Πραγματικά πανέμορφο το Πήλιο!! Απίστευτες διαδρομές μεσα στο βουνό...
Αυτή η πρωινή βροχή έκανε το βουνό ακόμα πιο όμορφο και διασκεδαστικό μιας και έφτιαξε ενα τεραιν καταπληκτικό![]()
είχε απ όλα ο αγώνας.........αμμο,λάσπη, σκόνη-πούδρα, πέτρες, κοτρώνες, χαλίκια,φύλλα![]()
ψυχολογία πολύ φορτισμένη στην αρχή ειδικά με την εκκίνηση στην άμμο...
τελικά πλάκα είχε, δε θέλει κόπο τρόπο θέλει.........εδώ ταιριάζει αυτό γάντι![]()
άργησα λίγο να μπώ στο ρυθμό που ήθελα να πηγαίνω, μέχρι να τα βρώ με τον ευατό μου:wacko: μόλις πιάσαμε ενα πολύ καλό ρυθμό με τον συναγωνιστή μουβγάζουμε και αυτό το μονοπάτι το πανέμορφο, ενα καλό χάσιμο (που νομίζω οι περισσότεροι χάθηκαν εκεί) και μετά ενα ωραιότατο σκασμένο μπροστινό για το dr
![]()
δε γινόταν αλλιώς κάναμε κάποια χιλιόμετρα και μετά σταματήσαμε να αλλαξουμε σαμπρέλα.
Πρεπει να χάσαμε ενα γεμάτο μισάωρο και παραπάνω μέχρι να γίνει η αλλαγή, κόσμος να μας περνάει μέχρι και τα αμάξια μας έφτασαν![]()
οργανωμένος όπως πάντα με εργαλεία, τρόμπες, σαμπρέλες, τα πάντα κάναμε την αλλαγή και βουρρρρρρρρρρ........πάλι off the road![]()
μπορεί να στεναχωρήθηκα κάπως που εάν δε συνέβαινε αυτό το απρόοπτο θα συνεχίζαμε και θα τερματίζαμε λογικά έτσι όπως το είχαμε σκεφτεί αλλά απο την άλλη αυτή ειναι η μαγεία και του βουνού και των αγώνων, και η μαγεία του εντουρά να προσαρμόζεσαι και να αντιμετωπίζεις το απρόοπτο.
Βέβαια αυτό θελει και την κατάλληλη προετοιμασία, γιατί για παράδειγμα εαν εμενα εγώ απο λάστιχο ακόμα εκεί θα ήμουν γιατι δεν είχα μαζί μου ουτε μια βίδα![]()
(μονο δυο πρωην σπασμένες μανέτες
)
δρόμο πολύ είχαμε μπροστά μας ακόμα περίπου στη μέση είμασταν ακόμα, συνεχίσαμε με πολύ καλή διάθεση και όρεξη και τερματίσαμε τον αγώνα.
![]()
βέβαια όπως συνηθίζω........τη τούμπα μου την έφαγα μόλις τερμάτισα (παλι στην αμμο) αφού περασα την αψίδα. Πιάνεται?:rotflmao:
καλή επιστροφή σε όλους που είναι ακόμα πάνω![]()