Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 132

Θέμα: vfr 800 vs cbrxx 1100

καταρχην εχετε ενα κακιστο συνηθειο
    Δεν εχετε καμια επαφη με την εννοια επιλεγω με συγκεκριμενο κρητηριο.
    Μπαινετε στα ποστ και μην παρεις honda θα σε πιασουν κωτσο παρε yamaha με τοσα λεφτα...και σε ρωταω γιωργο αυτη τη στιγμη πες μου ενα μοντελο απο οποιαδηποτε μαρκα γιαπωνεζικη που να ειναι αντιστοιχο του VFR
    Δηλαδη να ειναι V4 μονομπρατσο με 100 αλογα τροχο injection πολλαπλων σημειων ανα κυλινδρο με abs και αποδεδειγμενη αξιοπιστια και ας ειναι και 1000.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    [FONT=courier new]Τα έχουμε μπερδέψει...

[/FONT]

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bristle%20brush%20b1.jpg 
Προβολές:	486 
Μέγεθος:	23,7 KB 
ID:	8219
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Τελικα ομως κακως μπαινω στο κοπο και γραφω ενα σωρο αναλυσεις και διαφορα εμεις οι ελληνες ειμαστε οι εξυπνοι και δεν θα μιας πιασει κοροιδο το εκαστοτε εργοστασιο που βγαζει το χψζ μηχανακι.

ABS μαλακιες τι να το κανεις ΕΓΩ φρεναρω καλυτερα απο τα συνδιαζομενα φρενα και το ABS

ιinjection παπαρια αμα σου χαλασει σε καμια ανηφορα τι θα το κανεις καλυτερα με τα καρμπυρατερακια μου και εχω την ησυχια μου

5 βαλβιδες ανα κυλινδρο τι λε ρε μεγαλε εμενα ο μητσος μου παιρνει ενα σκασμο λεφτα τι λε ρε ασε ρε 8 ρε 8 βαλβιδες θυμαμαι εκεινο το gs μου μια χαρα πηγαινε

Καταλυτες ελα ρε χεστηκα για την μολυνση του περιβαλλοντος

vtec διαφημηστικο κολπο για να μας τα παιρνουνε

usd μπροστινα ελα μωρε θα παρω ενα κανονικο θα παω να βαλω white power και θα πηγαινει μια χαρα

Ακτινικες δαγκανες γιατι τι κανουν εκτος του οτι στηριζονται εκκεντρα

Ηλεκτρονικα ρυθμιζομενες αναρτησεις χαχαχα εγω δεν παιζω με τα κουμπακια μου αρεσει να κατεβαινω μεσα στη βροχη και να ρυθμιζω με τις καστανιες και τα κατσαβιδια

Η4 Η7 λαμπες με πολυπρισματικους καθρεπτες γιατι δεν με ενδιαφερει εγω βλεπω το βραδυ μια χαρα βαλε λαμπακι των δυο ευρω

Μπουζι διακιδα η ιριδιου αλλο αυτο που το πας,χαθηκε να βαλουν ngk B8HS ...αυτοκινητου να σταματαω στο βενζιναδικο να βαζω απο εκει με ενα ευρω το κομματι δηλαδη το ΧΧ που αλλαζει στα 50000 χλμ και πληρωνει 20 ευρω το κομματι μαλακες ειναι και εγω μαγκας γιατι εγω τα αλλαζω καθε 5000 κανονικα αλλα εγω τα φηνω και λιγακι οποτε κερδιζω

και αλλα πολλα που βαριεμαι και τεσπα εχω σιχαθει να γραφω εδω και 3 χρονια εδω μεσα αλλα του κακου μαλλον μιλαω στο βροντο!

Δεν καταλαβαινουμε εμεις ειμαστε ελληναρες με τα πατηνια!!

COOL MY FRIEND.
    ΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕ!
    Never ride faster than your angel can fly!!!

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    [

και αλλα πολλα που βαριεμαι και τεσπα εχω σιχαθει να γραφω εδω και 3 χρονια εδω μεσα αλλα του κακου μαλλον μιλαω στο βροντο!

Δεν καταλαβαινουμε εμεις ειμαστε ελληναρες με τα πατηνια!! [/B][/QUOTE]

συγνωμη ειναι σωστη τωρα αυτη η αντιμετωπιση των πραγματων...δεν ειμαι εγω σιγουρα αυτος που θα σε κρινει....ομως προσωπικα χαιρομε οταν διαβαζω τετοια ποστ και μου δινετε η ευκαιρια να μαθαινω πραγματα που δεν καταφερα να γνωρισω ....γενικα πολλοι βλεπουν τα πραγματα εντελως επιφανειακα στην επιλογη μιασ μοτο... μου αρεσει ..ειναι φτηνη ..και ναι και αυτα τα κριτηρια ειναι καλα για το επιπεδο γνωσεων και το σημειο που θελεις να εμβαθινεις.......πιστευω δε οτι πολλοι μπορει να εκτιμησαν τα μεγιστα το κειμενο σου σιωπιρα και χωρις να μπουν στο κοπο να απαντησουν ..απλα γιατι δεν ειχαν κατι να πουν και ενασ απο αυτους ειμαι και εγω.....και παρακαλω να συνεχισουν και να πληθηνουν οι απαντησεις τετοιου περιεχομενου γιατι εμενα και σιγουρα καποιων αλλων τους αφορουν και σιγουρα μονο στο βροντο δεν πανε......ευχαριστω και σορρυ για την παρεμβαση
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

ανέ Μελος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
    [

Δεν καταλαβαινουμε εμεις ειμαστε ελληναρες με τα πατηνια!!
    συγνωμη ειναι σωστη τωρα αυτη η αντιμετωπιση των πραγματων...δεν ειμαι εγω σιγουρα αυτος που θα σε κρινει....ομως προσωπικα χαιρομε οταν διαβαζω τετοια ποστ και μου δινετε η ευκαιρια να μαθαινω πραγματα που δεν καταφερα να γνωρισω ....γενικα πολλοι βλεπουν τα πραγματα εντελως επιφανειακα στην επιλογη μιασ μοτο... μου αρεσει ..ειναι φτηνη ..και ναι και αυτα τα κριτηρια ειναι καλα για το επιπεδο γνωσεων και το σημειο που θελεις να εμβαθινεις.......πιστευω δε οτι πολλοι μπορει να εκτιμησαν τα μεγιστα το κειμενο σου σιωπιρα και χωρις να μπουν στο κοπο να απαντησουν ..απλα γιατι δεν ειχαν κατι να πουν και ενασ απο αυτους ειμαι και εγω.....και παρακαλω να συνεχισουν και να πληθηνουν οι απαντησεις τετοιου περιεχομενου γιατι εμενα και σιγουρα καποιων αλλων τους αφορουν και σιγουρα μονο στο βροντο δεν πανε......ευχαριστω και σορρυ για την παρεμβαση [/QUOTE]

Αντιδράσεις:

1) Μου θυμίσατε/ζετε ένα ελληνικό με τον Βέγγο όπου έχει ένα κουρείο κάπου στην Αθήνα και τσακώνεται με μια μάνα στο μπαλκόνι γιατί ένας γνωστός του (άσχημος και αντικειμενικά γνωστός του) χλαβαδιάζει την κόρη της. Πιστεύω οτι εδώ κολάει το "μεγάλη και ατέλειωτη πλάκα έχεις". Μην με παρεξιγήσετε το λέω αυτό γιατί όποτε κάποιος μιλήσει για την Honda πέφτουν όλοι σαν μήγες από την Yamaha κυρίως και μετά από τις υπόλοιπες να τον Γιουχάρουν....και ο τρελοκαυγάς ανοίγει... ....το κάνω τόσο κέφι το όλο σκοινικό (άσε που το βρίσκω ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ επικοδομητικό να ακούς τις αντίθετες απόψεις) που σκέφτομαι να ανάβω φωτιές όποτε βαριέμαι να φτιάχνεται το κέφι μου....

2) hornet έχεις σκεφτεί να προσφέρεις τον εαυτό σου για διαφημιστή του συγκεκριμένου μοντέλου στην Honda. Αν πήγαινα να αγοράσω σήμερα μία από τις δύο θα πήγαινα με κλειστά μάτια στο VFR. Δεν είμαι τόσο γνώστης με τις μηχανές αλλά σίγουρα είμαι ψείρας και αυτά που γράφεις για το VFR με ενθουσιάζουν αφάνταστα. Εδώ χάζευα στο ΜΟΤΟ αυτού του μήνα για τις ανέσεις που έχει η νέα 1200 (αν και άσχημη μου φέρνει) τόσο που κοίταζα αν θα έχω την υπομονή να την πάρω στα 17000 euros που έχει. Και το ωραίο είναι οτι μέσα στην ασχετοσύνη μου τσαντιζόμουνα που προτιμώ ιαπωνικά (διότι λιγότερο ζημιάρικα) αφού η bmw γαμάει σε ανέσεις. Ιδέα δεν είχα για τις ικανότητες (τεχνολογικές) που έχει το VFR.

Αυτές οι σκέψεις είναι που με κάνουν και τσαντίζομαι γιατί ως ψείρας θέλω να δω τι ταιριάζει περισσότερο σε μένα (δεν κόλησα ποτέ στην εμφάνιση γιατί πάντα είχα υψηλά γούστα - βλέπε hayabusa και zx12r για να μην πω για 999s και f4 - αλλά αυτές είναι σαν τα μοντέλα του penthouse- τα χαζεύεις αλλά δεν τα αγγίζεις γιατί κάνουν άλλη ζωή). Που μπορώ να βρω αναλυτικά στοιχεία για (τουλάχιστον) αυτά τα δύο ταπινά μηχανάκια; Τα ευρωπαϊκά site δεν γράφουν τίποτα και στο Αμερικάνικο οι μηχανές δεν υφίστανται!!!!
    Αυτό με την ανάρτηση δεν το είχα δει πουθενά!!!! Για να μην πω και άλλα σημαντικότερα.....

3) το μονόμπρατσο είναι τόσο καλό όσο θα ήθελα να πιστεύω; Γιατί δεν το έχω δει σε κάποια άλλη γνωστή; Μήπως θα είμαι πειραματόζωο;

4) Το Dual-CBS είναι χειρότερο σύστημα από τα ABS στην ουσία (για μένα μάλλον είναι από ότι χαζοκαταλαβαίνω) και αν ναι γιατί δεν έβαλε τότε και στο xx (δεν θέλω απάντηση του στυλ "έτσι γούσταρε"- πιστεύεις οτι κάνει πειράματα με κάποιο από τα δύο μηχανάκια-στο ένα βάζει abs ( και vtec) στο άλλο dual-cbs και στο varadero και τα δύο - w.t.f ?)

5) Αυτήν την απότομη έκρηξη του κινητήρα πως την κουμαντάρεις σε πλάγιασμα και τον κινητήρα σε αυτές τις στροφές; Μήπως γιατί οφείλεται στο οτι έχεις πολύ καλλίτερες οδηγικές ικάνότητες από μένα (που λογικά πρέπει να έχεις) και συνεπώς θα έπρεπε να το ξανασκεφτώ ή τσάμπα το φοβάμαι (καταλαβαίνεις τι θέλω να πω πιστεύω);

6) Τα περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά ξέρω πάνω κάτω τι προσφέρουν αλλά απορία έχω ακόμα να καταλάβω τι διαφορά έχουν τα ακτινικά φρένα από τα άλλα (ούτε στο ΜΟΤΟ κατάλαβα τι κάνουν έτσι που το γράφουν) και τι είδους λάμπες είναι αυτές που έχει. Ίσως καλλίτερα δώσε μου αν έχεις κάποιο site που να γράφει για τεχνικά χαρακτηριστικά γενικά. Να μην σε κουράζω συνέχεια.

7) και τέλος ξαναβάζω παραπάνω αυτό το μήνυμα του GST για να συμπεριλάβω και εμένα στους ανθρώπους που λειτουργούν έτσι. Συνήθως αφήνω τους άλλους να πουν όλα αυτά που γνωρίζουν και με μορφώνουν και μένα και στο τέλος τους ευχαριστώ/συγχαίρω.
    Και ειλικρινά hornet χαίρομαι να σε ακούω αρκετές φορές με αυτά που ξέρεις και πόσο μάλλον εδώ. Στην ουσία εσένα είχα στο μυαλό μου όταν έβαζα την ερώτηση γιατί ήξερα οτι θα μάθω για την μηχανή πολλά που δεν ήξερα!!!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gispy
    δεν κόλησα ποτέ στην εμφάνιση γιατί πάντα είχα υψηλά γούστα - βλέπε hayabusa και zx12r για να μην πω για 999s και f4 - αλλά αυτές είναι σαν τα μοντέλα του penthouse- τα χαζεύεις αλλά δεν τα αγγίζεις γιατί κάνουν άλλη ζωή
    Ειναι φανερο οτι δεν επιλεγεις μοτοσυκλέτα συμφωνα με το συναίσθημα
    Επιλεγεις οικονομοτεχνικά και βαση της δικιας σου λογικης
    Kαι φυσικα κατατάσσεσαι μονος σου στο target group της “big H”
    Με αφηνει παγερα αδιαφορο η οποια επιλογη σου, μιας και εχω επανειλημμένα δηλωσει οτι η μοτοσυκλέτα για μενα ειναι ΚΥΡΙΟΣ απολαυση, μερακι, μεγαλη αγαπη (αυτα που μια λεξη περιγραφω ως "Κ@ΥΛ@") οι κυριες που λες παραπανω παντα θα ειναι στους στοχους μου, εχω μαθει να ακουω τη καρδια μου!

Με γεια το νεο σου Honda και παντα ασφαλή ταξιδια και συγνώμη για την ενόχληση

(αν ξαναπατήσω εγω σε ποστ τυπου «τι να παρω» να μου στήλετε e-mail)

ανέ Μελος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Ειναι φανερο οτι δεν επιλεγεις μοτοσυκλέτα συμφωνα με το συναίσθημα
    Επιλεγεις οικονομοτεχνικά και βαση της δικιας σου λογικης
    Kαι φυσικα κατατάσσεσαι μονος σου στο target group της “big H”
    Με αφηνει παγερα αδιαφορο η οποια επιλογη σου, μιας και εχω επανειλημμένα δηλωσει οτι η μοτοσυκλέτα για μενα ειναι ΚΥΡΙΟΣ απολαυση, μερακι, μεγαλη αγαπη (αυτα που μια λεξη περιγραφω ως "Κ@ΥΛ@") οι κυριες που λες παραπανω παντα θα ειναι στους στοχους μου, εχω μαθει να ακουω τη καρδια μου!

Με γεια το νεο σου Honda και παντα ασφαλή ταξιδια και συγνώμη για την ενόχληση

(αν ξαναπατήσω εγω σε ποστ τυπου «τι να παρω» να μου στήλετε e-mail)
    μάλλον δεν κατάλαβες καλά...
    Τις παραπάνω κυρίες θα τις αγόραζα και θα κοιμόμουν μαζί τους ( για τις μηχανές μιλάω) αλλά έχεις δει πολλά zx,999s κλπ με μπαγκάζια. Αν το έκανα αυτό (που θα το κάνω) θα με κυνήγαγες εσύ ο ίδιος λογικά με το ντουφέκι!!! (εγώ πάντως θα με κυνηγούσα)
    Δεν είμαι Κόκαλης να κάνω την καύλα μου. Ωραία η βόλτα αλλά είμαι αναγκαζμένος να ζυγίσω και τις καθημερινές μου ανάγκες και τα παραπάνω δεν βοηθάνε....Τι να την κάνω την bilbo όταν θα την θέλω να ανοίξουμε συζήτηση και αυτή θα ελέγχει τον τραπεζικό μου λογαριασμό αν έχει ακόμα; Τι να το κάνω το f4 ή και το hayabusa αν θες όταν θα κοιτάω που να βάλω την τσαντούλα από τα ψώνια γιατί εγώ δεν έχω αμάξι; Προτιμώ βλέπεις να πάρω μηχανή και να τρώω την βροχούλα από το κάρο (γιατί μου αρέσει να κάνω την Κ@υλ@ μου όπως σύ λες) αλλά μην μου ορίζεις πια και πως θα είναι αυτή γιατί δεν μετράς και συ τους προβλιματισμούς μου. Δεν θες και δικαίωμά σου.

Και κάτι ακόμα..όλα αυτά πάντα φιλικά

Το ΧΧ εχει cbs!Η τεχνικη που στηριζει τη λειτουργια το cbs ειναι οτι πρεσαροντας τη μπροστινη μανετα ενεργοποιειται μια δευτερεουσα τρομπα και παταει ενα απο τα τρια εμβολα της πισω το μεσαιο για την ακριβεια.
    Εαν πατησεις το πισω λιγο (και εχει σημασια αυτο) πιανει το μονο το πισω εαν ομως πατησεις πιο πολυ το πενταλ του πισω φρενου ενεργοποιειται μια δευτερεουσα παλι αντλια και πρεσαρει το ενα μονο πιστονι απο τις εξαπιστονες που εχει μπροστα το VFR (ακους idi καραβαγκο!!!).
    Αυτο εχει γινει σε μια προσπαθεια να μειωθει η επιδραση το μπροστινου φρενου μεσα στις στροφες
    Μετα την τοποθετηση του cbs στα VFR και XX εκανε την απαραιτητη διορθωση (τα παλια φρεναραν με δυο πιστονια μπροστα οταν παταγες πισω φρενο).cbs και abs μπηκε και στο varadero μετεπειτα.
    Ενας αγωνιζομενος δεν θα εκτιμησει την χρηση τους και λογικο αυτο αλλα ο μεσος οδηγος θα το κανει απλα θελει συνηθεια.

Το μονοπρατσο δεν εχει να κανει με τη σταθεροτητα της μοτοσυκλεττας (δηλαδη δεν προσφρει κατι παραπανω στη σταθεροτητα) απλα ειναι η αγωνιστικη κληρονομια του.
    Παλια τα αγωνιστικα ειχαν μονομπρατσα διοτι μπορεις να αλλαξεις λαστιχο χωρις καν να απορυθμισεις την αλυσιδα πρωτον και δευτερον αν ρυθμισεις αλυσιδα το κανεις με ενα κλειδι μονο και δεν χρειαζεται να κεντραρεις τιποτα.Μονομπρατσα εχουν μοντελα της honda,της ducati,της triumph,agusta και στη τελικη ειναι και ομορφο ρε αδερφε εγω οποτε το βλεπω τρελλαινομαι.
    Μονομπρατσα εβαζε η honda απο το 87 στους αγωνες και στα VFR του 90.Θα θυμαστε τα μπανανοψαλιδα cbr του 92-94 δεν ειναι νεα τεχνολογια για τη honda ειναι εμπειροτατη στο θεμα
    Και δεν ειναι δικη της πατεντα αλλα της elf

το vtec θελει την προσοχη του αλλα αν πας αργα το γκαζι θα μπει αργα (ομαλα) αμα το λυσαξεις θα λυσαξει απλα πραγματα

H4 low beam halogen lamps
    H7 high beam halogen lamps

Ειναι καποια χρονια και αυτες δεν ειναι κατι το τραγικο σε τεχνολογια.Απλα το vfr εχει τεσσερις την ιδια στιγμη που το Ζ η το fazer εχουν καντηλακια της μιας λαμπας κοινως αμα ανοιξεις ολα τα φωτα προσγειωνεις boeing 747

Τεσπα κουραστηκα να γραφω πλεον και να μου λενε για πατηνια του τυπου fazer κλπ!

I'm a Stallion baby!!!
    Ειλικρινα ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω γιατι αυτη η μανια με τα Honda.
    Πως ξεκινησε αυτη η μλκια εδω και τοσα χρονια ρε γμτ και μαλωνουν σε μια παρεα για το οτι ολα ειναι οκ μονο Ηοnda ΝΑ ειναι η ΝΑ ΜΗΝ ειναι...πως στο διαολο...
    CBF600S

Γιωργο εαν ειναι τοσο πολωμενη να λειπει η αποψη σου κατσε διαβασε μαθε και ξαναελα!
    Οχι παρε το πατηνι για να μη παρεις honda!γιατι μπροστα στο xx h to vfr ειναι πατηνι το fz6

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

ειλικρινά φίλε..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zan_Prizol
    Πως ξεκινησε αυτη η μλκια εδω και τοσα χρονια ρε γμτ και μαλωνουν σε μια παρεα για το οτι ολα ειναι οκ μονο Ηοnda ΝΑ ειναι η ΝΑ ΜΗΝ ειναι...πως στο διαολο...
    παλι καλα που εχουμε και αυτη τη μαλακια και τσακωνομαστε αλιως ολα θα ητανε βαρετα και ηλεκτρορυθμιζομενα ..οπως θελει και ο παπουλης μου ο πορνετ!!!

αντε γαμω τη honda σασ ολη ρε!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    Γιωργο εαν ειναι τοσο πολωμενη να λειπει η αποψη σου κατσε διαβασε μαθε και ξαναελα!
    Οχι παρε το πατηνι για να μη παρεις honda!γιατι μπροστα στο xx h to vfr ειναι πατηνι το fz6
    το vfr ή το ΧΧ κοστιζει ακριβως οσο 2 fz6

I'm a Stallion baby!!!
    Ουστ ρε που θα μας την γαμησεις με την σκουριασμενη φουτσα σου!
    Το κωλαρακι της ειναι ΜΟΝΟ για μεταξωτους φουτσους!
    Γινεται ρε να παιζεις με Champions League???Προς το παρων μια χαρα εισαι στην Γ' εθνικη!
    CBF600S

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zan_Prizol
    δε μαλωνουμε απλα βρηζουμε τη honda!!! Παλι φιλοι θα ειμαστε

Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. γνωμες για f800st vs vfr 800?!
    από LARISEOS στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2009, 16:40
  2. VFR 800 vs Sprint St
    από tbaris στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 95
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2009, 16:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •