Η SLK είναι μάλλον αρκετά γυναικεία επιλογή και αδιάφορο αυτοκίνητο (στα μάτια μου πάντα), έχει σκληρή οροφή και όχι υφασμάτινη και σίγουρα δεν υπάρχει δυνατότητα και/ή ηλιοροφής
Άλλες επιλογές όπως και ανέφερες είναι το ΤΤ σε coupe μορφή, το οποίο έχουν κάνει να μοιάζει πολύ με την κούκλα το R8... επιλογή μου για την κατηγορία, cabrio δε θα έλεγα οτι δεν είναι τόσο ομοιογενές όσο κλειστό και κάτι με χαλάει... βγαίνει όμως με υφασμάτινη και σαν έξτρα αφαιρούμενο hardtop.
Τέλος επειδή είναι εντελώς νέο μοντέλο δε ξέρω μη και το παραλάβεις σε κανα 6άμηνο...
Δές και το καινούργιο Opel GT το οποίο θεωρώ αξιολογότατο με ωραίες γραμμές...
Το s2000 είναι πιο pure, κλασσικό, "όλα πίσω" για οδηγό που (ίσως) ξέρει τι θέλει.
Η Elise που αναφέρθηκε είναι ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο, ουσιαστικά εισαγωγή στο σούπερκαρς και αν δεν σε ενδιαφέρουν τα track days και η σβέλτη οδήγηση δεν υπάρχει κανένας λόγος να την διαλέξεις.
Αλήθεια πόσο κοστίζουν οι boxter/cayman εκεί; Μια 987 boxter 2.7 ίσως είναι η πιο... ενδεδειγμένη επιλογή γι'αυτά που (μάλλον) ζητάς, για κοίτα και στις μεταχειρισμένες...
Αν θές να πάρεις πιο "αυτοκινητάδικες" γνώμες... http://www.4troxoi.gr/forum/
![]()
![]()