Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 141

Θέμα: Γιατι ΔΕΝ πρεπει να φοραμε κρανος...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zman
    zefka...

Αν και ουν κλπ... ασ'τα

Αν ειναι να περιμενεις να πεσεις κατω για να σωθεις μετα απο τον εξοπλισμο σου (απο καμμια θερμοπληξια)
    Και να αποτελεις και κινδυνο για τους αλλους που μπορει να χτυπησεις... Εκτος αν θελεις να μου πεις οτι αισθανεσαι μια χαρα στη μεση της Αθηνας σε καυσωνα.
    Τα παντα ειναι συνδυασμος πολλων καταστασεων. Κανονες βγαζουν μονο οι ηλιθιοι.
    Παρε ενα Smart με air condition καλυτερα, θα εισαι πιο ανετος.
    Αυτο ειναι και το νοημα αλλωστε.

Στην πολη, ΠΑΝΤΑ αυτοκινητο! Φτανεις μιση ωρα αργοτερα στη δουλεια σου αλλα παντα σωος και αβλαβης και δροσερουλης.
    Ότι να'ναι...

1.πηγαίνω σβέλτα και δροσίζομαι από τους αεραγωγούς του κράνους μου(πάντα κλειστή η ζελατίνα)

2.με τον εξοπλισμό γλυτώνω ηλιάση,εγκαύματα κτλ.

3.Αν ξεπεράσω το μισάωρο το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας θα ιδρώσω λίγο ΔΕΝ θα πάθω θερμοπληξία!Έλεος!

4.Αυτό περί κανόνων με κάλυψαν οι συμφορουμίτες

5.Στην πόλη με καύσωνα,με ανέμους,με καταιγίδες,με χαλάζι ΠΑΝΤΑ με μηχανή και ΠΑΝΤΑ με φουλ εξοπλισμό!

Μου είπες να πάρω αμάξι,ξέρεις τι?Δε γουστάρω με την καμία να πάρω κλουβί! Βρέξει,χιονίσει ο ζεύκας θα τραγουδίσει γιατί χαίρεται την κάθε στιγμή που είναι σε 2 ρόδες!Άντε αυτό το συναίσθημα να το νιώσουν αυτοί που μετακινούνται κάθε μέρα με κουτί...

Μαλλον (παλι) το χασατε το υπονοουμενο
    Atomic H-D & Triumph
    White Line Cycles
    Paranoid Racing ltd.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Αν... που να μην σας τύχει... πέσετε σε σταθερό εμπόδιο με το κεφάλι , με 50 χλμ την ώρα Χ 1,5 Kgr που είναι το κρανίο σας Χ την αντίσταση που θα διαθέτει το σταθερό ή κινητό εμπόδιο... ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ;
    Ξέρεις τι εστί "ξεροκεφαλιά" ρε μάγε;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Εγώ το έχω ξαναπεί, φόραγα κράνος τα αρχαία χρόνια μόνο για να μη βρέχομαι (και λόγω κρύου)...

Μόνο αφού έσπασα το κεφάλι μου αρκετά σταμάτησα να κυκλοφορώ χωρίς αυτό.

Το καινούριο πάντως μου έρχεται σε λίγες μέρες (ευκαιρία να ανασάνει λίγο το κεφάλι μου από τη μαυρίλα που φοράω συνέχεια -τραγικό λάθος το σκούρο κράνος).

Παλαιό μέλος
    Σ' αυτή ποντάρουν ότι θα τους σώσει! Σπάζουν τέτοια ξεροκέφαλα;

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    μια απάντηση ακόμα....

Ρε παλικαρια, στην πολιτισμενη Ευρωπη που κρανος φορανε ΟΛΟΙ, γιατι σκοτωνονται απο κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις;
    Τα περισσότερα ατυχήματα που αναφέρεσαι γίνονται με ταχύτητα άνω των 50χλμ ανα ώρα στο σημείο πρόσκρουσης. Κανένα κράνος δεν μπορεί να σε προστατέψει εκεί και με κανένα υλικό δε μπορείς να αισθάνεσαι ασφαλής.

Στο εξωτερικό τα περισσότερα δίτροχα ατυχήματα , γίνονται εκτός πόλης με πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες απο οτι έχουμε εμείς στα εντός πόλης ατυχήματα.

Για τα υπόλοιπα , με πρόλαβαν εδώ και καιρό άλλοι.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Και να σκεφτείς ότι το παλιό μου το αφτάρ ήταν παραστατικότατο και περίκλειε όλα εκείνα τα σημαντικά αίτια που οδηγούν κάποιον στο να μήν φοράει κράνος...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	nokranos.jpg 
Προβολές:	92 
Μέγεθος:	46,5 KB 
ID:	93881

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    μια απάντηση ακόμα....

Τα περισσότερα ατυχήματα που αναφέρεσαι γίνονται με ταχύτητα άνω των 50χλμ ανα ώρα στο σημείο πρόσκρουσης. Κανένα κράνος δεν μπορεί να σε προστατέψει εκεί και με κανένα υλικό δε μπορείς να αισθάνεσαι ασφαλής.

Στο εξωτερικό τα περισσότερα δίτροχα ατυχήματα , γίνονται εκτός πόλης με πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες απο οτι έχουμε εμείς στα εντός πόλης ατυχήματα.

Για τα υπόλοιπα , με πρόλαβαν εδώ και καιρό άλλοι.

Gandalf
    Χμμμμμμμμ...

Καλυτερα δηλαδη χωρις κρανος στο ταξιδι, με ενα καλο ζευγαρι γυαλια; (δεν κινδυνευει κι ο σβερκος και πας και σιγα)
    Εκτος αν βεβαια θες να ταξιδευεις με 180-200 (με ασφαλεια παντα)
    Μηπως τελικα το μονο που προστατευουν οι νομοι για κρανη ειναι τις ασφαλιστικες απροσεκτων γιωταχηδων μεσα στην πολη (για σκεψου συνυπαιτιοτητες κλπ. ) και τον ελεγχο του δικυκλου πληθυσμου;
    Atomic H-D & Triumph
    White Line Cycles
    Paranoid Racing ltd.

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Και να σκεφτείς ότι το παλιό μου το αφτάρ ήταν παραστατικότατο και περίκλειε όλα εκείνα τα σημαντικά αίτια που οδηγούν κάποιον στο να μήν φοράει κράνος...
    To 8ki8aki exei plaka...
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Άντε πάλι.

Πριν 3 μέρες ένας γκα#ημένος νυχτερίδος κυνήγαγε μία εξίσου γκα#ημένη νυχτερίδα και βγαίνωντας από το σπίτι, πρόλαβα αυτή τη φορά και τον εντόπισα ενώ πήγαινα με καμμιά 60άρα στην ερημιά που ζω.

Είχα δει και ντοκυμαντέρ παλιότερα που εξηγούσε τί χαλάει το σόναρ τους και κάνουνε αηδίες -το έχω ξεχάσει άμα θυμηθεί κανείς ας πει.

Έχω φαέι νυχτερίδα πέρυσι (άνοιξα τη ζελατίνα 10 μέτρα πριν φτάσω σπίτι). Κωλογεύση.

Ήδη ανατινάχτηκαν δύο μπάμπουρες φέτος πάνω στο κράνος μου (και άλλος ένας στη μούρη της μηχανής 3).

Τα σμήνη με τα μυγάκια στη καλύτερη είναι καθημερινό φαινόμενο (η μάπα μου δεν είναι καφέ ποτέ τουλάχιστον).

Όλα αυτά όμως είναι γνωστά.

Το χειρότερο από όλα και ο πρώτος λόγος που φοράω ακόμα κράνος;

Ντεν μου αρέσουν λέμε οι εκπλήξεις, το έχω ζήσει το παραμύθι στην Ελλάδα, θα σου τη κάτσουνε αργά ή γρήγορα, θα φταίνε, και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να φροντίσω να σκανάρω, και να κόβω ενώ φοράω ότι μπορώ μπας σηκωθώ με λιγότερες απώλειες (σήμερα πχ που βγήκα δεν άντεχα λόγω ζέστης να βάλω καί μπουφάν αλλά βγήκα με μποτάκι, τζιν, κράνος, γάντια, και μπλουζάκι).

Θέλω να είμαι ο πρώτος 80άχρονος που θα καβαλάει ακόμα ss ρε, τραβάτε κάνα ζόρι;

Κουλάντζες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Άντε πάλι.

Πριν 3 μέρες ένας γκα#ημένος νυχτερίδος κυνήγαγε μία εξίσου γκα#ημένη νυχτερίδα και βγαίνωντας από το σπίτι, πρόλαβα αυτή τη φορά και τον εντόπισα ενώ πήγαινα με καμμιά 60άρα στην ερημιά που ζω.

Είχα δει και ντοκυμαντέρ παλιότερα που εξηγούσε τί χαλάει το σόναρ τους και κάνουνε αηδίες -το έχω ξεχάσει άμα θυμηθεί κανείς ας πει.

Έχω φαέι νυχτερίδα πέρυσι (άνοιξα τη ζελατίνα 10 μέτρα πριν φτάσω σπίτι). Κωλογεύση.

Ήδη ανατινάχτηκαν δύο μπάμπουρες φέτος πάνω στο κράνος μου (και άλλος ένας στη μούρη της μηχανής 3).

Τα σμήνη με τα μυγάκια στη καλύτερη είναι καθημερινό φαινόμενο (η μάπα μου δεν είναι καφέ ποτέ τουλάχιστον).

Όλα αυτά όμως είναι γνωστά.

Το χειρότερο από όλα και ο πρώτος λόγος που φοράω ακόμα κράνος;

Ντεν μου αρέσουν λέμε οι εκπλήξεις, το έχω ζήσει το παραμύθι στην Ελλάδα, θα σου τη κάτσουνε αργά ή γρήγορα, θα φταίνε, και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να φροντίσω να σκανάρω, και να κόβω ενώ φοράω ότι μπορώ μπας σηκωθώ με λιγότερες απώλειες (σήμερα πχ που βγήκα δεν άντεχα λόγω ζέστης να βάλω καί μπουφάν αλλά βγήκα με μποτάκι, τζιν, κράνος, γάντια, και μπλουζάκι).

Θέλω να είμαι ο πρώτος 80άχρονος που θα καβαλάει ακόμα ss ρε, τραβάτε κάνα ζόρι;

Κουλάντζες.
    Όχι ρε zir μαλακίες λες...το καλοκαίρι δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα...

Είπα να ξαναθυμήσω μερικά γνωστά της επαρχίας -άμα είσαι συνέχεια σε μεγαλουπόλεις, παίζει και να μή σου έχουν τύχει..

......οποτε λεω κι εγω να κανω μια βολτιτσα επαρχια σε χαλαρο ρυθμο και ξεκιναω για Πατρα με τη γυναικα και το Bonneville.
    Στο Αιγιο κι ενω σουρουπωνε ΤΟ ΒΛΕΠΩ με την ακρη του ματιου και απελπισμενα κανω αριστερα. Το επομενο πλανο ειναι ο κοτσυφας καρφωμενος στον δεξι καθρεπτη μου να στραγκιζει αιματα με 100 χαω πανω σε μενα και τη γυναικα μου που ουρλιαζει σαν τρελλη. Κοβω για να ξεγαντζωσω και να πεταξω το πουλι, σταματαω εκτος δρομου σε παρκινγκ που ειναι κλειστο με απαγορευτικο και απο πισω μου περναει ξυστα φορτηγο στο ερεισμα που με πηρε απο πισω νομιζοντας οτι μπαινω στο παρκινγκ (εκτος αν τον ειχε υπνωτισει το φαναρι μου) και τελευταια στιγμη κανει τιμονια αριστερα και τη σκαπουλαρω.
    Πουπουλα στον καθρεφτη και αιματα στα γαντια και το μπουφαν οπως και φρεναρισμα στην Εθνικη στη διαθεση των ειδικων...

Η γυναικα μου με λεει πουλοκτονο.
    Atomic H-D & Triumph
    White Line Cycles
    Paranoid Racing ltd.

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zman
    Η γυναικα μου με λεει πουλοκτονο.
    να το προσέχεις αυτό.... να μη το διαδίδει..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
    Ότι να'ναι...

1.πηγαίνω σβέλτα και δροσίζομαι από τους αεραγωγούς του κράνους μου(πάντα κλειστή η ζελατίνα)

2.με τον εξοπλισμό γλυτώνω ηλιάση,εγκαύματα κτλ.

3.Αν ξεπεράσω το μισάωρο το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας θα ιδρώσω λίγο ΔΕΝ θα πάθω θερμοπληξία!Έλεος!

4.Αυτό περί κανόνων με κάλυψαν οι συμφορουμίτες

5.Στην πόλη με καύσωνα,με ανέμους,με καταιγίδες,με χαλάζι ΠΑΝΤΑ με μηχανή και ΠΑΝΤΑ με φουλ εξοπλισμό!

Μου είπες να πάρω αμάξι,ξέρεις τι?Δε γουστάρω με την καμία να πάρω κλουβί! Βρέξει,χιονίσει ο ζεύκας θα τραγουδίσει γιατί χαίρεται την κάθε στιγμή που είναι σε 2 ρόδες!Άντε αυτό το συναίσθημα να το νιώσουν αυτοί που μετακινούνται κάθε μέρα με κουτί...
    Δυο λεξεις...

BMW C2
    Atomic H-D & Triumph
    White Line Cycles
    Paranoid Racing ltd.

Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να γιατί δεν πρέπει να ενοχλούμε έναν μηχανόβιο!!!
    από Billymuse στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2012, 19:26
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2008, 18:31
  3. Να γιατί πρέπει να φοράμε σωστό εξοπλισμό
    από anf125 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2007, 20:02
  4. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2004, 14:01

Κανόνες δημοσιεύσεων