Σελίδα 13 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 197

Θέμα: Νεότερα για το Modenas Kristar 125;

Αρχικά δημιουργήθηκε από dino809
    Ακούσατε τίποτα για ανάκληση του κριστάρ λόγω προβλήματος στο σωληνάκι του μπροστινού φρένου ?

Ξέρει κανείς λεπτομέρειες ?

Υπάρχει σχετική ανακοίνωση στο site του gorgoli. Πάντως εγώ το κοίταξα και δεν έχει φθαρεί. Βέβαια μετά το πρώτο service η πλαστική θηλιά είχε φύγει απο τη θέση της και την κούμπωσα εγώ.

Καλησπέρα , είμαι κάτοχος ενός modenas 125 εδώ και περίπου ένα χρόνο είμαι πολύ ευχαριστημένος από το μηχανάκι αν και δεν είμαι πολύ απαιτητικός. Το μόνο που θέλω είναι να με πηγαίνει εκεί που θέλω τίποτα άλλο. Αυτό που με ενοχλεί όμως από τότε που το πήρα είναι το γεγονός ότι το φως δεν φωτίζει αρκετά το δρόμο και θέλω είτε να βάλω πιο δυνατή λάμπα είτε να αλλάξω αν γίνεται όλο το σύστημα των φώτων και να βάλω αυτό που έχουν τα πιο καινούργια μοντέλα. Τι θέλω να πω. Παρακάτω έχω το δικό μου μηχανάκι το (κόκκινο) με μία δέσμη φωτός και από κάτω είναι το μοντέλο που εμφανίζεται στο brochure στο επίσημο site της modenas .

http://img456.imageshack.us/img456/5...0843yx4.th.jpg
    http://img483.imageshack.us/img483/8...ublehz3.th.jpg

Γνωρίζει κανείς αν γίνεται αυτή η αλλαγή?

Επίσης έχω ένα πρόβλημα από τότε που πήρα το μηχανάκι . Είχε πρόβλημα η τσιμούχα στο μπροστινό αμορτισέρ και έχανε λάδια. Στο πρώτο service μου το είπανε και το πήγα άλλη φορά γύρο στα 1500 χιλιόμετρα για την επισκευή γιατί δούλευα εκείνο το μήνα το καλοκαίρι και το χρησιμοποιούσα για τις μετακινήσεις μου από και προς τη δουλειά. Το φτιάξανε (μέσα στην εγγύηση αν και ο υπεύθυνος δεν ήξερε αν είναι μέσα στην εγγύηση και πήρε τηλ. στα κεντρικά στον γκοργκολή. ) Βέβαια δεν έγινε αλλαγή αλλά απλώς επισκευή. Για λίγο καιρό όλα καλά αλλά μετά άρχισε πάλι να φτύνει λάδι. Όμως δεν το πήγα γιατί το χρησιμοποιούσα (δεν ήθελα να μπω σε λεωφορείο με ΤΙΠΟΤΑ. ) Τώρα όμως η εγγύηση ενός χρόνου λήγει και λέω να πάω να προλάβω μπας και το αλλάξουν και γλυτώσω τα φράγκα. Εσείς τι λέτε θα δεχτούν να το αλλάξουν?

[img=http://img456.imageshack.us/img456/5623/dsc000843yx4.th.jpg]

Επίσης κάποιος/κάποια εξυπνη χτύπησε το φανάρι μου όταν είχα το μηχανάκι στο ΤΕΙ και το έσπασε, όχι το ίδιο το φανάρι αλλά τα 2 από τα 3 σημεία στα οποία στηρίζονταν. Κοστίζει πολύ η αλλαγή? Θα το κόλλαγα εγώ αλλά δεν ξέρω πως βγαίνει η μάσκα μπροστά!!!

Ανήσυχο Μέλος...
    sotos2004 αν βρεις δυνατοτερη λαμπα απο τη μαμισια ενημερωσε. ψαχνω και γω. περνει τυπου μπαγιονετ αν δεν κανω λαθος

σχετικα με την ανακληση τωρα αφορα τη θηλεια που συγκρατει το σωληνακι του φρενου πανω στο φτερο. Τοποθετειται μια 2η θηλεια καθως και μια πλαστικη γωνια στο φιλτροκουτι. Η επισκευη διαρκει ελαχιστα.

link >> http://www.gorgolis.gr/download.htm

"Whatever you do, don't forget to RECYCLE! Ride your bike again & again!"

Νέο μέλος
    γεια σας κ απο μενα. ειμαι μολις 2 εβδομαδων κατοχος ενος kristar 125. παλαιοτερα ειχα astrea k supra κ επειδη τα εφαγα καλα στην μαπα τα honda, αποφασισα να αλλαξω. ο καιρος θα δειξει εαν επραξα καλα η οχι. τωρα ειμαι στο στρωσιμο οποτε ειναι νωρις για συμπερασματα. οι πρωτες εντυπωσεις παντως ειναι αρκετα καλες. αληθεια απο το astrea δεν ειχα κ πολλα παραπονα αλλα μου το εφαγαν κατι καλοπαιδα κ γι αυτο πηγα στο supra. τι το ηθελα? πικρα μεγαλη κανενα tip για το νεο μου μηχανακι απο εσας τους παλιους???
    kranos..............βαλτο καλα στο κεφαλι σου!!!!!!!!!

Ανήσυχο Μέλος...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από akis777
    γεια σας κ απο μενα. ειμαι μολις 2 εβδομαδων κατοχος ενος kristar 125. παλαιοτερα ειχα astrea k supra κ επειδη τα εφαγα καλα στην μαπα τα honda, αποφασισα να αλλαξω. ο καιρος θα δειξει εαν επραξα καλα η οχι. τωρα ειμαι στο στρωσιμο οποτε ειναι νωρις για συμπερασματα. οι πρωτες εντυπωσεις παντως ειναι αρκετα καλες. αληθεια απο το astrea δεν ειχα κ πολλα παραπονα αλλα μου το εφαγαν κατι καλοπαιδα κ γι αυτο πηγα στο supra. τι το ηθελα? πικρα μεγαλη κανενα tip για το νεο μου μηχανακι απο εσας τους παλιους???
    καλως ηρθες και καλοριζικο το καινουριο σου kristar. διαβασε το thread. εχουν γραφτει αρκετα tips.

Καλησπέρα, βρε παιδιά όταν πήρατε το kristar σας έδωσαν service manual ώστε να μπορείτε να κάνετε service/αλλαγές μόνοι σας? Γιατί εμένα μου έδωσαν μόνο ένα βιβλιαράκι που λέει πότε να πηιγαίνω για service και κάποιες γενικές οδηγίες συντήρησης για τα λάδια, τα φίλτρα λαδιού και αέρα και το μπουζί, τίποτα άλλο.

Αν γίνεται μπορείτε να το σκανάρετε/φωτογραφήσετε και να το ανεβάσετε?

Επίσης κάθε πόσα χιλιόμετρα συμπληρώνετε λάδι?

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Καλο το μοντενας ... μας κουρασατε

Για kymco παπι τι εχετε να πειτε. Σκεφτομαι να παρω το straight 150cc δεν το εχω κανει τεστ ραιντ ακομα

Ρε παιδια γεια χαρα

Να ρωτησω κατι. ποση βενζινη (ακριβως) παιρνη το κρισταρ σε λιτρα?

γιατι καπου ακουσα οτι παιρνει γυρω στα 3 λιτρα?
    πολυ λιγη για να δουλευεις μ'αυτο.

Εχω ενα crypton 100 του 98,

και λεω να παω σε kristar 125 για τη δουλεια βασικα..
    Δημήτρης
    XT 660 R
    YAMAHA XT 660 HELLENIC CLUB

Ανήσυχο Μέλος...
    παιρνει χαλαρα πανω απο 3. γυρω στα 4+ κατι. κοιτα ομως και τα καινουργια injection

Σύνολο μαζί με ρεζερβουάρ παίρνει ~4,8 λίτρα. Από την στιγμή που η βελόνα της βενζίνης είναι εντελώς στο 0 με όρθιο το μηχανάκι( 90 μοίρες, κάθετα) παίρνει ~4,0λίτρα. Το ξέρω από πρώτο χέρι γιατί έχω μείνει από βενζίνη(το ήξερα πως δεν έιχε αλλά βαριόμουν να πάω να βάλω) και είχα βάλει 4,7!!!!!!

Πάντως καλά λέει ο φίλος κόιτα και τα injection, θα παίρνουν πιο εύκολα μπρος το χειμώνα. Αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχουν 2. το honda και το suzuki. Αν κοιτάξεις σε κάποιο άλλο thread ένας φίλος που πήρε το suzuki λέει έχει εντελώς μάπα αμορτισέρ πίσω. Οπότε καλύτερα για injection πήγαινε κατά innova μεριά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    επαναφερω το θεμα μιας και απεκτησα προσφατα ενα Kristar125 με 24000κμ εναντι του ποσου των €750 περιπου !
    το μηχανακι ειναι σε αψογη κατασταση εμφανισιακα !
    εχω ενα υο προβληματακια αλλα πιστευω οτ ιθα τα λυσω μιας και ειναι και η πρωτη μου επαφη με παπι γενικα και δεν το εχω το θεμα ...

το πρωι παιρνει λιγο δυσκολα μπροστα.....παιρνει μπροστα μονο με μιζα...κραταει λιγο...σβηνει....παλι.....σβηνει.....οποτε...το βαζω μπροστα, κραταω λιγο το γκαζι ανοιχτο και ζεστενεται....μετα ολα καλα......εχετε καμια αποψη ? μηπως να ανεβασω λιγο το ρελαντι ?

να σας πω αυτο ειναι και το σοβαροτερο προβλημα που εχω, μαις και με αγχωνει καθε πρωι αν θα παρει μπροστα και αν θα σβησει ?

επειδη το αγορασα μεταχειρισμενο....μπορειτε να μου πειτε καμια γνωμη για σερβις κτλ?
    καθε ποσο?
    λαδια καθε ποσο?
    ο τυπακος που μου το εδωσε μου ειπε καθε 1000-1500κμ περιπου ....εσεις τι λετε?
    τι αλλο χρειαζεται?
    βαλβιδες ρυθμισμα χρειαζονται ?

ευχαριστω προκαταβολικα !

Ανήσυχο Μέλος...
    παιδια μηπως ξερετε αν κυκλοφορει στο interneti το manuali του κρισταριου?

μπορειτε να μου πειτε τι λαμπα φοραει εμπρος? θελω να παω να βαλω μια aftermarket να φωταει καλυτερα!

Εγώ μόλις αγορασα ενα suzuki address το εχω κανει 280 km μεχρι στιγμης και μου εχει αρεσει παρα πολυ .Η πορεία θα δείξει. Επισης βλεπω οτι εχει πολυ δυναμη και φοβερο design

Νέο μέλος

Thumbs up modenas

καλησπερα ειμαι καινουργιος στο forum. εχω ενα modenas kristar 125.. το εχω απο το καλοκαιρι του 2008 και εχω γραψει μεχρι σημερα 25000 χλμ. γενικοτερα εχω ακουσει για αρκετα προβληματα οπως και για ολα τα παπακια εκτος απο τα ΑΘΑΝΑΤΑ GLX. βεβαια εγω ημουν απο τους τυχερουσ μεχρι σημερα... σημερα συγκεκριμενα με αφησε 2 φορες το πηγα στο μαστορα( παντα εξουσιοδοτημενο για modenas) και μου ειπε οτι εχει καψει πηνια!!!!!! οσο αναφορα το modenas σε συγκριση με αλλα παπια 1 απο ομορφια ειναι καθαρα θεμα γουστου.. 2 απο θεμα τιμης θα ελεγα οτι εχει καλη τιμη παντα σε σχεση με αλλα παπια..3 απο θεμα πλαστικα ειναι μαμησετα οπως ολα δηλαδη.. 4 να παρω kawasaki kaze-r ποιος ο λογος?????? αφου ειναι ολοιδια απο θεμα μηχανικων...
    παντος οποιος το εχει αξιζει να βαλει μια εξατμηση πιο ελευθερη συγκεκριμενα εγω εχω βαλει μια protech. δουλευα φιλαδελφια και μενω αμφιαλη κερατσινι οποτε καθε μερα ειχα την εθνικη οδο να περναω με την μαμα εξατμηση ποτε ομως το κοντερ δεν τελικιαζε τωρα το κοντερ τερματιζει οποτε κατι εχει δωσει στην τελικη κοντερισια τουλαχιστον 20χλμ τωρα και 5χλμ να ειναι πραγματικα σημασια εχει οτι εδωσε. οσο αναφορα τις επιδωσεις παιδια πιστευω οτι σε παπακια δεν αξιζει να ριξεις ουτε 1 ευρω για να το πειραξεις.. εκτος απο μια εξατμηση που δεν επιρεαζει τιποτα απο θεμα μοτερ. ειμαι 28 εχω αλλαξει 7-8 παπακια οσα και αν πειραζα παντα οταν εκανα μακρινες αποστασεις ειχα το μυαλο μου μην με αφησει γιατι για να κερδιζα 10 το πολυ 20 χλμ ελεος!!!!!!
    αν καποις θελει ταχυτητα ας το πουλησει και να αλλαξει κατιγορια σε κιβυκα.

Υ.Γ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΗΣΥΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΓΕΜΑΤΗ:a015: (ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ)
    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ... ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΘΑ ΜΗΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

Θύμα κλοπής.....
    Καλησπέρα,

έχω κι εγώ το εν λόγω μηχανάκι από το καλοκαίρι του 2006 και έχω μόλις 3500ΚΜ........πρόσφατα διαπίστωσα πως χρήζει αλλαγής αμορτισέρ....καμμιά πρόταση????

Τέλος, εάν αποφάσιζα να το πουλήσω, ποιά η λογική τιμή για το εν λόγω με τόσο λίγα ΚΜ???

Σελίδα 13 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Φιλτρα λαδια για modenas kristar 125???
    από 4now στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2013, 22:56
  2. νεοτερα για το θεμα "εγγυηση"
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2006, 14:08
  3. Αποφάσισα να πάρω το Modenas Kristar
    από pontiki στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2006, 11:53
  4. MODENAS Kristar 125
    από trelovet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2006, 15:57
  5. Αποψεις για το Modenas KRISS II
    από Spoky στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2004, 01:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ