dainese διατρητο σαν απο σφαιρες...
και την παλευεις:o
Ειμαστε που ειμαστε hot![]()
![]()
... to μπουφανακι θα μας ζεστανει????
dainese διατρητο σαν απο σφαιρες...
και την παλευεις:o
Ειμαστε που ειμαστε hot![]()
![]()
... to μπουφανακι θα μας ζεστανει????
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Μην το γελάς καθόλου. Εγώ πήγα την Παρασκευή για καλοκαιρινό (μέχρι τώρα φορούσα κι εγώ το δερμάτινο) και δε βρήκα τπτ να μου κάνει. Και κοιτούσα τους θώρακες και λέω στον εσέφ "τέτοιο θα πάρω αν δε βρω μπουφάν". Και δεν προβλέπεται να βρω...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Δε διάβασα όσα γράφτηκαν...
Δεν έχω καλοκαιρινό μπουφάν....
Κυκλοφωρώ με το δερμάτινο Bering του οποίου έχω βγάλει σαφώς την θερμική επένδυση!
ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ είναι η αλήθεια αλλά...![]()
Μου μπήκε μιά ιδέα όμως την οποία δεν έχω εφαρμόσει ακόμη αλλά είναι κοντά και μάλλον καλή!
Κοντομάνικο μπλουζάκι κλασσικά κι από πάνω...
τον enduro-θώρακα!![]()
Πώς σας φαίνεται? Προστατευτικά έχει, διάτρητος είναι...άρα?
![]()
Μιλάμε για το "γιλέκο" έτσι? Όχι για τους απλούς!
![]()
![]()
![]()
Θα κατοχυρώσω την πατέντα μου φαίνεται!
![]()
![]()
![]()
![]()
safety doesn't happen by accident
Μια καλή πρόταση είναι και το AIR JET της CLOVER. Το έχω 2 χρόνια και είμαι αρκετά ικανοποιημένος.
Το έχω πάρει το συγκεκριμένο 90Ε! Έχει κανονικά προστασία CE σε ώμους & αγκώνες! Και θήκη για προστασία πλάτης (συνδέεται και με παντελόνι)! Είναι εντελώς διάτρητο! Μέσα στην πόλη είσαι super ακόμα και με μικρή ταχύτητα (αρκή να μη κουβαλάς κάνα σακίδιο στην πλάτη γιατί θα γίνεις μούσκεμα στον ιδρώτα), σε στάση είναι λίγο μαρτύριο! Αλλά δεν μπορείς να τα έχεις και όλα.......Αρχικά δημιουργήθηκε από Infini
Το πιο διάτρητο που έχω δει είναι αυτό εδώ:
http://www.motomarket.gr/pindex.php?...uct.xml&id=591
Για τα λεφτά του νομίζω ότι είναι μια χαρά![]()
![]()
ΤΕΛΟΣ
νικόλα νομίζω πως για παπί μια κορντούρα(όχι διάτριτη) είναι ιδανική!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Εγω τι να πω που φοράω αυτό δηλαδή;![]()
το δερμάτινο-για τις ταχύτητες που αναπτύσσει ένα παπί-είναι λιγάκι υπερβολικό.![]()
Για πτώση και με 20χ.α.ω πιστεύω πως θα βγάλει τα λεφτά του αφού σίγουρα θα έχω μειωμένες πιθανότητες για σπασίματα + εγκαύματα.
Πάλι θα τα λέμε;![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
ΞΑΝΑδιάβασα το πόστ σου και η γνώμη μου δεν αλλάζει.Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Για πτώση και με 20χ.α.ω πιστεύω πως θα βγάλει τα λεφτά του αφού σίγουρα θα έχω μειωμένες πιθανότητες για σπασίματα + εγκαύματα.
Πάλι θα τα λέμε;![]()
Επαναδιατυπώνω: θεωρείς ότι μια κορντούρα δεν κάνει καλά τη δουλειά της? και δεν μιλάω για υψηλές ταχύτητες...
Έχω στο ενεργητικό μου πτώση από χάσιμο του μπροστινού με 50-60χλμ και το μπουφάν μου μια χαρά με προστάτευσε!
αυτό για όσον αφορά τα μπουφάν.για γάντια δέρμα και μόνο δέρμα.
Δε νομίζω να κάνει το ίδιο καλή δουλειά (είτε απο θέμα πρόσκρουσης, είτε απο θέμα τριβής) σε σχέση με το δέρμα.
Για να 'μαι ειλικρινής δεν εχω φορέσει ποτέ μου cordura, αλλα σε ατύχημα που είχα με 90χ.α.ω (πραγματικά) σε επαρχιακό δρόμο και φορούσα απλό δερμάτινο κοντό σακάκι και δερμάτινα γάντια με ενισχύσεις την έβγαλα με μερικές γρατζουνιές μόνο και με καλούς πόνους για 2 μέρες οπου και πήγα για ακτινογραφίες γιατί νόμιζα πως είχα σπάσει τίποτα.
Και έτσι κι' αλλιώς απ' οσο ακούω απο αλλους πιο έμπειρους απο εμένα: ΔΕΡΜΑ!
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
ok!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Δε νομίζω να κάνει το ίδιο καλή δουλειά (είτε απο θέμα πρόσκρουσης, είτε απο θέμα τριβής) σε σχέση με το δέρμα.
Για να 'μαι ειλικρινής δεν εχω φορέσει ποτέ μου cordura, αλλα σε ατύχημα που είχα με 90χ.α.ω (πραγματικά) σε επαρχιακό δρόμο και φορούσα απλό δερμάτινο κοντό σακάκι και δερμάτινα γάντια με ενισχύσεις την έβγαλα με μερικές γρατζουνιές μόνο και με καλούς πόνους για 2 μέρες οπου και πήγα για ακτινογραφίες γιατί νόμιζα πως είχα σπάσει τίποτα.
Και έτσι κι' αλλιώς απ' οσο ακούω απο αλλους πιο έμπειρους απο εμένα: ΔΕΡΜΑ!![]()
Παίδες εγώ χτές δοκίμασα αυτό με τον εντουροθώρακα που έγραψα!
ΤΕΛΕΙΑ ΦΑΣΗ ΛΕΜΕ!!!
Δέν το περίμενα τόσο καλό!
Όσοι έχετε δοκιμάστε το!
Σαν UFO μας κοιτάνε έτσι κι αλλιώς όσοι δεν ξέρουν και μας δούν με μπουφάν! Ε, με αυτό κάνεις και εντύπωση!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Η αλήθεια είναι ότι έφερνα λίγο σε Ρακιτζή S.A.G.A.P.O!
τσ τσ τσ...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
τι προτυπα εχει αυτη η νεολΕρα! απο τον ροκκο στο ρακιντζη...![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
τσ τσ τσ...
τι προτυπα εχει αυτη η νεολΕρα! απο τον ροκκο στο ρακιντζη...![]()
![]()
![]()
Λέγε ότι θές εσύ!
![]()
θα σε παρω στα γυρισματα του ROBOCOP 4....Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Σαν UFO μας κοιτάνε έτσι κι αλλιώς όσοι δεν ξέρουν και μας δούν με μπουφάν! Ε, με αυτό κάνεις και εντύπωση!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
(to skeftomoyn και εγω αυτό με τους θωρακες...αλλα πηρα το sunrise...)
Καλά κοροιδεύτε εσείς!
Ξέρετε, εγώ στα.... :smilea:
Πάντως σήμερα η μοτό ήταν ανυπόφορη παίδες!
Με τίποτα λέμε στο Περιστερι!
Πρέπει να βγείς παραλία ή Κηφισιά για να πείς ότι κάαααααααπως την παλεύεις!
Το θρέντ μιλάει για 35+
Δεν μιλάει για 45 και κάτι ψηλά!
![]()
![]()
![]()