Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 39

Θέμα: νεα σχολια

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre
    Μιά χαρά κάνεις ταξίδι με γυμνό...Άμα θές να πηγαίνεις με περισότερα απο 130-150 βάζεις και μία διακρητική ζελατίνα και είσαι άρχοντας!
    Το περασμένο καλοκαίρι Αθήνα-Λευκάδα χωρίς προστασία απο τον αέρα με tankbag/σαμάρια δικάβαλος μέχρι 150 είδα στο κοντέρ και ήμουν σχετικά άνετος επάνω στην σέλα.
    Πάντα τέτοια!!! (κλόπηραϊτ κλπ κλπ)

Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

Παλαιό μέλος

ο συντονισμοσ εμφανιζετε

στισ 4500-5000 στροφεσ αλλα ειναι λιγακι ενοχλητικοσ,κοιταξα τισ βιδεσ που το κρατανε ειναι οκ,κοιταξα και τα καλωδια αλλα τιποτα ελπιζω τωρα που θα βαλθ flyscreen να βελτιωθει λιγακι

5,5 λτ/100χλμ ειναι πολυ καλα τισ αλλαγεσ που τισ εκανεσ γιατι 120-130 με 6 ειναι 6500-7000 στροφεσ οποτε αν κινηθηκεσ σταθερα δεν ειναι αντικειμενικα,περιμενω και αλλη μετρηση,μολισ βαλω το μασκακι θα δω για τον αερα αλλα ακομα και ενα καλυτερο κρανοσ-μπουφαν βοηθανε στη συνολικη αεροδυναμικη(το cbf ποσο εκαψε σε σχεση με σενα)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00275.jpg 
Προβολές:	166 
Μέγεθος:	72,7 KB 
ID:	95024

Παλαιό μέλος

αλλη μια

2

Όνομα:	dsc00277.jpg 
Προβολές:	164 
Μέγεθος:	62,2 KB 
ID:	95025

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hornetakias
    Οταν συνηθισεις τη μηχανη και ξεκινησεις να την τρεχεις τοτε δεν θα σ'αρεσουν τα νουμερα απο την καταναλωση Παντως μου φαινεται αρκετο οικονομικο αν και εχει παραπανω δυναμη.
    Καρινα - Ζελατινα και θα γινει ακομα πιο απαιχτο το μηχανακι.
    Καλες διαδρομες

Παλαιό μέλος

σε εμενα απαντησεσ

να συνηθισω να τη τρεχω ,μα τη συνηθισα απο τη πρωτη στιγμη ,απλα ειναι καλυτερα στημμενη απο τη προηγουμενη(το λαστιχο θελει μονο 1 δαχτυλο-στο πλαι εε)
    τα νουμερα ειναι πολυ καλα (σε σχεση με το προηγουμενο) που ειχα και παλι ετρεχα και στα 40 -50-++ειναι αρρωστια ξερω
    πιστευω οτι ειδικα μεσα στη πολη θα καιει αρκετα λιγοτερα,αλλα θελω να του κανω και μια μεγιστη για να δω
    καρινουλα δε ξερω προσ το παρον flyscreen και ΣΙΓΟΥΡΑ για το χειμωνα πισω φτερο γιατι με βλεπω για τρελα μπανια...αν μεινουν λεφτα ψηνομαι για ξενον (2 slim ballasts ),τιμονακι...αχ παλι μεσα θα μπουμε λεμε:rotflmao:

Re: σε εμενα απαντησεσ

Αρχικά δημιουργήθηκε από bsari
    ψηνομαι για ξενον (2 slim ballasts ),
    Μια και έκανες έρευνα πάνω στο θέμα τι χρειάζετε να ξέρω για xenon??

Φίλε bsari οι αλλαγές γινόντουσαν μεταξύ 5000 και 6000 στην εθνική.. κινήθηκα περίπου σταθερά με 120 και 130 και υπήρχαν φορές που στιγμιαία πήγαινα με 140 και 150. Το CBF έκαψε περίπου μισό λίτρο παραπάνω από εμένα σύμφωνα με τον Γιώργη (CBF). Φυσικά και θα το ξαναμετρήσω..

Τι είναι του flyscreen…;

Από τα πόσα χλμ και μετά, το μοτέρ άρχισε να «ανοίγει»; Έχω κοντά στα 2700 χλμ. Ποιά είναι η γνώμη σας για τον αριστερό καθρέφτη;

Αρχικά δημιουργήθηκε από dgritis
    Ποιά είναι η γνώμη σας για τον αριστερό καθρέφτη;
    Η ίδια με τον δεξιό?

:rotflmao:
    Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...

Ρε μπζάρι? δώσε τιμή για το αγωνιστικού τύπου στάντ πλζ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από dgritis

Τι είναι του flyscreen…;
    Αυτό:

Όνομα:	flyscr.jpg 
Προβολές:	147 
Μέγεθος:	5,0 KB 
ID:	95112

Sabre ένα τέτοιο stand το πήρα με 48?

Τώρα περιμένω ουρά και πίσω φανάρι με βάση πινακίδας από barracuda

Όνομα:	3553_img_pmz.jpg 
Προβολές:	148 
Μέγεθος:	33,6 KB 
ID:	95115

Αρχικά δημιουργήθηκε από runnerma
    Sabre ένα τέτοιο stand το πήρα με 48?

Τώρα περιμένω ουρά και πίσω φανάρι με βάση πινακίδας από barracuda
    οcake! θα το ψάξω γιατί με ενδιαφέρει η αγορά του άμεσα!

ωραία η βάση της πινακίδας! ομορφαίνει τα οπίσθια (της μηχανής )

Αν πας σε ένα μοτομαρκετ θα το βρεις το σταντ.

http://www.motomarket.gr/pindex.php?...uct.xml&id=414

To πρώτο από αριστερά έχω και είναι πολύ σταθερό. Τα αυτάκια του είναι 4-5 cm περίπου.
    Εγώ κόντυνα το αριστερό κατά 1,5cm για να μη βρίσκει στο γρανάζι επειδή το ψαλίδι του Hornet είναι λίγο στενό.

Παλαιό μέλος

ειναι pit bul

oxi to skyli ,einai olo aloyminio kai kanei mazi me apostates 150 E apo amerika ,αλλα μπορεισ να βρεισ αλλα με 50ε ,παντωσ χρειαζετε για το πλυσιμο,γρασαρισμα και κανει για καθε μοτο
    το μασκακι τησ honda ηρθε αλλα δε το εβαλα ακομα τιμη 95ε,
    για xenon ueloyme 2 H7 slim ballasts, τα οποια εχει ο xenonlights και gropu buy μπορει να μασ τα αφησει λιγοτερα(ΑΚΟΥΕΙ)
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ η μονη πιθανη τοποθετηση ειναι κατω απο ρεζερβουαρ η
    ισωσ μεσα στην υπαρχουσα μασκιτσα(δυσκολα)απο εταιριεσ τα καλυτερα ειναι τησ philips 4th gen αλλα κοστιζουν 400ε,και τα CRUIZE 270Ε,LATSUN 220EKAI EXV BREI KAI KAPOIA ALLA KINEZIKA SE TIMES 120E ALLAAAAAA
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ SLIM BALLAST ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ (ΕΙΝΑΙ DIGITAL...),PROTASH MOY XENONLIGHTS ,ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ,το προβλημα μου ειναι μονο η τοποθετηση μιασ και βρισκομαι κρητη(εσυ μπορεισ να το βαλεισ στον ιδιο)
    παντωσ με 2 Η7 xenon θα ειναι super εχουν και ωραιουσ καθρεπτεσ

εγω δε βλεπω τιποτα απο τουσ καθρεπτασ παραμονο αν σκυψω ...

Όνομα:	dsc00284.jpg 
Προβολές:	138 
Μέγεθος:	77,7 KB 
ID:	95290

Re: ειναι pit bul

Αρχικά δημιουργήθηκε από bsari
    oxi to skyli ,einai olo aloyminio kai kanei mazi me apostates 150 E apo amerika ,αλλα μπορεισ να βρεισ αλλα με 50ε ,παντωσ χρειαζετε για το πλυσιμο,γρασαρισμα και κανει για καθε μοτο
    το μασκακι τησ honda ηρθε αλλα δε το εβαλα ακομα τιμη 95ε,
    για xenon ueloyme 2 H7 slim ballasts, τα οποια εχει ο xenonlights και gropu buy μπορει να μασ τα αφησει λιγοτερα(ΑΚΟΥΕΙ)
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ η μονη πιθανη τοποθετηση ειναι κατω απο ρεζερβουαρ η
    ισωσ μεσα στην υπαρχουσα μασκιτσα(δυσκολα)απο εταιριεσ τα καλυτερα ειναι τησ philips 4th gen αλλα κοστιζουν 400ε,και τα CRUIZE 270Ε,LATSUN 220EKAI EXV BREI KAI KAPOIA ALLA KINEZIKA SE TIMES 120E ALLAAAAAA
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ SLIM BALLAST ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ (ΕΙΝΑΙ DIGITAL...),PROTASH MOY XENONLIGHTS ,ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ,το προβλημα μου ειναι μονο η τοποθετηση μιασ και βρισκομαι κρητη(εσυ μπορεισ να το βαλεισ στον ιδιο)
    παντωσ με 2 Η7 xenon θα ειναι super εχουν και ωραιουσ καθρεπτεσ

εγω δε βλεπω τιποτα απο τουσ καθρεπτασ παραμονο αν σκυψω ...
    Και εγώ βρίσκομαι Ρόδο οπότε δεν παίζει να τα βάλω στον ίδιο

Για να καταλάβω λες 2 Η7, στα μεσαία ανάβει η μία και στη μεγάλη σκάλα και η 2η λάμπα?
    Δεν εχουν διαφορές μεταξύ τους οι λάμπες που έχουμε πάνω? Είναι ίδιες?

Οι λάμπες θα κουμπώσουν αμέσως στο φανάρι, ή θα χρειαστεί σιλικόνες και π@π@ριές???

Εγώ βλέπω μια χαρά από τους καθρέπτες.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ Bmw F800r
    από sea_dweller στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2009, 20:00
  2. BMW θέμα #2.1 (νέα μοντέλα)
    από NLS στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2004, 14:28
  3. BMW θέμα #2 (νέα μοντέλα)