Σελίδα 38 από 82 ΠρώτοΠρώτο ... 28333435363738394041424348 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 556 έως 570 από 1221

Θέμα: K7 vs R1-07 pioeinai pio dinato?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    1. Το ξέρεις οτι δε λέω μπορύρδες! Οτι έχω πεί έχουν μπεί οι ίδιοι και το έχουμ επιβεβαιώσει!
    2. Όλοι ξέρουν να ανοίγουν πολύ καλά το γκάζι οι 4 είναι μέσα στις πίστες συνέχεια και ο 5ος είναι αγωνιζόμενος!
    Σιγα και επειδη μπενουν πιστα τι εγινε... αυτο δε μου λεει τπτ ο καθενας μπενει πιστα.

όχι ρεπρίζ 2ες και 3ες... Απο στάση θα κρίνεται ο οδηγός και όχι το μηχανάκι!

και πως τρεχεται δλδ μετρατε 1,2,3 και μετα τα δινετε ? εκτος και αν βαζετε σημαδι καποιο σημειο και μετα τα δινετε.

Δεν είναι όλοι σα και σένα εδω μέσα Γρηγόρη! Που θές τον προϋπολογισμό της ΕΟΚ σε δίσκους για να βάλεις κόντρα!
    Εγώ δίσκους δεν έχω αλλάξει ακόμα και προβλέπεται να αργήσω!
    Επειδη ποτε δε τρεχεις απο σταση.

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Επειδη ποτε δε τρεχεις απο σταση.
    Aνοίγω και απο στάση αλλά μόνο όταν θέλουμε να κριθεί ο οδηγός!

Γιατί άμα ο άλλος είναι κουλάτζα όσο δυνατότερο και να έχει θα τον περάσεις!

Εδώ ανοίξαμε απο στάση με ένα φίλο...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	kontra startm.jpg 
Προβολές:	110 
Μέγεθος:	48,2 KB 
ID:	94568
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Aνοίγω και απο στάση αλλά μόνο όταν θέλουμε να κριθεί ο οδηγός!

Γιατί άμα ο άλλος είναι κουλάτζα όσο δυνατότερο και να έχει θα τον περάσεις!

Εδώ ανοίξαμε απο στάση με ένα φίλο...
    ΠΟυ τρεξατε σε αυτο το δρομο ? ι τα δωσατε μονο πρωτες?

Η φωτο δε μου λεει τπτ..... βαλε κανα βιντεο να δω πως το ξεκινας και αμα το ξεκινας γαμιωντας και δε σου χαλανε και τα δισκακια... τοτε τι να πω... εισαι μαγκας.

Η φωτο δε μου λεει τπτ..... βαλε κανα βιντεο να δω πως το ξεκινας και αμα το ξεκινας γαμιωντας και δε σου χαλανε και τα δισκακια... τοτε τι να πω... εισαι μαγκας.
    Tί βίντεο ρε ???
    O Titan είμαι , όχι ο GhostRider!

Kαι εγώ "κόντρες" βάζω πάντα φιλικά!

Εσύ που είσαι επαγγελματίας με μεγάλη εμπειρία και το κάνεις και χρόνια...
    Πρέπει στο αρχείο σου να έχεις στίβες απο βίντεο και φωτογραφίες!

περιμένουμε τα δικά σου βίντεο και φωτό!

ΥΓ. Έχεις καμία να στρίβεις???

Tί βίντεο ρε ???
    O Titan είμαι , όχι ο GhostRider!

Kαι εγώ "κόντρες" βάζω πάντα φιλικά!

Εσύ που είσαι επαγγελματίας με μεγάλη εμπειρία και το κάνεις και χρόνια...
    Πρέπει στο αρχείο σου να έχεις στίβες απο βίντεο και φωτογραφίες!

περιμένουμε τα δικά σου βίντεο και φωτό!

ΥΓ. Έχεις καμία να στρίβεις???

Κοιτα οταν βαζεις κοντρα φιλικα.... μενει μεταξυ σας δε πας μετα στο φορυμ να λες οτι περνας κ7 κ5 κ6 φτιαγμενα κατι που δεν ισχυει

Εγω βιντεο και μαλακιες δεν εχω μονο ζωντανη μεταδοση... σινδο για κονδρες και σερρες για πιστα.

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27
    Κοιτα οταν βαζεις κοντρα φιλικα.... μενει μεταξυ σας δε πας μετα στο φορυμ να λες οτι περνας κ7 κ5 κ6 φτιαγμενα κατι που δεν ισχυει

Εγω βιντεο και μαλακιες δεν εχω μονο ζωντανη μεταδοση... σινδο για κονδρες και σερρες για πιστα.
    Ευγε νεε μου εμιλησες ορθως!!!!!

Κοιταξτε τι βρηκα κυριοι.... Κατι μου θυμιζει αυτος...βρε τον αλητη.. παλι τρεχει.....

Όνομα:	mitsos k7 flag.jpg 
Προβολές:	101 
Μέγεθος:	87,9 KB 
ID:	94584
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27
    Ετσι που του συμπεριφαιρεται θα κοψει τιποτα!!!!!

Όνομα:	img_3253 copy2.jpg 
Προβολές:	97 
Μέγεθος:	91,0 KB 
ID:	94586
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Μην κάνεις απειλές που δε μπορείς να πραγματοποιήσεις!!!

ΥΓ.Πίνω πολύ!

Ωραια αυτο περιμενα να ακουσω

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Kαι εγώ θα ήθελα να τα πούμε και να λογομαχίσουμε ίσως απο κοντά αλλά όσο και να γουστάρω να πάρω το R σε νησί δε το κάνω!

για τους εξής λόγους!

1) Φοβάμαι πού θα το παρκάρω και θα έχω άνχος
    2) Θα βρεθεί ο τοπικός ήρωας του νησιού και θα με προκαλεί σε κοκορομαχίες!
    3) Οι δρόμοι είναι για τον φούτσο
    4) Το καλοκαίρι επειδή είμαστε σε διακοπές τείνουμε να ξεχνάμε κανόνες και όρια

Γι'αυτό συνήθως πάω με κανα παπί ή τώρα με τον καναπέ που χωράει και έναν μικρό άνθρωπο(κινέζο) κάτω απο τη σέλα... Άσε που όποιος είναι ίσω δε γκρινιάζει οτι τρέχω κάνω σούζες οτι τον πονάνε τα χέρια και ο κ#λος!
    Φίλε ΤΙΤΑΝ μπορώ να σου λύσω τα περισσότερα προβλήματα 1) Έχω χώρο για το R1 σου 2)Δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να λογομαχήσουμε για κανένα σκατο μηχανάκι 3)Αν και εφόσον θέλεις και εσύ να ανοίξουμε σε καμιά ευθεία να δω και εγώ ο άπιστος πώς ένα R1 καταφέρνει και περνά τα κ7 γιατί εδώ όσο καιρό είχα το 750 δεν είχα αφήσει κανένα R1 να με πέραση υποψην δεν είμαι 95 κιλά αλλά 72 4)Υπάρχουν αρκετοί καλοί δρόμοι τουλάχιστον για ευθεία γιατί για στροφές δεν το συζητώ πιστά και μόνο πίστα όσο για το 4)εκεί δεν μπορώ να σου πω τίποτα παρά μόνο να σε κεράσω καμιά τσικουδιά και μπίρα καλό καλοκαίρι να έχουμε και πάντα όρθιοι
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Παιδιά να πώ κάτι με τις φωτό...

Επειδή πολλοί έχουμε βάλει φωτό εδω μέσα μαζί και εγώ...

Οι φωτό δε λένε τίποτα...

μόνο οτι μπορεί να έχεις ωραίο στυλάκι ή όχι και οτι κάθεσαι σωστά πάνω στο μηχανάκι σου ή όχι!

Δεν δείχνουν πόσο γρήγορα πάς, και πώς αντιδράς υπο πίεση σε μία πίστα και πώς αποφεύγεις δυσάρεστα! Άρα ότι φωτό και να βάλουμε δε λένε πολλά...

Φιλικά
    Γιώργος
    +1000
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Φιλικά το γράφω και με τα παιδιά είμαι φίλος και το γράφουν και αυτοί απο μόνοι τους! το είδες!
    Τώρα αν εσύ δεν θές να το πιστέψεις εφόσον τα λένε και οι ίδιοι... Μάλλον θα τους πληρώνω!

Και πίστα Serres!

Μετά απο τόσους μήνες που σε παρακαλάμε να πάς πήγες μία φορά και έγινες και πιστάκιας!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s
    Ωραια αυτο περιμενα να ακουσω
    Kανόνισε Μάνθο να έχεις λεφτά!
    Γιατί εγώ θα έρθω άφραγκος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    Φίλε ΤΙΤΑΝ μπορώ να σου λύσω τα περισσότερα προβλήματα 1) Έχω χώρο για το R1 σου 2)Δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να λογομαχήσουμε για κανένα σκατο μηχανάκι 3)Αν και εφόσον θέλεις και εσύ να ανοίξουμε σε καμιά ευθεία να δω και εγώ ο άπιστος πώς ένα R1 καταφέρνει και περνά τα κ7 γιατί εδώ όσο καιρό είχα το 750 δεν είχα αφήσει κανένα R1 να με πέραση υποψην δεν είμαι 95 κιλά αλλά 72 4)Υπάρχουν αρκετοί καλοί δρόμοι τουλάχιστον για ευθεία γιατί για στροφές δεν το συζητώ πιστά και μόνο πίστα όσο για το 4)εκεί δεν μπορώ να σου πω τίποτα παρά μόνο να σε κεράσω καμιά τσικουδιά και μπίρα καλό καλοκαίρι να έχουμε και πάντα όρθιοι
    Θα τα λάβω όλα υπ'οψιν μου...

Καλά μπάνια!

Φιλικά το γράφω και με τα παιδιά είμαι φίλος και το γράφουν και αυτοί απο μόνοι τους! το είδες!
    Τώρα αν εσύ δεν θές να το πιστέψεις εφόσον τα λένε και οι ίδιοι... Μάλλον θα τους πληρώνω!

Και πίστα Serres!

Μετά απο τόσους μήνες που σε παρακαλάμε να πάς πήγες μία φορά και έγινες και πιστάκιας!

Τεσπα.... στισ κανονικες κονδρες... δεν εχει ελπιδα το Ρ1

Δεν ειπα οτι εγινα πιστακιας... απλα εσεις φαγωνεστε συνεχεια με τους χρονους... το χρονο κανεις κτλ κτλ.

Η πιστα ειναι ωραια... δε λεω αλλα και 45 ευρω και τα λαστιχα σου που γαμινουνται.... πικρα...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2005, 22:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF