παρτε ενα 990 adventure να τελειωνετε![]()
![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZMAN
Απο λάδια επίσης θα ήθελα να ρωτήσω τι ιξώδες προτείνη ο κατασκευαστής; Μιλάω για VARADERO καρμπυρατεράτη μοντέλο 2001.
ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΛΑΔΙΟΥ(LT) / ΤΥΠΟΣ: 3,6/10W-40
ΤΥΠΟΣ ΦΙΛΤΡΟΥ ΛΑΔΙΟΥ/ ΑΛΛΑΓΗ (ΚΜ): ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ / 12000
Εχμμμ.. καλό κι αυτό.. αλλά άλλο πράμα το 1000άρι!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
![]()
![]()
georgE
http://www.moto.gr/arthra/00034.php
ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟ ΤΗ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΕΖΑ ΒΓΑΖΕΙ 240 ΤΟ ΠΟΛΥ (ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ) ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Welcome to the anti-varadero forum!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Meth
ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟ ΤΗ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΕΖΑ ΒΓΑΖΕΙ 240 ΤΟ ΠΟΛΥ (ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ) ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.![]()
οχι, κανένα πρόβλημα δεν έχεις.. εφ΄όσον πηγαίνεις "ΤΕΖΑ".. μπορεί να βγάλεις και 200 ή και παρακάτω αν του πίνεις το αίμα στις στροφές κινητήρα.. μπάι δε γουέι, ρίξε καμιά ματιά και στα λαδάκια.. (στις πολύ υψηλές στροφές καίει λίγα)
![]()
georgE
http://www.moto.gr/arthra/00034.php
Αρχικά δημιουργήθηκε από smavrid
Μια λέξη αξίζει για το varadero....ΑΠΟΤΥΧΙΑ......είναι το μηχανάκι που κράτησα λιγότερο απο όλα και εχασα τα περισσότερα απο όλα (σε χιλιάδες ευρώ), και να αναφέρω και 2-3 χαρακτιριστικά, δεν στρίβει, δεν φρενάρει, και είναι βόδι σε ελιγμούς και...... θα μπορούσα να γράψω πολλά....... Συγνώμη αν έγινα κακός
Tο οτι εισαι κουλος γιατι δεν το γραφεις πουθενα?
Και επετρεψε μου να αμφιβαλω στο οτι ειχες vara...απλως θελεις να τσιγκλισεις λιγακι διαφορους καλοθελητες εδω μεσα...
Παραλιγο να γινει οσο ειχε το varkadero αλλα το εδωσε και σωθηκε το παλικαρι!Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Tο οτι εισαι κουλος γιατι δεν το γραφεις πουθενα?
![]()
Ναι οκ...Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Παραλιγο να γινει οσο ειχε το varkadero αλλα το εδωσε και σωθηκε το παλικαρι!
![]()
Εγω το δικο μου το εχω δει να ξυνει και μαρσιπιε,οχι με εμενα οδηγο βεβαια...
απο κει και περα τι λετε ολοι εσεις οι πολεμιοι του συγκεκρμενου μηχανακιου:a12:
Kαι..;Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Ναι οκ...
Εγω το δικο μου το εχω δει να ξυνει και μαρσιπιε,οχι με εμενα οδηγο βεβαια...
Αυτό δείχνει τις ικανότητες αυτού που το οδήγησε και ΟΧΙ της μηχανής..
Ε ναι σιγουρα...αλλα αν δεν ηταν και μεσα στις δυνατοτητες της μηχανης θα σαβουριαζοταν ο ενΑρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Kαι..;
Αυτό δείχνει τις ικανότητες αυτού που το οδήγησε και ΟΧΙ της μηχανής..
λογο... και βασικα το μηχανακι δεν κατασκευαστηκε για να ξυνει μαρσιπιε...απλως λεω οτι αμα
γουσταρεις και μπορεις το μηχανακι δεν λεει οχι.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Πως δεν κανει για τιποτα?
Μπορει να κοπει και τα κομματια να χρησιμοποιηθουν για μπαζωματα σε τρυπες των δρομων
Επισης τα μεταλα της γινονται πρωτης ταξεως κονσερβες αν ανακυκλωθουν
Μπορω να σου βρω αλλα 10
Οριστε και μια σοβαρη και τεκμηριωμενη αποψη απο κατοχο kawasaki...
που οταν η honda κατασκευαζε μηχανακια η kawasaki δεν υπηρχε ουτε σαν ιδεα...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Ε ναι σιγουρα...αλλα αν δεν ηταν και μεσα στις δυνατοτητες της μηχανης θα σαβουριαζοταν ο εν
λογο... και βασικα το μηχανακι δεν κατασκευαστηκε για να ξυνει μαρσιπιε...απλως λεω οτι αμα
γουσταρεις και μπορεις το μηχανακι δεν λεει οχι.....
Μηπως εξυνε μαρσπιε επειδη σαβουριαστηκε?
Ελπιζω το παιδι να ειναι καλα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Μηπως εξυνε μαρσπιε επειδη σαβουριαστηκε?
Ελπιζω το παιδι να ειναι καλα![]()
Μη χαιρεσαι...μια χαρα ορθιος εμεινε και αυτος και το μηχανακι...![]()
Ρε AFTER τελείως φιλικά γιατί δεν πας να παίξεις με τπτ άλλο;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Ρε AFTER τελείως φιλικά γιατί δεν πας να παίξεις με τπτ άλλο;![]()
Που εισε ρε????????????
Καλως τον κι ας αργησε...