Λοιπόν
Γουστάρω η κοπη πιτας του forum να γινει η αφορμη για τη μεγαλύτερη συνάντηση ολων των εποχων του MOTO.GR
Να ερθουν παιδια απο ολη την Ελλάδα αγόρια, κοριτσια, μαμαδες και μπαμπάδες με τα παιδια τους η τα σκυλια τους
τι λετε?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λοιπόν
Γουστάρω η κοπη πιτας του forum να γινει η αφορμη για τη μεγαλύτερη συνάντηση ολων των εποχων του MOTO.GR
Να ερθουν παιδια απο ολη την Ελλάδα αγόρια, κοριτσια, μαμαδες και μπαμπάδες με τα παιδια τους η τα σκυλια τους
τι λετε?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα θα βαλω ΜΙΑΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Πσσσσσσσσιιιιιιτ!
ΜΗΝ βαζεις μπυρες απο κατω, γινεσαι επικινδυνος!
:rotflmao:
![]()
![]()
sobara? kobetai pita?
gamw leme!
makari na mazeytei kosmos.
mporoume epishs an einai gia na xoresoume na misthwsoume enan olympiako xwro!
ρε μη με κλανετε, εχω ενα ονειρο...
(και δεν εχω δουλεια στο γραφειο....)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μεγάλε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sakoulakis
FILE MOU THA ERXOMOUNA ALA ME AUTO TON KAIRO DE GINETE TIPOTA:hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ζηλεύω!!!
Μέσα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
--------------------------------------------------------------------------------
-Λοιπόν
τι λετε?
-------------------------------------------------------------------------------
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
εννοείται ότι είμαι μέσα με χίλια!!!
αρκει να ανακοινωθεί 1-2 εβδομάδες πριν για να κανονίζουμε και τη δουλειά!
άντε να βλέπουμε τοποθεσίες λέμε!!
![]()
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
ΕΛΑ ΜΕΓΑΛΕ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΕΝΑ FAZERAKIA ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥΣ.![]()
Σωστος ρε Γιωργακη...μακαρι να το κανονισουμε απλα να περιμενουμε να φτιαξει λιγο ο καιρος.
Αν ταιριάξει η ημερομηνία ,με μεγάλη μου τιμή !!!
Θα συνεννοηθούμε και με τους βόρειους για μια μαζική κάθοδο.
ΑΑΑΑ!!!!! Idi κάλεσε καλού κακού και τα ΜΑΤ.
![]()
![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
re ama perimenete na kopsoyme tin pita kana xrono mporei poy xereis pote ti ginetaiΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
Λοιπόν
τι λετε?
![]()
(aman na doylepsei to ergaleio )
na exo kai kanena free rideraki etoimo...
ena strhtadiko free rideraki
gia na min parexigoymaste...
kai na ginei to oneiro soy kai to diko moy pragmatikotita mazi...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
ρε αδμινσ το ξερουμε οτι εχετε μεινει 2 και καλοι σαν καλαμιεσ στον καμπο ....και το ξερουμε οτι ολα ειναι αφυλοκερδος και μαγκια σας και σας ευχαριστουμε για το ενδιαφερον που δειχνετε και τα καλα που μασ παρεχετε ...και που και που βλεπουμε και κανενα βυζακι...αμα προλαβουμε λεμε....αλλα αφου το βλεπετε Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ........DO IT και στο φιναλε ολοι εχουμε την καλη θεληση να βοηθησουμε και σε οργανωση και σε οτι αλλο χρειαζεστε βοηθεια..........![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
Αυτό θα είχε μεγααάλη πλάκα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
Αν ταιριάξει η ημερομηνία, με μεγάλη μου τιμή !!!
Θα συνεννοηθούμε και με τους βόρειους για μια μαζική κάθοδο.
ΑΑΑΑ!!!!! Idi κάλεσε καλού κακού και τα ΜΑΤ.
Θα την κατακτήσουμε ρε την κωλόπολη σας!
Θα κατεβάσουμε ορδές κόσμου!
![]()
![]()
![]()