Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 112

Θέμα: me grapsane gia pinakida.balte tis magkes

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Εμένα προστατεύει αυτό το "κράτος" που το βρίζεις και το φτύνεις.
    εισαι απο τους λιγους και τυχερους...
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
    Πάντως εγώ δε βάζω στο κολαράκι της καλής μου πινακίδα και αν τύχει και με σταματήσουν έχω σκαρφιστεί και μαμώ τις δικαιολογίες και θα κάνουν κολοτούμπες.... αλλά δε σας τη λεω πριιιιιιτς να σκάσετε!:a5:
    Καλυτερη απο την δικη μου δεν ειναι μαγκα οσο και να χτυπιεσαι.
    Ασε που εμενα ειναι και μεγαλη...(σε διαρκεια) η δικαιολογια, και με αφηνουν να φυγω.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA
    γουσταρω τον νεο κοκ ΟΛΕΕΕΕΕΕ να σας γραφουν ολους μεχρι να τις βαλετε επανω !!! φαντασου τον καθενα να προκαλουσε ατυχημα..... να εκλεβε..... να εκανε οτι γουσταρε και να μην τον βρισκανε γιατι κανεις δε θα μπορουσε να του παρει τον αριθμο ... γαμω την αναρχια σας

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Αρχικά δημιουργήθηκε από valam
    Κάτα τα άλλα 8α φουσκώναν μόνο τα προστιμα για τις "επικίνδυνες" παραβιάσεις ....

Δεν το περίμενα αυτό άπο μια κυβερνηση με τον Άρη Σταθάκη στην σύνθεσή της.

Και δεν μπορείς να πας και στο δικαστήριο να αντικρούσεις το αστυφύλακα. Δηλαδή ότι πει το όργανο .... τόσες εξουσίες θα τις ζηλευε και ο Judge Dread.

Στην Ε.Ε. πόσο πάει το μαλλί ...?

ΣΤΗΝ (πολιτισμένη) Ε.Ε. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΝΝΟΙΑ <ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ>!
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Παλαιό μέλος
    Εμένα ευτυχώς μου την χάρισαν 2 φορές σε μία μέρα και τελικά την έβαλα. Όπου να' ναι θα σπάσει βέβαια και θα έχω δικαιολογία (...να, εδω την έχω. Πριν λίγο έσπασε, φανταστικέ τροχονόμε!!!! ).

Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
    γουσταρω τον νεο κοκ ΟΛΕΕΕΕΕΕ να σας γραφουν ολους μεχρι να τις βαλετε επανω !!! φαντασου τον καθενα να προκαλουσε ατυχημα..... να εκλεβε..... να εκανε οτι γουσταρε και να μην τον βρισκανε γιατι κανεις δε θα μπορουσε να του παρει τον αριθμο ... γαμω την αναρχια σας

οπως το ειπες....φαντασου....

ολο θεωριες...

πιστευεις πως οι περισσοτεροι μοτοσυκλετιστες που τις εχουμε κατω απο την ουρα ειμαστε τσαντακηδες , κανουμε οτι γουσταρουμε και αμα διμηουργησουμε ατυχημα θα σηκωθουμε και θα φυγουμε...?

αν ναι δεν μπορω να πω τπτ αλλο...

αυτοι που αναφερεις ειναι ελαχιστοι...

το 95% τις φοραμε ετσι για τα ρανταρ (δεν σου λεω 250 αλλα και με 150 να σε πιασουνε την εκατσες...) και για ομορφια...(ναι ομορφια και σε οποιον αρεσει)...

ειμαστε αναρχικοι...

ο καγκουρας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    ΣΤΗΝ (πολιτισμένη) Ε.Ε. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΝΝΟΙΑ <ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ>!

στην (πολιτισμένη) Ε.Ε. μπορεις να πας και με 150 και να μην σε γραψουν...

ο καγκουρας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    στην (πολιτισμένη) Ε.Ε. μπορεις να πας και με 150 και να μην σε γραψουν...
    Λες ε ...?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    Λες ε ...?
    ετσι λεω....ΛΕΩ...

*Στη Γερμανία η ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ μέγιστη ταχύτητα είναι 130 km/h......

ο καγκουρας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    ετσι λεω....ΛΕΩ...

*Στη Γερμανία η ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ μέγιστη ταχύτητα είναι 130 km/h......
    Κατ' αρχήν αυτό θ' αλλάξει / αλλάζει (όχι γιατί κινδυνεύει ο κόσμος αλλά για τους ρύπους, αλλά όπως και να 'χει θ' αλλάξει)
    Κατά δεύτερον στις άλλες 24 χώρες δε μας νοιάζει τι γίνεται

μας νοιαζει αλλα και οι γερμανοι ειναι στην Ε.Ε....

The Richtgeschwindigkeit (German for reference speed) is a legal term in Germany describing a recommended speed for roads without a speed limit that should not be exceeded even with fine road, traffic, view and weather conditions.

Exceeding the target speed is neither a felony nor a misdemeanour.

αυτο για τους ρυπους δεν το καταλαβα...

θα μειωσουν τους ρυπους με το να μειωσουν τους ιππους των αυτοκινητων αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα μπορουν να πιασουν τα 150...

στο θεμα μας....

τα ορια ειναι πλασματικα.....οι ικανοτητες των οδηγων αλλαζουν απο οδηγο σε οδηγο και απο αυτοκινητο σε αυτοκινητο....

μαζι με τα χλωρα καιγονται και τα ξερα....

εγω μπορω να πηγαινω με 200 και θα πηγαινω....αμα με πιασουν και με γραψουν θα πω και ευχαριστω(οπως εχω πει και με την πινακιδα) αλλα δεν μπορει να ερχεται εδω ο καθενας και να με χαρακτηριζει και να μου το παιζει δηθεν και οσια μαρια....

μονο και μονο που πας με 55 μεσα στην πολη εισαι παρανομος ...γι'αυτο δεν μπορεις να το παιζεις ιστορια...νομιμος και ετσι...(αυτο δεν παει προσωπικα ..γενικα μιλαω)....

την γνωμη σας να τη λετε(εννοειτε)....οτι ειναι λαθος και επικινδυνο παιδια να τρεχετε κ.λ.π...κ.λ.π....αλλα οταν περνας αυτο το οριο και αρχιζεις και χαρακτηριζεις...

ο καγκουρας...

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Είναι πολύ εύκολο να το παίζεις επαναστάτης πίσω απ' τον υπολογιστή, με τη φραπεδιά παραδίπλα. Τι προτείνεις για όλα αυτά που κατακρίνεις; Δε μας λες. Να απελευθερωθεί η συνομιλία στο κινητό και "ώχου μωρέ.. δεν πα να... ";
    Το κράτος όταν φταίει σε κάτι το μηνύεις! Σε αποζημιώνει, αν αποδείξεις ότι έχεις δίκιο και καταπάτησε τα δικαιώματά σου! Το κράτος δεν προσωποποιείται σε πέντε, δέκα , εκατό, χίλιους ......... <--- (συμπλήρωσε ότι θες. Ένα από τα κοσμητικά επίθετα που σου αρέσει να στολίζεις τους ανθρώπους που δεν κάνουν ακριβώς αυτό που σκέφτεσαι). Κι εσύ ένα μικρό γραναζάκι του είσαι, όπως όλοι μας. Έχουμε ψηφίσει κάποιους για να το διαχειρίζονται. Αυτό δε σε απαλλάσει από την ευθύνη να υπακούς, σε ότι αυτοί κρίνουν ότι πρέπει να γίνει για να λειτουργούμε σαν κράτος, εύρυθμα. Αν σε οποιαδήποτε απόφασή τους, τους κρίνουμε, ελαφρά τη καρδία, έτσι όπως εσύ, δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να πλησιάσουμε το χαρακτηρισμό "πολιτισμένο" κράτος!
    Λες ότι αν χτυπήσεις κάποιον και δε φοράς πινακίδα, θα σταματήσεις! Ωραία λοιπόν. Πες ότι το κράτος σε εμπιστέυεται και σ' αφήνει ελεύθερο να κρίνεις αν θες να έχεις πινακίδα. Εγώ δε σε εμπιστεύομαι όμως! Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω αυτά που υπόσχεσαι (ότι και καλά θα σταματήσεις), που να βαράς νταούλια στο γκιουλ-μπαχτσέ. Εμένα προστατεύει αυτό το "κράτος" που το βρίζεις και το φτύνεις.
    + 1000

Καλα χωρις πινακιδα και το λετε κιολας.

Η γνωμη μου ειναι οτι χωρις πινακιδες η ποινη επρεπε να ειναι ΑΜΕΣΗ κατασχεση του οχηματος χωρις μα μου σου του για καμποσες μερες εφοσον δεν εχεις μαζι σου κληση ημερας οτι σου τις πηρανε.
    Keep on rocking in a free world !!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Ρε φίλε...κόψε σε παρακαλώ τα ληγμένα γιατί κάνει και ζέστη αυτές τις ημέρες...

Να καταλάβω δηλαδή...όλοι μας είμαστε κουφοί, χαζοί, τυφλοί, βλαμμένοι και ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ (με το ζόρι προφανώς ή μας κοροιδέψανε μιας και εμείς δεν το γνωρίζαμε εκ των προτέρων...) μηχανάκια που μπορούν να κινηθούν εκτός νομίμων ορίων ???
    Και τώρα ξαφνικά το ανακαλύπτουμε εκ των υστέρων και κάνουμε σαν την γριά παρθένα που είδε λούτσο πρώτη φορά στην ζωή της ???

KOYBENTA..........ME TO TI KANEIΣ ΓΙΑΝΝΗ...........ΚΟΥΚΙΑ ΣΠΕΡΝΩ......

Όπως άντιλαμβάνεσαι ...........ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...........

Στήν εύνομούμενη πολιτεία άναφέρομαι τής όποίας είσαι θαυμαστής καί fun....
    Έσύ άν είχες hayabusa θά τό πήγαινες μέ 120-130......????????
    Ίσα -ίσα άλλαγή πρώτης μέ δευτέρα είναι.......!!!!!!!!!!!

Ξέρεις έ.........τώρα πού τό βάλαμε όλοι τό κράνος γιατί τσούζει τό 350άρι
    σέ σταματάν καί βλέπουν άν τηρεί τίς προδιαγραφές......:rotflmao:

Μή μού πείς ότι όπου γράφει όριο 50-60 .......ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΣΑ..........!!!!!!!!!????

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Iriniaa,...

Σου είπε κανείς να μην πας έτσι ή αλλιώς; Πήγαινε όπως θες αδερφέ... βάλε και φούστα μπαλαρίνας και αντί για πινακίδα βάλε neon φωτισμό με λεζάντα πίσω. Το θέμα μας όμως δεν είναι εκεί. Το θέμα είναι πως όποιος το κάνει , γίνεται παραβάτης του ΚΟΚ και πρέπει να δώσει το αντίτιμο.

Το if you can not do the time, do not do the crime, ταιριάζει γάντι εδώ...

Στο Ελληνικό , σε παράφραση ταιριάζουν αρκετές παροιμίες... Αλλά η ουσία είναι οτι είσαι υπεύθυνος για τις πράξεις σου κάθε φορά και πρέπει να πληρώσεις το αντίστοιχο αντίτιμο αν σε πιάσουν.

Ανεξάρτητα αν πας με 240 σε Ε.Ο. ή απλά σε σταμάτησαν για να δούν αν το όχημα φέρει πινακίδα ή οχι.

Όσον αφορά τα πρόστιμα... εκεί διχάζομαι. Γεγονός είναι πως αν η αστυνόμευση συνεχιστεί και μετά απο αυτές τις ημέρες και δεν είναι μόνο για επιδόματα αδείας, τότε σίγουρα επειδή δυστυχώς σαν νοοτροπία έχουμε μάθει με τον βούρδουλα , θα έχουμε κάποια βελτίωση στους δρόμους σαν κυκλοφορία.

Εκείνο που ρωτώ εγώ όμως , είναι οτι τα λεφτά απο τα πρόστιμα θα πάνε σε καλό μέρος (οδικά πάρκα, κτλ.) ή θα παντελονιαστούν ώς συνήθως;

Gandalf

ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.........??????????........ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΩ..........

Σέ αύτό πού είπες....??????

Αύτό έγραψα καί έγώ ,άν είσαι παράνομος είσαι ύπεύθυνος γιά τίς πράξεις σου....!!!!!!!

Άπλά ένα έρώτημα ρητορικό.....!!!!!!!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΡΙΣΑΙΟΣ..........???????????

Έμείς ή ή εύνομούμενη πολιτεία μας...???????

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
    φιλε irinia το σχολιο ηταν ως προς την υπαρξη πινακιδας ...εγω στην εθνικη παω με οσα γουσταρω επειδη ειμαι μαγκας ....και αλλο τοσο μαγκας θα ειμαι οταν μου ερθει η λυπητερη και πληρωσω τη μαγκια μου ...ολοι αυτοι που δεν φορανε πινακιδες τι ειναι δηλαδη εξυπνοι ;; να πανε και στο εξωτερικο να τα κανουν αφου 300αριζει το εργαλειο να δουμε περναει;;; ολοι γκρινιαζεται για το ενα το αλλο δεν υπαρχουν νομοι ...αλλα μαλλον εκει που μας βολευει κανουμε τον αλεκο ... αν σας αρεσει μη βαζεται πινακιδες ο καθενας ενεργει οπως νομιζει οτι ειναι καλυτερα ....αλλα μην ξαναδω ποστ για καθρεφτες και αλλα του τυπου σωστη οδικη συμπεριφορα γιατι θα ....τελος αν καποιος προκαλεσει καποιο ατυχημα και δεν φοραει πινακιδα για πες τε μου θα σταματησει η οχι;;;;;

και τωρα βγες τε και πεστε ...εγω δεν την φοραω αλλα θα σταματουσα!!!:rotflmao:
    ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ...........ΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ 300...........

Δέν θά έχεις νά άναρωτιέσαι γιά τίποτα σέ αύτόν τόν μάταιο κόσμο.........
    Μόνο στόν Άγιο Πέτρο θά λογοδοτήσεις........!!!!!!!!!!!

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. gia na doume ti exo na po
    από afrotwin στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2006, 07:56
  2. Ola gia tin asfaleia tis...
    από PPPPPAV στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2006, 21:12
  3. tapa ladiou me magniti gia pola montela
    από afrotwin στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket