θα μπορούσες να παρουσιάσεις σε φωτό προοδευτικά όλο το πρότζεκτ ανακατασκευής του ΑΧ1?Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Αφησα την παλιά θερμο-ασπίδα όπως είχε , και έβαλα από πάνω την φέτα αλουμινίου , πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη κίνηση .
Σίγουρα μια φέτα αμιαντόφυλλου , θα ήταν το τέλειο , αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχουν τέτοια θερμικά φορτία ( στο συγκεκριμένο σημείο) που να απαιτούσαν τέτοια λύση .
Τελος , σκέφτομαι να αγοράσω μια μεταχειρισμένη γνήσια εξάτμιση , έτσι ώστε όλοι οι παράγοντες από θέματα θερμοκρασιών , να επιστρέψουν στα φυσιολογικά όρια , βάση του εργοστασιακού σχεδιασμού της μοτοσυκλέτας .
Τωρα , στην μοτοσυκλέτα υπάρχει και μια δεύτερη θερμο-ασπίδα , είναι τοποθετημένη επάνω στο πλαστικό καπάκι ( τμήμα του κουστουμιού ), που καλύπτει μέρος της εξάτμισης .
Δεν έφτασα ακόμα εκεί .. ίσως να το αντικαταστήσω , ολόκληρο το καπάκι , ίδωμεν .
Ομολογώ ότι μου αρέσουν πολύ οι καλοσυντηρημένες παληές μηχανές - αυτοκίνητα αν και λόγω ελλείψεως χρόνου - χώρου δεν μπορώ να ασχοληθώ εγώ. Πάντως τις μηχανές μου και το αυτοκίνητο μου προσπαθώ να τα κρατώ σε αρίστη κατάσταση!!
![]()