Καλά ρε "παλουκάρια" της φακής, απο όλα αυτά που έγραψε μόνο οτι δεν φορούσε κράνος η μποτάκια σας "στράβωσε" κάτι?![]()
Το ότι πήγαιναν 160χλμ, ανάμεσα στα αυτοκίνητα, 11.00 το βράδυ, στο χειρότερο κομματι της εθνικής μέσα στην Αθήνα δεν σας χάλασε ε?![]()
Καλά ρε "παλουκάρια" της φακής, απο όλα αυτά που έγραψε μόνο οτι δεν φορούσε κράνος η μποτάκια σας "στράβωσε" κάτι?![]()
Το ότι πήγαιναν 160χλμ, ανάμεσα στα αυτοκίνητα, 11.00 το βράδυ, στο χειρότερο κομματι της εθνικής μέσα στην Αθήνα δεν σας χάλασε ε?![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_21
Είναι που δεν φορούσα κράνος, γιατί με αυτά που ακούω....
παντως με αυτό που λες για το ύψος έχεις δίκαιο, τώρα που το σκεύτομαι...
Όταν είδα την έξοδο για Αχαρνών πάντως ένιωσα τέτοια ανακούφιση....
Που να με τρέξει και ενας φίλος μου με την TL1000 που έχει δηλαδή... θα πάθω καμία ανακοπή καρδιάς...
Αυτη η αδρεναλίνη και ο φόβος όμως ρε παιδί μου είναι ωραία συναισθήματα...!
Φίλε elias_21,
ο φίλος που έχεις με το κόκκινο TL1000 είναι κουλάτζα οπότε μη φοβάσαι τίποτα. Το μόνο που πρέπει να φοβάσαι είναι, αν δε φοράς κράνος, μη σου μπει στο μάτι το μαλλί του. Αν θες σου δανείζω το fazer για να τον γδύσεις κι εσύ.
![]()
![]()
![]()
Ναι όντως έχει μακρύ μαλλί, αυτός με το TL.... αλλα πού να τον γδύσεις αυτόν αν την έχει πάει με 260+Αρχικά δημιουργήθηκε από xtapodias
Φίλε elias_21,
ο φίλος που έχεις με το κόκκινο TL1000 είναι κουλάτζα οπότε μη φοβάσαι τίποτα. Το μόνο που πρέπει να φοβάσαι είναι, αν δε φοράς κράνος, μη σου μπει στο μάτι το μαλλί του. Αν θες σου δανείζω το fazer για να τον γδύσεις κι εσύ.
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά πάντως σε αυτόν δεν θα φοβόμουνα γιατί είναι πιλότος, τον άλλον με το ΧΤ δεν ήξερα πως οδηγάει
ειναι ωραία η επιστήμη της μηχανολογίας!!!![]()
εγώ άλλα έχω μάθει. Βγάλε πρώτα δίπλωμα, και πάρε ένα κουλούρι (καλύτερα KLR 250 του 1987), και μη καβαλήσεις ποτέ το tl του χάρου.
![]()
![]()
Aν του πεις για το κουλουρι θα σε κράξει...
εμένα μου είπε αν έχω λεφτά για πέταμα, ας τα πετάξω απο το παράθυρο
ειναι ωραία η επιστήμη της μηχανολογίας!!!![]()
εγώ εχω φοβία και δεν μπάινω ΠΟΤΕ πίσω σε μηχανή. ούτε σε παπί....
http://giorgos-fantasyfotos.blogspot.com/