βλεπεις μεσα απο τη ζελατινα;
και ποσον τη πουλας μου λες αν θες...
![]()
![]()
Βλέπεις μια χαρά αλλά το βράδυ θέλει προσοχή. Αν και είναι ακόμη αφόρετη στη συσκευασία της οδήγησα άλλο με μια ίδια ακριβώς.Αρχικά δημιουργήθηκε από sotiris68
![]()
Είσαι μακρυά όμως για να την δεις από κοντά αν σου αρέσει.
80ευρώ έχει καινούρια από motomarket, ενάμιση χρόνο τώρα. Την πουλάω 70.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από spirpat
Για να βαλω μια προχειρη κι εγω....... πρεπει να αλλαξω και αβαταρ σιγα σιγα..
Έτσι πιστεύω πρέπει να αγοράζεται αυτό το FZ1.
Με μεγάλη ζεάτίνα, με ολόσωμο φέρινγκ και μετά μια ολόσωμη εξάτμιση...πιστεύω η Akrapovic τεροιάζει πολύ καλά με τις γραμμές του, PCIII, φίλτρο, άλλα funnels επιπρόσθετο ψυγειάκι κάτω από το φέρινγκ δίσκους μαργαρίτα, υψηλής, ακτινικές τρόμπες, ohlins μπρός πίσω, γρανάζια και αλυσίδα.....αααααααχχχχχχχχχχ.........και το μοτέρ μπορεί και δείξει και 150τροχό....αλλά και αν μην δείξει.....είναι πολύ τούμπανο από εμφάνιση αλλά και δυνατότητες. Τέλειο.
Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
χα χα πολυ ωραια φιλε αλλα μη με ψηνεις.... φτανουν για την ωρα αυτα μονο το μπακστερ λειπει, τα αλλα αστα να περιμενουν. ετσι εκανα με το Ρ1 (αβαταρ) και τελικα το εδωσα εδω και 5ημερες (τυχερος ο νεος κατοχος). μια χαρα ειμαστε....
ekleise 10 meroyles poy tin exo![]()
[IMG]http://www.postimage.org/aVfm33S.jpg[/IMG]
www.kawasaki-bikers.gr
απο που ανεβαζεται ρε παιδια τις φωτο?postimage?
www.kawasaki-bikers.gr
Πατάς browse και επιλέγεις φώτο. Μετά αποστολή.Αρχικά δημιουργήθηκε από zilmer
απο που ανεβαζεται ρε παιδια τις φωτο?postimage?
![]()
Chris