Σελίδα 15 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 510111213141516171819 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 273

Θέμα: Αυριο παιρνω Slk...μαλλον

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cbanthropos
    Πιστευω οτι η ανωτεροτητα που δειχνουν οι μηχανοβιοι εξω στο δρομο και δεν τσακωνονται μεταξυ τους, καταρεει εδω μεσα big time!
    Ενα φορουμ που ενω ξεκινησε για να καλυψει την αναγκη συζητησεων γυρω απο τη μηχανη, δημιουργει συζητησεις που καταληγουν σε φθονο και χολη.

Αναρωτιεμαι: Μιλας τετ α τετ (και οχι πισω απο ενα πληκτρολογιο) με ενα ατομο που δεν καλογνωριζεις. Σε μια μοτοσυναντηση για παραδειγμα. Και σου λεει οτι σκεφτεται να παρει ενα καλο αμαξι. Θα ξεκινουσες να του λες επομενη κουβεντα οτι "εισαι λεφτας? Παριστανεις τον λεφτα? χεστικαμε τι θα παρεις..! Την εχεις μεγαλη , την εχεις μικρη. Οι ορκοι που εδωσες, και το μακρυ καικι." Ημαρτον. Αμα ορισμενοι ειναι τοσο δυσαρεστοι σαν χαρακτηρες, μακαρι να μην τους γνωριζα ποτε. Αμα παλι τους γνωριζα, για ποση ωρα θα καθομουν να τους ανεχομαι πριν τους χεσω και εγω με τον τροπο μου για αυτα που λενε?

Αποψη μου τωρα, το παλικαρι ξεκινησε μια χαρα και ωραια να μοιραστει την χαρα του. Του το βγαλατε απο τη μυτι. Και αφου τον κανατε χοτζα απο το πολυ μπινελικι, αρχισατε και την κριτικη οτι "τι ειναι αυτα που λες, και τα ιδανικα σου , και τα ορθογραφικα σου, και τα φακελακια, και και " οπως γινεται παντα δηλαδη εδω μεσα.

Και βεβαια πολυ θα σπευσουν να μου την πουν τωρα αλλα δεν πειραζει για 2 λογους.
    1)εχω συνηθισει να διαβαζω ποστ απο ατομα που τα κανουν ολα τελεια και εχουν παντα δικιο, και πιστευουν οτι ολοι οι αλλοι ειναι μαλακες και χαζοι, ασχετοι, χωρις ιδανικα, κλπ κλπ. Πολλοι νομιζουν οτι επειδη καβαλαμε μηχανη και μοιραζομαστε το ιδιο χομπι, εχουν το δικαιωμα να γινονται αγενης και ειρωνες. καταντησε γραφικο πια.
    2)το ξεχασα...
    :rotflmao:
    +1

Οταν ανοιχτηκε αυτο το thread μπηκα το ειδα και επειδη το θεμα δεν με ενδιεφερε καθολου, δεν εγραψα τιποτα.

Σημερα βλεπω οτι εχει φτασει 10 σελιδες και λεω τι εγινε τοσες πολλες προτασεις και ενδιαφερον για ενα αυτοκινηταδικο θεμα?

Ηλπιζα οτι θα ειναι προτασεις βοηθειας πανω στο θεμα που τον απασχολει τον xrider,που να φανταστω οτι θα τσακωνομαστε παλι.

Xrider +1000

-1000 σ'αυτους που δεν εχουν τι να κανουν και βγαζουν ολοι την μαλακια τους εδω μεσα.Ειδικα σ'αυτους που παταν πανω στην επαγγελματικη του ιδιοτητα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    +1
    Xrider +1000

-1000 σ'αυτους που δεν εχουν τι να κανουν και βγαζουν ολοι την μαλακια τους εδω μεσα.Ειδικα σ'αυτους που παταν πανω στην επαγγελματικη του ιδιοτητα.
    Kαλά -1000 στους άλλους που του την είπαν ναι...

αλλά +1000 στον Xrider γιατί?
    Τον έχεις δει σε άλλα θρέντ?
    Ίδιος και χειρότερος είναι!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Βρε Παναγιώτη τι λες; Η αποκτηση ή όχι του αυτοκινήτου έχει περάσει σε 3/4/5 μοίρα προ πολλού. Εκτός από κανα-δυο άτομα που έιπαν την μαλακία τους, για το θέμα του αυτοκινήτου (που μακάρι να πάρει ο οποιοσδηποτε οτιδήποτε) όλη η αντιδραση ξεκίνησε από τα σχόλια του τύπου «είμαι ο super σώστης, θα μου βαράτε προσοχές γιατί είστε κότες κλπ κλπ κλπ».

Όποιος και αν έλεγε κατι παρόμοιο την ίδια αντιμετώπιση θα είχε, είτε είχε δηλώσει πως θα πάρει Zonda, είτε παπί είτε CBR.
    Εδώ έλεγε (απειλούσε) το παλληκάρι ότι θα τον κόψει σε μαθήματα λόγω των γνωριμιών που έχει...

Μην τρελλαθούμε κιόλας και δίνουμε και εύσημα σε ένα από τα ποιό μαλακισμένα thread που έχουν γίνει.

(Αν σκεφτείς ότι το έκανε και για πλάκα, που δεν το πολυπιστεύω κιόλας.....)
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6

Ακριβώς!Δεν υπάρχει καλαμπούρι που να μην οφείλεται σε πραγματικό γεγονός.

Και φανταστική ιστορία να είναι αυτό που έγραψε ο δόκτωρ,μάς δίνει να καταλάβουμε τον τρόπο που αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Ακριβώς!Δεν υπάρχει καλαμπούρι που να μην οφείλεται σε πραγματικό γεγονός.

Και φανταστική ιστορία να είναι αυτό που έγραψε ο δόκτωρ,μάς δίνει να καταλάβουμε τον τρόπο που αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα.
    +++
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Εμένα τα Merc δεν μου αρέσουν. Αλλά αμα σ'αρές πάρτο και τέλος.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    .....

Εσυ αγορακι μου εισαι κομπλεξικος με τον ανθρωπο επειδη καβαλαει σωστο ΙΤΑΛΙΚΟ μηχανακι...

Α παγαινε!!!

:rotflmao:
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Βρε Παναγιώτη τι λες; Η αποκτηση ή όχι του αυτοκινήτου έχει περάσει σε 3/4/5 μοίρα προ πολλού. Εκτός από κανα-δυο άτομα που έιπαν την μαλακία τους, για το θέμα του αυτοκινήτου (που μακάρι να πάρει ο οποιοσδηποτε οτιδήποτε) όλη η αντιδραση ξεκίνησε από τα σχόλια του τύπου «είμαι ο super σώστης, θα μου βαράτε προσοχές γιατί είστε κότες κλπ κλπ κλπ».

Όποιος και αν έλεγε κατι παρόμοιο την ίδια αντιμετώπιση θα είχε, είτε είχε δηλώσει πως θα πάρει Zonda, είτε παπί είτε CBR.
    Εδώ έλεγε (απειλούσε) το παλληκάρι ότι θα τον κόψει σε μαθήματα λόγω των γνωριμιών που έχει...

Μην τρελλαθούμε κιόλας και δίνουμε και εύσημα σε ένα από τα ποιό μαλακισμένα thread που έχουν γίνει.

Έγιναν και τέτοια?

Βαριόμουν να διαβάσω και τις 15 σελ. και πήδηξα μερικές!

τότε +1000 σε αυτούς που του την είπαν!

Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
    Εσυ αγορακι μου εισαι κομπλεξικος με τον ανθρωπο επειδη καβαλαει σωστο ΙΤΑΛΙΚΟ μηχανακι...

Α παγαινε!!!
    Ρε παρ'το τάφο σου απο δώ και σύ μην ακούσεις τίποτα χοντρό και είμαστε και στις διαμάχες!

Κρετίνε!

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Kαλά -1000 στους άλλους που του την είπαν ναι...

Αν ακουω μαλακιες μπορω να γινω ακομα χειροτερος.
    Σοβαρα περαν τις πλακας,εχετε ορισμενοι πολυ χοντρα κομπλεξ και αυτα σας βγαινουν...
    Πως να το κανουμε...δεν ειμαστε ολοι ιδιοι...
    Εκτος και αν ειμαι σε ενα φορουμ γεματο παντογνωστες,αγιους και σοφους και δεν το εχω παρει ειδηση και ειμαι το μαυρο προβατο....
    Πριν μιλησει οποιοσδηποτε για εμενα...πρωτα ας κρινει την παρτυ του και αν δει οτι τον παιρνει,το συζηταμε.
    Μονο και μονο για να δειξω ποση μαλακια κουβαλανε ορισμενοι,γραφω αυτα που εγραψαν..τα οποια ειναι καθαρα προιον της αρρωστης εμπαθειας..
    1.Το γυρησατε πρωτα στο χρημα και οτι ειμαι νεοπλουτος...χωρις να ξερεις ουτε ποιος ειμαι...ουτε τωρα ξερεις.
    2..Το γυρησατε στο επαγγελμα,τι δουλεια μπορει να κανω,οτι εχω πατησει επι πτωματων και αλλες τετοιες μαλακιες...που ουτε αυτο μπορεις να το ξερεις και χαλαρα τρως και μια μηνηση για συκοφαντια...
    3.Το γυρησατε μετα στο οτι ο γερος μου ειναι γιατρος και κληρονομησα χρημα και δουλεια...ουτε αυτο το ξερεις
    4.Το γυρησατε οτι το κανω για φιγουρα...ουτε αυτο το ξερεις,δεν ξαρεις καν αν εχω αλλο αυτοκινητο και αν ναι τι ειναι..
    5.Το γυρησατε στην ελπιδα να την εχω μικρη και οτι το κανω για να βγαλω γκομενα....ουτε αυτο το ξερεις..
    6.Το γυρησατε στο οτι παιρνω φακελακια γιανα βγαλω τοοοσοοο χρημα....ουτε αυτο το ξερεις και τσιμπας αλλη μια μηνηση για συκοφαντια...εγω δεν ζω στην Ελλαδα,για εσας ειναι λογικα αυτα που σε ολους τους αλλους ειναι απλα απαγορευμενα και δια ροπαλου.
    7.Το γυρησατε στο οτι ειναι ασχετο με το φορουμ ακι τις δυο μηχανες ενω τα ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΜΕ ΑΣΧΕΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ.
    8.Ο αλλος πιστηκε στην ορθωγραφια...που ρε βλακα παταω οτι βρω μπροστα μου-συνεχιζω να το κανω- απο τα γκρικλις..εγω τουλαχιστον ειχα ενα 19 εκθεση πανελληνιες,εσυ τι ειχες?
    9.Ο αλλος επιασε το ψυχολογικο προφιλ που εκανε ο καμμενος Τσιρος που ντρεποταν να πει ποιος ειναι και εμπαινε καθε φορα με διαφορετικο ονομα για να μην τον κραζουν οι υπολοιποι...προκειμενου να πει κατι.Μιλαμε για εναν δευτεροετη Φυσικηςστην Πατρα,που πηγε να μου μαθει εμενα χημεια,οταν εγω κανω μαθημα σε αυτον...

και σε αλλα πολλα που βαριεμαι να πω για τις ασυναρτησιες του καθενα...

ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΓΥΡΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ....ψαχνατε να βρειτε να πατησετε καπου αλλα δεν σας εκατσε...ακομα και υδραυλικος να ελεγα οτι ημουν τις ιδιες μαλακιες θα λεγατε.
    Πραγμα που αποδυκνει ποσα χοντρα κομπλεξ εχετε.
    Εγω δεν ειμαι κουλτουριαρης,αλλα εδω γινεται τις πουτανας απο ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ,ΚΝΙΤΕΣ με καρατζαφερικο προφιλ και τσαμπαμαγκες,που περιμενουν να πει καποιος το αντιθετο για να βγαλουν το φιμοτρο-μαλακοδραπετη απο το στομα τους.

Στην τελικη εξαιρεσεις ευτυχως υπαρχουν...κατα ταλλα εισαστε επιεικος για το μαυρο ΠΕΟΣ ορισμενοι...
    Και ρε Βαγγελη 64 αδικεισαι ρε...επρεπε να σε βγαζουν μαζι με τον Γιωργακη Παπανδρεου-τον αδερφο του Ανδρεα- να λετε τις αποψεις σας,και τις φιλοσοφικες αναζητησεις σας για τις γαρδουμπες...
    Σπανια πεφτω εξω αλλα λαθος ιδεα ειχα για εσενα

Το μελος που επισε αμεσως το νοημα και εγραψε οτι εγραψε χωρις πραγματικα να γνωρηζωμαστε η να εχουμε ανταλλαξει ΠΜ,εχει αντιληψη και κριση.
    Ειναι μια απο τις εξαιρεσεις αλλα το επιασε αμεσως το θεμα,μπραβο.

Οσο για το αυτοκινητο για τους 4-5 που ηταν νορμαλ...
    δεν το πηρα γιατι δεν βγαινει με κουκουλα,ειναι εχτρα παραγγελια και πρεπει να περημενω αρκετα,οποτε απο το Σεπτεμβρη θα δω παλι εκτος και αν παρω αλλο καμπριο.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    sonic σου ρχομε .......................

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider

Ρε το εχεις καψει τελειος!!!
    Τωρα επειδη τα πηρα κρανιο το ΙΡ το βρησκω σημερα κιολας και απο αυριο θα εχεις χοντρα μπλεξιματα...
    Που ειδες να απειλησα τον μικρο?
    Εσυ ρε κακομοιρη το γυρνας ετσι γιατι εισαι κακομοιρης και ΕΣΥ ΜΟΝΟ θα την εκανες ετσι!
    Μιλαμε το απογευμα σε εχω φτιαξει..ηδη τωρα θα ζητησω το ΙΡ σου απο το μοτο.γρ και αυριο σου χτυπαω μυνηση....
    Δεν κανω πλακα,και μην τολμησεις να σβησεις αυτα που εγραψες κακομοιρη.
    Για να μαθεις να λες μαλακιες και συκοφαντιες εκ του ασφαλους.
    Τωρα θα περασεις ζαχαρη.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Τωρα επειδη τα πηρα κρανιο το ΙΡ το βρησκω σημερα κιολας και απο αυριο θα εχεις χοντρα μπλεξιματα...
    Εσυ ρε κακομοιρη το γυρνας ετσι γιατι εισαι κακομοιρης και ΕΣΥ ΜΟΝΟ θα την εκανες ετσι!
    Μιλαμε το απογευμα σε εχω φτιαξει..ηδη τωρα θα ζητησω το ΙΡ σου απο το μοτο.γρ και αυριο σου χτυπαω μυνηση....
    Τωρα θα περασεις ζαχαρη.

και τί θα γράφεις στη μήνυση ?

(από ένα σημείο και μετά το έχασες μέχρι κι εσύ το παιχνίδι, ξέρεις)

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Τωρα θα περασεις ζαχαρη.
    Καλα χαλαρωσε λιγο και εσυ..

εχω αρχισει και τρεμω με 40 βαθμους υπο σκιά. :rotflmao:

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Τωρα θα περασεις ζαχαρη.
    που σε τάκη ????

ριξε και απο δώ καμμιά ψηλη γιατι εχουμε μεινει χαρμάνια. αντε εχουμε και δικηγορο zouper λέμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2004, 00:44
  2. Μάλλον μιλάω πολύ
    από NLS στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2004, 11:59
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2004, 22:08
  4. Μέχρι αύριο για τα σήματα...
    από DIT στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1