Ρε σεις.
Δεν μπορείτε να ριχνετε καμια προειδοποίηση πριν φατε ενα thread. Ειχα γράψει 2 σελίδες και πήγαν στο βροντο. Αν είχατε πει τιποτα δεν θα καθομουν σας μ@λακας να γραφω .
Ρε σεις.
Δεν μπορείτε να ριχνετε καμια προειδοποίηση πριν φατε ενα thread. Ειχα γράψει 2 σελίδες και πήγαν στο βροντο. Αν είχατε πει τιποτα δεν θα καθομουν σας μ@λακας να γραφω .
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Νομίζω ότι αξίζει να μελετηθεί η περιοδικότητα του φαινόμενου....![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Και κάτι ακόμα,
Δεν μπορω να καταλάβω πως αποφασίζετε να φάτε ένα thread που αναλύονται απόψεις. Αν κάποιος υπερβει τα όρια φάτε αυτόν.
εγω παλι να ρωτησω κατι...εχουμε 1 θρεντ.σε αυτο γραφουνε 60 ατομα...καποια στιγμη το θρεντ εκτροχιαζεται.πρεπει οι μοντς να στειλουνε 60 πμ (1 στον καθενα???)
ελα ρε...ξεκολατε....![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Θιξαμε καποιον και δεν το ξερουμε oldman???
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Αν υπο8εσω οτι μιλατε για το 8ρεντ με το βιντεακι και τους μπατσους 8α ελεγα οτι απο ενα σημειο και μετα μονο βρισιδια διαβαζα και γενικως αποψεις που ανακυκλωνονταν...δεν ειχε νοημα πλεον.....καλη ιδεα ομως αυτη της ειδοποιησης κι εγω το εψαχνα!!![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Ε ειδοποίησε βρε παιδί ότι δεν το βρήκες να μην το ψάχνουμε άδικα κι εμείς !Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
καλη ιδεα ομως αυτη της ειδοποιησης κι εγω το εψαχνα!!![]()
![]()
![]()
:rotflmao:![]()
:rotflmao:
Αν ειρωνευεσαι έχει καλως . Την πηρα την απάντησή μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Νομίζω ότι αξίζει να μελετηθεί η περιοδικότητα του φαινόμενου....![]()
Και που να ξέρω εγώ ???Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Θιξαμε καποιον και δεν το ξερουμε oldman???![]()
Προφανώς και ειρωνεύομαι, αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς κατάλαβες...Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Αν ειρωνευεσαι έχει καλως . Την πηρα την απάντησή μου.![]()
Μιλούσα για το γεγονός ότι "κάθε τόσο" κάποιος βάζει ζητήματα (κακο)διαχείρισης![]()
Τα πραγματα ειναι απλα ...
Ας βγει αυτος που το "μαχαιρωσε" να μας πει το γιατι?
Περιμενουμε...
για να μην το ζαλίζουμε, κι επειδή και οι ιδιοι βαριέσται να διαβάζετε τα στικυ της κάθε κατηγορίας, εχω ξαναπεί ότι εφόσον ενα Thread εκτροχιάζεται, φεύγει όπως είναι.
Ειδικά σε μοτοσυκλετιστικό φόρουμ, όταν πλακωνόμαστε για τις συνταγές της Βέφας κι εχουν γραφτεί 300 απαντήσεις δεν θα κάθομαι να βρίσκω μέσα απο μια ΠΟΛΥ δυσκολη οθόνη ποιος έγραψε και τι.....
Α ναι... εγώ το έστειλα το ποστ
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Πόσο εύκολο θεωρείς να είναι ένας μοντ ΠΑΝΩ απο ένα θρεντ που έχει συνεχώς νέα ποστ και να τσεκάρει/κόβει/ειδοποιεί συνεχώς;Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Και κάτι ακόμα,
Δεν μπορω να καταλάβω πως αποφασίζετε να φάτε ένα thread που αναλύονται απόψεις. Αν κάποιος υπερβει τα όρια φάτε αυτόν.
Να μην ξεχνάμε οτι για όλους τους μοντς το μοτο.γρ είναι ένα πάρεργο στον - όποιο - ελεύθερο χρόνο έχουμε (δουλειά ή σπίτι)
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
κακως το στειλες!!!
για να μην τα ζαλιζουμε τοτε...
Kai emena pantote kapoios mou sbinei tis foto pou bazw aisxos![]()