Σελίδα 22 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 12171819202122
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 321 από 321

Θέμα: Θερμοκρασια και μηχανη...

Τι παιδια ειστε σεις ραααα;;; Εχω κρυφο fan club και δεν το ηξερα ο ατιμος;;;

Δεν ηξερα ρε σεις οτι σας τρωει η αγωνια να μαθετε νεωτερα απο το ...μετωπο!
    Το λοιπον... ΟΝΤΩΣ τα κλιπον αναποδα ηταν ...δεν θα ελεγα κακη ιδεα, αλλα σιγουρα "αφυσικα". Η θεση οδηγησης και η ολη εργονομια της μηχανης ταιριαζει στο να ειναι τα κλιπον προς τα κατω, οπως ειναι απο την αρχη. Το να ειναι αναποδα τα φερνει σε παραλληλη θεση με το εδαφος, αλλα το σωμα/χερια ειναι σε αφυσικη θεση πλεον.

Ετσι, αφου τα δοκιμασα "τουμπα" για 2 μερες, τα γυρισα στο κανονικο παλι και ουτε γατα ουτε ζημια!

Απο εκει και περα το θεμα με την ζεστη οπως ξαναειπα, εν πολλοις λυθηκε. Εβαλα το καρμπον πρστατευτικο της Ducati Performance -το οποιο και εκανε πολυ δουλεια- και απο εκει και περα αποδεχθηκα το γεγονος οτι σε πολυ ζεστες μερες δεν μπορω να απαιτω απο ενα κτηνωδες φερινγκατο δικυλινδρο χιλιαρι να ειναι το ιδιο "δροσερο" με το Ζετακι μου....

Οπως και να εχει, ολα καλα πλεον και η συμβιωση με την Ιταλιδα ντιβα ειναι μια χαρα!

Εν τω μεταξυ, σιγα σιγα συνηθιζω την μηχανη και τις αντιδρασεις της και αληθινα αρχιζω και βλεπω τις ΑΛΗΘΙΝΕΣ διαστασεις αυτου του κοσμηματος...
    Ειλικρινα, η δυναμη της ειναι συγκλονιστικη... Δεν εχω ουτε κατα διανοια ανοιξει το γκαζι πανω απο το 1/4 του γκριπ, αλλα βλεπω οτι εχει δυναμη, δυναμη και ΑΚΟΜΑ περισσοτερη δυναμη!!!
    Αλλα περισσοτερο απο ολα ειναι ο τροπος που κινειται και η ακαριαιες αντιδρασεις της! COMPLETELY OUT OF THIS WORLD.......
    Νίκος
    Open Horizons

Retired Rider Το avatar του/της 675
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής

Οπως και να εχει, ολα καλα πλεον και η συμβιωση με την Ιταλιδα ντιβα ειναι μια χαρα!

Εν τω μεταξυ, σιγα σιγα συνηθιζω την μηχανη και τις αντιδρασεις της και αληθινα αρχιζω και βλεπω τις ΑΛΗΘΙΝΕΣ διαστασεις αυτου του κοσμηματος...
    Ειλικρινα, η δυναμη της ειναι συγκλονιστικη... Δεν εχω ουτε κατα διανοια ανοιξει το γκαζι πανω απο το 1/4 του γκριπ, αλλα βλεπω οτι εχει δυναμη, δυναμη και ΑΚΟΜΑ περισσοτερη δυναμη!!!
    Αλλα περισσοτερο απο ολα ειναι ο τροπος που κινειται και η ακαριαιες αντιδρασεις της! COMPLETELY OUT OF THIS WORLD.......
    εεεεεεεεετσι!!!!

αντε αντε τυχερε ducatisti!!

θες να σου πω το ανεκδοτο με το συνεργειο?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Τι παιδια ειστε σεις ραααα;;; Εχω κρυφο fan club και δεν το ηξερα ο ατιμος;;;

Δεν ηξερα ρε σεις οτι σας τρωει η αγωνια να μαθετε νεωτερα απο το ...μετωπο!
    Το λοιπον... ΟΝΤΩΣ τα κλιπον αναποδα ηταν ...δεν θα ελεγα κακη ιδεα, αλλα σιγουρα "αφυσικα". Η θεση οδηγησης και η ολη εργονομια της μηχανης ταιριαζει στο να ειναι τα κλιπον προς τα κατω, οπως ειναι απο την αρχη. Το να ειναι αναποδα τα φερνει σε παραλληλη θεση με το εδαφος, αλλα το σωμα/χερια ειναι σε αφυσικη θεση πλεον.

Ετσι, αφου τα δοκιμασα "τουμπα" για 2 μερες, τα γυρισα στο κανονικο παλι και ουτε γατα ουτε ζημια!

Απο εκει και περα το θεμα με την ζεστη οπως ξαναειπα, εν πολλοις λυθηκε. Εβαλα το καρμπον πρστατευτικο της Ducati Performance -το οποιο και εκανε πολυ δουλεια- και απο εκει και περα αποδεχθηκα το γεγονος οτι σε πολυ ζεστες μερες δεν μπορω να απαιτω απο ενα κτηνωδες φερινγκατο δικυλινδρο χιλιαρι να ειναι το ιδιο "δροσερο" με το Ζετακι μου....

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    COMPLETELY OUT OF THIS WORLD.......
    απαξ και φτασει στα 3/4...................

..σας εχει ολους!!!!!!!!!
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Re: Θερμοκρασια και μηχανη...

Ρε παιδια συγνωμη, θελω να σας ρωτησω κατι γιατι αρχιζω και νοιωθω οπως ο Βεγγος στο εργο που θελανε να τον βγαλουν τρελο!!

ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΑΤΕ ΤΟ SS ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ;!;!;

Εδω και 10 μερες που εχω παρει το ρημαδι το δικο μου δεν μπορω να το οδηγησω με ΤΙΠΟΤΑ! Εχω κανει 400 χιλιομετρα ολα και ολα και αυτα με χιλια ζορια! Ο λογος ειναι γιατι με καιει τοσο πολυ στα ποδια που μου προκαλει τρομακτικο πονο!! Μιλαμε για ΚΑΨΙΜΟ, οχι αστεια.

Και καλα το Σαββατο, πες οτι το να παω την βολτα στην Ευβοια μερα μεσημερι με τζιν ηταν λαθος. Εχθες ομως που βγηκα ΒΡΑΔΥ με θεοχοντρες κορντουρες για να ΜΗΝ με καψει και παρολαυτα πηγε να μου ανοιξει τρυπα απο το καψιμο στη γαμπα, ΤΙ ΝΑ ΠΩ;;;
    Παρκαρα την μηχανη στο γκαραζ και μυριζε η κορντουρα που ειχε "αναψει"!!!

ΜΑΜΩ ΤΙΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΑ ΜΑΜΩ!!!!!!

Και σημερα προσπαθουσα να την παλεψω με την κορντουρα και τα ποδια σε διαταση ΜΠΑΣ και καιγομαι λγοτερο και περναει διπλα μου ο κλασσικος καγκουρας με το GSXR και ΣΟΡΤΣΑΚΙ!!!
    ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΡΕ ΠΣΤΗ ΜΟΥ!!;!!!;;;;

Και παρολαυτα ολοι οι κατοχοι 749/999 μου λενε οτι δεν εχουν κανενα προβλημα, οτι πανε για μπανιο με σορτσακι, ενω η αντιπροσωπεια με βγαζει εμενα ανικανο και οτι σφιγγομαι πανω στη μηχανη κ οτι ακουμπαω το ποδι μου στο αλουμινενιο προστατευτικο απο την εξατμιση (που μετα ειδα οτι δεν ΥΠΑΡΧΕΙ τετοια περιπτωση)!

Ειλικρινα το σκεφτομαι οτι αν δεν βρω μια λυση θα το πουλησω! Τι να το κανω που ειναι μια απο τις τελειοτερες μηχανες του κοσμου στο δρομο (που ειναι οντως), αν δεν μπορω να το καβαλησω; Μιλαμε οτι δεν θελω ουτε για βολτα να το παω τωρα.....
    Άλλος ένας δυσαρεστημένος Ducatisti!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Xτές πήγα χακλίδα για μπάνιο... τέτοια ζέστη πάνω σε μοτο δεν έχω νοιώσει ούτε με τη δερμάτινη φόρμα!

Σταματήσαμε 3 φορές και λουστήκαμε με παγωμένο νερό...
    Τη μία παίξαμε μπουγέλο με το λάστιχο στο βενζινάδικο!
    Και δε πήγα με το ΣΣ με στο σκούτερ πήγα!

Το μηχανάκι πήγε να καεί !

Η θερμοκρασία μόνιμα 1 γραμμή πάνω απο το κανονικό, και το βεντιλατέρ να δουλεύει υπερωρίες!
    Νόμισα θα καεί!

Ο αέρας καυτός που ήταν καλύτερα με κλειστή ζελατίνα!
    Είπα μαλακία που δε πήγα με το αμάξι και το αρκουδίσιον!!! Πρώτη φορά στη ζωή μου!
    Αλλά πήρα το αίμα μου πίσω στο γυρισμό που είδα τί κίνηση φάγανε αυτοί με τα κουτιά!

Στο πήγαινε δεν αντέξαμε και βγάλαμε τα κράνη! μλκια δε λέω αλλά δεν αντέχαμε άλλο!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Σελίδα 22 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 12171819202122

Παρόμοια θέματα

1. Ζεστη θερμοκρασια και λυση΄? στο750...
    από adrenalin στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2007, 19:21
  2. ΜΥΟΠΙΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗ
    από symvoulos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2007, 17:49
  3. Για όσους έχουν το Destinator σε PPC και μηχανή Yamaha
    από billy_BMW στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2007, 23:37
  4. Προφίλ και μηχανή