ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΟ ΕΓΓΥΗΣΗΣ
ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΟ ΕΓΓΥΗΣΗΣ
αυτο που εννοουσα πριν ηταν οτι τα ευρωπαικα φορανε απο μαμα και καλεσ αναρτησεις και καλα φρενα και παρα πολυ καλα λαστιχα που σου προσφερουν το κατι παραπανω.....πολυ λιγα γιαπωνεζικα τα φορανε αυτα μονο σε κορυφαια μοντελα και αν......οι περισσοτεροι περιμενουν να τελοιωσουν τα μαμισια λαστιχα για να τα αλλαξουν με κατι της προκοπης ......αμορτισερ...πρεπει να εχεις το σουπερ ντουπερ μοντελο για να ρυθμισεις αναρτησεις..........θελω να πω οτι υπαρχει μεγαλο μερος αγοραστικου κοινου που το πρωτο που τουσ νοιαζει σε μια μηχανη ειναι το στησιμο ...γιατι εκει ειναι η απολαυση στην οδηγηση με ρυθμο και οχι τα 15-20 αλογα παραπανω
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΛΕΣ..Η ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΙ????Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ Η ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΜΟΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΓΙΑ ΔΩΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ..ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΛΕΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ''ΜΕ ΑΥΤΟ''
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΔΕ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ CBR 1000 ...ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ..!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ..ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ??![]()
ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ GST
ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
ΑΜΑ ΘΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΦΑΣ
ΟΡΙΣΤΕΜΑΣ ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ![]()
δε μου αρεσει ο πολεμος japan vs europe γιατι π.χ. παντα τα aprilia μου αρεσαν περισσοτερο απο ολα τα κωλοhonda...
αρα ο πολεμος επρεπε να ηταν japan χωρις honda vs europe
ή honda-ολα τα αλλα
αποφασιστε!!!![]()
![]()
[FONT=courier new]Εσύ κολλημένος με την μπάλα.... Ξεκόλα λέμε!!! [/FONT]Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
δε μου αρεσει ο πολεμος japan vs europe γιατι π.χ. παντα τα aprilia μου αρεσαν περισσοτερο απο ολα τα κωλοhonda...
αρα ο πολεμος επρεπε να ηταν japan χωρις honda vs europe
ή honda-ολα τα αλλα
αποφασιστε!!!![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
IDI ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΑ HONDA.ΠΟΛΥ ΚΟΛΗΜΕΝΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΑ HONDA.ΜΗΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ HORNET 900ΣΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ.![]()
Ε ΝΑ ΤΩΡΑ..Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
IDI ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΑ HONDA.ΠΟΛΥ ΚΟΛΗΜΕΝΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΑ HONDA.ΜΗΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ HORNET 900ΣΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ.![]()
ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΣ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ...
ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΗΟΝΔΑΚΗΔΕΣ..ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ..ΕΧΕΙ Η ΗΟΝΔΑ ΤΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ..
ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
το Ζ750 το περναει αραγε????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Η HONDA ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.
ΑΜΑ ΘΕΣ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΠΥΡΑΥΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑ.
ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΟΚ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ
ΟΤΑΝ ΤΟ 900 EXEI ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΔΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ 600RR TO ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΗΠΩΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ
στο Ζ μου κλανει 5 μαντρες ουτε καν το ανοιγωΑρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΟΤΑΝ ΤΟ 900 EXEI ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΔΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ 600RR TO ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΗΠΩΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ
(οχι στις στροφες εκει μετραει ο οδηγος)
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
στο Ζ μου κλανει 5 μαντρες ουτε καν το ανοιγω
(οχι στις στροφες εκει μετραει ο οδηγος)
[FONT=courier new]Ζητω η ΑΕΚ!!
Όποιος έχει Honda είναι gay
Οι Honda είναι οι χειρότερες μηχανές που έχουν βγεί ποτέ
Οι ιταλοί βγάζουν ωραία σχέδια (και στα σώβρακα)
Το Ζ σας γαμάει όλους άσε ότι είναι και μουν@ρα
Γκουσγκούνης POWER
Καληνύχτα σας
[/FONT]
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
emena mou aresi pou kapios 8a diavasi oles aftes tis pipes ton imima8on ke ton empiron me tis aneksitila iperoxes xnosis![]()
ke 8a apofasisi an 8a pari VFR i XX
i an edo ine to treladiko i orea ellas...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna