καταρχας το μπασκετ ειναι ανοητο!!! αλλα και κει κανουμε σερπραης!! ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ομως μιλαμε για μεγαλη κλαση ποδοσφΑΙριστων!!!...εχουμε εναν αερα ρε παιδι μου ειμαστε επαγγελματιες!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καταρχας το μπασκετ ειναι ανοητο!!! αλλα και κει κανουμε σερπραης!! ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ομως μιλαμε για μεγαλη κλαση ποδοσφΑΙριστων!!!...εχουμε εναν αερα ρε παιδι μου ειμαστε επαγγελματιες!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΝΤΑΛΛΑΣΩ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΕ '636'
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ.ΤΕΛΟΟΣΣ.-
Το τρομπόνι..Αρχικά δημιουργήθηκε από lilaki_zxr
μπασκετ?? κατι ρουφιξε ο βαζελος τις προαλλες απο το μπασκετ..τωρα και στο οακα!!!:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
επαγγελματιες στο χωρο σαςΑρχικά δημιουργήθηκε από lilaki_zxr
καταρχας το μπασκετ ειναι ανοητο!!! αλλα και κει κανουμε σερπραης!! ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ομως μιλαμε για μεγαλη κλαση ποδοσφεριστων!!!...εχουμε εναν αερα ρε παιδι μου ειμαστε επαγγελματιες!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γιατι εκτως!!! τον πινετε λιγουλακι
αλλα τελικα εισαι λαμπρο παραδειγμα οπαδου της ολυμπιακης ομαδας
ευγε παιδι μου
εισαι κ γρηγορη παναθεμα σε
πολυ γρηγορα πηδηξαμε απ το μπασκετ στο ποδοσφαιρο![]()
θελω moter 250 για xt του 82
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
χαχαχαχ ναι ειμαι γρηγορη..ΣΕ ΕΧΩ!!!!!:rotflmao: :rotflmao:
ΑΝΤΑΛΛΑΣΩ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΕ '636'
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ.ΤΕΛΟΟΣΣ.-
Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
κ μια ζωη απο γουρουνια αγαπητε αφρο!!!!!
καλυτερα μια ομαδα να εχει οπαδους καμπιες βατραχια κ γουρουνια
παρα ψωνισμενα μαμοθρεφτα, μαλακες, γλειφτες, κ πρεζονια
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!!!
δλδ τωρα εγω ειμαι ψωνισμενο μαμοθρεφτο μαλακας γλυφτης ΚΑΙ πρεζονι? η πρεπει να ειμαι ΕΝΑ απο ολα αυτα? κατσε να το σκεφτω
μαλλον
ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ που μας εχεις ψυχολογισει
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
?????
μαθε λιγο καλυτερα!!!
κοιτα να δεις οι γαυροι στο μπασκετ τουμπεκιαζουν γιατι δεν εχουν κανει απολυτως ΤΙΠΟΤΑ![]()
ΜΑΘΕ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ οταν ειμασταν στα τελικα της ευρωπης επι ιωαννιδη εσεις ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΕΝΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΣΤΟ ΣΕΦ εξου και τα κοτοπουλακια με τις πρασινες φανελες που ειχαν κανει εφοδο καποτε στο ΣΕΦ
αλλα εισαι παντελως ασχετη απο ιστορια στοιχημα ουτε για την ομαδα σου ξερεις τιποτα παρα μονο οτι ακουσες σημερα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
κ αναρωτιομουν ποια γυναικα οπαδος του ολυμπιακου ελειπε!!!!
συγγνωμη αλλα τα κοτοπουλα ειχαν βγει για σας τοτε που φαγατε πεσιμο στη γαλατσιου
κ φορεσατε κρανοι για να μη φυγει το μολυβι κ χαλασει η βλεφαριδα...
ασχετη? εγω? μπορει!
αλλα ειχα την εντυπωση οτι δεν θα συζηταγαμε για το 800π.χ.
αντε καληνυχτα!!!
κ που σαι μην πας σε κανα νεκροταφειο να σηκωσεις κανα παππου
να σου πει ποτε κ με ποση διαφορα κερδισατε τελευταια φορα!!! :rotflmao: :rotflmao:
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
κ αναρωτιομουν ποια γυναικα οπαδος του ολυμπιακου ελειπε!!!!
συγγνωμη αλλα τα κοτοπουλα ειχαν βγει για σας τοτε που φαγατε πεσιμο στη γαλατσιου
κ φορεσατε κρανοι για να μη φυγει το μολυβι κ χαλασει η βλεφαριδα...
ασχετη? εγω? μπορει!
αλλα ειχα την εντυπωση οτι δεν θα συζηταγαμε για το 800π.χ.
αντε καληνυχτα!!!
κ που σαι μην πας σε κανα νεκροταφειο να σηκωσεις κανα παππου
να σου πει ποτε κ με ποση διαφορα κερδισατε τελευταια φορα!!! :rotflmao: :rotflmao:
καλα προς το παρων θα χαζεψω την πλειαδα των πρωταθληματων σε βολει μπασκετ ποδοσφαιρο που εχουμε τα χρονια ολα που περασαν και μετα ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ να παω βολτα
(και ο ροσι εχασε περσυ το πρωταθλημα αλλα τα 7 πρωταθληματα που εχει δε θα ξεχνα κανεις ....και ουτε τον διαγραψαμε επειδη τωρα ειναι πρωταθλητης ο χειντεν -σημ οι κυριοι που σου λεω τρεχουν σε αγωνες μοτοσυκλετας-)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
και ευχωμε του χρονου ο βαζελος να παρει την παιδικη ομαδα να την ανεβασει στην αντρων γιατι φετος ενα 16 χρονο σας εφερε παλι στα πρωτοσελιδα μεχρι να παιξει ο νινης το νινι ειχαμε ξεχασει την ΤΡΙΤΗ ομαδα
![]()
![]()
![]()
(μιας που θες να μιλαμε για ΤΩΡΑ)
3 Attachment(s)eimai αντιολυμπιακος ( 1 2 3 ) orizontas
στα @@ μας
![]()
![]()
(ποσο κοστιζει οταν λεμε στα @@ μας?) (εστω και μεταφορικα?)![]()
![]()
![]()
tora giati 8igis ta simpa8i gourounia me vrisies opos paoΑρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
κ μια ζωη απο γουρουνια αγαπητε αφρο!!!!!
καλυτερα μια ομαδα να εχει οπαδους καμπιες βατραχια κ γουρουνια
παρα ψωνισμενα μαμοθρεφτα, μαλακες, γλειφτες, κ πρεζονια
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!!!![]()
toksiki molinsi tou podosferou:rotflmao: :rotflmao:
episis simpa8is mikroasti sintiritikoula latri tou katestimenou exis di kana xristiano sintiritiko na ginete tipota alo apo an8ropos pou xrisimevi gia tin dieonisi tou idous
oloi aftoi i petiximeni sto idos tous apo i8opious mousikous ke podosferistes ine ektos orion alios den pane pou8ena (vlepe marantona) ke telika to apotelesma metrai
o pana8inaikos ine omada taleporon simferontologon
pou me ka8e telefteo pexnidi kseftilizete olo ke perisotero
ke telika gia na anava8mistite mipos prepi na ginete ola afta pou prosaptis ston olompiako
i pistevis sta i8i ke an8ropines aksies gia na proxorisete os omada?:rotflmao: :rotflmao:
to na pezate ligo podosfero pos sou fenete ke na isastan esis i kaliteroi ke as isastan oti 8elate as pigene oli i omada gia katixisi i gia orgia
ala apo oti fenete san opados ise empa8is ke akiri ke oute esi gnorizis pio ine to provlima pou afti i omada me xromatiko simvolo to pion pai kata diaolou ke disaresti tous opadous tis...
gia afto vres kati kalitero na ektono8is
ke min ipostirizis kati gia to opio ise mono fanatiki
kati san mousoulmana me to korani gia pistevo.....
gonipetis me ton kolo tourlomeno na prosefxete pros anatolas gia ena kalitero piato rizi....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
tora giati 8igis ta simpa8i gourounia me vrisies opos pao![]()
toksiki molinsi tou podosferou:rotflmao: :rotflmao:
episis simpa8is mikroasti sintiritikoula latri tou katestimenou exis di kana xristiano sintiritiko na ginete tipota alo apo an8ropos pou xrisimevi gia tin dieonisi tou idous
oloi aftoi i petiximeni sto idos tous apo i8opious mousikous ke podosferistes ine ektos orion alios den pane pou8ena (vlepe marantona) ke telika to apotelesma metrai
o pana8inaikos ine omada taleporon simferontologon
pou me ka8e telefteo pexnidi kseftilizete olo ke perisotero
ke telika gia na anava8mistite mipos prepi na ginete ola afta pou prosaptis ston olompiako
i pistevis sta i8i ke an8ropines aksies gia na proxorisete os omada?:rotflmao: :rotflmao:
to na pezate ligo podosfero pos sou fenete ke na isastan esis i kaliteroi ke as isastan oti 8elate as pigene oli i omada gia katixisi i gia orgia
ala apo oti fenete san opados ise empa8is ke akiri ke oute esi gnorizis pio ine to provlima pou afti i omada me xromatiko simvolo to pion pai kata diaolou ke disaresti tous opadous tis...
gia afto vres kati kalitero na ektono8is
ke min ipostirizis kati gia to opio ise mono fanatiki
kati san mousoulmana me to korani gia pistevo.....
gonipetis me ton kolo tourlomeno na prosefxete pros anatolas gia ena kalitero piato rizi....
:rotflmao: :rotflmao:
ολα αυτα ειναι τα συμπερασματα σου απο τις 3 γραμμες που εγραψα?
εισαι φοβερος αφρο!!!!
![]()
![]()
![]()
κοιταχτε ρε μαλακες που υπαρχει ανθρωπος που με ξερει καλυτερα απο μενα!!!![]()
:hypnotize
:rotflmao: :rotflmao:
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
Ρε παιδια, συγνωμη αλλα τι νοημα εχει ολη αυτη η κουβεντα και η φαγωμαρα;
Οι μεν εναντιων των δε, οι δε εναντιων των αλλων κ παει λεγοντας....![]()
Ρε σεις ο οπαδισμος ειναι οτι χειροτερο υπαρχει, σε οτιδηποτε: αθληματα, μηχανες, κομματα, αντιληψεις!
Ξυπνατε ρεεεε! Μας θελουν να ειμαστε προβατα, και καθεστε και παιζετε το παιχνιδακι ΤΟΥΣ!![]()
![]()
Τα αθληματα ειναι υπεροχα, για να τα ΚΑΝΕΙΣ ομως...
Οχι ομως για να γινομαστε φανατικοι Μουτζαχεντιν και να εξαπολυουμε Τζιχαντ σε οσους ΤΟΛΜΟΥΝ να πουν κουβεντα για την ΟΜΑΔΑΡΑ μας!
Ποιος ο λογος να σκοτωνομαστε με τον φιλο μας, διπλανο μας για κωλοομαδες;;;![]()
Τοσα εχουμε στο κεφαλι μας! Πρεπει να βρισκουμε ακομα περισσοτερα να μας χωριζουν αντι να μας ενωνουν;![]()
Δεν εχετε κατι καλυτερο να ασχοληθειτε απο το να βλεπετε μερικους εξωφρενικα πληρωμενους τυπους να παιζουν ενα απλο παιχνιδι που καποτε παιζαμε στις αλανες;
Διαρκειας εισιτηριο στην θυρα 7, 8 και 314!![]()
![]()
Γιατι οχι ρε σεις εισιτηριο διαρκειας για το Μεγαρο Μουσικης, Γιατι οχι για το Ηρωδειο, η για τον Λυκαβηττο εστω;
Η διασκεδαση ειναι να ειμαστε σε μια αρενα και να βριζουμε οι μεν τους δε, να ανοιγουμε κεφαλια, να βριζουμε, να τα σπαμε ολα και μετα να πηγαινουμε σπιτι χαρουμενοι με τα κατορθωματα μας;
Το οτι πχ ο Λεωνιδας ειναι Ολυμπιακος, η ο Πανος, ο Σωτηρης κοκ ειναι οτι ομαδα θελουν σημαινει οτι τους εκτιμω λιγοτερο, η οτι παυουν να ειναι φιλοι μου;
Το ΜΟΝΟ που μισω ειναι τον οπαδισμο καθε ειδους: προσπαθουνε να μας εχουν προβατα μεσα στο μαντρι και εμεις χαιρομαστε κιολας! Ε οχι λοιπον!
ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ.
(Σημειωση: Δεν ασχολουμαι με το ποδοσφαιρο η οποιοδηποτε αλλο αθλημα, παρα μονο ως ενεργος παιχτης (γιατι μου αρεσει η αθληση), και ουτε με ομαδες και ..."συνδεσμους"!![]()
![]()
)
ΥΓ. ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΗΝ!
Νίκος
Open Horizons
ο καθενας οπως τη βρισκειΑρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Ρε παιδια, συγνωμη αλλα τι νοημα εχει ολη αυτη η κουβεντα και η φαγωμαρα;
Οι μεν εναντιων των δε, οι δε εναντιων των αλλων κ παει λεγοντας....![]()
Ρε σεις ο οπαδισμος ειναι οτι χειροτερο υπαρχει, σε οτιδηποτε: αθληματα, μηχανες, κομματα, αντιληψεις!
Ξυπνατε ρεεεε! Μας θελουν να ειμαστε προβατα, και καθεστε και παιζετε το παιχνιδακι ΤΟΥΣ!![]()
![]()
Τα αθληματα ειναι υπεροχα, για να τα ΚΑΝΕΙΣ ομως...
Οχι ομως για να γινομαστε φανατικοι Μουτζαχεντιν και να εξαπολυουμε Τζιχαντ σε οσους ΤΟΛΜΟΥΝ να πουν κουβεντα για την ΟΜΑΔΑΡΑ μας!
Ποιος ο λογος να σκοτωνομαστε με τον φιλο μας, διπλανο μας για κωλοομαδες;;;![]()
Τοσα εχουμε στο κεφαλι μας! Πρεπει να βρισκουμε ακομα περισσοτερα να μας χωριζουν αντι να μας ενωνουν;![]()
Δεν εχετε κατι καλυτερο να ασχοληθειτε απο το να βλεπετε μερικους εξωφρενικα πληρωμενους τυπους να παιζουν ενα απλο παιχνιδι που καποτε παιζαμε στις αλανες;
Διαρκειας εισιτηριο στην θυρα 7, 8 και 314!![]()
![]()
Γιατι οχι ρε σεις εισιτηριο διαρκειας για το Μεγαρο Μουσικης, Γιατι οχι για το Ηρωδειο, η για τον Λυκαβηττο εστω;
Η διασκεδαση ειναι να ειμαστε σε μια αρενα και να βριζουμε οι μεν τους δε, να ανοιγουμε κεφαλια, να βριζουμε, να τα σπαμε ολα και μετα να πηγαινουμε σπιτι χαρουμενοι με τα κατορθωματα μας;
Το οτι πχ ο Λεωνιδας ειναι Ολυμπιακος, η ο Πανος, ο Σωτηρης κοκ ειναι οτι ομαδα θελουν σημαινει οτι τους εκτιμω λιγοτερο, η οτι παυουν να ειναι φιλοι μου;
Το ΜΟΝΟ που μισω ειναι τον οπαδισμο καθε ειδους: προσπαθουνε να μας εχουν προβατα μεσα στο μαντρι και εμεις χαιρομαστε κιολας! Ε οχι λοιπον!
ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ.
(Σημειωση: Δεν ασχολουμαι με το ποδοσφαιρο η οποιοδηποτε αλλο αθλημα, παρα μονο ως ενεργος παιχτης (γιατι μου αρεσει η αθληση), και ουτε με ομαδες και ..."συνδεσμους"!![]()
![]()
)
ΥΓ. ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΗΝ!
το χεις ακουσει?
νομιζω οτι ειμαστε αρκετοι που τα λεμε για πλακα
βεβαια καποιοι τα πιστευουν![]()
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
Ατσαααααααα ...Γατονι η γατα....συγγνωμη αλλα τα κοτοπουλα ειχαν βγει για σας τοτε που φαγατε πεσιμο στη γαλατσιου
Ταξιδευτη +13...![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"