Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 78

Θέμα: Την παλέυετε με μπουφάν σε θερμοκρασίες 35+ ;;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Τα κατάφερα να φτάσω σπίτι με το μπουφάν και σήμερα.
    Απίστευτη αίσθηση πάντως... Καυτός αέρας συνέχεια, καλύτερα με κλειστή ζελατίνα παρά με ανοιχτή

Tropea (_)_)φαρδεεεεεεεεεεεεε

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    Απίστευτη αίσθηση πάντως... Καυτός αέρας συνέχεια, καλύτερα με κλειστή ζελατίνα παρά με ανοιχτή

Πράγματι... ελπίζω να έχουμε να λέμε για πολλά χρόνια γι' αυτόν τον καύσωνα (να μην επαναληφθεί σύντομα δηλαδή).

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    Τα κατάφερα να φτάσω σπίτι με το μπουφάν και σήμερα.

Tropea (_)_)φαρδεεεεεεεεεεεεε
    Τι πήγε σε καμιά Λαπωνία και δε μου το πατε να του δώσω το γράμμα μου για τον Αγ.Βασίλη;

Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    Τι πήγε σε καμιά Λαπωνία και δε μου το πατε να του δώσω το γράμμα μου για τον Αγ.Βασίλη;

όχι Λαπωνία αλλά τουλάχιστον στην Αθήνα να δουλεύει ΔΕΝ είναι

Εγώ για να πω την αμαρτία μου χτες και σήμερα οδήγησα χωρίς μπουφάν, το άφησα στο γραφείο χτες το μεσημέρι αφού οι 40+ βαθμοί δεν θα με άφηναν να φτάσω σπίτι και προβλέπεται και για σήμερα η ίδια κατάσταση.

Τό'χω συνηθίσει το μπουφανάκι και πάω σαν την κότα χωρίς αυτό αλλά δεν γίνεται με τίποτα να το φορέσω κι ας είναι μικρή η απόσταση.

Το βράδυ που κάνω μια βόλτα για ξελαμπικάρισμα βάζω το δερμάτινο κι είμαι μια χαρά πάντως !

Η ζελατίνα του κράνους είναι κλειστή, το ίδιο και οι αεραγωγοί ! Δεν παλεύεται ο καυτός αέρας στο πρόσωπο !

:hypnotize :hypnotize

Μπαλαλάικα Το avatar του/της miraze
    Κάθε μέρα κατεβαίνω Αρτα την χειρότερη ώρα, 2 ακριβώς ξεκινάω από τα Γιάννενα και επιστρέφω στις 7.

Χτές πραγματικά δεν παλευόταν η κατάσταση, ιδιαίτερα στον κάμπο της Αρτας.

Ομως παρόλο που φορούσα και μπουφάν και παντελόνι κοντούρα στο δρόμο δεν είχα κανένα πρόβλημα.

οταν όμως έφτασα στα ΤΕΙ βούρ κατευθείαν στην τουαλέτα για να αλλάξω:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αυτό που δεν άντεχα ήταν οτι επειδή έχω χούφτες δεν περνούσε καθόλου αέρας από τα γάντια και πραγματικά δυσκολεύτηκα να τα βγάλω από τον ιδρώτα
    Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί

Ζεστη ξεζεστη το μπουφανακι το φοραω συνεχως....Η ασφαλτος σε ενδεχομενη πτωση ΚΑΙΕΙ πολυ!!!!

Kαι εγω συμφωνω για το Dainese AIR FLUX. Ο,τι καλυτερο για αυτες τις μερες....

Παλαιό μέλος
    Και ας κοστίζει πάνω από 200€; Νομίζω είναι πολύ ακριβό για καλοκαιρινό σε σχέση με αυτά που προσφέρει.

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Όποιος χθες κινήθηκε με μηχανάκι, αντιλαμβάνεται ότι το να φοράς μπουφάν ήταν σχεδόν ανυπόφορο με 40++. Εγώ τουλάχιστον το άφησα στο σπίτι.
    Απλά η εμπειρία ήταν ανεπανάληπτη !!!

Να είμαι με βερμούδα και κοντομάνικο και να νοιώθω ότι βρίσκομαι σε κάποιο σύγχρονο φούρνο στον οποίο κάποιος έχει ανοίξει τον αέρα. :a29:

Tο κορυφαίο ήταν αυτό που είδα σε κάποιο στενό της Αχαρνών. Ένας συνάδελφος με ΧΤ μην μπορώντας να αντέξει ούτε καν το κράνος αλλά έχοντας γνώση του ΚΟΚ,

φορούσε ένα ARAI

κάπως έτσι :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	periklhs.jpg 
Προβολές:	285 
Μέγεθος:	76,8 KB 
ID:	94599
    Πάντα όρθιοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
    φορούσε ένα ARAI
    κάπως έτσι :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
    To Nassau πρέπει να λες. Στα υπόψη είναι ήδη.... Βέβαια αν είναι να έχω 3 μπουφάν συνολικής αξίας κοντά στα € 400, μπορούσα να πάρω ένα καλό δερμάτινο σε αυτά τα λεφτά... αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα

To sunrise λέω! όσο για το θεματάκι που λές, έτσι είναι. δε μπορείς να έχεις ένα κ να τα κάνει όλα...
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Παλαιό μέλος
    Σήμερα έκανα διαφορετικό πείραμα επιστρέφοντας πάλι κατά τις 4 το μεσημέρι. Έβαλα ένα ελαφρύ νάυλον μπουφάν (χωρίς προστατευτικά), ζεστάθηκα αρκετά, ειδικά πλησιάζοντας στο σπίτι όπου λεχει στενά όπου αναγκαστικά πας πολύ σιγά, όχι χειρότερα όμως σε σχέση μη φορώντας μπουφάν και γλίτωσα και το κάψιμο στα χέρια από τον αέρα. Αύριο λέω να δοκιμάσω με τζιν μπουφάν

Τα γαντάκια (κάτι φτηνιάρικα nordcap του motomarket) έκαναν πάλι άψογα τη δουλειά τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
    Σήμερα έκανα διαφορετικό πείραμα επιστρέφοντας πάλι κατά τις 4 το μεσημέρι. Έβαλα ένα ελαφρύ νάυλον μπουφάν (χωρίς προστατευτικά), ζεστάθηκα αρκετά, ειδικά πλησιάζοντας στο σπίτι όπου λεχει στενά όπου αναγκαστικά πας πολύ σιγά, όχι χειρότερα όμως σε σχέση μη φορώντας μπουφάν και γλίτωσα και το κάψιμο στα χέρια από τον αέρα. Αύριο λέω να δοκιμάσω με τζιν μπουφάν

Τα γαντάκια (κάτι φτηνιάρικα nordcap του motomarket) έκαναν πάλι άψογα τη δουλειά τους

Προστασία όμως?

Ζεσταινεσαι που ζεσταίνεσαι άρα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Doc Off-Road

ειδικα με τοση ζεστη ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να οδηγας χωρις κλειστο κρανος και χωρις μπουφαν! Οσο κι αν σου φαινεται περιεργο, παθαινεις τρελη αφυδατωση οδηγωντας γυμνος! Με το μπουφαν, ιδρωνουμε, αλλα το σωμα κρατα τη υγρασια! ΔΕΝ παθαινουμε ηλιαση, κανουμε απλως σαουνα, αλλα το δερμα που διαπνεει, δεν χανει τα υγρα του απο τον αερα που χτυπαει αμεσα και εξατμιζει τις απωλεις - στην αντιθετη περιπτωση! Οσο το δερμα ειναι ιδρωμενι, κλεινουν οι ποροι και σταματαει η εφιδρωση - απωλεια υγρων. Οσο ειναι γυμνο, δεν ζεσταινομαστε μεν, ουτε νιωθουμε το ιδρωμα, αλλα χανουμε τα υγρα μας με απιστευτο (καταστροφικο) ρυθμο!!!

Για αυτο προσοχη! Ακομη και γαντια!!!

Atomic H-D & Triumph
    White Line Cycles
    Paranoid Racing ltd.

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2013, 13:15
  2. Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2006, 22:22
  3. Από την ΣΥΡΟ με αγάπη...
    από powerphot στο forum Off topic