op kalos ston kai kalotxido to neo soy moro
gia pes tin gnomisoy se sxesei me to proigoymeno![]()
![]()
op kalos ston kai kalotxido to neo soy moro
gia pes tin gnomisoy se sxesei me to proigoymeno![]()
![]()
NO FEARR
tha eidopoioisoume ......Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosRR
Πότε λέτε;Άντε να έρθω να σας βρώ!
na eisai sigouros!!!
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ
ΟΙ ΓΑΛΑΤΕΣ.............
Σε είχα δεί το Μάρτιο Σέρρες την ώρα που ήμουν στο αυτοκίνητο για το γυρισμό στην Αθήνα.Για να δούμε, θα τα πούμε τον Ιούλιο;Αρχικά δημιουργήθηκε από NINJA2
σας χερεταω και εγω αδερφια και να και μια φωτο απο το παληω.
Καλά κμ με το νέο σου απόκτημα και πάντα όρθιος!
Θα τα πουμε Σερρες σιγουρα μαλον.
λιπον διαφορες με το προηγουμενο ειναι μεγαλε θα ελεγα αλλα μηχανακια (παντα μεα σε παρενθεση)καλιτερα φρενα απο τα ειδη πολυ καλα που ειχε καλιτερες αναρτισης απιστεφτο ζυγισμα και πολυ προβλεψιμο.θα στο πο πολυ ποιο απλα κατεβασα 10 δεπτερολεπτα τον χρονομου στης Σερρες και 12 στο Αιγινιο.
1.35 αλλα σε χρονομετριση (και η δυο στο ζεσταμα)3 γυρον μονο(με ΒΤ-015), πιστεβο οτι ειμαι 0.02 κατο τουλαχιστον.
τωρα που εβαλα τα ΒΤ-002 ειχε πολυ κοσμο και με το ζορη εκαν 1.38 !!!! αλλα τωρα το Σαββατο μαλον θα τιμησω της Σερρες.
Για πες και εσει χρονο φενεσε μαχιμος![]()
διστηχος ο καλος χρονος ειναι στι Αιγινιο.![]()
Σιγά τους μάχημους, μη σκίσουμε κανένα καλσόν.1:32,9 το καλύτερο αλλά σταθερά μπορώ να γυρίσω άνετα στο 1:33-1:34 ακόμα έχει πολύ ψάξιμο το πράγμα...βουνά μπροστά
Εμένα πάντως ο κόσμος δε με έχει ενοχλήσει ποτέ στις Σέρρες, όσο και να έχει είναι άνετα![]()
Αιγίνιο δεν έχω πάει ποτέ δεν ξέρω πως είναι απλά δεν έχω ακούσει τα καλύτερα.Το μόνο που ξέρω είναι μία ταμπέλα στο δρόμο πριν τη Θεσσαλονίκη.:rotflmao:
exei pista stin egina??
![]()
![]()
![]()
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ
ΟΙ ΓΑΛΑΤΕΣ.............
kai kati allo re pedia giati den katexo katholou se thema pistas!!
thelo ego tora leo na pao tin alli bdomada stis serres orea???...orea!
ti kano etoimezome ksekinao kai kolis ftaso tha bro tin pista anixti kai ntougrou gia gyrologia i prepei na kano kapoio tilefonima poio prin na do pote einai anoixti kai tetoia?
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ
ΟΙ ΓΑΛΑΤΕΣ.............
η πιστα των σερρων ειναι καθημερινα ανοιχτη απ τις 9 το πρωι ως την δυση του ιλουΑρχικά δημιουργήθηκε από tassosrr
kai kati allo re pedia giati den katexo katholou se thema pistas!!
thelo ego tora leo na pao tin alli bdomada stis serres orea???...orea!
ti kano etoimezome ksekinao kai kolis ftaso tha bro tin pista anixti kai ntougrou gia gyrologia i prepei na kano kapoio tilefonima poio prin na do pote einai anoixti kai tetoia?
απλα κανε ενα τηλεφωνο οχι για θεση απλα για να σιγουρευετεις επειδη ορισμενα σαββατοκυριακα κλεινη λογω αγωνον ντραγκστερ κτλ αλλα συνηθως ειναι ανοιχτη![]()
![]()
οχι στην εγινα στο αιγινιο εχει πισταΑρχικά δημιουργήθηκε από tassosrr
exei pista stin egina??
![]()
![]()
![]()
δηλαδη καποτε ξεκινησε να γινεται αλλα τελικα δεν ολοκληρωθηκε και δεν εγινε επισμημη πιστα
απο ασφαλτο εχω ακουσει καλη ειναι απλα κανεις ενα ψιλοεντουρο για να φτασεις :rotflmao: :rotflmao:
Οταν λεμε ενοχλουνε λεμε το εξης εναν να σε κοπψη σε μια στροφη εχεις χαση 2-3 δεπτερολεπταοσο για τον χρονο 1.32 ειναι μια χαρα (σουπερ θα ελεγα)
το αιγινιο ειναι μια εγκαταλιμενη πιστα η οποια ειναι μια χαρα για προπονηση και να κανης μια ορεα βολτουλα χωρις εξοδα.απλα δεν ξερης ποτε θα ειναι καθαρη ? αλλα να λεμε ευχαρισρο που εχουμε και αυτο σαν εναλαγη και δεν γιρναμε μεσα στους δρομους και τα βουνα.
τελικα μαλον την αλλη βδομαδα θα κατρακιλισουμε για Σερρες διοτη εχει τρακστερ τωρα.
Μακάρι να ήταν 1:32, 1:32,9 και αυτό μία φορά ήταν αφού έχω να πατήσω το πόδι μου απο 1 Μαρτίου.Γύρω στις 20/7 θα είμαι πάνω όμως!![]()
![]()
μαλον θα τα πουμε επανω.![]()