Σελίδα 3 από 19 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 273

Θέμα: Αυριο παιρνω Slk...μαλλον

Loipon gia na ta baloume ola ta pragmata sthn thesi tous : SLK,Z4,MX5,TT,Mini COUPER cabrio Olon kai olon ton eidwn CC (207,307,MICRA k.a.) blepeis na ta odigoune gomenes.
    HONDA S2000 mono antres ... esp kai ilektonika boithimata einai gia gay,koulous kai gomenes kai episis gia na pas na zitiseis antalaktika apo ton sarakaki theleis POLA KILA ARXI..IA.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    το σ2000 ειναι ξεπερασμενο πλεον κ σχεδιαστικα ειναι 7-8 χρονων αμαξι ειναι ομορφο ακομα αλλα ειναι παλιο. κ το παιδι ειπε γιατι το θελει. η σλκ ειναι οτι πρεπει. αλλιως αν ηθελε πραγματικα σπορ τοτε μια ειναι η επιλογη.. λοτους ελιζ..

η SLK είναι cc (coupe cabrio)

η CLK είναι cabrio με υφασμάτινη οροφη!
    CALCULATOR ISLAND

Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    το σ2000 ειναι ξεπερασμενο πλεον κ σχεδιαστικα ειναι 7-8 χρονων αμαξι ειναι ομορφο ακομα αλλα ειναι παλιο. κ το παιδι ειπε γιατι το θελει. η σλκ ειναι οτι πρεπει. αλλιως αν ηθελε πραγματικα σπορ τοτε μια ειναι η επιλογη.. λοτους ελιζ..
    Ela re eixa thn entypwsh oti h honda genika ta allazei ta modela ths :rotflmao:

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    ξαφνικα γινατε ολοι οδηγαρες και τα esp δεν τα χρειαζεστε ...ελα ρε χεραδες ...εχειςκατσει κανεις στο χοντα συνοδιγος να βγει μετα απο μια ωρα σαν σ τελικο ...παρε χοντα .. παρε χοντα πρωτη μουρη ...ο γρηγορος ....αντε παρε χοντα να γινεις ανδρας ...
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
    Loipon gia na ta baloume ola ta pragmata sthn thesi tous : SLK,Z4,MX5,TT,Mini COUPER cabrio Olon kai olon ton eidwn CC (207,307,MICRA k.a.) blepeis na ta odigoune gomenes.
    HONDA S2000 mono antres ... esp kai ilektonika boithimata einai gia gay,koulous kai gomenes kai episis gia na pas na zitiseis antalaktika apo ton sarakaki theleis POLA KILA ARXI..IA.
    Σωστα...

Ολοι αυτοι οι μηχανικοι αυτοκινητων και οι εταιρειες ειναι μαλακες που καθοντε και σπαταλανε χρονο και χρημα για ολα αυτα τα ηλεκτρονικα τα οποια προσφερουν ασφαλεια...

Οπως επισης και οι οδηγοι στην F1 ειναι κουλοι που οδηγουν αμαξια με της παναγιας τα ματια απο ηλεκτρονικα...να μου πεις δεν οδηγουν και με τις ιδιες ταχυτητες...

Τελος παντων...αποψη μου οτι οτιδηποτε προοριζεται για την ασφαλεια του οδηγου και των γυρω καλο ειναι...

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Honda S2000 για να πεις οτι το απολαμβανεις θελει να κανεις πολυ προπονηση, δεν συγχωρει, εχει πολλα τριξιματα και στο συνολο υπεροχο αλλα με μια μετρια ποιοτητα κατασκευης με απιστευτο γκαζι.

Mercedes ενα πολυ καλο αυτοκινητο καμια σχεση με το S2000 στο χαρακτηρα, ταξιδευει υπεροχα, στριβει αξιοπρεπως, εχει ενα νορμαλ γκαζακι. Εχει χαρακτηριστει οπως ολα τα αυτοκινητα της ιδιας εταιριας φλωρικο και μονο για νεοπλουτους, οχι αδικα αφου και ο μαναβης της γειτονιας βαζει 500000 δοσεις και το περνει, ας εχει και τη ζυγαρια κρεμασμενη απο πισω...

Καλοταξιδο οποια και αν ειναι η επιλογη σου!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
    Σωστα...

Ολοι αυτοι οι μηχανικοι αυτοκινητων και οι εταιρειες ειναι μαλακες που καθοντε και σπαταλανε χρονο και χρημα για ολα αυτα τα ηλεκτρονικα τα οποια προσφερουν ασφαλεια...

Οπως επισης και οι οδηγοι στην F1 ειναι κουλοι που οδηγουν αμαξια με της παναγιας τα ματια απο ηλεκτρονικα...να μου πεις δεν οδηγουν και με τις ιδιες ταχυτητες...

Τελος παντων...αποψη μου οτι οτιδηποτε προοριζεται για την ασφαλεια του οδηγου και των γυρω καλο ειναι...
    Nai einai kouloi se sxesi me palioterous odigous sthn F1 .

Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
    Nai einai kouloi se sxesi me palioterous odigous sthn F1 .

ΟΚ αλλα μην ξεχνας οτι και τα τουτου τοτε πηγαιναν τα μισα απ οτι τα σημερινα...

Παντως κουλοι ουτε οι τοτε ουτε οι τωρα ειναι....

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Ρε ΔΕΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ!!!
    Το ΤΤ το εχει φιλος μου το roadster αλλα δνε ειναι και ενθουσιασμενος.
    Κοκουλα σαν του ΤΤ ειδα στην SLK.H SL ειναι πιο μεγαλη σε διαστασεις.

Οσο αναφορα ταχυτητες,παντα υπαρχουν αυτοκινητα πιο γρηγορα...εχω φιλο εδω στην Ιταλια Ελληνα με ενα Opel fainomenika cadet παλιο, αλλα αν κατσεις διπλα του δεν θα ξερεις τι σε περασε..ειναι πανω απο 480 αλογα αυτοκινητο και με πινακιδες.
    Ειναι και ο μονος Ελληνας που εχει κερδησει σε Dragster στην Ιταλια.

Εγω το θελω για ΧΑΛΑΡΕΣ ΒΟΛΤΕΣ
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

υπάρχει και η Z4 που ειναι μια μέση λύση σε 6κύλινδρο εννοείται!!!!
    όσο sport κι οσο κυριλέ χρειάζεται!
    και παίζει φυσικά καικανα Boxterάκη!!! για πιο extreme καταστάσεις!
    CALCULATOR ISLAND

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    η κουκουλα γενικα ειναι προβλημα για τις εταιρειες ...αυτες που πηγαν σε χαρντ τοπ πηγαν γιατι το κοστος κατασκευης σε σχεση με μια καλη κουκουλα που δεν θα εχει θορυβους και δεν θα φουσκωνει σαν μπαλονι στα πολλα χλμ ηταν μικροτερο ...προσωπικα μου αρεσουν τα κλασσικα ροντστερ με κουκουλα ..ολα θεμα γουστου ειναι βεβαια μιας και το αμαξι θα το ογηγεις εσυ ..παντως το ττ σε σχεση με σλκ εχει πολυ καλυτερη ποιοτητα κυλησης αν και το σλκ νομιζω μεγαλυτερο αμαξωνιο ...
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Ρε ΔΕΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ!!!
    Το ΤΤ το εχει φιλος μου το roadster αλλα δνε ειναι και ενθουσιασμενος.
    Κοκουλα σαν του ΤΤ ειδα στην SLK.H SL ειναι πιο μεγαλη σε διαστασεις.

Οσο αναφορα ταχυτητες,παντα υπαρχουν αυτοκινητα πιο γρηγορα...εχω φιλο εδω στην Ιταλια Ελληνα με ενα Opel fainomenika cadet παλιο, αλλα αν κατσεις διπλα του δεν θα ξερεις τι σε περασε..ειναι πανω απο 480 αλογα αυτοκινητο και με πινακιδες.
    Ειναι και ο μονος Ελληνας που εχει κερδησει σε Dragster στην Ιταλια.

Εγω το θελω για ΧΑΛΑΡΕΣ ΒΟΛΤΕΣ
    Βασικα οπως βλεπεις ακρη δεν βγαζεις,αρα παρε αυτο που σου γυαλισε και αυτο που σε καυ...νει και μην ακους τιποτα...

Και εγω τα ιδια ακουγα καποτε σε μια επιλογη μου αλλα πιστεψε με δεν το μετανοιωσα καθολου για την επιλογη που ειχα κανει ασχετα βεβαια οτι δεν το ειχα κρατησει για πολυ γιατι για το service μονο επρεπε να ανεβαινω στας Αθηνας..τεσπα αυτο που σου αρεσει και μονο και χωρις πολλα λογια

και το σίγουρο ειναι οτι SLK με κουκούλα ΔΕΝ θα βρείς!
    CALCULATOR ISLAND

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Ρε λες να ηταν CLK αυτη που ειδα?Αλλα η μουρη ηταν απο SLK κατα 99%.
    Πλακα πλακα τωρα το ψιλοσκεφτομαι και ενα SAAB 9000 καμπριο...αλλα ειναι αρκετα μεγαλο.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Σελίδα 3 από 19 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2004, 00:44
  2. Μάλλον μιλάω πολύ
    από NLS στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2004, 11:59
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2004, 22:08
  4. Μέχρι αύριο για τα σήματα...