Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 87

Θέμα: Help! Provlima K7 1000

Αρχικά δημιουργήθηκε από akis_1
    Και σε ελληνικο Κ7 με 700χλμ εσπασε ο αντικραδασμικος και BYE BYE το μοτερ.Δηλαδι αν ηταν εισαγωγης τι δεν θα στο εφτιαχνε?Δεν το νομιζω.....Για θυμησου το ιδιο ελεγε και η yamaha αλλα μολις αρχισανε να χαλανε τα TPS στην αρχη δεν στο αλαζανε αν ηταν εισαγωγης αλλα μετα απο λιγο καιρο και στα εισαγωγης τσαμπα τα φτιχνανε.
    Ναι αλλα αμα ειναι λαλακας απο αυτον που θα το παρεις... θα πεδευεσε... ενω με την αντιπροσωπεια δε μπορει να σε κανει λαλακιες ειναι αναγκασμενος.

Τεσπα.. μακαρι να μη βγαζουν προβληματα.Ποτε να εχουμε ησυχο το κεφαλι μας.

Παιδιά σας ευχαριστώ τον καθένα σας για τις ιδέες σας.Μίλησα με την Suzuki στον Σφακιανάκη και όντως έχει βγεί ανάκληση για τον ρώτορα του πηνίου προληπτικά.Αλλα αυτό δεν έχει σχέση με το πρόβλημά μου.Η μηχανή μου είναι μέσα τώρα για ψάξιμο.Πολλοί λένε για αυτή τη βίδα στο βολάν αφού είναι και πολύστροφα μηχανάκια.Τι να πω?Θα σας ενημερώσω για τυχόν νέα πληροφορία.Η άν έχει συμβεί σε κάποιον να ενημερώσει.

Thanks

Παλαιό μέλος Το avatar του/της akis_1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Ναι αλλα αμα ειναι λαλακας απο αυτον που θα το παρεις... θα πεδευεσε... ενω με την αντιπροσωπεια δε μπορει να σε κανει λαλακιες ειναι αναγκασμενος.

Τεσπα.. μακαρι να μη βγαζουν προβληματα.Ποτε να εχουμε ησυχο το κεφαλι μας.
    Kαλα και αυτο παιζει αμα θελει να σε τρεξει ο αλλος...Και εσυ
    When the unnamed feeling
    It comes alive
    Then the unnamed feeling
    Takes me away

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    http://www.suzukicycles.com/Recalls/

οπως βλεπεις,δεν φταει η βιδα...απο κει και περα αν εσυ το θεωρεις τριχες εμενα μου περισσευει...δικο σου ειναι το πρι πρι...
    Το Σάββατο μόλις είχα μιλήσει με τον ΣΚΟΥΡΤΑ τηλεφωνικά και μου είχε πει ότι θέλει προληπτικά σφίξιμο η βίδα του ροτορα αλλά σήμερα το πρωί πληροφορήθηκα από τη suzuki ότι σε κάποια συγκεκριμένα κ7 με αριθμό πλαισίου τάδε μέσα και το δικό μου ότι θέλει αλλαγή προληπτικά ο ροτορας είχες τελικά δίκιο α και κάτι ακόμα με αυτό που καβαλας ( Hayabusa η αλλιώς καράβι ,πλοίο ,μολύβι, γουρούνα, μαούνα, ) πρόσεχε στο δρόμο μη σε πετύχει καμιά φορά κανένα πρι πρι Κ7 και σε τρυπήσει κανονικά
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    Το Σάββατο μόλις είχα μιλήσει με τον ΣΚΟΥΡΤΑ τηλεφωνικά και μου είχε πει ότι θέλει προληπτικά σφίξιμο η βίδα του ροτορα αλλά σήμερα το πρωί πληροφορήθηκα από τη suzuki ότι σε κάποια συγκεκριμένα κ7 με αριθμό πλαισίου τάδε μέσα και το δικό μου ότι θέλει αλλαγή προληπτικά ο ροτορας είχες τελικά δίκιο α και κάτι ακόμα με αυτό που καβαλας ( Hayabusa η αλλιώς καράβι ,πλοίο ,μολύβι, γουρούνα, μαούνα, ) πρόσεχε στο δρόμο μη σε πετύχει καμιά φορά κανένα πρι πρι Κ7 και σε τρυπήσει κανονικά
    Στειλε μου φιλε αν θελεις σε πμ τους αριθμους πλεσιου... να δω αν ειναι και το δικο μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από jackal K7
    Παιδιά σας ευχαριστώ τον καθένα σας για τις ιδέες σας.Μίλησα με την Suzuki στον Σφακιανάκη και όντως έχει βγεί ανάκληση για τον ρώτορα του πηνίου προληπτικά.Αλλα αυτό δεν έχει σχέση με το πρόβλημά μου.Η μηχανή μου είναι μέσα τώρα για ψάξιμο.Πολλοί λένε για αυτή τη βίδα στο βολάν αφού είναι και πολύστροφα μηχανάκια.Τι να πω?Θα σας ενημερώσω για τυχόν νέα πληροφορία.Η άν έχει συμβεί σε κάποιον να ενημερώσει.

Thanks
    Φιλαράκο εντελώς πληροφοριακά τελικά η επίσημη αντιπροσωπεία suzuki σε κάλυψε ?
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Στειλε μου φιλε αν θελεις σε πμ τους αριθμους πλεσιου... να δω αν ειναι και το δικο μου...
    Φίλε Γρηγόρη τους αριθμούς πλαισίου δεν τους έχω εγώ αλλά η αντιπροσωπεία αυτό που έχεις να κάνεις είναι να πας με την άδεια κυκλοφορίας από εκεί που το αγόρασες και αυτοί θα σου πούνε αν είναι και το δικό σου μέσα και κάτι άλλο οι εξατμίσεις σου έχουν έρθει ?

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Φίλε Γρηγόρη τους αριθμούς πλαισίου δεν τους έχω εγώ αλλά η αντιπροσωπεία αυτό που έχεις να κάνεις είναι να πας με την άδεια κυκλοφορίας από εκεί που το αγόρασες και αυτοί θα σου πούνε αν είναι και το δικό σου μέσα και κάτι άλλο οι εξατμίσεις σου έχουν έρθει ?

Μπα οχι ακομα....

Ρε μπασ και ειναι μαλακιες και στο τελος θα παρουμε τα @@ μας ?

Μπα οχι ακομα....

Ρε μπασ και ειναι μαλακιες και στο τελος θα παρουμε τα @@ μας ?
    θα τις πάρουμε αλλά μέχρι τότε υπομονή

Ευτυχώς έχω βάλει τις LeoVinci και είμαι ευχαριστημένος.

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Φώτο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2.jpg 
Προβολές:	211 
Μέγεθος:	98,8 KB 
ID:	95031

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

χεχεχε...αυτα ειναι...τα παιδια με τις παπιες ξετσουτσουνισανε...

οταν με το καλο ξεμπερδεψεις με το προβληματακι ,που ευχομαι να μην ειναι τιποτα σοβαρο πες μου να παμε μια αττικη οδο να σε κερασω πρασινο τσαι που καει και τις τοξινες...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    χεχεχε...αυτα ειναι...τα παιδια με τις παπιες ξετσουτσουνισανε...

οταν με το καλο ξεμπερδεψεις με το προβληματακι ,που ευχομαι να μην ειναι τιποτα σοβαρο πες μου να παμε μια αττικη οδο να σε κερασω πρασινο τσαι που καει και τις τοξινες...
    Άραξε μεγάλε όταν έτρεχα με Ηayabusa και έκανα και πανελλήνια ρεκόρ στα dtragster εσύ αμφιβάλω αν είχες καν και για να ξέρεις εντελώς πληροφοριακά το πρώτο 1300 που είχε έρθει στην Ελλάδα ήταν το συλλεκτικό και πουλήθηκε στα Xανιά ο πρώτος κωλος που είχε κάτσει ήταν ο δικός μου όσο για το κ7 που έχω τώρα δεν έχων προς στιγμής κανένα πρόβλημα αλλά αν κατέβεις ποτέ στα Χανιά έλα να με κεράσεις τσαγακι όπως λες

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc_0233_01.jpg 
Προβολές:	201 
Μέγεθος:	74,2 KB 
ID:	95038

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Φώτο
    Φιλε JIMK7 το εχεις κανει ΤΟΥΜΠΑΝΟ το suzukaki!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ SUPERSPORT ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΦΕTEΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΣ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από panjimnakos
    Φιλε JIMK7 το εχεις κανει ΤΟΥΜΠΑΝΟ το suzukaki!!!!!!!!!!!!!!!!

Για σου panjimnakos τι κάνεις όλα καλά ? Το κ7 το μόνο που έχω κάνει από μεριάς απόδοσης είναι από το πάτο εξάτμιση και φίλτρο ελεύθερο περιμένω ακόμα p.c και 520 αλυσίδα έχω τροχό κοντά 180 αλογάκια και είμαι προς το παρών ευχαριστημένος . Τώρα αν εννοείς τούμπανο τα περιφερειακά εεεεεεεεε λιγοοοοοοοοο

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Για σου panjimnakos τι κάνεις όλα καλά ? Το κ7 το μόνο που έχω κάνει είναι από το πάτο εξάτμιση και φίλτρο ελεύθερο περιμένω ακόμα p.c και 520 αλυσίδα έχω τροχό κοντά 180 αλογάκια και είμαι προς το παρών ευχαριστημένος .

180 τροχο με ολοσωμη και φιλτρο? Μαλιστα..

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βελτίωση GSXR K7 1000 από τον οίκο Harris
    από DrIoannis στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2007, 17:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •