Ο κομπλεξικός BMWδάκιας της Αττικής Οδού.
Σπανια περιγραφω περιστατικα που μου συμβαινουν στους δρομους αλλα αυτο με εξοργισε σε αφανταστο σημειο ....
Σήμερα Τρίτη κατά τις 8 το απόγευμα ήμουν με τον Πήγασο δικαβαλος με τον γιο μου στην εθνική οδό με κατεύθυνση στην Αττική Οδό .
την στιγμη που εβγαινα στην εξοδο λοιπον για αττικη οδο με περναει σφαιρα απο δεξια μια BMW GS 1150 …..δεν εδωσα σημασια και συνεχιζω ….βγαινοντας απο την στροφη και βλεποντας τα διοδια τον βλεπω να ειναι πισω απο ενα αυτοκινητο και πηγαινοντας αργα προς την ουρα στο ταμειο των διοδιων με φανερη προθεση να περασει μπροστα απο το αυτοκινητο ….εκει τον προλαβα και μπηκα πρωτος μπροστα του πισω απο ενα αλλο μηχανακι ……τοτε εγινε το εκπληκτικο ….με περναει απο δεξια και μου κλινει το δρομο και αρχιζει τις φωνες γιατι τον περασα και βγηκα μπροστα του…..μιλαμε ο ανθρωπος ειχε παθει πλακα που τολμησα εγω ο ταπεινος με τον Πηγασο να περασω την αυτοκρατορικη του BMW …..
του απαντω ….φιλε δεν πας καλα …ηρεμησε και κανε ακρη να περασω …
αυτος συνεχιζε και φωναζε πως δεν θα με αφησει και πως αυτος θα περασει πρωτος…
του λεω …περνα ρε καραγκιοζη κομπλεξικε μ@λ@κ@ π@π@ρα και λοιπα μπινελικια …..του λεω εχε χαρη που εχω το γιο μου πανω αλλιως θα σου εξηγουσα το ονειρο …….
αυτος συνεχιζε να ωρυεται που τολμησαν να τον περασω ….και περναει απο το ταμειο …του λεω αν εχεις κοτσια και φορας παντελονια κανε δεξια να τα πουμε …
σιγα μην καθοτανε ….εγινε καπνος ….
ειλικρινα αν δεν ειχα το γιο μου μαζι θα τον εμβολιζα τον ανθρωπο ….τον κομπλεξαρα ….
Ελπιζω να ειναι γραμμενος σε καποιο φορουμ και να το διαβασει και να τον βρω …..την μουρη του την σταμπαρα και καπου θα τον ξαναπετυχω …..
Ειναι κριμα ενα σωρο κομπλεξικοι να νομιζουν πως επιδη καβαλουν μια ακριβη μηχανη ειναι και οι βασιλιαδες των δρομων και σας το λεω εγω που ειμαι στο παρα 5 για την αγορα του BMW GS 1150 ADV