Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: Λάστιχα για XT: Anakee ή Scorpio

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Kαι τα Σαχάρα έχουν καλή συμπεριφορά στην άσφαλτο.
    Και τα Σαχάρα είναι για βατές διαδρομές στο χώμα.
    Μην τα μπερδεύεις και τα Σαχάρα ασφάλτινα ελαστικά είναι ,μην ακούς αυτά τα 50-50 και 70-30 που λένε οι εταιρίες.

Τα σαχάρα τα είχα σκεφτεί αρχικά και εγώ, αλλά ο λαστιχάς είπε ότι ειδικά στο χτ κουνάνε αρκετά στην ασφαλτό.
    ---Dum spiro, spero---

Να σκεφτείς οτι τα Traillmax (αν το γράφω σωστά) της dunlop που το έδεινε για 50-50 στην άσφαλτο έξινες γόνατα και στον χωματόδρομο έψαχνες το τιμόνι :smilea: (σκέψου τα Anakee)
    Επειδή δεν γνωρίζω για τα anakee, εύχομαι να είναι καλύτερα από τα Trailmax γιατί αλλιώς... με 10000 χλμ την άλλη βδομάδα πάνε υπέρ πίστεως... και δεν συζητάω για βροχή... ούτε για ψιχάλα...

σας παρακαλώ πείτε μου ότι τα anakee είναι στοιχειωδώς καλύτερα από τα trailmax στην άσφαλτο!!!

Μικρό κορίτσι με τα βήματα χαμένα
    Τυχαία γόνατα ξεκούρασαν τα οστά μου
    Μα πάντα θα 'ρχομαι από τ' άπειρο σε σένα
    Με το χαμόγελό σου στη ματιά μου...

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
    ο λαστιχάς είπε ότι ειδικά στο χτ κουνάνε αρκετά στην ασφαλτό.
    Γιατί ΧΤ είχε ο λαστιχάς και του κούναγε?
    Ποτέ μην εμπιστεύεσαι καποιον που θέλει να σου πουλήσει οτιδήποτε.
    Αυτός απο σένα έχει κέρδος εγώ οχι
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Prince-Garbage
    Επειδή δεν γνωρίζω για τα anakee, εύχομαι να είναι καλύτερα από τα Trailmax γιατί αλλιώς... με 10000 χλμ την άλλη βδομάδα πάνε υπέρ πίστεως... και δεν συζητάω για βροχή... ούτε για ψιχάλα...

σας παρακαλώ πείτε μου ότι τα anakee είναι στοιχειωδώς καλύτερα από τα trailmax στην άσφαλτο!!!

Είναι καλύτερα.
    Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το εξής.
    Γιατί παιρνετε on-off μηχανές και ψάχνετε το καλύτερο ασφάλτινο. Αυτό είναι οξύμωρο.
    Κανονικά έπρεπε να ψάχνετε για το καλύτερο on-off .
    Αλλιώς γιατί δεν καταλήξατε σε ένα σουπερ μοτάρ που είναι σαφώς καλύτερο στην ασφαλτο
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Prince-Garbage
    μου φαινται πως τα ανακεε ειναι οτι καλυτερο για ασφαλτο, εξού κια η τσιμπημενη τους τιμουλα!

τα σαχαρα πραγματικά κορυφαία ον-οφφ! τα κάνουν όλα και συμφέρουν!

Μαριε, αγριεύεις και μ'αρέσει!

Γιατί ΧΤ είχε ο λαστιχάς και του κούναγε?
    Ποτέ μην εμπιστεύεσαι καποιον που θέλει να σου πουλήσει οτιδήποτε.
    Αυτός απο σένα έχει κέρδος εγώ οχι

Τον συγκεκριμένο δεν είχα λόγο να μην τον ακούσω. Δεν τον άκουσα όταν μου το είπε για το ΚΛΕ για τα σαχάρα, ότι μπορεί να κουνάει λίγο και όντος κουνάγανε, και μετά από καμιά 700αρα χιλιόμετρα μου τα άλλαξε και έβαλε τα ανακε, αφιλοκερδώς.
    ---Dum spiro, spero---

Είναι καλύτερα.
    Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το εξής.
    Γιατί παιρνετε on-off μηχανές και ψάχνετε το καλύτερο ασφάλτινο. Αυτό είναι οξύμωρο.
    Κανονικά έπρεπε να ψάχνετε για το καλύτερο on-off .
    Αλλιώς γιατί δεν καταλήξατε σε ένα σουπερ μοτάρ που είναι σαφώς καλύτερο στην ασφαλτο
    Γεια και χαρά σου..

Έχω απαντήσεις στα ερωτήματά σου αλλά αφορούν την επιλογή μηχανής γενικότερα... στο τριπάκι δηλαδή που έχουμε μπει όλοι από μία εώς 3281754732754 φορές: "ποια να διαλέξω...?" και μάλλον δεν ταιριάζει στο συγκεκριμένο thread. Εν συντομία μπορώ να σου πω ότι ήθελα κάτι καινούριο, οικονομικό, να μην με απασχολεί το αν θα γρατζουνιστούν τα πλαστικά σε πιθανές χαζοπτώσεις, να είναι δικύλινδρο για να μπορούμε να πηγαίουμε και λίγο παραέξω, να είναι ψηλό για πεζοδρόμια - λακούβες - χαράδρες κλπ κλπ και γενικά να κάνει πόλη τουλάχιστον κατά 90%... γενικά αυτό ήθελα από το πρώτο μηχανάκι μου... να τα κάνει όλα (προφανώς μέτρια) και να μην σκέφτομαι παραπάνω από αυτό που έχω ανάγκη...

Σαν νέος οδηγός δεν μπορείς να ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις από το μηχανάκι σου.. μάλιστα ακόμα δεν ξέρω ποια κατηγορία μου ταιριάζει... αλλά ευελπιστώ με τα χρόνια και την εμπειρία να το μάθω... εν ολίγοις καλά να είμαστε όλοι (και λεφτά να έχουμε) να δοκιμάζουμε...!

Όσον αφορά τα λάστιχα, χώμα δεν πατάω καθόλου, εκτός από τις διαδρομές κυρίως για να φτάσω σε κάποιες παραλίες... οπότε προτιμώ να επιλέξω λάστιχα τα οποία να με καλύπτουν για αυτό το 90% των διαδρομών μου...

ελπίζω να σε κάλυψα και πάντα όρθιος...!
    Μικρό κορίτσι με τα βήματα χαμένα
    Τυχαία γόνατα ξεκούρασαν τα οστά μου
    Μα πάντα θα 'ρχομαι από τ' άπειρο σε σένα
    Με το χαμόγελό σου στη ματιά μου...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. λαστιχα για xt 600?
    από alexandrosm στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2008, 12:09
  2. λάστιχα για XT 600 motard
    από blackpit στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket