Σελίδα 6 από 19 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 273

Θέμα: Αυριο παιρνω Slk...μαλλον

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ωραια η SLK, αλλα ρε γαμοτο sport αμαξι, πισωκινητο και να σου επιτρεπει μονο μερικη απενεργοποιηση του antispin...τι να το καμνεις κομπαρε; ενα παντιλικι δεν θα τραβηξεις ποτε δηλάδη;

δεν κοιτας καμια Ζ4;

θα σου ελεγα και ΜΙΝΙ COOPER (το γλλλληγορο) το οποιο αξιζει να το οδηγησει καθε μοτοσικλετιστης για την μοναδικη του αισθηση (σαν καρτακι παει...)

Οποια και αν ειναι η επιλογη σου παντως, καλοριζικη και καλοταξιδη

Egw gia tis iremes boltes mou tha protimousa ayto
    http://i14.tinypic.com/4zj12kg.jpg

Όχι μπροστοκίνητο roadster!!

Έιναι αμαρτία!!!Ιεροσυλία!

Θα σου πρότεινα το επερχόμενο Opel gt αλλά ψοφάς για κυρίλα απ΄ότι κατάλαβα οπότε χτύπα το μερτσεντέ να ησυχάσεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas εγω θα κοιταζα προς Ζ4 ή ακομα και ΜΧ5 το διλιτρο με το μπλοκε. Αλλα μαλλον το Ζ4, και κυριλε και σπορ, το slk παει πολυ προς το κυριλε.[/B]
    Ζ4

Σε titanium silver με μαύρα δέρματα.

Σχεδιασμός γειά σου,οδηγική συμπεριφορά γειά σου και χαρά σου!

Πάρτο τρίλιτρο με τον καύλα ήχο α και που σαι...

από Φλεβάρη μάλλον ανεβαίνω Ιταλία...μη σε πετύχω πουθενά...στο κλεψα! :rotflmao:

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Ρε αφου δεν σας παιρνει να κανετε μαγκιες...στο τελος ΟΛΟΙ σας σε κατι τυπους σαν εμενα θα κατληξετε και θα παρακαλατε για την ζωουλα σας...απο τα χερια μου/μας θα κρεμεστε.
    Παλιά, κάτι τύπους σαν και σένα τους μαζεύαμε στην Ομόνοια και τους κρεμούσαμε στα άντερα κάτι αντίστοιχων τύπων (δικηγόρων) και τρώγαμε σουβλάκια (με μπύρες) αλλά τελευταία θεωρείται polliticaly incorrect, οπότε μάλλον θα την βγάλετε με καπάκι κονσέρβας (από τις παλιές που ανοίγαν με σκεπάρνι, εννοείται...)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Παλιά, κάτι τύπους σαν και σένα τους μαζεύαμε στην Ομόνοια και τους κρεμούσαμε στα άντερα κάτι αντίστοιχων τύπων (δικηγόρων) και τρώγαμε σουβλάκια (με μπύρες) αλλά τελευταία θεωρείται polliticaly incorrect, οπότε μάλλον θα την βγάλετε με καπάκι κονσέρβας (από τις παλιές που ανοίγαν με σκεπάρνι, εννοείται...)
    Μη μΕ πεις πως ήσουν και στου Μακρυγιάννη για «πρακτική» ;;;,
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8

Ρε αφου δεν σας παιρνει να κανετε μαγκιες...στο τελος ΟΛΟΙ σας σε κατι τυπους σαν εμενα θα κατληξετε και θα παρακαλατε για την ζωουλα σας...απο τα χερια μου/μας θα κρεμεστε.
    Θα με βλεπεις στον δρομο και θα λες στους φιλους σου οτι κατα καποιο τροπο με ξερεις μονο και μονο για να πουλησεις παλι μουρη εξ'επαγωγης στις γκομενες και στους φιλους σου...
    οπως κανεις με τα αφεντικα σου δηλαδη....
    Μπράβο αγόρι μου. Αυτά σε δίδαξε ο Ιπποκράτης.
    Προφανώς οι άνθρωποι που σε αγαπάνε καμαρώνουν με τις απόψεις σου.
    Το σεβασμό αγόρι μου δεν στον χαρίζει κανένα πτυχίο τον κατακτάς με κόπο.
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Ασχετο μελος Το avatar του/της Druuna

Γεια στο στομα σου λεβεντη μου.....

Εχμ!!!Μαλλον γεια στο πληκτρολογιο σου ηθελα να πω.......

victi vincimus.....

Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........

Nietzsche

Χrider, μεγειά το κουτί, αλλά άμα με δεις πουθενά με το 750 μή με το δώσεις βόλτα (είμαι κάκιστος οδηγός)...

Δεν έχουν νόημα ρε τα φράγκα άμα δεν γουστάρεις να τη ζήσεις τη ρημάδα τη ζωούλα σου.
    Άσε που τα γυαλιστερά κουτιά δε μου λένε τίποτα.

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8

Το σεβασμό αγόρι μου δεν στον χαρίζει κανένα πτυχίο τον κατακτάς με κόπο.

ασε που πρεπει να τον ξερεις για να μπορεσεις να τον διεκδικησεις, η να ζητησεις να στον χαρισουν

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Ουτε παλια το εκανες ουτε τωρα το κανεις γιατι ξερεις οτι δεν σε παιρνει....χερι που σε ταιζει δεν το δαγκωνεις..εκτος και μπορεις να ζησεις με αερα.
    Πες ΕΝΑΝ που το εκανες!Οχι δυο...ΕΝΑΝ!
    Ειληκρινα δεν κολλαω σε τετοια,ουτε Ομονοιες ουτε Τρουμπες..αυτα ειναι μονο μπλα μπλα....στα υπογραφω αυτα που λεω...εγω γερο στην Αθηνα εμπαινα και μπαινω σε μερη και μαγαζια που οι περισσοτεροι κολλανε να περασουν και απ'εξω...Το οτι καποιος βγαζει χρημα δεν σημαινει οτι ειναι ναρκοτραφικαντε η αλητης,ουτε φλωρος και μαλακας...αυτα ειναι ιστοριες για να παρηγοριουνται οι πολλοι.
    Οσο αναφορα τα φακελακια που ειπε καποιο μελος....απανταω οτι δεν μενω στην Ουκγαντα,Ελλαδα η Αλβανια..γιατι ετσι εχετε γινει δυστυχως και μολις που αρχηζετε να το καταλαβαινετε.
    Εννοειται οτι δεν απολογουμαι για τιποτα και αυτο μου ελειπε να νοιωθω ενοχες γιατι ειμαι σε πολυ καλητερη μοιρα απο πολλους αλλους....απλα απανταω γιατι ειμαι περιεργος τι δικαιολογιες μπορει να βρει καποιος για να καμουφλαρει την ζηλια,την εμπαθεια και την κακομοιρια του.
    Φαντασου δηλαδη να ετοιμαζομουνα να κανω επιχειρηση στην Ελλαδα...το ειχα κλεισει το 'μαγαζι' την αλλη μερα με τετοιες νοοτροπιες...
    Και επειδη το θεμα εχει ξεφυγει προπολου....κοιταχτε να σοβαρευτειτε γιατι ζειτε απο υπηρεσιες οι περισσοτεροι..αν κλεισουν και αυτες λογω νοοτροπιας θα αρχησετε την φωτοσυνθεση...
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

:rotflmao: :rotflmao:
    Ρε εισαστε κολλημενοι αγρια..
    Μην δειτε αλλον να την περναει καλα....
    Εδω ισχυει το ρητω δεν γαμω εγω...δεν θα γαμησει κανεις...
    Καλα τα λες... μην σε νοιαζει τι λενε οι αλλοι,κακο πραγμα η ζηλεια, καλες βολτες σου ευχομαι αλλα η αδυναμια η δικη μου στα αυτοκινητα ειναι το S2000.
    Αντικειμενικα το SLK ειναι αρκετα δυνατο αυτοκινητο και πανεμορφο.

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Kαι κάτι τελευταίο.
    Βλεπετε έναν γιατρό να λέει τόσες Μ@λ@κιες και συνεχίζεται να του προτείνετε να πάρει το ένα και το άλλο?
    Δηλαδή κανείς δεν σέβεται τον εαυτό του?
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Στα τεραστια παπαρια μου το τι ειπε JC και για οσους ειναι τις ιδιας γνωμης.
    Εκτος απο 3-4 ολοι οι υπολοιποι ειναι βουτηγμενοι στην εμπαθεια...
    Μια σοβαρη γνωμη απο καποιον ηθελα να ακουσω αλλα τελικα μετα λυπης διαπιστωνω οτι ο καθενας που μπορει και να ειναι ασχετος πεταει την μαλακια του μονο και μονο γιατι δεν μπορει να παρει και αυτος ενα τετοιο αυτοκινητο...φρικαρει γιατι νομιζει οτι ΟΛΟΙ παιρνουν ενα καλο αυτοκινητο μηπως και γαμησουν καμμια γκομενα λες και φοβαται μηπως η δικια του τον πει καρμιρη γιατι δεν εχει και αυτος κατι αντιστοιχο...
    Το ιδιο ισχυει και για τα μηχανακια..ετσι φαινετε...παιρνω το Χ για να αραξω εξω απο την καφετερια και εξ'επαγωγης ξαφνικα την ειδε και πιλοτος και μουρη κλπ.
    Ε λοιπον δεν ειμαστε ολοι το ιδιο επιδειξιομανης,εκτος απο την Ducati,KTM δεν εχω βαλει καμμια αλλη φωτο απο τις μηχανες μου και ουτε τι αυτοκινητο εχω πει...οποιος δεν εχει τιποτα να πει για το θεμα παρα την γνωμη οτι ειναι σκατα το ποστ και αλλες τετοιες παπαριες,να πεσει στην Μουγγα και σε αλλο ποστ.
    Στο τελος ρε αμα σας χαρησουν ενα τετοιο αυτοκινητο εσεις μην το παρετε...
    Παπαρες...κλαιτε ολη μερα την μοιρα σας και σας βγαινει στο ετσι....
    Ναι ρε υπαρχουν ατομα που κονομανε πιο πολλα απο εσας και ειναι και πιο αλανια,εδω η Ροδος εδω και το πηδημα......αν εισαι μαγκας καντο και εσυ.

ΠΕΣ ΤΑ!!! ΕΤΣΙ!!!
    ΛΟΟΟΟΟΛ!

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Μη μΕ πεις πως ήσουν και στου Μακρυγιάννη για «πρακτική» ;;;,
    Ρε Βύρωνα, συνήθως δεν την βγαίνω σε κάποιον "επί του προσωπικού", αλλά όταν έρχεται καθαρή πρόκληση (και μάλιστα σαν αποτέλεσμα μη αναμενόμενης "επιβεβαίωσης") .....
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Σελίδα 6 από 19 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2004, 00:44
  2. Μάλλον μιλάω πολύ
    από NLS στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2004, 11:59
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2004, 22:08
  4. Μέχρι αύριο για τα σήματα...