Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 74

Θέμα: eimai αντιολυμπιακος

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    katarxhn ζητησω συγνωμη για το βρισιδι του πειραια και του θρυλου......

επρεπε τουλαχιστο να το κανω παραλαγη ......με @@@@@@@@
    \

δευτερον δεν εχω προβλημα με τον πειραια ...

ειναι πολυαγαπημενη μου περιοχη και με αναμνησεις πολυ ομορφες....

εχουμε κανει απεριγραπτα μαμισια στο λιμανι με πειραιωτισες .......και ολυμπιακινες ....

δεν εχω προβλημα με τον θρυλο ...... σεβαστη ομαδα με ιστορια κλπ λπ

εχω προβλημα με τους ολυμπιακους που ειναι ηλιθιοι κολημενοι και συμφεροντολογοι ......οταν κερδιζουν ειναι οι καλυτεροι και οταν χανουν μια ζωη τους αδικουν. και αν δεν ειναι ποδοσφαιρο, αλλα αλλο αθλημα οπως μπασκετ βολευ κλπ το μονο που ακους οταν χανουν .....εμας δεν μας απασχολει το μπασκετ κλπ ...οσο για το εξωτερικο ... η ιδια καραμελα .......και δεν εχω προβλημα ουτε σε αυτο , το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι εχουν το ιδιο σκεπτικο σε ολα τα πραγματα και εκτος γηπεδων ......κολημενοι γενικα, σε σημειο να του λες ρε σει ασπρο ειναι αυτο ,οχι πρασινο ειναι σου λεει αυτος και εσυ να του δειχνεις κοκκινο .........

με εκνευριζουν ρε παιδι μου παντα να εχουν δικοιο και οταν εχουν αδικο, αυτο ενοουσαν η στα @@ τους αμαν ποια ....

εχω πολυ κολητους φιλους ολυμπιακους αλλα ρε μαγκα μου ειστε σπασα@@δες

και το φοβερο .........οταν ο ολυμπιακος χανει ...... το τιβι ματζικκκκκκκ δειχνει .....

ενοργανη

κατι ασχετο δεν ειμαι οπαδος καμιας ομαδος δεν εχω καμια σχεση με την μπαλα ουτε ξερω γιατι την κυνηγανε αυτοι οι μαλακες που περνουν δις και οι αλλοι μαλεκες φωναζουν
    ........αλλα εχω γινει αντιολυμπιακος με ολα αυτα και γενικα με το κολημα σας και τις παροπιδες σας σε ολα τα θεματα .....

αφορμη για αυτο ειναι ενας τσακομος με φιλο ολυμπιακο για αν θα βαλει λεκανη ιντεαλ στανταρτ στο μπανιο του η κατι αλλο και καταληξαμε να τσακονομαστε για τον τροπο που οδηγει και παρκαρει .......

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    orizontas
    αφορμη για αυτο ειναι ενας τσακομος με φιλο ολυμπιακο για αν θα βαλει λεκανη ιντεαλ στανταρτ στο μπανιο του η κατι αλλο και καταληξαμε να τσακονομαστε για τον τροπο που οδηγει και παρκαρει .......
    Exει απολυτο δικιο ο φιλος σου !!!

Να τον ακους παντα γιατι ξερει τι λεει και θα χτυπας το κεφαλι σου οποτε τον γραφεις !!

Ειδες πως καταντησαν ολοι οι υπολοιποι που υποστηριζουν αλλες ομαδες και εβαλαν αλλες χεστρες απο αυτες που ελεγε ο φιλος σου .....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	55573342-m.jpg 
Προβολές:	200 
Μέγεθος:	43,0 KB 
ID:	92923

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas

εχουμε κανει απεριγραπτα μαμισια στο λιμανι με πειραιωτισες .......και ολυμπιακινες ....

κατι ασχετο δεν ειμαι οπαδος καμιας ομαδος δεν εχω καμια σχεση με την μπαλα ουτε ξερω γιατι

[/B]

Ελα ρε μαμια που μαμαγες πειραιωτισες για σενα εχουν να λενε οι φιλες μου και σε εψαχνα και δε σε εβρισκα?(πολυ προσβλητικο εκ μερους σου)

κατουρα και λιγο

αμα δε ξερεις ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ γιατι μας προκαλεις μονο γελιο (προς ενημέρωση σου ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ

ΑΜΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ

ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΕΚΤΖΗ Η ΓΑΥΡΟ Η ΒΑΖΕΛΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΙΤΗΣΊΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΕ ΟΤΑΝ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΚΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΕΡΕΖΑ)
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

\

εχω προβλημα με τους ολυμπιακους που ειναι ηλιθιοι κολημενοι και συμφεροντολογοι ......οταν κερδιζουν ειναι οι καλυτεροι και οταν χανουν μια ζωη τους αδικουν. και αν δεν ειναι ποδοσφαιρο, αλλα αλλο αθλημα οπως μπασκετ βολευ κλπ το μονο που ακους οταν χανουν .....εμας δεν μας απασχολει το μπασκετ κλπ ...οσο για το εξωτερικο ... η ιδια καραμελα .......και δεν εχω προβλημα ουτε σε αυτο , το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι εχουν το ιδιο σκεπτικο σε ολα τα πραγματα και εκτος γηπεδων ......κολημενοι γενικα, σε σημειο να του λες ρε σει ασπρο ειναι αυτο ,οχι πρασινο ειναι σου λεει αυτος και εσυ να του δειχνεις κοκκινο .........

με εκνευριζουν ρε παιδι μου παντα να εχουν δικοιο και οταν εχουν αδικο, αυτο ενοουσαν η στα @@ τους αμαν ποια ....

και το φοβερο .........οταν ο ολυμπιακος χανει ...... το τιβι ματζικκκκκκκ δειχνει .....

ενοργανη

κατι ασχετο δεν ειμαι οπαδος καμιας ομαδος δεν εχω καμια σχεση με την μπαλα ουτε ξερω γιατι την κυνηγανε αυτοι οι μαλακες που περνουν δις και οι αλλοι μαλεκες φωναζουν
    ........αλλα εχω γινει αντιολυμπιακος με ολα αυτα και γενικα με το κολημα σας και τις παροπιδες σας σε ολα τα θεματα .....

ΤΟ γνωστο που λενε αγροτη πεινας? γαμιεται ο Πειραιας το ξερεις?
    Κατι τετοιο μου θυμιζεις για ολα φταιει ο ολυμπιακος και απλα να χαμε να λεγαμε.

\

ενοργανη

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ!!!

:a19: :a19: :a19:

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    Ελα ρε μαμια που μαμαγες πειραιωτισες για σενα εχουν να λενε οι φιλες μου και σε εψαχνα και δε σε εβρισκα?(πολυ προσβλητικο εκ μερους σου)

κατουρα και λιγο

αμα δε ξερεις ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ γιατι μας προκαλεις μονο γελιο (προς ενημέρωση σου ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ

ΑΜΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ

ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΕΚΤΖΗ Η ΓΑΥΡΟ Η ΒΑΖΕΛΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΙΤΗΣΊΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΕ ΟΤΑΝ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΚΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΕΡΕΖΑ)
    η αλυθεια ειναι οτι απο μικρος ειμουν λατρης του πιπιρουμ και της :a31: :a31:

ισως για αυτο να με θυμοπυνται οι φιλες σου θα σου λενε σιγουρα

ηξερα καποτε ενα μαλακα.....

για μενα λενε ......

η το αλλο ενα μαλακα κατουρλι ......

βλ φατσα μου....

μην παρεξιγιστε ρε ...

αλλα οι ολυμπιακοι ειναι οντος κολημενοι γενικως ....... αυτα

.......ειχα γνωρισει καποτε ενα μαλακα ........κλπ κλπ ..:o :o

αγιε βασιλη.... ο ΠΑΟΚ ποτε θα παρει πρωταθλημα?
    εεεεεεε?
    ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
    ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΑΝ ΟΧΙ
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VatosE
    αγιε βασιλη.... ο ΠΑΟΚ ποτε θα παρει πρωταθλημα?
    εεεεεεε?
    Πάρει δεν πάρει πρωτάθλημα οΠΑΟΚ είναι ιδέα.
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ ΠΑΛΙ ΠΑΟΚ ΘΑ ΗΜΟΥΝΑ.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    η αλυθεια ειναι οτι απο μικρος ειμουν λατρης του πιπιρουμ και της :a31: :a31:

ισως για αυτο να με θυμοπυνται οι φιλες σου θα σου λενε σιγουρα

ηξερα καποτε ενα μαλακα.....

για μενα λενε ......

η το αλλο ενα μαλακα κατουρλι ......

βλ φατσα μου....

μην παρεξιγιστε ρε ...

αλλα οι ολυμπιακοι ειναι οντος κολημενοι γενικως ....... αυτα

.......ειχα γνωρισει καποτε ενα μαλακα ........κλπ κλπ ..:o :o
    re tirokefte den vazete ke to pana8inaiko stimeno me ta kolomagoula anixta mpas ke ton pari apo kanenan apelpismeno ke gini ke aftos omada
    pou sas ftei o olimpiakos pou 8elete kialia gia na dite to terma ke tsarouxia me leizer gia na klotsisete mia sosti mpalia

grapse osa pioimata 8elis ase ke mousi me makria malia o pana8inaikos 8a ipostirizete mono apo tis kampies se ligo kero
    ante ke apo kana vatraxi logo xromatos...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    re tirokefte den vazete ke to pana8inaiko stimeno me ta kolomagoula anixta mpas ke ton pari apo kanenan apelpismeno ke gini ke aftos omada
    pou sas ftei o olimpiakos pou 8elete kialia gia na dite to terma ke tsarouxia me leizer gia na klotsisete mia sosti mpalia

grapse osa pioimata 8elis ase ke mousi me makria malia o pana8inaikos 8a ipostirizete mono apo tis kampies se ligo kero
    ante ke apo kana vatraxi logo xromatos...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κ μια ζωη απο γουρουνια αγαπητε αφρο!!!!!

καλυτερα μια ομαδα να εχει οπαδους καμπιες βατραχια κ γουρουνια

παρα ψωνισμενα μαμοθρεφτα, μαλακες, γλειφτες, κ πρεζονια

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!!!
    θελω moter 250 για xt του 82

κ manual για rf 400
    με 1η αδεια το 97

καγκουροσουηδεζα Το avatar του/της lilaki_zxr
    ελα να το πεις σε μενα που ειμαι συνδεσμιτησσα 5 χρονια..με διαρκειας στη θυρα 7

ΑΝΤΑΛΛΑΣΩ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΕ '636'
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ.ΤΕΛΟΟΣΣ.-

και δεν ειμαστε καθολου κολλημενοι....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕς ΦΟΡΕΣ!!!! :rotflmao: :rotflmao:
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ.ΤΕΛΟΟΣΣ.-

Αρχικά δημιουργήθηκε από lilaki_zxr
    και δεν ειμαστε καθολου κολλημενοι....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕς ΦΟΡΕΣ!!!! :rotflmao: :rotflmao:
    το εθιξε αυτο στο ποδοσφαιρο!!!
    ευρωπη τι κανετε? - τιποτα!
    μπασκετ τι κανετε? - τιποτα!
    κτλ
    κτλ
    κτλ

5χρονια??

κ manual για rf 400
    με 1η αδεια το 97

μπασκετ?? κατι ρουφιξε ο βαζελος τις προαλλες απο το μπασκετ..τωρα και στο οακα!!! :rotflmao:
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ.ΤΕΛΟΟΣΣ.-

Αρχικά δημιουργήθηκε από lilaki_zxr
    μπασκετ?? κατι ρουφιξε ο βαζελος τις προαλλες απο το μπασκετ..τωρα και στο οακα!!! :rotflmao:

?????
    μαθε λιγο καλυτερα!!!
    οπως τι εκανε σημερα!!!

κοιτα να δεις οι γαυροι στο μπασκετ τουμπεκιαζουν γιατι δεν εχουν κανει απολυτως ΤΙΠΟΤΑ

κ manual για rf 400
    με 1η αδεια το 97

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. tsss... ma pia eimai telospantwn!
    από monstermind στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2005, 06:57
  2. kata tis 15.00 simera tha eimai nea makri
    από monstermind στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2004, 13:03
  3. Kurioi eimai katoxos VFR 800 VTEC...TELOS!
    από asmar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2004, 08:01
  4. eimai eutixismenos
    από wolfman13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2004, 10:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας