desert πες μου μονο οτι εισαι ατριχος........
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΤΕΛΟΣ
ΤΕΛΟΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Ρε μπάς και όταν πάτε τα τριμπούρδελά σας στο συνεργείο επειδή πρέπει, δεν έχετε τι να κάνετε και κουβεντιάζετε για το τι δεν έχετε...Δεν αποκτήσατε... Δεν θα αποκτήσετε..
![]()
![]()
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΠΟΤΕ
Η DUKATI![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
Κρίμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
1. ΕΙΣΑΙ ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΜΗΝΗΣΗ
2. ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΥΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ.
3. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΞΕΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
4. ΤΟ ΚΑΥΛΙ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΤΟ ΕΧΩ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΕΣ "ΔΟΥΛΕΙΕΣ" ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΧΙ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΛΛΑ 1113 ΑΚΟΜΑ , ΜΗΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΜΑΝΑ ????
5. ΑΝ ΕΡΘΩ ΒΡΑΔΙ ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΔΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΗΣ![]()
6. ΤΟ R1 07 ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΠΑΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ
ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΕ ΤΟΝ "ΚΟΚΟΒΙΟ" ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ
![]()
![]()
![]()
Να 'σαι καλά...
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
ΤΕΛΟΣ
Δεν ξέρω κατά πόσο σε ερεθίζει το τριχιό αλλά είμαι μαλλιαρος...
![]()
![]()
Εχουμε εντελως διαφορετικα κριτηρια εγω επιλεγω μια μηχανη για να κανω την δουλεια μου και να την σκιζω νυχθημερως χωρις προβληματα...Πάντα θα είναι το φάντασμα, η μυστική συνταγή, το αξεπέραστο που δουλεύει 50 (τσε βαλε) χρόνια και Δ Ε Ν καταλαβαίνεται γιατί... Ναι είναι καλό και το FZR (όταν δουλέυει EXUP και καμπάνα), και το ZXR, (αν και έχει ένα θέμα με τον τρίτο κύλινδρο)αλλά δεν είναι duc..........
εσενα τα μοναδικα σου κριτηρια ειναι η μηχανη σου να ειναι ducati επειδη και καλα διαφερει η φιλοσοφια της εταιριας που στην ουσια ομως ειναι ψευτοκουλτουρε και δηθεν...
Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
ΜΗΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΜΑΝΑ ????
![]()
Κατούρα και λίγο στις διαμάχες είμαστε...
![]()
![]()
Η DUKATI![]()
![]()
![]()
Τώρα τι να γράψω;;; Αν η μοτό σου είχε τα ίδια αυτοκόλητα με αυτά του 1992 ξέρεις που θα ήταν;;;
Έξω απο το μουσείο...
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Εχουμε εντελως διαφορετικα κριτηρια εγω επιλεγω μια μηχανη για να κανω την δουλεια μου και να την σκιζω νυχθημερως χωρις προβληματα...
εσενα τα μοναδικα σου κριτηρια ειναι η μηχανη σου να ειναι ducati επειδη και καλα διαφερει η φιλοσοφια της εταιριας που στην ουσια ομως ειναι ψευτοκουλτουρε και δηθεν...
Καλά εντάξει... Επειδή βλέπω με ψυχολόγησες.. Δεν τα παίρνω απο κανένα "κατάστημα" ducati, που τον παίρνουν όλοι τους οι γ@μιώληδες...Και σου αναφέρω για την Ιστορία, οτι πρίν απο 5 έτη πήρα ολοκαίνουρια μια mostro, και το μοναδικό που δεν κάνουμε μαζί είναι το κατούρημα... και βλέπω τι μου γράφετε και βλέπω τι όλοι λένε και νοιώθω πως ή εγώ είμαι γραφικός ή εσείς δεν το καβαλήσατε..... Την σκίζω ανελλιπώς κάθε μέρα και την συντηρώ κάθε μήνα...
Αλλά είναι ότι ακριβώς Δ Ε Ν μου περιγράψατε...
![]()
![]()
Η DUKATI![]()
![]()
![]()
:a31:
![]()
Ωραιος μαγκια σου !!!!!!!!!
η βασικη διαφορα μας ειναι οτι εγω και οι japanοβιοι φιλοι με τα ss1000 δεν θα μπορουσαμε ΠΟΤΕ να αντεξουμε με τοσα λιγα αλογα για τοσα πολλα χρονια.........
η μηχανη σου ουτε για παπι μας δεν κανει.........
και οσο για τις στροφες που και καλα μας λες οτι ειναι το ατου σου ουτε σε πιστα καρτ δεν μας εχεις κ ας ειναι η μηχανη σου φτιαγμενη για κλειστες στροφες..... αφου δεν παει βημα πως να ειναι και για ανοιχτες στροφες.....![]()
Έλα μωρε που τα 'χεις... Τζάμπα τ'αγόρασες για να υπάρχουν... Άντε βρε και τά έκανες 185... Που θα τα τρέξεις βρε κακόμοιρε;;;;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Ωραιος μαγκια σου !!!!!!!!!
η βασικη διαφορα μας ειναι οτι εγω και οι japanοβιοι φιλοι με τα ss1000 δεν θα μπορουσαμε ΠΟΤΕ να αντεξουμε με τοσα λιγα αλογα για τοσα πολλα χρονια.........
η μηχανη σου ουτε για παπι μας δεν κανει.........
και οσο για τις στροφες που και καλα μας λες οτι ειναι το ατου σου ουτε σε πιστα καρτ δεν μας εχεις κ ας ειναι η μηχανη σου φτιαγμενη για κλειστες στροφες..... αφου δεν παει βημα πως να ειναι και για ανοιχτες στροφες.....![]()
Και στη πίστα κάρτ να σ'έβρω θα σου σκίσω το Ι4 με τον V2 μου γιατί δεν παίζει ευθέια...:a24:
Άντε φορτώστε κανένα παραβαμένο μωρό να της τα φουσκώσετε... Εγώ είμαι μαλλιαρός, άσχημος και καβαλάω ducati... Άντε μωρε ψώνια με τα άλογα.... Χέρια βρήτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...
![]()
![]()
εσυ με τι "χερια" μπορεις και κουμανταρεις τοσα αλογα???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αντε καλο βραδυ![]()
Άντε καλό βράδυ...Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
εσυ με τι "χερια" μπορεις και κουμανταρεις τοσα αλογα???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αντε καλο βραδυ![]()
Και μη μου κολλάς γιατί εδώ παρακάτω έχει πιστα κάρτ...
Τι μαλωνετε τζαμπα.....
Ιδου το καλυτερο μηχανακι.
http://www.youtube.com/watch?v=EtKmAnb4qnQ
Παίθανα στα γέλια λέμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ετσι τη βρηκα τη φωτο!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()