Σελίδα 14 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 273

Θέμα: Αυριο παιρνω Slk...μαλλον

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
    Ας τοποθετηθώ (και εγώ) επί του θέματος - αν και σπανίως γράφω στις Διαμάχες, η συζήτηση μου κέντρισε το ενδιαφέρον..

Social Psychology και Internet behaviour for dummies....

1. Το θέμα

Ο xrider αποφάσισε να κοινοποιήσει στο moto.gr οτι σκέφτεται να πάρει ένα αυτοκίνητο. Σύμφωνοι, βρισκόμαστε στο moto και όχι στους 4Τ, αλλά να που είναι γραμμένος κι εδώ, θέλει και μια γνώμη από μοτοσυκλετιστές και ανθρώπους που τους συγκινεί η ταχύτητα, το ταξίδι, τα μηχανοκίνητα..
    Είναι εκτός θέματος ? Ναι είναι. Αλλά εκτός θέματος είναι και άλλα 100 εκατομμύρια ποστ μέσα στο moto, τα περισσότερα έτη φωτός εκτός σε σχέση με την αγορά ενός αυτοκινήτου. Καλώς, κακώς, αποφάσισε να μας το κοινοποιήσει. Ας σημειώσουμε ότι σίγουρα υπάρχει και μια διάθεση προβολής, αλλά επειδή είμαι εκ φύσεως (δυστυχώς) καλοπροαίρετος, να βρε αδερφέ, του συμβαίνει κάτι ευχάριστο και θέλει να το μοιραστεί.

2. Το αυτοκίνητο

Ναι είναι ένα ακριβό αυτοκίνητο, το οποίο στις συνειδήσεις των πολλών προκαλεί περίεργους συνειρμούς. Με αφορμή κάποια παλαιότερη συζήτηση, είχα τοποθετηθεί και πάλι επί του θέματος "αυτοκίνητο και moto.gr", και την στάση μερικών που χρησιμοποιούν το ιδίωμα "κουτί" και αναφέρονται σε κάθε αυτοκίνητο αλλά και τους επιβαίνοντες σε αυτό λες και είναι απεσταλμένοι από τον διάβολο τον ίδιο. Ποια θα ήταν άραγε, η κατάληξη του thread αν ο xrider έλεγε αύριο παίρνω μια Agusta, ή τέλος πάντων, μια αρκετά ακριβή μοτοσυκλέτα ? Κάθε μέρα εδώ μέσα επικροτούμε συμφορουμίτες που αγόρασαν καινούργια μοτοσυκλέτα και τους ευχόμαστε τα καλύτερα.

3. Το πρόσωπο

Ο xrider δεν έχει πρόσωπο. Δεν τον ξέρουμε, δεν έχουμε πιει καφέ μαζί του, δεν έχει έρθει εκδρομή μαζί μας, δεν έρχεται στο Δέλεαρ. Αυτομάτως, τον ξέρουμε από τα γραπτά του. Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν από το σημερινό thread ότι ο xrider θέλει να αγοράσει ένα ακριβό αυτοκίνητο. Μην ξέροντας κάτι άλλο για τον ίδιο, πέφτουμε σε αναγνώριση προτύπων και εξαπολύουμε μία άνευ λόγου και αιτίας επίθεση στον άνθρωπο, μόνο και μόνο επειδή θέλει να πάρει ένα ακριβό αυτοκίνητο.

Αν το συγκεκριμένο ποστ το είχε κάνει κάποιος "δικός μας", θα αντιδρούσαμε έτσι ? Αν το ποστ το είχε βάλει κάποιος από τους "τακτικούς", που τον ξέρουμε και πίνουμε καφέ μαζί κάθε Δευτέρα, θα αντιδρούσαμε έτσι ? Όταν ο Γιώργος (gixxerpap) αγοράζει κάθε μήνα καινούργια μηχανή, ξεσπάει πόλεμος και τον λέμε καταναλωτή, μουνοπαγίδα και δε συμμαζεύται ? Όχι ! Και δεν το κάνουμε επειδή τον ξέρουμε, κι επειδή έχει πάει 10 βόλτες μαζί μας κι επειδή είναι καλό παιδί κι επειδή ΞΕΡΟΥΜΕ οτι δεν είναι αυτό που τον χαρακτηρίζει ! Το κάνει από την καύλα του για την μηχανή και την τρέλλα του, όχι επειδή θέλει να αποδείξει κάτι σε κάποιον.

4. Η αντίδραση

Ο xrider δέχεται μια άδικη επίθεση, χωρίς λόγο. Ως όφειλε αντιδρά άσχημα, και μέσα σε όλα, του βγαίνει και μια αλλαζονεία, ένας υπεροπτισμός (όχι που θα γλύτωνες). Πετάει μερικές βαριές κουβέντες και αμύνεται - λογικό εφόσον είναι υπό επίθεση.

Από κει και πέρα, ως γνωστόν, το θέμα εκτροχιάζεται τελείως μα τελείως και μπλέκονται επαγγέλματα, πατεράδες μανάδες και δε συμμαζεύεται.... Σίγουρα, η στάση του xrider δεν βοηθάει καθόλου, αλλά δέχεται μια συγχρονισμένη επίθεση από "εμάς", την παρεούλα, που ο ένας στηρίζει τον άλλον (γιατί στην τελική με αυτόν πίνει καφέ και όχι τον xrider), και αντιδράει άτσαλα, εκστομίζοντας μαλακίες....

Αυτά τα ολίγα...
    Και για το record, τον άνθρωπο ούτε τον ξέρω, ούτε του έχω μιλήσει ποτέ στη ζωή μου... απλά αυτές είναι οι σκέψεις που μου ήρθαν διαβάζοντας τα παραπάνω.

πολλα συν.....:smilea:
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    ασε ασε.........κωλογαυρος

δινω τροφη στο ποστ!!!
    μονο αν ριξουμε λιγο ποδοφαιρικο λαδι στη φωτια, θα επιβιωσει 1 ποστ για αμαξι σε αυτο το φορουμ.........

κατσε να δεις τους σπορακια, στουβι και τον αιρον μειντεν αυριο!
    να το κανουμε μπασκετικο το λαδι.....μερα που ειναι.....
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Πρόσεχε όταν μας ξεβρακώσεις μη σου μπει τίποτα πουθενά..

edit. Αν έκανες πλάκα είσαι παπάρας.. Αν όχι πάλι είσαι ΠΑΠΑΡΑΣ (τσε βάλε..).
    Ορθον
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Ενα μονο θα πω

Opel GT

265 αλογα με 37000?
    +1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Πανε παρε ενα EVO φιλε μου να γουσταρεις!!!!

Thirty(One) Dirty Το avatar του/της motaba
    Καρκίνοι

Έχετε μεγάλη κατανόηση για τα προβλήματα των άλλων. Αυτό σάς κάνει τέλεια κορόιδα. Είστε κλαψομούνηδες και αναποφάσιστοι. Είστε ολότελα άχρηστοι και δεν μπορείτε να πετύχετε τίποτα χωρίς βοήθεια. Οι περισσότεροι Καρκίνοι καταλήγουν στη φυλακή αν και είναι αθώοι.

Αφήστε το παιδί ρε 'σεις....Έχει και γενέθλια μεθάυριο..

Αρχικά δημιουργήθηκε από motaba
    Καρκίνοι

Έχετε μεγάλη κατανόηση για τα προβλήματα των άλλων. Αυτό σάς κάνει τέλεια κορόιδα. Είστε κλαψομούνηδες και αναποφάσιστοι. Είστε ολότελα άχρηστοι και δεν μπορείτε να πετύχετε τίποτα χωρίς βοήθεια. Οι περισσότεροι Καρκίνοι καταλήγουν στη φυλακή αν και είναι αθώοι.

Αφήστε το παιδί ρε 'σεις....Έχει και γενέθλια μεθάυριο..
    Aπο τον ΚΑΖΑΜΙΑ το ξεσήκωσες?

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Πανε παρε ενα EVO φιλε μου να γουσταρεις!!!!
    Πάρ'το εσύ ρε το γρήγορο ΤΑΞΙ και παρ'το και σε κίτρινο και όχι σε κόκκινο ή ασημί να μή νομίζουν οτι είσαι απο επαρχία!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Πάρ'το εσύ ρε το γρήγορο ΤΑΞΙ και παρ'το και σε κίτρινο και όχι σε κόκκινο ή ασημί να μή νομίζουν οτι είσαι απο επαρχία!

Εχει κατσει ο κολος σου ποτε σε evo και μιλας?

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Εχει κατσει ο κολος σου ποτε σε evo και μιλας?
    Aρκετές φορές! Γιατί?

Και στο Sti...

Tα γρήγορα ταξί!

Βλέπω ένα ΕVO και ένα STi στο φανάρι με ξερόγκαζα έτοιμοι για κόντρα!

Και μου λέει ο φίλος "τί γίνεται?"

και του λέω "Τίποτα μ@λακίζονται κάτι ταρίφες!"

Thirty(One) Dirty Το avatar του/της motaba
    Aρκετές φορές! Γιατί?

Και στο Sti...

Tα γρήγορα ταξί!

Βλέπω ένα ΕVO και ένα STi στο φανάρι με ξερόγκαζα έτοιμοι για κόντρα!

Και μου λέει ο φίλος "τί γίνεται?"

και του λέω "Τίποτα μ@λακίζονται κάτι ταρίφες!"

:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της cbanthropos
    Πιστευω οτι η ανωτεροτητα που δειχνουν οι μηχανοβιοι εξω στο δρομο και δεν τσακωνονται μεταξυ τους, καταρεει εδω μεσα big time!
    Ενα φορουμ που ενω ξεκινησε για να καλυψει την αναγκη συζητησεων γυρω απο τη μηχανη, δημιουργει συζητησεις που καταληγουν σε φθονο και χολη.

Αναρωτιεμαι: Μιλας τετ α τετ (και οχι πισω απο ενα πληκτρολογιο) με ενα ατομο που δεν καλογνωριζεις. Σε μια μοτοσυναντηση για παραδειγμα. Και σου λεει οτι σκεφτεται να παρει ενα καλο αμαξι. Θα ξεκινουσες να του λες επομενη κουβεντα οτι "εισαι λεφτας? Παριστανεις τον λεφτα? χεστικαμε τι θα παρεις..! Την εχεις μεγαλη , την εχεις μικρη. Οι ορκοι που εδωσες, και το μακρυ καικι." Ημαρτον. Αμα ορισμενοι ειναι τοσο δυσαρεστοι σαν χαρακτηρες, μακαρι να μην τους γνωριζα ποτε. Αμα παλι τους γνωριζα, για ποση ωρα θα καθομουν να τους ανεχομαι πριν τους χεσω και εγω με τον τροπο μου για αυτα που λενε?

Αποψη μου τωρα, το παλικαρι ξεκινησε μια χαρα και ωραια να μοιραστει την χαρα του. Του το βγαλατε απο τη μυτι. Και αφου τον κανατε χοτζα απο το πολυ μπινελικι, αρχισατε και την κριτικη οτι "τι ειναι αυτα που λες, και τα ιδανικα σου , και τα ορθογραφικα σου, και τα φακελακια, και και " οπως γινεται παντα δηλαδη εδω μεσα.

Και βεβαια πολυ θα σπευσουν να μου την πουν τωρα αλλα δεν πειραζει για 2 λογους.
    1)εχω συνηθισει να διαβαζω ποστ απο ατομα που τα κανουν ολα τελεια και εχουν παντα δικιο, και πιστευουν οτι ολοι οι αλλοι ειναι μαλακες και χαζοι, ασχετοι, χωρις ιδανικα, κλπ κλπ. Πολλοι νομιζουν οτι επειδη καβαλαμε μηχανη και μοιραζομαστε το ιδιο χομπι, εχουν το δικαιωμα να γινονται αγενης και ειρωνες. καταντησε γραφικο πια.
    2)το ξεχασα...
    -------------
    I don't kill flies, but I like to mess with their minds. I hold them above
    globes. They freak out and yell "Whooa, I'm *way* too high."
    -- Bruce Baum

CB400SF '97
    CBR600F '03

Αρχικά δημιουργήθηκε από cbanthropos
    Πιστευω οτι η ανωτεροτητα που δειχνουν οι μηχανοβιοι εξω στο δρομο και δεν τσακωνονται μεταξυ τους, καταρεει εδω μεσα big time!
    Ενα φορουμ που ενω ξεκινησε για να καλυψει την αναγκη συζητησεων γυρω απο τη μηχανη, δημιουργει συζητησεις που καταληγουν σε φθονο και χολη.

Αναρωτιεμαι: Μιλας τετ α τετ (και οχι πισω απο ενα πληκτρολογιο) με ενα ατομο που δεν καλογνωριζεις. Σε μια μοτοσυναντηση για παραδειγμα. Και σου λεει οτι σκεφτεται να παρει ενα καλο αμαξι. Θα ξεκινουσες να του λες επομενη κουβεντα οτι "εισαι λεφτας? Παριστανεις τον λεφτα? χεστικαμε τι θα παρεις..! Την εχεις μεγαλη , την εχεις μικρη. Οι ορκοι που εδωσες, και το μακρυ καικι." Ημαρτον. Αμα ορισμενοι ειναι τοσο δυσαρεστοι σαν χαρακτηρες, μακαρι να μην τους γνωριζα ποτε. Αμα παλι τους γνωριζα, για ποση ωρα θα καθομουν να τους ανεχομαι πριν τους χεσω και εγω με τον τροπο μου για αυτα που λενε?

Αποψη μου τωρα, το παλικαρι ξεκινησε μια χαρα και ωραια να μοιραστει την χαρα του. Του το βγαλατε απο τη μυτι. Και αφου τον κανατε χοτζα απο το πολυ μπινελικι, αρχισατε και την κριτικη οτι "τι ειναι αυτα που λες, και τα ιδανικα σου , και τα ορθογραφικα σου, και τα φακελακια, και και " οπως γινεται παντα δηλαδη εδω μεσα.

Και βεβαια πολυ θα σπευσουν να μου την πουν τωρα αλλα δεν πειραζει για 2 λογους.
    1)εχω συνηθισει να διαβαζω ποστ απο ατομα που τα κανουν ολα τελεια και εχουν παντα δικιο, και πιστευουν οτι ολοι οι αλλοι ειναι μαλακες και χαζοι, ασχετοι, χωρις ιδανικα, κλπ κλπ. Πολλοι νομιζουν οτι επειδη καβαλαμε μηχανη και μοιραζομαστε το ιδιο χομπι, εχουν το δικαιωμα να γινονται αγενης και ειρωνες. καταντησε γραφικο πια.
    2)το ξεχασα...

Σωστός !!!

1)εχω συνηθισει να διαβαζω ποστ απο ατομα που τα κανουν ολα τελεια και εχουν παντα δικιο, και πιστευουν οτι ολοι οι αλλοι ειναι μαλακες και χαζοι, ασχετοι, χωρις ιδανικα, κλπ κλπ.
    Για μένα λές???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της cbanthropos

Για μένα λές???
    οχι :rotflmao:
    νιωθεις σωστος συνεχια? :rotflmao: :rotflmao:
    -------------
    I don't kill flies, but I like to mess with their minds. I hold them above
    globes. They freak out and yell "Whooa, I'm *way* too high."
    -- Bruce Baum

CB400SF '97
    CBR600F '03

οχι :rotflmao:
    νιωθεις σωστος συνεχια? :rotflmao: :rotflmao:
    Mέχρι και όταν παραμιλάω στον ύπνο μου... Δε μπορεί να λέω μ@λακίες! :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2004, 00:44
  2. Μάλλον μιλάω πολύ
    από NLS στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2004, 11:59
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2004, 22:08
  4. Μέχρι αύριο για τα σήματα...