Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 78

Θέμα: Την παλέυετε με μπουφάν σε θερμοκρασίες 35+ ;;;

Παλαιό μέλος

Την παλέυετε με μπουφάν σε θερμοκρασίες 35+ ;;;

Εύλογο το ερώτημα με τον τελευταίο καύσωνα, ειδικά σε πόλεις που δεν μπορείς να αναπτύξεις υψηλές ταχύτητες. Σίγουρα η προστασία που προσφέρει ακόμα και ένα μέτριο μπουφάν έναντι της σκληρής και... καυτής ασφάλτου σε περίπτωση πτώσης είναι ανεκτίμητη, επίσης γλιτώνεις από εγκαύματα πάνω στο γυμνό δέρμα, αλλά όταν ο υδράαργυρος φτάνει ή ξεπερνάει τα όρια κάυσωνα (36-37 βαθμούς) η κατάσταση γίνεται απάνθρωπη. Ενδέχεται ακόμα να σε αποσπά και από την οδήγηση η δυσφορία εξαιτίας υπερβολικής ζέστης Η καλύτερη λύση προφανώς είναι ένα ελαφρύ καλά αεριζόμενο μπουφάν, το οποίο κοστίζει σύνήθως όχι κάατω από € 150.

Εγώ επειδή αρχικά θεώρησα υπερβολικό για το μπάτζετ και τις ανάγκες μου το (δεύτερο) καλοκαιρινό μπουφάν, κατέληξα στη φθηνή λύση ενός Spyke που το έδινε προσφορά το Warmup (€ 83). Ελαφρύ και πολύ βολικό σε σχέση με το Bering, αλλά μάλλον ανοιξιάτικο καθώς δεν είναι διάτρητο και δεν έχει επαρκείς αεραγωγούς.

Καμιά άλλη ιδέα;;; Εκτός από κλιματιζόμενο λεωφορείο ή ταξί

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E

Re: Την παλέυετε με μπουφάν σε θερμοκρασίες 35+ ;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
    Εύλογο το ερώτημα με τον τελευταίο καύσωνα, ειδικά σε πόλεις που δεν μπορείς να αναπτύξεις υψηλές ταχύτητες. Σίγουρα η προστασία που προσφέρει ακόμα και ένα μέτριο μπουφάν έναντι της σκληρής και... καυτής ασφάλτου σε περίπτωση πτώσης είναι ανεκτίμητη, επίσης γλιτώνεις από εγκαύματα πάνω στο γυμνό δέρμα, αλλά όταν ο υδράαργυρος φτάνει ή ξεπερνάει τα όρια κάυσωνα (36-37 βαθμούς) η κατάσταση γίνεται απάνθρωπη. Ενδέχεται ακόμα να σε αποσπά και από την οδήγηση η δυσφορία εξαιτίας υπερβολικής ζέστης Η καλύτερη λύση προφανώς είναι ένα ελαφρύ καλά αεριζόμενο μπουφάν, το οποίο κοστίζει σύνήθως όχι κάατω από € 150.

Εγώ επειδή αρχικά θεώρησα υπερβολικό για το μπάτζετ και τις ανάγκες μου το (δεύτερο) καλοκαιρινό μπουφάν, κατέληξα στη φθηνή λύση ενός Spyke που το έδινε προσφορά το Warmup (€ 83). Ελαφρύ και πολύ βολικό σε σχέση με το Bering, αλλά μάλλον ανοιξιάτικο καθώς δεν είναι διάτρητο και δεν έχει επαρκείς αεραγωγούς.

Καμιά άλλη ιδέα;;; Εκτός από κλιματιζόμενο λεωφορείο ή ταξί

Υπαρχει ενα Dainese με 150 ? νομιζω,πιο τρυπιο δεν γινεται...Το βραδυ μπορει να κρυωνεις κιολας,αλλα εχει ολες τις προστασιες κανονικα και φοριεται και για καφε-ποτο ανετα...

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS

ναι....
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

οι 37-38 δεν παλεύονται ΟΥΤΕ χωρίς μπουφάν, οπότε καλύτερα με μπουφάν να προσφέρει και κάτι

το βράδυ καλοκαιριάτικα να κρυώσω ΜΕ μπουφάν; :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Το πιο διάτρητο που έχω δει είναι αυτό εδώ:
    http://www.motomarket.gr/pindex.php?...uct.xml&id=591

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Εγώ την παλεύω πάντως ακόμα με το καλοκαιρινό (το πρωί που πάω στη δουλειά και συνήθως αργά που φεύγω). Πάντως είναι λίγο η κατάσταση

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Εγω τι να πω που φοράω αυτό δηλαδή;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bering slick (black).jpg 
Προβολές:	790 
Μέγεθος:	20,6 KB 
ID:	94127
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

και είμαι και πολύ καυτό κοπέλι ρε φούστη μου!

(το χειμώνα: 16 βαθμούς και κοντομάνικο πουκαμισάκι σκέτο)
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

και αυτό γιατί το Bering Nasau που είχα αγοράσει ηταν σαν ενα συνθετικό μπλουζάκι και ενισχύσεις .

Καμιά σχέση με το 1.2mm δέρμα που ξέρεις οτι θα σου παρέχει προστασία και δε θα διαλυθεί.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

πρωην μελος Το avatar του/της idi

οχι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    Άντε Νικόλα να πάρεις με το καλό το τετρακύλινδρο να σού'ρχεται η ζέστα από κάτω να σε δω πως θα την παλέψεις μετά !

Βάλε στα υπόψιν σου κι ένα καλοκαιρινό πάντως, μια χαρά θα προστατεύεσαι και θα νιώσεις πολύ πιο άνετα.

Εγώ με το Colorάκι μου το καλοκαιρινό είμαι πασσάς, στο φανάρι μου αλλάζει τα φώτα λίγο ο συνδιασμός κράνος-μπουφάν-γάντια-τετρακύλινδρος αλλά παλεύεται η κατάσταση μόλις ξεκινήσω πάλι.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    ΗΡΩΑΣ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Άντε Νικόλα να πάρεις με το καλό το τετρακύλινδρο να σού'ρχεται η ζέστα από κάτω να σε δω πως θα την παλέψεις μετά !

Βάλε στα υπόψιν σου κι ένα καλοκαιρινό πάντως, μια χαρά θα προστατεύεσαι και θα νιώσεις πολύ πιο άνετα.

Εγώ με το Colorάκι μου το καλοκαιρινό είμαι πασσάς, στο φανάρι μου αλλάζει τα φώτα λίγο ο συνδιασμός κράνος-μπουφάν-γάντια-τετρακύλινδρος αλλά παλεύεται η κατάσταση μόλις ξεκινήσω πάλι.

Ρε φίλε αφου το λεω και παραπάνω: ΕΧΩ καλοκαιρινό μπουφάν αλλα δεν το φοράω γιατί δε μου φαίνεται πως θα με προστατεύσει σε επικείμενη πτώση.

Χωρίς να είμαι σίγουρος αμα το 4κύλινδρο έχει την εξάτμα στο πλάι (και οχι στον κώλο) και full fering πιστεύω πως η κατάσταση θα είναι κατα πολύ βελτιωμένη.

Φίλε καλοδεχούμενες οι ευχές σου για το 4κύλινδρο αλλα τα 'χουμε πει τα "περι σπιτιού" και δε με παίρνει δυστηχώς ούτε για κυλινδροπίστονο
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
    ΗΡΩΑΣ!!!
    Ευχαριστώ, αλλα αυτό δεν αρκεί. :smilea:

Ας πούμε πως προτιμώ να λειώσω στο ιδρώτα παρά να "λειώσω" κατα την τριβή μου στην άσφαλτο
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Banned Το avatar του/της X_NR750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Infini
    Το πιο διάτρητο που έχω δει είναι αυτό εδώ:
    http://www.motomarket.gr/pindex.php?...uct.xml&id=591

Καλο ειναι οντως

παει και με το καλσον

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2013, 13:15
  2. Απαντήσεις: 33