Παπια σκουτερ και πιτσιρικαδες...
Αυτο τον καιρο λογο εργασιας βρισκομαι καπου στην Χαλκιδικη. Καθημερινα και ολες τις ωρες (με εξαρση τα Σαββατοκυριακα) συμβαινουν πολλα και διαφορα, που ειμαι σιγουρος οτι ολοι βλεπετε καθημερινα στις περιοχες που ειστε.
Ας δουμε τι....
Χτες βραδυ κατα τις 22:00 λεω βγω καμια βολτα. Οι δρομοι εδω ειναι μετριας καταστασης και θα ελεγα οτι το οριο των 80 χλμ ειναι πανω απο κανονικο.
Φτανοντας λοιπον 2 χωρια παρακατω και μια αποσταση περιπου 8 χλμ, πεταγοντε μπροστα μου απο την μεση του πουθενα 2 πιτσιρικαδες ηλικιας 15 χρονων το πολυ.
Παπι ο ενας διχρονο με εκνευριστικο θορυβο, και σκουτερ ο αλλος τυπου typhoon.
Για φωτα πορειας - πινακιδες - κρανη - εγγραφα ουτε λογος να γινετε. Τα ειχαν ολα βγαλμενα.
Το σκουτερ τα ειχε βαμενα μαυρα...μαλλον με σπρει!!!
Ο δευτερος γλυτωσε την συγκρουση με το TENERE κατα λαθος, και μου ζητουσε και τα ρεστα.
Του λεω εν πορεια, οτι δεν φενετε καθολου χωρις φωτα, προσοχη κτλ, και...αυτο ηταν !!!
Φορτωσε ΜΑΓΚΙΑ, και αρχισε η γνωστη προκληση... κατεβα κατω ρε κτλ.
Να κατεβω να κανω τι???
Με αρχισε στα βρισιδια. Δεν χανω την υπομονη μου και συνεχιζω παρακατω.
Σταματαω σε ενα cafe φιλου...και το θεμα ξεχνιετε.
Μετα απο λιγο οι 2 πιο πανω και η παρεουλα τους με παρομια μηχανακια τρεχαν πανω κατω στην παραλια - ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ, και εν ωρα αιχμης. Σουζες, φρενα κτλ
Ανα πασα στιγμη μπορει να πατησουν - χτυπησουν καποιον. Και Μετα??? Τι???
Μιλαμε για παιδια το πολυ 15 χρονων!!!
Φταινε οι γονεις που περνουν μηχανακια?
Φταινε οι ιδιοι που αδιαφορουνε για ολα?
Φταινε οι τοπικες αρχες που δειχνουν πληρη αναισθησια?
Αυτα τα παιδια (αν προλαβουνε), αυριο θα ειναι πανω σε μοτοσυκλετες μεγαλου κυβισμου που θα απαιτουν και τον αναλογο σεβασμο.
Τα σχολια δικα σας.