Τι παιδια ειστε σεις ραααα;;;Εχω κρυφο fan club και δεν το ηξερα ο ατιμος;;;
![]()
Δεν ηξερα ρε σεις οτι σας τρωει η αγωνια να μαθετε νεωτερα απο το ...μετωπο!
Το λοιπον... ΟΝΤΩΣ τα κλιπον αναποδα ηταν ...δεν θα ελεγα κακη ιδεα, αλλα σιγουρα "αφυσικα". Η θεση οδηγησης και η ολη εργονομια της μηχανης ταιριαζει στο να ειναι τα κλιπον προς τα κατω, οπως ειναι απο την αρχη. Το να ειναι αναποδα τα φερνει σε παραλληλη θεση με το εδαφος, αλλα το σωμα/χερια ειναι σε αφυσικη θεση πλεον.
Ετσι, αφου τα δοκιμασα "τουμπα" για 2 μερες, τα γυρισα στο κανονικο παλι και ουτε γατα ουτε ζημια!
Απο εκει και περα το θεμα με την ζεστη οπως ξαναειπα, εν πολλοις λυθηκε. Εβαλα το καρμπον πρστατευτικο της Ducati Performance -το οποιο και εκανε πολυ δουλεια- και απο εκει και περα αποδεχθηκα το γεγονος οτι σε πολυ ζεστες μερες δεν μπορω να απαιτω απο ενα κτηνωδες φερινγκατο δικυλινδρο χιλιαρι να ειναι το ιδιο "δροσερο" με το Ζετακι μου....
Οπως και να εχει, ολα καλα πλεον και η συμβιωση με την Ιταλιδα ντιβα ειναι μια χαρα!![]()
![]()
Εν τω μεταξυ, σιγα σιγα συνηθιζω την μηχανη και τις αντιδρασεις της και αληθινα αρχιζω και βλεπω τις ΑΛΗΘΙΝΕΣ διαστασεις αυτου του κοσμηματος...![]()
Ειλικρινα, η δυναμη της ειναι συγκλονιστικη... Δεν εχω ουτε κατα διανοια ανοιξει το γκαζι πανω απο το 1/4 του γκριπ, αλλα βλεπω οτι εχει δυναμη, δυναμη και ΑΚΟΜΑ περισσοτερη δυναμη!!!
Αλλα περισσοτερο απο ολα ειναι ο τροπος που κινειται και η ακαριαιες αντιδρασεις της! COMPLETELY OUT OF THIS WORLD.......![]()
![]()
![]()
![]()