Σελίδα 11 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 197

Θέμα: Προς Moderators

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
    ............................
    Μεσα στον τελευταιο μηνα εχω δει καμια δεκαρια νεα θεματα για τον ΚΟΚ, που πανω κατω λενε το ιδιο πραγμα.
    Δεν ειδα καποιον μοντ να λεει "Υπαρχει συζητηση εδω:"λινκ" το παρον κλειδωνεται".

Εδω ΤΟΛΜΗΣΕ να συγχωνευσει δυο ΙΔΙΑ ποστ ο Μπαρτ και πεσανε καποιοι να τον ξεσκισουνε...

Τι να λεμε τωρα...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Εδω ΤΟΛΜΗΣΕ να συγχωνευσει δυο ΙΔΙΑ ποστ ο Μπαρτ και πεσανε καποιοι να τον ξεσκισουνε...
    Μαλλον επειδη ειναι γλυκο αγορι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Το κλείδωμα για μένα είναι άσχημη ιδέα. Είχα και παλιότερα διαφωνήσει με το Θάνο όταν ήταν μοντ επειδή είχε κλιεδώσει ένα θρεντ.

Αν κλειδωθεί, μένουν κάποιες απόψεις ΧΩΡΙΣ δυνατότητα απάντησης, άδικο για μένα.

Αν φύγει ΟΛΟ στον καιάδα, οι "εμπλεκόμενοι" χάνουν μεν, αλλα υπάρχει καλυτερη ισονομία.

Δυστυχώς πάντα, στα ξερά καιγονται και τα χλωρά.

Αν δεν είμαστε αρκετά ώριμοι να προστατεύσουμε μια κουβέντα, η συνέπεια θα είναι να χάνεται.

Κατα τα άλλα προσυπογράφω αυτά που γράφει ο Χρήστος aka Crs-k

Και επιτέλους, δε χρειάζονται 140 ποστς για να πούμε τα αυτονόητα

Γιατί να διαφέρει ο γραπτός από τον προφορικό λόγο; Θα μπορούσες να ρίξεις στη ζώνη και να ξεχάσεις μία κουβέντα που έκανες με κάποιους φίλους σου επειδή στο τέλος κατέληξε σε τσακωμό;

Το ίδιο συμβαίνει και με τα ποστ. Δεν γίνεται να εξαφανίζεις ολόκληρο θέμα έτσι απλά. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η καλύτερη λύση σε πρώτη φάση είναι το κλείδωμα. Είχα κλειδώσει ένα ποστ που αν θυμάμαι εγώ είχα διαφωνία με κάποιον, χωρίς όμως να αφαιρέσω τίποτα. Απλά τελείωσα τη διαμάχη. Μπορεί να πεις ότι εκεί που τσακωνόμουνα με κάποιον σηκώθηκα και έφυγα και τελείωσα την κουβέντα...

Γενικά θεωρώ το κλείδωμα μία καλή πρώτη λύση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Οπωσδήποτε άμα ένα ποστ παρεκτραπεί θα πρέπει να φεύγει προς τη ζώνη, αλλά η δική μου γνώμη είναι ότι πρώτα θα έπρεπε να προσπαθούμε να διατηρήσουμε τα γραμμένα.
    Θάνος..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    ......
    Παρακαλώ πολύ οι παραιτηθέντες και οι έκπτωτοι μοντ να μην μιλάνε γιατί θα ξαναγίνουν μοντ!

Κάρβουνα πάρε να υπάρχουν
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Παρακαλώ πολύ οι παραιτηθέντες και οι έκπτωτοι μοντ να μην μιλάνε γιατί θα ξαναγίνουν μοντ!

Κάρβουνα πάρε να υπάρχουν
    Έκπτωτος;

Παραιτηθής και επίτιμος παρακαλώ...

κάρβουνα φέρνει ο ψήστης...
    Θάνος..

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
    Αν στη δευτερη προσπαθεια γινουν τα ιδια, μπαν και ξυλο ( ) και ζωνη για τη συζητηση..

Μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε (καλα, εχουμε και μερικα τσιπιρικια)..
    Νομιζω το προβλημα μας ειναι οτι δεν υπαρχει αρκετα εντονη η παρουσια των mods.
    Σπανια εχω δει μοντ να μπαινει σε συζητηση και να λεει "παιδια συμμαζευτειτε αλλιως λοκ και 3 μερες μπαν".
    Ουσιαστικα εχουμε προβλημα αστυνομευσης :rotflmao:
    Πιστευω οτι χρειαζομαστε κι'αλλους μοντς και πιο ξεκαθαρους κανονες, αλλα περαν αυτου, χρειαζομαστε και "κωδικα δεοντολογιας" μοντ.
    Δηλαδη να λειτουργουν ολοι ακολουθωντας εναν μπουσουλα.
    Το σπαμ πχ απ'οπου και να ειναι θα μπορουσε να παιρνει ποδι κατευθειαν.
    Για τις συζητησεις γενικου ενδιαφεροντος (πχ ο αλλος θελει να μιλησει για θρησκευτικα)
    να κλειδωνεται η συζητηση μετα απο Χ αριθμο ποστς, και στην αναγκη να δημιουργειται νεο.
    Δειτε πχ το φορουμ των 4τροχων.
    Μεσα στον τελευταιο μηνα εχω δει καμια δεκαρια νεα θεματα για τον ΚΟΚ, που πανω κατω λενε το ιδιο πραγμα.
    Δεν ειδα καποιον μοντ να λεει "Υπαρχει συζητηση εδω:"λινκ" το παρον κλειδωνεται".
    Το φορουμ αυτη τη στιγμη ειναι πολυ χαλαρο σε τετοια θεματα.
    Σημαντικο θεωρω το να δινονται εξηγησεις καθε φορα που γινεται κατι απο τους μοντς,
    για να μην αφηνονται περιθωρια παρεξηγησεων.
    ναι ρε... τοτε δεν πρεπει να κανουμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα αλλο για 24/7/365. να αρχισουμε και τις ανακυκλωσεις περαν των ανεκδοτων (αλλα στα σοβαρα αυτη τη φορα, με τα γνωστα επακολουθα νευρα)...

ΗΜΑΡΤΟΝ! βαλτε και εσεις οι χρηστες το χερακι (αντε, και ποδαρακι αν ειναι καλιγραμμο) και βαλτε το τιμημενο το λινκ παλαιοτερης συζητησης, για να συνεχιζει η συζητηση σε ενα θρεντ και να μην σπαει σε πολλα!

οσο για κλειδωματα, το ξερεις οτι στις 4000 ποστ, κλειδωνεται, αριθμος ποστ που γινεται μονο στα ανεκδοτα.

σπαμ, κοβεται οπου πρεπει (σε κατηγοριες ΠΛΗΝ γενικες, διαμαχες και ανεκδοτα) εις βαρος του χρονου των τοπικων μοντς! και μην νομιζεις οτι ειναι ευκολη η δουλεια του καθαρισματος, πιστεψε με, ειναι ΚΑΙ χρονοβορα ΚΑΙ κολαει τον browser για να διαχωριστει ή σβηστουν κομματια!

οσο για αυτο που ειπες: "Νομιζω το προβλημα μας ειναι οτι δεν υπαρχει αρκετα εντονη η παρουσια των mods.
    Σπανια εχω δει μοντ να μπαινει σε συζητηση και να λεει "παιδια συμμαζευτειτε αλλιως λοκ και 3 μερες μπαν". ====> ειμαστε παροντες και μαζευουμε καταστασεις, μας την λετε, αφηνουμε κατι στην μοιρα του (μπας και ξεφουσκωσει απο μονο του) παλι μας την λετε. ε, βλεπεις οτι δεν βγαινει ακρη?
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k

Τι να λεμε τωρα...
    ...ενα προσφατο παραδειγμα, για να μην θυμησω παλαιοτερα παραδειγματα και ειναι σαν να ριχνω λαδι στη φωτια...
    H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Μαλλον επειδη ειναι γλυκο αγορι.
    ...θελω πολλη δουλεια για να φτασω τα προσοντα του κρουκη, & κυριως πρεπει να παρω SV !

H κλίκα μου!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    ...θελω πολλη δουλεια για να φτασω τα προσοντα του κρουκη, & κυριως πρεπει να παρω SV !

Ευτυχως που αστειευεσαι γιατι αν επαιρνες θα το εκαιγα το δικο μου στην πλατεια του χωριου:rotflmao:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal

Ε ψιτ; Εσυ ο ανεκδοτο-μοντ; Άλλοι έχουν τον τίτλο του γλυκού αγοριού....

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman

(προς δικηγορους μου: παιδες thanks αλλα αυτο σπουδαζω και μαλιστα το τελειωνω συντομα.. Καλα χιλιομετρα Τα καταφερνω ε;;; )

ω ρε φιλε μου λαβρακι !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

επαναστατης my ass...... ΓΡΑΝΑΖΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΛΑΜΟΓΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    .......
    Ελεος ρε Γιώργο....!!!!!

Ασε και κανένα ποστ ασχολίαστο γαμ@ το παπάρι της Ευας!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ελεος ρε Γιώργο....!!!!!

Ασε και κανένα ποστ ασχολίαστο γαμ@ το παπάρι της Ευας!
    δε μπορω εκλασα στο γελιο με το τυπακι... μας ελεγε για επαναστασεις και @@@ μεντολες (σωστα το εγραψα) και ....... θα γινει Δικηγοράκος....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

.........

Δικαίωμα του καθένα ρε Γιώργο να γίνει και να λέει ότι θέλει. Δεν είναι η θέση σου να σχολιάζεις το τι είναι ο καθένας ή τι θα γίνει!

ω ρε φιλε μου λαβρακι !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

επαναστατης my ass...... ΓΡΑΝΑΖΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΛΑΜΟΓΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αγορι τρυφερο με τα μελισταλαχτα και σοφα λογια και τα 5998723487 πανεξυπνα ποστ....... τελειωνω νομικη. Δικηγορος δεν θα γινω γιατι δεν εχω μπαμπα δικηγορο να μου τα σταζει ή να με βαλει στην επιχειρηση και ήδη δουλευω αλλου, οπως γενικα δουλευω εδω και χρονια...Σαφες;;;

Και αυτο ηταν κατι που εχει ειπωθει απο τοτε που μπηκα...Δεν ηταν κρυφο

Και τα σχολιακια σου τα σταματας εδω για μενα.
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Σελίδα 11 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προς MODERATOR
    από DUKASII στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2004, 13:05
  2. Προς moderator
    από powerphot στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2004, 09:41
  3. Κρισιμη ερώτηση προς ADMINS-MODERS