καλορίζικο το..αδελφακι του δικού μου (εμένα η μάνα του μάλλον αρέσκεται σε έγχρωμους εραστές και μου βγήκε δίχρωμο)Αρχικά δημιουργήθηκε από AIFOS
Αχχχχ.......Βλεπω να κολαμε μαζι......:a07: :a07:
η ζελατίνα είναι αφτερ μαρκετ? πως σου φαίνεται στην οδήγηση σχετικά με άνεμο, στροβιλισμούς, κλπ?
απο βολτουλα στο Σουνιο - Λαυριο..
ε, ναι, η ΒMW δεν φαινεται, σιγα μη φαινοταν!
[img=http://img84.imageshack.us/img84/4730/souniopv6.th.jpg]
Μαγκες επειδη βλεπω ποσο αγαπατε τα μηχανακιασας και επειδη ειμαι και εγω ενας απο αυτους βοηθατε!!!πουλαω ενα FAZER FZ6 12/2005 με 11.000χλμ σε αριστη κατασταση με καινουργιο πισινω λαστιχο MICHELIN PILOT RACING εξατμισεις AKRAPOVIC φιλτρο ΚΝ χρωματος μπλε.. Θ Ε Λ Ω Τ Ο Χ Ι Λ Ι Α Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν Τ Ω Σ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
isido
απο ebay φιλε παραγγελια απο γερμανια γιατι ο εισαγωγέας στην ελλαδα(Moto Market) το κ@λοβαραει.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από athanasioumike
[B]Ωραίο εεεεεεεε?????????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλοταξιδο φιλαρακι...
...Καθένας το κουμάντο του στην πλάτη του φορτώνεται κι όποιος γουστάρει την μαγκιά,
περνάει βέβαια καλά ,μα η μαγκιά πληρώνεται...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Arxagelos
απο ebay φιλε παραγγελια απο γερμανια γιατι ο εισαγωγέας στην ελλαδα(Moto Market) το κ@λοβαραει.
Έλα ρε συ.
Εγώ έχω μια ίδια αφόρετη.
Ποιός τη θέλει?
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Κανει στο S2?Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Ποιός τη θέλει?
Ε όχι φυσικά.....κοίτα λίγο για πιο μοντέλο μιλάμε....Αρχικά δημιουργήθηκε από amatsaka
Κανει στο S2?
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.