Σελίδα 62 από 109 ΠρώτοΠρώτο ... 1252575859606162636465666772 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 916 έως 930 από 1626

Θέμα: Gsr600...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από CPANTELO
    KAI ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΦΟΥΧΤΑ !!! ΜΑΜΑΝΕ ΑΛΛΑ ΠΑΕΙ 850 ΕΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΜΑ. ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΕΣΚΑΣΑ ΚΑΙ ΕΧΩ Κ@Ρ@Κ@ΥΛΩΣΕΙ.
    Ειναι πολλα τα λ7 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Φοβαμαι ρε γμτ μηπως αντι να φτιαξει το μηχανακι,χαλασει.
    Απο ηχο τι λενε?
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της CPANTELO
    ΚΟΙΤΑ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 3 ΜΕ 4 ΑΛΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΩΝ ΣΤΡΟΦΩΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 2006 ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΚΑΣΜΟ 2 ΣΤΑΔΙΩΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΟΜΟ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΚΛΩΤΣΑΓΕ.ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΧΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ. ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Εγω μεχρι τωρα δεν εχω δει κατι που να θεωρω οτι βελτιωνει τον πισινο της κουκλας παντα απο αποψη εμφανισης μια και δεν με ενδιαφερουν τα +4hp και η αποκριση στο γκαζι. Στην φωτο οι καθρεφτες ειναι μουρλια.

Τι ειναι και ποσο αν ξερεις?

Εβαλα και σιτα στο ψυγειο με 47 εουρος απο Γερμανια

Συντομα φωτο με τις τελευταιες προσθηκες (σιτα, bagster)

Το σερβις δεν πηγε καλα.Η μηχανη πλεον δεν κανει την κλωτσια που εκανε γυρω στις 8000σαλ.
    Αναμονη για νεοτερα.
    Μπαινω στο merge...

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Το σερβις δεν πηγε καλα.Η μηχανη πλεον δεν κανει την κλωτσια που εκανε γυρω στις 8000σαλ.
    Αναμονη για νεοτερα.
    ti εγινε ρε Γιωργη

Γαματα μαν...απλα η μηχανη δεν ανοιγει οπως πριν...
    Μπαινω στο merge...

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Γαματα μαν...απλα η μηχανη δεν ανοιγει οπως πριν...

Ε τωρα θα ξεχασουμε οτι ξεραμε απο μηχανολογικα!!!!

Πως μπορει να εγινε αυτο ρε γαμω? Τι ανευθυνοτητα ρεε φουστη μου. Περνουν ενα εργαλειο στα χερια τους και οποιον παρει ο χαρος?

Πες μας νεοτερα οταν μαθεις ρε φιλαρακι και τι να πω? Μακαρι να ειναι περαστικα ολα

καλημερα παιδια!εχω το μηχανακι μας εδω κ ενα μηνα κ εχω γραψει εσιως 4000χλμ και κατι.μπορω να πω οτι τουλαχιστον για τα λεφτα που εδωσα κ για την εμπειρια που ειχα μεχρι την στιγμη της αποκτισης του εχω μεινει περαν του δεωντος οικανοπηοιμενος!τα κανει ολα και τα κανει καλα
    θελω βεβαια να κανω καποιες μκρες επεμβασεις μονο ως πρως την εμφανιση καθαρα για το προσωπικο μου γουστο οχι πως δεν ειναι φοβερο κ ετσι οπως ειναι!

πως τα παμε με τη ζεστη ρε παιδια ελεος δλδ !!!

ααα παρασκευη βραδι ξημερωματα σαββατου κατα τις 12 30 ηταν κανεις στη βεικου στη γεφυρα πρως γαλατσι με ενα γρι gsr κ μπλε κρανος χωρις πινακιδες?απλα μου εδειξε ποσο ευκολα σηκωνετε σουζα κ φυσικα το ποσο ευκολα στριβει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

παντα ορθιοι φιλοι μου

Kαλημερα....

Τελικα δεν ξερω τι συμβαινει....με βλεπουν μικρο και νομιζουν οτι δεν θα καταλαβω οτι κατι εχει αλλαξει?Οπως μπορει να εχω ξαναπει ειμαι 20 χρονων και την μηχανη την εχω μιση-μιση με τον πατερα μου.Στο σερβις που εγινε την Πεμπτη την μηχανη την πηγα εγω,και μπορω να πω οτι δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος απο την συμπεριφορα τους απεναντι μου.Με ειδαν μικρο οι μ@λ@κες και νομιζαν οτι αν χαλασουν το μηχανακι εγω δεν θα το καταλαβω....Ελα ομως που δεν ειναι ετσι!!
    Κανονικα,ηταν το σερβις των 24.000 km οποτε συμφωνα με το μανιουαλ 2 ειναι τα πιο σημαντικα πραματα που πρεπει να γινουν.Ρυθμιση του injection και ρυθμιση βαλβιδων....
    ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.

Ανταυτου φερετε τι αλλαξανε???

Φιλτρο αερα και φιλτρο λαδιου που ειχαν αλλαχτει στο προηγουμενο σερβις των 18.000km και που ο κατασκευαστης λεει αλλαγη ανα 12.000km!

Τακακια πισω που οντως χρειαζοτανε

Λαδια

Μπουζι.

Για ολα αυτα πληρωσα 310 ευρω!Πεμπτη λοιπον,παραλαμβανω την μηχανη μεσημερι και γυρναω σπιτι.Τιγκα στην κινηση δεν βρηκα χωρο να το ανοιξω για να δω τι γινεται.Το βραδακι ομως βγηκα μια βολτα και ηρθε η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!Η κλωτσια που γινοταν γυρω στις 8000σαλ ειχε εξαφανιστει και μαλιστα γυρω στις 6000σαλ σου φαινοταν οτι το μηχανακι μπερδευε!!Το ξενερωμα της ζωης μου..
    Το λεω στον πατερα μου.την Παρασκευη την πηγε μεχρι το αεροδρομιο απο Αττικη οδο,επιστρεφει με την ιδια γνωμη...
    Χθες η μηχανη ξαναπηγε στο εν λογω συνεργειο,οι παρατηρησεις εγιναν.Η μηχανη ξαναμπηκε (αν ειχε μπει ποτε) στο μηχανημα του injection kai epi MIAMISH ωρα προσπαθουσαν να το ρυθμισουν!Παιδια μιλαμε ηταν τελειως αρυθμιστο!ΤΟΥΣ ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΑΝΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!!
    Ερχεται μετα ο αρχι(δι)μηχανικος και λεει:Εκανα ο,τι μπορουσα
    ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΑ.ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ.ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ

σΥΓΧΥΣΤΙΚΑ συγνωμη.. Επισης μου εχει κατσει στην καρκαλα μου οτι δεν εχουν αλλαξει και μπουζι.
    Ετσι μου ρχεται να λυσω την μηχανη για να δω.
    Τελικα,μετα την ρυθμιση που εγινε εχθες η κατασταση βελτιωθηκε αλλα δεν επανηλθε στα προηγουμενα επιπεδα.

Το θεμα θα κυνηγηθει οσο μπορουμε.Αναμονη για νεοτερα.
    Μπαινω στο merge...

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre
    Με το μπαρδό: Για να καταλάβω: Την πρώτη φορά που μπήκε η μηχανή στο συνεργείο και πλήρωσες 310 ευρώ; Σου είπαν ότι έγινε ρύθμιση injection και βαλβίδων? Υπάρχει Απόδειξη παροχής Υπηρεσιών που να το βεβαιώνει αυτό? Οπως και τιμολόγιο ανταλακτικών για λάδια/φίλτρα/μπουζί/κλπ κλπ? Το συνεργείο εξουσιοδοτημένο της suzuki?

Για δώσε ινφο να καταλάβουμε
    Σε καμία περίπτωση δεν ξεκολάς απο πάνω τους.ΒΕΝΤΟΥΖΑ!
    Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

Ρυθμιση βαλβιδων δεν εγινε,δεν το αναφερει και το τιμολογιο.
    Επισης ουτε για την ρυθμιση του injection αναφερει κατι αλλα υποθετω οτι θα εχει περαστει στα εργατικα.Λαδια-φιλτρα-μπουζι και αυτα τα αναφερει το τιμολογιο αλλα μετα απο αυτο που επαθα ποιος μου λεει εμενα οτι οντως τα αλλαξανε?

edit ναι το συνεργειο ειναι εξουσιοδοτημενο Suzuki
    Μπαινω στο merge...

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre
    Οκ, ξεκινάμε με το σκεπτικό ότι 310 ευρώ είναι αρκετά γιούργια για αλλαγή φίλτρων / λαδιού / μπουζί (για μάθε τι μπουζί σου έβαλε) και ΜΟΝΟ ένα σέτ τακάκια.Δλδ τι εργατικά χρεώνει ρε γμτ? Αν όντως έχει βάλει χέρι στο injection και στο χρεώνει στα εργατικά - και απο εκεί γίνεται η ζημιά - πάρτου το σκάλπ! Μην ανυσηχείς πάντως το πρόβλημα θα λυθεί αφού η μηχανή είναι εντός εγγυήσεως και σου παρουσιάστηκε μετά το συγκεκριμένο service.Ψυχραιμία και αποφασιστικότητα.
    Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

Τα εργατικα συνηθως τα χρεωνουν οσο και τα ανταλλακτικα.

Αδερφε κυνηγα τους οσο μπορεις γιατι εχει παραγινει το κακο με την ανευθυνοτητα στην ελλαδα.

Στην τελικη ρε φουστη μου μηχανη καβαλας δεν ειναι αστεια αυτα. Ποιος σου λεει οτι κατι απο ολα αυτα δεν επιρρεαζει και την ευσταθεια της μηχανης?

Στην πυρα ολοι αυτοι οι δηθεν!!!!!!!

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Γιώργο ξεμπέρδεψε με τους παπάρες και βρες άλλο συνεργείο

Εγγύηση έχεις ακόμα?

Όταν σου λήξει με το καλό , τα ενδιάμεσα σέρβις ( 6000 χλμ) δλδ λάδια μόνο , κάντα μόνος σου.Για να μη σου πω να πάρεις κι ένα καλό μπουζόκλειδο κι ένα κλειδι για το φίλτρο λαδιού.Θα πηγαίνεις συνεργείο μόνο για βαλβίδες κάθε 24000 χλμ

και καλά ξεμπερδέματα
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παρόμοια θέματα

1. z750 vs gsr600
    από cbf600sa στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2006, 02:02
  2. Που είναι το Gsr600 Oeeeoooo!!!!
    από sakattaq στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2006, 16:01
  3. Suzuki GSR600 - Τα σχολια σας
    από oulas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 01:50
  4. GSR600 wanna be Z750
    από AFTER στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2006, 16:41
  5. Test Drive GSR600 με... πτωση
    από oti-na-iz στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 15/02/2006, 08:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα