Δεν καταλαβαίνω γιατί Κυριακή.Αρχικά δημιουργήθηκε από γαμωτ..γαμωτ..
«Κυριακή 8 Ιουλίου ώρα 7μμ όλοι έξω από τη Βουλή
Την Κυριακή στην βουλή θα είναι μόνο οι τσολιάδες.
Δεν καταλαβαίνω γιατί Κυριακή.Αρχικά δημιουργήθηκε από γαμωτ..γαμωτ..
«Κυριακή 8 Ιουλίου ώρα 7μμ όλοι έξω από τη Βουλή
Την Κυριακή στην βουλή θα είναι μόνο οι τσολιάδες.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Yotis
1)........... κατι καινουριο γινεται που δεν εγινε..... ουτε σε καμια αλλη περιπτωση εκτος πρωτευουσης...
2) Εγω θα κατεβω για να δω επιτελους αυτη την αμοιρη χωρα να διαμαρτυρεται για ενα καμενο δασος...
1) Έχει γίνει τίποτα...εκτός πρωτευούσης και δεν το έχουμε αντιληφθεί εμείς εδώ στη Συμβασιλεύουσα?
2) Το συνωστιζόμενο, εν ευμαρεία απληστίας, στο 1 τοις χιλίοις της Ελλάδας, με το 80% του πλούτου και το 100% της πολιτικής ισχύος...
...πρέπει να μάθει ότι αυτή η άμοιρη (όντως) χώρα ΔΕΝ τελειώνει στο "μοτέλ Λεβέντης"...
![]()
![]()
![]()
Το σχόλιο σου φίλε μου είναι αφελές γιατί...
Η κίνηση είναι ιδιωτική και τίποτα δεν έχει να κάνει με το κράτος. Θα είναι αφελές αν περιμένεις απο τους ανθρώπους εδώ να κάνουν κάτι για 600χλμ μακριά τους. Πρώτα θα κάνουν κάτι για την γειτονιά τους. Αν κάτι δεν πάει καλά στην Θεσσαλονική, τότε καλό είναι πρώτα οι κοντινοί κάτοικοι να κάνουν ενέργειες και να μην περιμένουν τους κατοίκους της Αττικής να κάνουν κάτι για εκείνους.
Είναι σαν να καίγεσαι και να φωνάζεις οτι φταίει ο γείτονας που δεν σε σβύνει.???????
Για τον πλούτο και λοιπά άλλα,... μου θυμίζει κάτι σχόλια ΠΑΟΚτσήδων που τους φταίνε τα πάντα για το δικό τους πρόβλημα , πλήν ο ίδιος τους ο εαυτός.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Το σχόλιο σου φίλε μου είναι αφελές γιατί...
Η κίνηση είναι ιδιωτική και τίποτα δεν έχει να κάνει με το κράτος. Θα είναι αφελές αν περιμένεις απο τους ανθρώπους εδώ να κάνουν κάτι για 600χλμ μακριά τους. Πρώτα θα κάνουν κάτι για την γειτονιά τους. Αν κάτι δεν πάει καλά στην Θεσσαλονική, τότε καλό είναι πρώτα οι κοντινοί κάτοικοι να κάνουν ενέργειες και να μην περιμένουν τους κατοίκους της Αττικής να κάνουν κάτι για εκείνους.
Είναι σαν να καίγεσαι και να φωνάζεις οτι φταίει ο γείτονας που δεν σε σβύνει.???????
Για τον πλούτο και λοιπά άλλα,... μου θυμίζει κάτι σχόλια ΠΑΟΚτσήδων που τους φταίνε τα πάντα για το δικό τους πρόβλημα , πλήν ο ίδιος τους ο εαυτός.
Gandalf
Zητώ ταπεινά συγγνώμη, αν η ασήμαντη μηδαμινότητά μου, τάραξε με τα παραπάνω σχόλια την βαρύτιμο ηρεμία σου...
Παρ΄όλα αυτά είμαι βέβαιος, ότι και η τελευταία συνοικιακή βλιτάς αντελήφθη το πνεύμα μου, που πάντα με διάθεση χιούμορ ΔΕΝ επεχείρησε ποτέ να προσβάλλει κανέναν προσωπικά.
Τιμώ την άγνοια και την ελλειματικότητα όλων των ανθρώπων και ειδικά τις κατηγορίες με ταριχευμένο χιούμορ, που πιθανόν να οφείλεται στο στενάχωρο ιοβόλο άστυ, που υπερασπίζονται ως ξανθά γκαραζοτεκνά που τους χάλασε η βαφή...
Επειδή είναι της μοδός να "πετάμε" και καμιά φιλοσοφία...(βλ. υπογραφή σου)...
...για τα περί ΜΠΑΟΚτσήδων σου υπενθυμίζω την ρήση του Θουκυδίδη:
"...οι Αθηναίοι ηδίκουν την Ελλάδα...τους μεν δεδουλωμένους έχοντες...μήτε τους άλλους ανθρώπους έχειν ησυχίαν ...εάν"
Μετά από 2.500 χρόνια ...ισχύει και σήμερα...
Η σκέψη σου "ασφυκτιά" συνωστιζόμενη στην πρωτεύουσα...
...και κρατιέται από χειρολαβές ορθίων!
Πρόσεξε μόνο στην συγκέντρωση μη χάψεις ότι για όλα φταίει ..."το κοριτσάκι με τα σπίρτα"...
![]()
![]()
![]()
απαξιώ να απαντήσω επι προσωπικού , γιατί θα δώσω και αξία στα λεγόμενα σου εναντίον μου...
απλά απάντησε μου αν θες και μπορείς...
Μόνο εγώ βλέπω ειρωνικό σχόλιο εδώ;Έχει γίνει τίποτα...εκτός πρωτευούσης και δεν το έχουμε αντιληφθεί εμείς εδώ στη Συμβασιλεύουσα?
Ακόμα και αν έγινε το σχόλιο ώς προτροπή για να γίνει κάτι σημαντικό , δείχνει μια λανθάνουσα νοοτροπία και σκέψη που αν δεν την έχεις δημιουργήσει μόνος σου , τουλάχιστον την έχεις αποδεκτεί ως defacto.Το συνωστιζόμενο, εν ευμαρεία απληστίας, στο 1 τοις χιλίοις της Ελλάδας, με το 80% του πλούτου και το 100% της πολιτικής ισχύος...
...πρέπει να μάθει ότι αυτή η άμοιρη (όντως) χώρα ΔΕΝ τελειώνει στο "μοτέλ Λεβέντης"...
Όσο για τα ειρωνικά σχόλια σου για το τι είπα και το αν ενοχλήθηκα... αυτό είναι δική σου κρίση. Δικαιούσαι όπως όλοι να την έχεις... επιβράβευση απο εμένα δεν έχει...ψάξε την αλλού.
τις μπυρίτσες κράτα τες για πάρτη σου... πίνω μόνο με φιλαράκια.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
...Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
...
Θα σας ζητησω κι εγω (ταπεινα) και σαν απλος χρηστης μιλωντας, να δειξετε (νοημονες κι οι δυο οντες) αυτοσυγκρατηση, ωστε να μην γυρισει το θεμα στην όζουσα, γηπεδικη και μονο, διαμαχη Βορειων-Νοτιων...![]()
Ελπιζοντας να δεχτειτε αμφοτεροι τις μπυρες μου ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
papaouli kana xasisaki exis?Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Θα σας ζητησω κι εγω (ταπεινα) και σαν απλος χρηστης μιλωντας, να δειξετε (νοημονες κι οι δυο οντες) αυτοσυγκρατηση, ωστε να μην γυρισει το θεμα στην όζουσα, γηπεδικη και μονο, διαμαχη Βορειων-Νοτιων...![]()
Ελπιζοντας να δεχτειτε αμφοτεροι τις μπυρες μου ...
![]()
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
έτσιιι
>>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<
Χρήστο απο μένα δεκτές οι μπύρες... ειδικά αν είναι για καλό σκοπό...
Για το θέμα ... δεν το συνεχίζω και το αφήνω εκεί... άλλωστε πάντα υπάρχουν οι "διαμάχες".![]()
Gandalf
Καλησπέρα
Νομίζω οτι το να αντιδράμε αρνητικά σε ένα κάλεσμα διαμαρτυρίας για την υποβάθμιση της ζωής μας είναι απλά μια απόδειξη οτι είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Εχουμε το κράτος πού μας αξίζει.
Εχουμε το περιβάλλον που μας αξίζει.
Εχουμε τους 300 που μας αξίζουν.
Το αν θα ξεκουνήσει ο καθένας απο εδω μέσα να κατέβει την κυριακή δεν πρόκειται να φέρει το δάσος πίσω. Μόνο λίγο αξιοπρέπεια σε ανθρώπους που απο καιρό έχουν πάψει να φωνάζουν για αυτά που χάνουν πνιγμένοι στην καθημερινή τους τρεχάλα.
Αν κάποιος νομίζει οτι για να διαμαρτυρηθεί πρέπει να ικανοποιούνται όλες οι συνθήκες που έχει θέσει ως απαραίτητες (οχι αναδασωση,ναι αναδασωση, να φωναξουμε για τη Θεσ/νικη κλπ.κλπ) ας μην έρθει.
Ο καθένας αξιολογεί, κρίνει και πραττει.
Gia
den katalavenis ti ginete epidi oloi xrostane dania 8eoroun oti den exoun to dikeoma na diamartiri8oun ki apo pano...Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
Καλησπέρα
Νομίζω οτι το να αντιδράμε αρνητικά σε ένα κάλεσμα διαμαρτυρίας για την υποβάθμιση της ζωής μας είναι απλά μια απόδειξη οτι είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Εχουμε το κράτος πού μας αξίζει.
Εχουμε το περιβάλλον που μας αξίζει.
Εχουμε τους 300 που μας αξίζουν.
Το αν θα ξεκουνήσει ο καθένας απο εδω μέσα να κατέβει την κυριακή δεν πρόκειται να φέρει το δάσος πίσω. Μόνο λίγο αξιοπρέπεια σε ανθρώπους που απο καιρό έχουν πάψει να φωνάζουν για αυτά που χάνουν πνιγμένοι στην καθημερινή τους τρεχάλα.
Αν κάποιος νομίζει οτι για να διαμαρτυρηθεί πρέπει να ικανοποιούνται όλες οι συνθήκες που έχει θέσει ως απαραίτητες (οχι αναδασωση,ναι αναδασωση, να φωναξουμε για τη Θεσ/νικη κλπ.κλπ) ας μην έρθει.
Ο καθένας αξιολογεί, κρίνει και πραττει.
Gia
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ta idia simvenoun edo ke ekatontades xronia
eftixos pou epesan ke i pirgoi stin ameriki gia na exoume kati na sizitame tote...:rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Για να ικανοποιηθεί το λαϊκό αίσθημα και να μετριασθεί η κατακραυγή, ετοιμαζεται να ολοκληρωθεί η καταστροφή του βουνού...
http://www.in.gr/news/article.asp?ln...7&lngDtrID=244
Συνεδρίαση στο Μαξίμου
Mέτρα για την αναδάσωση με συντονισμό του ΥΠΕΧΩΔΕ ανακοίνωσε η κυβέρνηση
Αθήνα
Τελευταία ενημέρωση 13:00
Μέτρα για την αναδάσωση των καμένων δασικών εκτάσεων στην Πάρνηθα και άλλες περιοχές της χώρας και αποζημιώσεις προς τους πυροπαθείς αποφάσισε η Κυβερνητική Επιτροπή, η οποία συνεδρίασε υπό τον πρωθυπουργό.
Συντονιστικό ρόλο, σύμφωνα με την απόφαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, αναλαμβάνει ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς. Ο κ. Σουφλιάς δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι προέχει η χαρτογράφηση των περιοχών που καταστράφηκαν, η αναδάσωση, αλλά και τα αντιπλημμυρικά και αντιδιαβρωτικά έργα.
Σε ό,τι αφορά τα αντιπλημμυρικά και αντιδιαβρωτικά έργα, ο κ. Σουφλιάς υπογράμμισε ότι θα πρέπει μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, πριν αρχίσουν οι μεγάλες βροχές, να υλοποιηθούν, ενώ σε ό,τι αφορά την αναδάσωση τόνισε ότι θα αρχίσει το Νοέμβριο και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως το Φεβρουάριο.
[.....]
Ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος, επανέλαβε τη θέση του πρωθυπουργού ότι «όπου υπήρχε δάσος θα παραμείνει δάσος».
«Ξεκινάμε αμέσως με τις αεροφωτογραφήσεις και στη συνέχεια θα προχωρήσουν όλα τα μέτρα για τις αναδασώσεις» εξήγησε.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais