Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 112

Θέμα: me grapsane gia pinakida.balte tis magkes

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Ναι κανα 2 φορες...Υπαρχουν βεβαια και φορες που απλα με κοιτουσαν να περναω ενω με χτυπουσε με το πιστολι-ρανταρ εβλεπε οτι ετρεχα και δεν εκανε την παραμικρη κινηση...
    Μπορει και να εχουν παρει χαμπαρι οτι δεν σταματαμε γι'αυτο...:rotflmao: :rotflmao:
    Δεν είναι αυτό ρε... Είναι που είσαι πιό γρήγορος και απο τη σκέψη! Μέχρι να το σκεφτεί πέρασες!

Πλάκα πλάκα στην Ιταλία απ'ότι έχω ακούσει βγαίνουν μπροστά στην αριστερή λωρίδα με όσα και να έχει ο άλλος με το χέρι τεντομένο με σήμα ΣΤΟΠ! Να παρακαλάνε να μήν πάει κανένας έλληνας γκαζομένος εκεί γιατί τον βλέπω τον καραμπινιέρι αερογραφία στο μηχανάκι!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

αυτός που κυκλοφορεί επίτηδες χωρίς πινακίδα (και όχι γιατί το υπουργείο δεν έχει και λοιπά) ουσιαστικά υπογράφει χαρτί που λεει "ξεσκίζω τον ΚΟΚ συστηματικά και γι' αυτό έχω βγάλει πινακίδα"

άρα ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ τα 300Ε σε σχεση με όσα έχεις γλιτώσει όσες φορές έκανες παράβαση ΚΟΚ και δεν τιμωρήθηκες αφού δεν είχες πινακίδα

αντί να γκρινιάζεις που πήγε στα 300Ε, καλύτερα ευχαρίστησε την ελληνική παράνοια που μέχρι τώρα ήταν ΜΟΝΟ στα 33Ε

όλα τα καλά πράγματα έχουν ένα τέλος

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    αυτός που κυκλοφορεί επίτηδες χωρίς πινακίδα (και όχι γιατί το υπουργείο δεν έχει και λοιπά) ουσιαστικά υπογράφει χαρτί που λεει "ξεσκίζω τον ΚΟΚ συστηματικά και γι' αυτό έχω βγάλει πινακίδα"

άρα ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ τα 300Ε σε σχεση με όσα έχεις γλιτώσει όσες φορές έκανες παράβαση ΚΟΚ και δεν τιμωρήθηκες αφού δεν είχες πινακίδα

αντί να γκρινιάζεις που πήγε στα 300Ε, καλύτερα ευχαρίστησε την ελληνική παράνοια που μέχρι τώρα ήταν ΜΟΝΟ στα 33Ε

+656
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

ΜΑΛΙΣΤΑ!!!

Ωστε λοιπόν θέλουμε φόβο για να βάλουμε μυαλό ε;;; Εγω θα διαφωνήσω και θα πρότεινα να βρούμε αλλού τα αίτια του κακκού και να μην επαναπαυόμαστε ότι ο νέος ΚΟΚ με τα αυστηρά πρόστιμα θα φέρει αποτελέσματα.

Να κάνω και άλλη μια ερώτηξη;; Νταξ λοιπόν εγώ δεν φοράω πινακίδα και με πιάνει το κράτος να παρανομώ με τον καλό μπατσούλη και με γράφει 300€ και πολύ καλά κάνει!!!

Οταν παρανομεί το κράτος ποιος το πιάνει να του κόψει έστω 150 € ;;;; ΟΕΟ;;;;

Αν πας να ληστέψεις μία τράπεζα έστω και με ψεύτικο πιστόλι και σε πιάσουν θα πας φυλακή!!
    Αν περάσεις ένα κόκκινο φανάρι και μπορεί να ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ Ή ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΣ το αξαγοράζεις με 700€ - 50% =350€!!! Οποτε εγώ που έχω και λεφτά και στα παπάρια μου μπορώ να το κάνω και να Σκοτώσω εσάς το παιδι σας ή και μένα στην τελική!!!

Αυτός ειναι ο νέος ΚΟΚ και να τον χαίρεστε, εγώ πάντως πινακίδα δεν θα φοράω, μεχρι να βρεθεί κάποιος να τιμωρεί αυτό το γαμημένο κράτος.

Οσο το αν θα σταματήσω αν προκαλέσω ατύχημα που ρωτησε κάποιος παραπάνω, ΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ και αυτό γιατί δεν αντιδρώ προς τον συνάνθρωπο μου που δεν φοράω πινακίδα, αλλά στους μαλάκες νομοθέτες!!!

Στους μαλάκες νομοθέτες που σου λένε μην μιλάς στο κινητό όταν οδηγείς γιατί ο εγκεφαλός σου απασχολεί το 80% στην συνομιλία, αλλά αν είναι να μιλάς με μπλου τουθ για να μην χάσουν οι εταιρείες κινητής τα έσοδά τους και να πάρουν και κάτι οι εταιρείες με τα αξεσουάρ,
    ε τότε δεν πειράζει μίλα.

Ασταδιάλα αλήτες υποκριτές .
    ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS

....
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS

Re: ΜΑΛΙΣΤΑ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από VAL-MPARIERINO

+ ...πολλα... 636
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Και τώρα τι δηλαδή; Χαίρεσαι;

Αντί να πεις ότι τα πρόστιμα πάνε στους δήμους και αντί να φτιάχνουν τους δρόμους τα τρώνε σε φιέστες και "προμήθειες" λές, τι ωραία που εγώ τόσα χρόνια σας ανεχόμουν να μην έχετε πινακίδες και τώρα ήρθε το κράτος να σας κάνει ντα με 150Ε (γιατί τόσο είναι αν το πληρώσεις σε 10 μέρες) και 10 μέρες αφαίρεση διπλώματος;

Δλδ όλοι όσοι θέλουν να κάνουν κάτι ποινικά κολάσιμο θα φοβηθούν απο τον ΚΟΚ και θα βάλουν πινακίδα;

Μια χαρά τα λέει κι ο Βαλάντης από πάνω... +954 Βαλ
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Πάντα φταίνε ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι

ΠΟΤΕ δεν φταίνε όσοι τρώνε τα πρόστιμα

αυτοί πάντα είναι τα θύματα μια άδικης κΕνωνίας

οι ΑΛΛΟΙ πρέπει ΠΡΩΤΑ να γίνουν άψογοι, πριν εμείς σοβαρευτούμε έστω και στο ελάχιστο (βλέπε πινακίδα)

όπως νομίζεις

ως προς το αν θα αλλάξει με τα πρόστιμα το θέμα, ΝΑΙ θα αλλάξει, αρκεί βέβαια να πέφτουν κλήσεις, αν δεν πέφτουν σίγουρα δεν θα αλλάξει

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Και τώρα τι δηλαδή; Χαίρεσαι;

Αντί να πεις ότι τα πρόστιμα πάνε στους δήμους και αντί να φτιάχνουν τους δρόμους τα τρώνε σε φιέστες και "προμήθειες" λές, τι ωραία που εγώ τόσα χρόνια σας ανεχόμουν να μην έχετε πινακίδες και τώρα ήρθε το κράτος να σας κάνει ντα με 150Ε (γιατί τόσο είναι αν το πληρώσεις σε 10 μέρες) και 10 μέρες αφαίρεση διπλώματος;

Δλδ όλοι όσοι θέλουν να κάνουν κάτι ποινικά κολάσιμο θα φοβηθούν απο τον ΚΟΚ και θα βάλουν πινακίδα;

Μια χαρά τα λέει κι ο Βαλάντης από πάνω... +954 Βαλ

εγω μαζι σου και με το Βαλαντη ... αλλα αμα εισαι μαγκας και επαναστατης (καλα κανεις...) κανε τα κουμαντα σου ΑΛΛΑ αμα σε πιασουν μη μυξοκλαις στα φορα! (σαν κατι αλλους...)

αυτη ειναι η δικη μου θεση: δε κατακρινω οσους δε φορανε πινακιδα, κατακρινω ομως οσους εχουν την απαιτηση να μη τους γραφουν

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    πχ εγω δε γουσταρω να πληρωνω διοδια... αμα με πιασουν δε θα πω ΟΙ ΚΩΛΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΔΩΣΑΝ... θα ξαναπερναω ομως χωρις να πληρωνω και μετα

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    εγω μαζι σου και με το Βαλαντη ... αλλα αμα εισαι μαγκας και επαναστατης (καλα κανεις...) κανε τα κουμαντα σου ΑΛΛΑ αμα σε πιασουν μη μυξοκλαις στα φορα! (σαν κατι αλλους...)

αυτη ειναι η δικη μου θεση: δε κατακρινω οσους δε φορανε πινακιδα, κατακρινω ομως οσους εχουν την απαιτηση να μη τους γραφουν
    Με έχεις δει ποτέ να μυξοκλαίω;

Κι εμένα λιγο με νοιάζει.... αφού έχω πινακίδα (περίπου)....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

Κοίτα κατάντια... Έφτασα στο σημείο να συμφωνώ με τον idi...

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Κι εγώ ρε μάγκες δεν έχω πινακίδα..Και δεν ξεσκιζω συστηματικά τον ΚΟΚ..Αλλά έχει και κάποιο δίκιο ο gdevelek..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dynogix
    Πάντως εγώ δε βάζω στο κολαράκι της καλής μου πινακίδα και αν τύχει και με σταματήσουν έχω σκαρφιστεί και μαμώ τις δικαιολογίες και θα κάνουν κολοτούμπες.... αλλά δε σας τη λεω πριιιιιιτς να σκάσετε!:a5:

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VAL-MPARIERINO
    Ωστε λοιπόν θέλουμε φόβο για να βάλουμε μυαλό ε;;; Εγω θα διαφωνήσω και θα πρότεινα να βρούμε αλλού τα αίτια του κακκού και να μην επαναπαυόμαστε ότι ο νέος ΚΟΚ με τα αυστηρά πρόστιμα θα φέρει αποτελέσματα.

Να κάνω και άλλη μια ερώτηξη;; Νταξ λοιπόν εγώ δεν φοράω πινακίδα και με πιάνει το κράτος να παρανομώ με τον καλό μπατσούλη και με γράφει 300€ και πολύ καλά κάνει!!!

Οταν παρανομεί το κράτος ποιος το πιάνει να του κόψει έστω 150 € ;;;; ΟΕΟ;;;;

Αν πας να ληστέψεις μία τράπεζα έστω και με ψεύτικο πιστόλι και σε πιάσουν θα πας φυλακή!!
    Αν περάσεις ένα κόκκινο φανάρι και μπορεί να ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ Ή ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΣ το αξαγοράζεις με 700€ - 50% =350€!!! Οποτε εγώ που έχω και λεφτά και στα παπάρια μου μπορώ να το κάνω και να Σκοτώσω εσάς το παιδι σας ή και μένα στην τελική!!!

Αυτός ειναι ο νέος ΚΟΚ και να τον χαίρεστε, εγώ πάντως πινακίδα δεν θα φοράω, μεχρι να βρεθεί κάποιος να τιμωρεί αυτό το γαμημένο κράτος.

Οσο το αν θα σταματήσω αν προκαλέσω ατύχημα που ρωτησε κάποιος παραπάνω, ΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ και αυτό γιατί δεν αντιδρώ προς τον συνάνθρωπο μου που δεν φοράω πινακίδα, αλλά στους μαλάκες νομοθέτες!!!

Στους μαλάκες νομοθέτες που σου λένε μην μιλάς στο κινητό όταν οδηγείς γιατί ο εγκεφαλός σου απασχολεί το 80% στην συνομιλία, αλλά αν είναι να μιλάς με μπλου τουθ για να μην χάσουν οι εταιρείες κινητής τα έσοδά τους και να πάρουν και κάτι οι εταιρείες με τα αξεσουάρ,
    ε τότε δεν πειράζει μίλα.

Είναι πολύ εύκολο να το παίζεις επαναστάτης πίσω απ' τον υπολογιστή, με τη φραπεδιά παραδίπλα. Τι προτείνεις για όλα αυτά που κατακρίνεις; Δε μας λες. Να απελευθερωθεί η συνομιλία στο κινητό και "ώχου μωρέ.. δεν πα να... ";
    Το κράτος όταν φταίει σε κάτι το μηνύεις! Σε αποζημιώνει, αν αποδείξεις ότι έχεις δίκιο και καταπάτησε τα δικαιώματά σου! Το κράτος δεν προσωποποιείται σε πέντε, δέκα , εκατό, χίλιους ......... <--- (συμπλήρωσε ότι θες. Ένα από τα κοσμητικά επίθετα που σου αρέσει να στολίζεις τους ανθρώπους που δεν κάνουν ακριβώς αυτό που σκέφτεσαι). Κι εσύ ένα μικρό γραναζάκι του είσαι, όπως όλοι μας. Έχουμε ψηφίσει κάποιους για να το διαχειρίζονται. Αυτό δε σε απαλλάσει από την ευθύνη να υπακούς, σε ότι αυτοί κρίνουν ότι πρέπει να γίνει για να λειτουργούμε σαν κράτος, εύρυθμα. Αν σε οποιαδήποτε απόφασή τους, τους κρίνουμε, ελαφρά τη καρδία, έτσι όπως εσύ, δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να πλησιάσουμε το χαρακτηρισμό "πολιτισμένο" κράτος!
    Λες ότι αν χτυπήσεις κάποιον και δε φοράς πινακίδα, θα σταματήσεις! Ωραία λοιπόν. Πες ότι το κράτος σε εμπιστέυεται και σ' αφήνει ελεύθερο να κρίνεις αν θες να έχεις πινακίδα. Εγώ δε σε εμπιστεύομαι όμως! Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω αυτά που υπόσχεσαι (ότι και καλά θα σταματήσεις), που να βαράς νταούλια στο γκιουλ-μπαχτσέ. Εμένα προστατεύει αυτό το "κράτος" που το βρίζεις και το φτύνεις.

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. gia na doume ti exo na po
    από afrotwin στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2006, 07:56
  2. Ola gia tin asfaleia tis...
    από PPPPPAV στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2006, 21:12
  3. tapa ladiou me magniti gia pola montela
    από afrotwin στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket