε στο κιτρινο και μοναδικο εκτος CSS group με οδηγους του 1.15+ και 1.20 θα υπαρξει προβλημα. Εχουν αναφερθει κατα καιρους παραπονα απο "γρηγορους" οδηγους που αντιμετωπισαν τραγελαφικες καταστασεις ή τους εκαναν "ban" με μαυρες σημαιες.

Επειδη οι περισσοτεροι αφηνουν τις εργασιες τους τις Τεταρτες, θα πρεπει να γνωριζουν απο πριν τις οποιες "ειδικες" συνθηκες του εκαστοτε trackday. Ελπιζω την επομενη φορα που αναφερθει εκπροσωπος του περιοδικου στην διοργανωση να ενημερωσει τους ενδιαφερομενους για τις λεπτομερειες προς αποφυγη προβληματων σε μελλοντικες διοργανωσεις.......

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Eαν τα track του 0-300 απευθυνονται κυριως σε αρχαριους/εμπειρους μαθητες του CSS θα πρεπει να διευκρινιστει. Υπαρχουν αρκετοι ιδιωτες του 1.04-1.08 που εαν τους στριμωξουμε στο κιτρινο και μοναδικο εκτος CSS group με οδηγους του 1.15+ και 1.20 θα υπαρξει προβλημα. Εχουν αναφερθει κατα καιρους παραπονα απο "γρηγορους" οδηγους που αντιμετωπισαν τραγελαφικες καταστασεις ή τους εκαναν "ban" με μαυρες σημαιες.
    Οι χρόνοι στο κίτρινο γκρουπάκι είναι σε κάποιες περιπτώσεις και 1:40.....

Είχα την εντύπωση ότι μπορούμε να μπούμε και στο άσπρο γκρουπάκι. Ξέρω άτομα που δεν έχουν κάνει μάθημα αλλά μπαίνουν σε αυτό.

Ιωάννα αν μπορείς σε παρακαλώ πολύ απάντησε μας να ξέρουμε τι γίνεται.

Ευχαριστώ.

#WE_R1 Το avatar του/της TokTok

Επειδη οι περισσοτεροι αφηνουν τις εργασιες τους τις Τεταρτες, θα πρεπει να γνωριζουν απο πριν τις οποιες "ειδικες" συνθηκες του εκαστοτε trackday. Ελπιζω την επομενη φορα που αναφερθει εκπροσωπος του περιοδικου στην διοργανωση να ενημερωσει τους ενδιαφερομενους για τις λεπτομερειες προς αποφυγη προβληματων σε μελλοντικες διοργανωσεις.......
    Φίλε μου το 1.04 με το 1.08 ξέρεις πόσο διαφορά έχει? Η μέρα με τη νύχτα...

Επίσης και να κάνει κάποιος αυτούς τους χρόνους για πόσες φορές θα το κάνει? Εγώ προσωπικά μπορώ να κατέβω κάπου στο 1.08 για 3 γύρους το πολύ. Μετά τα παίζω, κουράζομαι. Αντιθέτως όταν γυρνάω 1.10-1.11 είμαι μια χαρά.

Με όσα λες παραπάνω εγώ συμφωνώ αλλά θέλω να τονίσω πως τα sec δεν είναι ψίχουλα, κάθε τόσο ακούω χρόνους για 1.05 και πραγματικά απορώ: Τόσο αργός είμαι?

φιλικά
    Κώστας

http://gsxrarakides.5foru Το avatar του/της MAD 1000cc

:a42:

otan perneis meros sta trackday proth fora pas stoys arxarioys???
    mexri ta oria

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Επαναφέρω το θέμα ευελπιστώντας σε απάντηση από την Ιωάννα σχετικά με τις ερωτήσεις που υποβλήθηκαν μετά την τελευταία της απάντηση.

YEC Το avatar του/της alexk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TokTok
    Φίλε μου το 1.04 με το 1.08 ξέρεις πόσο διαφορά έχει? Η μέρα με τη νύχτα...
    Ο φίλος που σου απάντησε, γυρίζει στο 1.02. Ξέρει την διαφορά με το 1.08...
    www.clubcsl.com

Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. απορια για τα φιλτρα Κ Ν
    από gianhs8 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2011, 11:40
  2. Απορια για τα Chopper................
    από yiannis172 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 147
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2010, 21:57
  3. Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2007, 16:48
  4. ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ 0-300 Track Day
    από FZ1S στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2007, 12:08
  5. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2006, 20:55

Κανόνες δημοσιεύσεων