Σελίδα 5 από 19 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 273

Θέμα: Αυριο παιρνω Slk...μαλλον

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
    ΟΤΙ και να παρεις .... παρτο τουλαχιστον μαυρο με μπορντο καθισματα σκετη..........κ@υλ@ και οχι μπεζ ειναι για τους παππουδες....

δε μπορεις σε κατι σπορ να βαλεις κατι κυριλε !!!

ευχομαι να ναι καλοταξιδο και οταν με το καλο το παρεις ριξε καμια φωτο... και ασε οσους φλωριαζουν με το χρημα να λενε τα δικα τους..... μα και συ δεν ειπες οτι θα παρεις nissan micra να αποφυγεις το μπινελικι :rotflmao:
    Nαι ναι...να σου πω...πες τους οτι θα παρεις και varadero η gs μαζι με την μερσεντα,αλλα περιμενε πρωτα να φερω τα πατατακια και την κοκα κολα,δεν θελω να το χασω με τιποτα το show...

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    [B]Στα τεραστια παπαρια μου το τι ειπε JC και για οσους ειναι τις ιδιας γνωμης.
    Εκτος απο 3-4 ολοι οι υπολοιποι ειναι βουτηγμενοι στην εμπαθεια...
    Μια σοβαρη γνωμη απο καποιον ηθελα να ακουσω αλλα τελικα μετα λυπης διαπιστωνω οτι ο καθενας που μπορει και να ειναι ασχετος πεταει την μαλακια του μονο και μονο γιατι δεν μπορει να παρει και αυτος ενα τετοιο αυτοκινητο...φρικαρει γιατι νομιζει οτι ΟΛΟΙ παιρνουν ενα καλο αυτοκινητο μηπως και γαμησουν καμμια γκομενα λες και φοβαται μηπως η δικια του τον πει καρμιρη γιατι δεν εχει και αυτος κατι αντιστοιχο...
    Το ιδιο ισχυει και για τα μηχανακια..ετσι φαινετε...παιρνω το Χ για να αραξω εξω απο την καφετερια και εξ'επαγωγης ξαφνικα την ειδε και πιλοτος και μουρη κλπ.
    Ε λοιπον δεν ειμαστε ολοι το ιδιο επιδειξιομανης,εκτος απο την Ducati,KTM δεν εχω βαλει καμμια αλλη φωτο απο τις μηχανες μου και ουτε τι αυτοκινητο εχω πει...οποιος δεν εχει τιποτα να πει για το θεμα παρα την γνωμη οτι ειναι σκατα το ποστ και αλλες τετοιες παπαριες,να πεσει στην Μουγγα και σε αλλο ποστ.
    Στο τελος ρε αμα σας χαρησουν ενα τετοιο αυτοκινητο εσεις μην το παρετε...
    Παπαρες...κλαιτε ολη μερα την μοιρα σας και σας βγαινει στο ετσι....
    Ναι ρε υπαρχουν ατομα που κονομανε πιο πολλα απο εσας και ειναι και πιο αλανια,εδω η Ροδος εδω και το πηδημα......αν εισαι μαγκας καντο και εσυ.

Δοξα τον θεο βρεθηκε και ενας να τα πει χυμα και ξερα οπως χρειαζεται σε καποιους εδω μεσα...

απο εμενα παντως xrider :a19:

:a19:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Trickster
    να υποθέσω λόγο του quote μου οτι τα λες για μένα αυτά ε;
    ok..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Στα τεραστια παπαρια μου το τι ειπε JC και για οσους ειναι τις ιδιας γνωμης.
    ναι ασπάζομαι την γνώμη το JC. Εφόσων έχεις μεγάλα παπάρια όμως να το κοιτάξεις μήπως έχεις κανα πρόβλημα με τους αδένες σου..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Μια σοβαρη γνωμη απο καποιον ηθελα να ακουσω αλλα τελικα μετα λυπης διαπιστωνω οτι ο καθενας που μπορει και να ειναι ασχετος πεταει την μαλακια του μονο και μονο γιατι δεν μπορει να παρει και αυτος ενα τετοιο αυτοκινητο...
    [B]
    Μπορεί να είμαι άσχετος.. μπορεί και όχι.. Οδηγικά ήμουν μεταξύ slk και ΤΤ τελικά διάλεξα το adventure μου.. :rotflmao: :rotflmao:
    Νομίζω ότι έχεις πάθει παράκρουση γενικά.. κοίτα το παραπάνω πρόβλημα με τους αδένες σου..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider μπλα μπλα [B]
    Βαριέμαι το παιχνίδι ποιός την έχει μεγαλύτερη... βρίσε το κτμι μου αν σε κάνει πιο άντρα..

trickster over and out..
    FAMOUS LAST WORDS:
    "Helmet? I don need no steenking helmet!"

Ψιτ,φίλε και αδελφέ ducatista,άσε τα μερτσεντέ και τα ττ και κοίτα λίγο προς Αγγλία...

Lotus Elise 111s

Less is more...

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
    να υποθέσω λόγο του quote μου οτι τα λες για μένα αυτά ε;
    ok..

ναι ασπάζομαι την γνώμη το JC. Εφόσων έχεις μεγάλα παπάρια όμως να το κοιτάξεις μήπως έχεις κανα πρόβλημα με τους αδένες σου..

Μπορεί να είμαι άσχετος.. μπορεί και όχι.. Οδηγικά ήμουν μεταξύ slk και ΤΤ τελικά διάλεξα το adventure μου.. :rotflmao: :rotflmao:
    Νομίζω ότι έχεις πάθει παράκρουση γενικά.. κοίτα το παραπάνω πρόβλημα με τους αδένες σου..

Βαριέμαι το παιχνίδι ποιός την έχει μεγαλύτερη... βρίσε το κτμι μου αν σε κάνει πιο άντρα..

trickster over and out..
    Ελαααα!!!Καταλαβες οτι βγαζεις εμπαθεια????
    Οτι εχεις παθει παρακρουση γιατι ησουν μεταξι του slk και ΤΤ και δεν ηξερες αν εισαι κομμωτρια η φτερου και διαλεξες το ασχετο δλδ το ΚΤΜ???
    Ρε αφου δεν σας παιρνει να κανετε μαγκιες...στο τελος ΟΛΟΙ σας σε κατι τυπους σαν εμενα θα κατληξετε και θα παρακαλατε για την ζωουλα σας...απο τα χερια μου/μας θα κρεμεστε.
    Θα με βλεπεις στον δρομο και θα λες στους φιλους σου οτι κατα καποιο τροπο με ξερεις μονο και μονο για να πουλησεις παλι μουρη εξ'επαγωγης στις γκομενες και στους φιλους σου...
    οπως κανεις με τα αφεντικα σου δηλαδη....
    αν το ηξερα οτι υπαρχει τοση εμπαθεια θα το εβαζα στις ΔΙΑΜΑΧΕΣ αμεσως..αλλα μπορει να το κανει ενας Μοντερατορ ανετα ανα πασα στιγμη...
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Ρε xrider, δεν ντρεπεσαι να δουλευεις , να βγαζεις λεφτα και να θες και να παρεις ακριβο αμαξι...

Σοβαρα τωρα, νομιζω οτι το slk ειναι λιγο "μεγαλιστικο" (εκτος εαν εισαι ανω των 40), εγω θα κοιταζα προς Ζ4 ή ακομα και ΜΧ5 το διλιτρο με το μπλοκε. Αλλα μαλλον το Ζ4, και κυριλε και σπορ, το slk παει πολυ προς το κυριλε.

Οτι και να διαλεξεις, καλες βολτες!
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Αρχικά δημιουργήθηκε από tolkmt-03
    Ψιτ,φίλε και αδελφέ ducatista,άσε τα μερτσεντέ και τα ττ και κοίτα λίγο προς Αγγλία...

Lotus Elise 111s

Less is more...
    Ωραιο..εχει 4 στην Κανακη μπροστα στην Ν.Φιλαδελφεια αλλα ειναι για αλλες καταστασεις..εγω δεν καιγομαι για πολυ γρηγορο αυτοκινητο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
    Ρε xrider, δεν ντρεπεσαι να δουλευεις , να βγαζεις λεφτα και να θες και να παρεις ακριβο αμαξι...

Σοβαρα τωρα, νομιζω οτι το slk ειναι λιγο "μεγαλιστικο" (εκτος εαν εισαι ανω των 40), εγω θα κοιταζα προς Ζ4 ή ακομα και ΜΧ5 το διλιτρο με το μπλοκε. Αλλα μαλλον το Ζ4, και κυριλε και σπορ, το slk παει πολυ προς το κυριλε.

Οτι και να διαλεξεις, καλες βολτες!
    :rotflmao:
    Εχεις δικιο δεν το ειχα σκεφτει..
    Ειμαι κατω των 40..31 και μου αρεσει γιατι ειναι κυριλε και σοβαρο αυτοκινητο...δεν φοραω κουστουμια αλλα μου αρεσουν καταστασεις.
    Ευχαρηστω ομοσταβλε

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
    .....εδω η Ροδος εδω και το πηδημα......
    Η Ρόδος ξέρω που είναι ...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    καλοριζικη και καλοταξιδη !!!!!!!!

πειναμε βλεπω ε...

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    η ελιζ ειναι απιστευτη αλλα ειναι track-oriented. η σλκ ειναι οντως λιγο μεγαλιστικη ως μερσεντες.. κανε πρωτα κοιλια κ περασε τα 40..

το πε ενας παραπανω αλλα περασε απαρατηρητη..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2005_porsche_boxsters1.jpg 
Προβολές:	250 
Μέγεθος:	78,3 KB 
ID:	93671

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    καλοριζικη και καλοταξιδη !!!!!!!!

πειναμε βλεπω ε...

Re paidia ducati exei o anthrwpos oxi san esas tous ftoxompinedes me ta giapwnezika

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    ωωωωω το βρηκα λεμε!!! ουτε γρηγορη ουτε περισσοτερο ακριβη απ την σλκ οπως η μποξτερ!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	alfa_spider_pr_big_12.jpg 
Προβολές:	239 
Μέγεθος:	94,8 KB 
ID:	93672

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    [i]
    Ναι ρε υπαρχουν ατομα που κονομανε πιο πολλα απο εσας και ειναι και πιο αλανια,εδω η Ροδος εδω και το πηδημα......αν εισαι μαγκας καντο και εσυ.

[/B]
    Eσυ τώρα θεωρεισαι σοβαρός επιστημονας?
    Σε σένα πρέπει να εμπιστευθούμε την ζωή μας?
    Μπράβο αγόρι μου . Σου εύχομαι και με πορσε.

Υγ Προσοχή στα φακελάκια υπάρχουν και κάμερες
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Σελίδα 5 από 19 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2004, 00:44
  2. Μάλλον μιλάω πολύ
    από NLS στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2004, 11:59
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2004, 22:08
  4. Μέχρι αύριο για τα σήματα...
    από DIT στο forum Off topic