Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Φαντάσου αν ήταν Κ5-6-7 θα έπρεπε να ποστάρει 2 φωτό!
Μία το μπροστά και μία το άλλο μισό...
όπου κι αν βρισκόταν!:rotflmao:
![]()
Ρο Ενα Δεν σπαει δεν χαλαει και παει γ@μιωντ@ς
![]()
Φαντάσου αν ήταν Κ5-6-7 θα έπρεπε να ποστάρει 2 φωτό!
Μία το μπροστά και μία το άλλο μισό...
όπου κι αν βρισκόταν!:rotflmao:
![]()
Ρο Ενα Δεν σπαει δεν χαλαει και παει γ@μιωντ@ς
![]()
Pap? Γιωργάκη?
Γιατί κάνεις τον κινέζο ή τον Αλέκο κάθε φορά που σου τη λέω?
εγω μια φορα, με το K7 ηρθα στο καρτοδρομιο.....εσυ το δικο σου το χαρχαλο που το ειχες κρυμμενο???
.....αλλα βεβαια, σου λεει, η εθνικη ειναι διπλα, θες να μας κανει κανα χουνερι στο γυρισμο, να το φυσαμε και να μην κρυωνει????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
α, και το καλυτερο: στο γυρισμο οδηγησα ενα R1 07!!! περαν του οτι ειναι το ιδιο ψοφιμι χαμηλα, οπως και το προηγουμενο, δοκιμαστε να πατε μια βολτα εντος Αττικης, για κανα μισαωρο, να δειτε τι ωραια που θα περασετε......μιλαμε για σοβαροτατο θεμα με τις θερμοκρασιες που εκπεμπουν πλαισιο και εξατμισεις, το οποιο δεν εχει αναφερθει σε κανενα τεστ....παιδια δεν κανω πλακα, οποιος σκεφτεται να αγορασει R1, ας προσπαθησει να παει μια βολτα με καποιου γνωστου πρωτα, μιλαμε για ανυποφορη κατασταση!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
εγω μια φορα, με το K7 ηρθα στο καρτοδρομιο.....εσυ το δικο σου το χαρχαλο που το ειχες κρυμμενο???
.....αλλα βεβαια, σου λεει, η εθνικη ειναι διπλα, θες να μας κανει κανα χουνερι στο γυρισμο, να το φυσαμε και να μην κρυωνει????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
α, και το καλυτερο: στο γυρισμο οδηγησα ενα R1 07!!! περαν του οτι ειναι το ιδιο ψοφιμι χαμηλα, οπως και το προηγουμενο, δοκιμαστε να πατε μια βολτα εντος Αττικης, για κανα μισαωρο, να δειτε τι ωραια που θα περασετε......μιλαμε για σοβαροτατο θεμα με τις θερμοκρασιες που εκπεμπουν πλαισιο και εξατμισεις, το οποιο δεν εχει αναφερθει σε κανενα τεστ....παιδια δεν κανω πλακα, οποιος σκεφτεται να αγορασει R1, ας προσπαθησει να παει μια βολτα με καποιου γνωστου πρωτα, μιλαμε για ανυποφορη κατασταση!!!
Ενας λογος που το πουλισα.... ητανε και αυτος... πολλη ζεστι βγαζει...
Για -10 το χειμωνα ειναι καλη σομπα.![]()
δεν μποτω να καταλαβω πως εσυ το πιες το τσαγακι απο τον Titan που εχει ψοφιμι?????? (εκτος και αν δεν γραφει αληθεια).
Εσυ δεν εισαι που αλαζεις της μοτο σαν τα σοβρακα?????Επρεπε να το γραψεις νωριτερα
να μην την πατησω και εγω ρε γαμοτο![]()
:a029:
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Ενας λογος που το πουλισα.... ητανε και αυτος... πολλη ζεστι βγαζει...
Για -10 το χειμωνα ειναι καλη σομπα.![]()
ααααα και αλλο προβλημα ???? 2 μαζι με τα δισκακια![]()
![]()
![]()
αληθεια εσυ με το ποδιλατο τη εγινε στην πιστα με τον "Ιταλο" το 'πιαμε το τσαγακι
η δεν πηγες?????![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
ααααα και αλλο προβλημα ???? 2 μαζι με τα δισκακια![]()
![]()
![]()
αληθεια εσυ με το ποδιλατο τη εγινε στην πιστα με τον "Ιταλο" το 'πιαμε το τσαγακι
η δεν πηγες?????![]()
Δεν ηρθε οπως σιμφωνησαμε μαλλον θα χαλασε πουθενα (αεροψυκτο κιολας) στι ζεστι μεσα που να φτασει :rotflmao: :rotflmao:
Εσυ προβλημα με τι ζεστι δε νομιζο να εχεις γιατι εχεις αρχαιο Ρ1 οποτε εισαι οκ δεν εχεις εξατμισεις στο κολο![]()
Εσυ προβλημα με τι ζεστι δε νομιζο να εχεις γιατι εχεις αρχαιο Ρ1 οποτε εισαι οκ δεν εχεις εξατμισεις στο κολο![]()
τα ιδια θα λεμε συνεχια ???? το ειπαμε αυτο , αλλα επιδη μου αρεσουν τα τελικα κατω απο την ουρα, εχω βαλει κατι ψεφτικες , πλαστικες ετσι για φιγουρα![]()
αλλα μονο και μονο απο την ιδεα ξερεις τη ζεστη βγαζουν ????
καιγετε ο κωλος μου λεμε , αφου σκεφτωμε να της βγαλω και να βαλω φωτο.
σιγουρα θα καινε πιο λιγο.![]()
![]()
![]()
![]()
τα ιδια θα λεμε συνεχια ???? το ειπαμε αυτο , αλλα επιδη μου αρεσουν τα τελικα κατω απο την ουρα, εχω βαλει κατι ψεφτικες , πλαστικες ετσι για φιγουρα![]()
αλλα μονο και μονο απο την ιδεα ξερεις τη ζεστη βγαζουν ????
καιγετε ο κωλος μου λεμε , αφου σκεφτωμε να της βγαλω και να βαλω φωτο.
σιγουρα θα καινε πιο λιγο.![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω ξερω οτι χειμωνα κιολας ιδρωνα μεσα στι πολη...
Φανταζομε τι θα τραβατε καιμενοι το καλοκαιρι....![]()
Εγω ξερω οτι χειμωνα κιολας ιδρωνα μεσα στι πολη...
Φανταζομε τι θα τραβατε καιμενοι το καλοκαιρι....![]()
αστα να πανε , ανυποφωρη κατασταση (οπως εγραψε και ο ραρ)![]()
![]()
![]()
και να σκεφτης οτι στα μεσα του μηνος (ΙΟΥΛΙΟΣ) θα ανεβω θεσ. μαζι με εναν φιλο που εχει το
sp ( αυτο να δεις φλογα που βγαζει) μονοημερη για καφε .
πικρα μην το κανεις ποτε , δερματινα, μποτες, κρανος και το ρ1 ??? ΚΟΛΑΣΗ ΛΕΜΕ![]()
![]()
![]()
αστα να πανε , ανυποφωρη κατασταση (οπως εγραψε και ο ραρ)![]()
![]()
![]()
και να σκεφτης οτι στα μεσα του μηνος (ΙΟΥΛΙΟΣ) θα ανεβω θεσ. μαζι με εναν φιλο που εχει το
sp ( αυτο να δεις φλογα που βγαζει) μονοημερη για καφε .
πικρα μην το κανεις ποτε , δερματινα, μποτες, κρανος και το ρ1 ??? ΚΟΛΑΣΗ ΛΕΜΕ![]()
![]()
![]()
Αμα ερθετε θεσ. στειλτε με μηνημα μι χασο θεαμα![]()
Αμα ερθετε θεσ. στειλτε με μηνημα μι χασο θεαμα![]()
ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛ. ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΙ![]()
![]()
:a011:
ΜΗΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΗΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΑ
"ΑΠΙΔΙΑ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΞΑΤΜΗΣΗΣ ΜΑΣ![]()
ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΘΕΣ.:a029:
καταρχας, δεν ειπα ποτε οτι του titan ειναι ψοφιμι....ισα ισα που παει μια χαρα!Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
δεν μποτω να καταλαβω πως εσυ το πιες το τσαγακι απο τον Titan που εχει ψοφιμι?????? (εκτος και αν δεν γραφει αληθεια).
Εσυ δεν εισαι που αλαζεις της μοτο σαν τα σοβρακα?????Επρεπε να το γραψεις νωριτερα
να μην την πατησω και εγω ρε γαμοτο![]()
:a029:
κατα δευτερον, ποτε δεν ηπια τσαγακι!!! οποιαδηποτε μηχανη με αναβατη 15-25 κιλα ελαφρυτερο, μπορει να μου ξεκολλησει στην αρχη (95 κιλα βλεπεις....) αυτο βεβαια δε σημαινει οτι ειναι πιο δυνατη μηχανη...ειναι αστειο να συγκρινει κανεις ενα R1 προηγουμενης γενιας με ενα Κ7....ας μη γινομαστε γραφικοι. οποιος ιδιοκτητης R1 πραγματικα πιστευει κατι τετοιο, ας ερθει να του δωσω το δικο μου μια βολτα να του λυθουν οι αποριες! τελος.![]()
καταρχας, δεν ειπα ποτε οτι του titan ειναι ψοφιμι....ισα ισα που παει μια χαρα!
Ψοφιμι ειναι...![]()
συγνωμη, μου ξεφυγε....δεν ξερω.....μαλλον μ' επιασε κριση καλοσυνηςΑρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Ψοφιμι ειναι...![]()
![]()
ευχαριστω αδερφε μου που με επανεφερες!!!![]()
Όταν σας έλεγα εγώ ότι είναι σόμπες κανονικές (κεροζαν ) δεν με ακούγατε διαβάστε προσεκτικά τι λέει ένας κάτοχος στο φόρουμ R1 ζεστό ντεπόζιτο.
(agrotemaxios tora pou kalokairiazei siga siga prosekse ena pragma
polla atoma exoun pathei psiloeggabmata apo to sasi pou zestenetai iperbolika kato
apo to tepozito.
min sfigete ta podia sas san na eiste pano se alogo )
Το προηγούμενο μηχανάκι που είχα ήταν το APRILIA FACTORY γαμω τα μηχανάκια πολύ καλά φρένα και ωραίο πάτημα στο δρόμο αλλά ο λόγοι που το έδωσα ήταν που δεν είχε πολύ δύναμη ψηλά και ο δεύτερος και σημαντικότερος ότι έβγαζε πολύ ζέστη ειδικά το καλοκαίρι δεν υποφέρεται σαν το R1 τώρα πως μερικοί δεν έχουν πρόβλημα δεν μπορώ να καταλάβω ίσος φοράνε σώβρακο με αμίαντο …..
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ