το μονο κακό που βλέπω αισθησιακά είναι ότι ο όγκος με τον κοκοβιό στην ουρα παραμένει... είναι κριμα πολύ για το μηχανάκι αυτή η ουρά....
το μονο κακό που βλέπω αισθησιακά είναι ότι ο όγκος με τον κοκοβιό στην ουρα παραμένει... είναι κριμα πολύ για το μηχανάκι αυτή η ουρά....
Ban 'em all
Ωραιο ειναι,δεν ειναι κακο...Εχουμε καμια πιο φωτεινη απ'το πισω μερος?Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
αυτο ειναι...
η συγκεκριμενη φοτο ειναι απο το βιβλιο παραγγελιων της σουζουκι που δωθηκε στους dealers στην συναντηση που γινεται απο χθες το βραδυ δικη μας ωρα στο λας βεγκας...ειναι η πρωτη και μοναδικη που μεχρι στιγμης εχει δει τα φωτα της δημοσιοτητας...κατα την διαρκεια της ημερας φανταζομαι οτι θα εχω κι αλλες πληροφοριες και ισως και live photo...
frankly my dear, i dont give a damn...
μ*υν@ρ@ einai, τουλάχιστον το μπροστα... φαινεται και λίγο λεπτούλι ή μου φαινεται;
Τεσπα, ενα καλυτερο κοκοβιο.... και πιάνουμε δουλειά...![]()
Ban 'em all
λενε 20 lbs ελαφρυτερο μαλλον...κανα 9αρι κιλα δηλαδη...θα μαθουμε σε μερικες ωρες ολα τα στοιχεια...
εμφανισιακα ακολουθησαν την πεπατημενη και καλα εκαναν...απλα το πηγαν προς 1000 μερια ως προς το κοφτερο του πραγματος...
frankly my dear, i dont give a damn...
Απο λιμπρες καλα παει...Απο λιμπροποδα???Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
λενε 20 lbs ελαφρυτερο μαλλον...κανα 9αρι κιλα δηλαδη...θα μαθουμε σε μερικες ωρες ολα τα στοιχεια...![]()
:a13: :a13:
Συμφωνώ !Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
Και να πεις ότι στη Σουζούκι δεν ξέρουν από ωραίους κwλους..
Στο σύνολο δείχνει ωραιότερο το νέο Haya πάντως
![]()
Ουτε εμενα μου αρεσει ο κωλος, αλλα ολη φιλοσοφια κ το under the table marketing της εταιρειας αυτος ο κωλος ειναι...
μετα απο τοσα χρονια δεν εχω αποφασισει αν μου αρεσει η οχι το μηχανακι
![]()
Βρε τους κεραταδες
Σηριαλ το καναν
Δωστε φωτο στο λαο
(και ημερ/νια παραδοσης)![]()
Οι αλλαγές στην εμφάνιση είναι πολύ λιγότερες απ'ότι θα περίμενε κανείς για το (επιτέλους) ριζικά νέο μπούσα.
Οκ πετυχημένο το παλιό ... αλλά περίμενα κάτι καλύτερο, κάτι διαφορετικό χωρίς όμως να μπορώ όμως να προσδιορίσω ακριβώς τι. Οι αλλαγές που έχει η φώτο είναι απλά οι αναμενόμενες...
Το μηχανάκι όταν παρουσιάστηκε το 99 ήταν πολλά χρόνια μπροστά σε σχεδίαση σε σχέση με τα μηχανάκια του τότε, αυτό εδώ δεν μου δείχνει να έχει τέτοια στοιχεία...
Ας έρθουν οι καλύτερες φώτο και βλέπουμε.
![]()
![]()
Δεν αλλαζεις ευκολα μια πετυχημενη συνταγη.Το προηγουμε μοντελο ειναι ηδη 9 χρονια στους δρομους ,και ακομη πουλαει.Οποτε το νεο ακολουθει με λιγες αισθητικες και φανταζομαι τις απαραιτητες εσωτερικες αλλαγες.Δεν μπορουσαν να φανταστουν οι ιθυνοντες της εταιριας πριν 9 χρονια οτι το χαγια θα κρατησει τοσα χρονια.
Μην περιμενεται λοιπον μεγαλες αλλαγες.
Εδω που τα λεμε ειναι λουκουμι!!!.
![]()
Ένα facelifting κάνανε ή κάνω λάθος;;;;
Να δούμε και επιδόσεις και άλλες φωτογραφίες και τα λέμε πάλι.
Δεν έχω ενθουσιαστεί πάντως.![]()
![]()
Μάκης
εγω παντως κατι τετοιο ηλπιζα οτι θα κανανε!!! περιορισμενες αλλαγες αισθητικα (γιατι παντα μου αρεσε το busa) και πιο εκτεταμενες αλλαγες σε μοτερ, φρενα, αναρτησεις κτλ κτλ, ωστε να γινει ενα συγχρονο μηχανακι!!!
νομιζω οτι πλεον ξερω ποια θα ειναι η επομενη μηχανη μου!!! που δινουμε παραγγελιες ρε παιδια???![]()
![]()
![]()
Το ότι θα πουλήσει τρελά δεν το συζητώ καθόλου.
Ξέρω από Γερμανία φανατικούς HAYABUSαίους που περιμένουν πως και πως το νεο μοντέλο.
Η KAWASAKI είναι η χαμένη και η HONDA προς το παρών τουλάχιστον.
Η αλήθεια είναι πως πλέον υπάρχουν φανατικοί HAYABUSA και HONDA XX οδηγοί που δεν αλλάζουν σε αυτή την κατηγορία μάρκα. Γι΄αυτό και το ZZR1400 δεν πήγε καλά.
Μάκης