+1Αρχικά δημιουργήθηκε από cbanthropos
Πιστευω οτι η ανωτεροτητα που δειχνουν οι μηχανοβιοι εξω στο δρομο και δεν τσακωνονται μεταξυ τους, καταρεει εδω μεσα big time!
Ενα φορουμ που ενω ξεκινησε για να καλυψει την αναγκη συζητησεων γυρω απο τη μηχανη, δημιουργει συζητησεις που καταληγουν σε φθονο και χολη.
Αναρωτιεμαι: Μιλας τετ α τετ (και οχι πισω απο ενα πληκτρολογιο) με ενα ατομο που δεν καλογνωριζεις. Σε μια μοτοσυναντηση για παραδειγμα. Και σου λεει οτι σκεφτεται να παρει ενα καλο αμαξι. Θα ξεκινουσες να του λες επομενη κουβεντα οτι "εισαι λεφτας? Παριστανεις τον λεφτα? χεστικαμε τι θα παρεις..! Την εχεις μεγαλη , την εχεις μικρη. Οι ορκοι που εδωσες, και το μακρυ καικι." Ημαρτον. Αμα ορισμενοι ειναι τοσο δυσαρεστοι σαν χαρακτηρες, μακαρι να μην τους γνωριζα ποτε. Αμα παλι τους γνωριζα, για ποση ωρα θα καθομουν να τους ανεχομαι πριν τους χεσω και εγω με τον τροπο μου για αυτα που λενε?
Αποψη μου τωρα, το παλικαρι ξεκινησε μια χαρα και ωραια να μοιραστει την χαρα του. Του το βγαλατε απο τη μυτι. Και αφου τον κανατε χοτζα απο το πολυ μπινελικι, αρχισατε και την κριτικη οτι "τι ειναι αυτα που λες, και τα ιδανικα σου , και τα ορθογραφικα σου, και τα φακελακια, και και " οπως γινεται παντα δηλαδη εδω μεσα.
Και βεβαια πολυ θα σπευσουν να μου την πουν τωρα αλλα δεν πειραζει για 2 λογους.
1)εχω συνηθισει να διαβαζω ποστ απο ατομα που τα κανουν ολα τελεια και εχουν παντα δικιο, και πιστευουν οτι ολοι οι αλλοι ειναι μαλακες και χαζοι, ασχετοι, χωρις ιδανικα, κλπ κλπ. Πολλοι νομιζουν οτι επειδη καβαλαμε μηχανη και μοιραζομαστε το ιδιο χομπι, εχουν το δικαιωμα να γινονται αγενης και ειρωνες. καταντησε γραφικο πια.
2)το ξεχασα...
:rotflmao:
Οταν ανοιχτηκε αυτο το thread μπηκα το ειδα και επειδη το θεμα δεν με ενδιεφερε καθολου, δεν εγραψα τιποτα.
Σημερα βλεπω οτι εχει φτασει 10 σελιδες και λεω τι εγινε τοσες πολλες προτασεις και ενδιαφερον για ενα αυτοκινηταδικο θεμα?![]()
Ηλπιζα οτι θα ειναι προτασεις βοηθειας πανω στο θεμα που τον απασχολει τον xrider,που να φανταστω οτι θα τσακωνομαστε παλι.
Xrider +1000
-1000 σ'αυτους που δεν εχουν τι να κανουν και βγαζουν ολοι την μαλακια τους εδω μεσα.Ειδικα σ'αυτους που παταν πανω στην επαγγελματικη του ιδιοτητα.![]()