Ρε παιδιά!!! ΑΜΑΝ!!!!
ένα θρεντάκι άνοιξε ας μιλήσουμε γι αυτό! Μην μπλέκουμε πάλι σε 150 διαφορετικά πράγματα!
Βόρειοι-νότιοι και κόμπλεξ και νοοτροπίες και οικολόγοι του καναπέ κλπ. Τι ΜΠΟΥΡΔΕΣ είναι αυτές; Τι ΑΗΔΙΕΣ και ΞΕΡΑΣΜΑΤΑ;;;
Και με τους πολιτικούς... τα ίδια. ΟΚ τα είπαμε. Ξεκολλάμε από αυτό.
Τα πράγματα είναι απλά!
Για ΠΡΩΤΗ φορά πραγματικά για ΠΡΩΤΗ φορά σε αυτόν τον κωλότοπο κάποιοι φαίνεται ότι αποφάσιασν να δράσουν. Πριν πάμε στο ΑΝ η αναδάσωση είναι σωστή να συμφωνήσουμε στο πρωτεύον; Πρέπει ή δεν πρέπει να γίνει κάτι; Πρέπει ή δεν πρέπει να κινηθούμε; Για μένα σαφώς και ΠΡΕΠΕΙ!
Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι υπέρ της αναδάσωσης ούτε ότι συμφωνώ ας πούμε με τη λογική των συγκεκριμένων κινήσεων. Αυτό είπαμε το κουβεντιάζουμε μετά.
να ΓΙΝΕΙ κάτι όμως! Ας κάνουμε μία άλλη κίνηση προς αυτήν την κατεύθυνση του μη αναδάσωση και του μακρυά από το δάσος! Αλλά ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ κάτι!!! Η απραξία σκοτώνει τα πάντα. ΑΝ μείνουμε άπραγοι θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Θα ξεχαστεί σιγά-σιγά το θέμα θα το θυμόμαστε μόνο όταν πνιγόμαστε από τις πλημμύρες ή όταν δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε. Και μετά... ξανά στον ύπνο μας.
ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ!!! ΑΜΕΣΑ!!! Επιβάλλεται το θέμα να μείνει ψηλά. Επιβάλλεται να αντιλαμβάνονται οι πολιτικοί ότι αυτό ΔΕΝ θα περάσει έτσι. Πως κάποιοι κινούνται.
Οπότε λέω το εξής:
Διαφωνείτε με την αναδάσωση; ΟΚ. Διαφωνείτε με τις συγκεκριμένες κινήσεις; Πάλι οκ. Κάνουμε κάτι άλλο! Να το κάνουμε όμως. ΑΚΟΛΟΥΘΩ όπως μπορώ. ΠΕΡΠΑΤΑΩ όπου θέλετε!
Και δεν τα λέω αυτά για εντυπωσιασμό αλλά γιατί πολύ έχω πονέσει με αυτήν την ιστορία και έχω έναν μεγάλο θυμό μέσα μου.
Θέλετε συγκεκριμένη πρόταση; Να την κάνω; Είναι μισοκλεμμένη οκ.
Διάβασα στο in.gr πως ποδηλάτες θα κάνουν το γύρο του βουνού με κύριο σύνθημα υπέρ της αναδάσωσης.
Ας κάνουμε δικό μας δρομολόγιο με τις μοτοσικλέτες με σύνθημα όχι την αναδάσωση αλλά κάτι άλλο. Ας πούμε... αυτό που είπε ο Ηλίας.
"Αφήστε το βουνό στην ησυχία του". Ή "αφήστε το βουνό να ζήσει"! Κάνουμε το δικό μας δρομολόγιο και κάποιες άλλες συνοδευτικές ενέργειες τις συζητάμε.
Εγώ ως Στέλιος υπόσχομαι πως θα κάνω τα πάντα όχι απλώς για να καλυφθεί το γεγονός αλλά για να έχει και ανάλογη προβολή όπου μπορώ. Για να ακουστεί όσο το δυνατόν περισσότερο.
Φίλε island... υπάρχουν ορισμένα πράγματα στα οποία κάποιοι από εμάς είμαστε πιο ευαίσθητοι. Δεν θα κάτσω να εξηγήσω γιατί και ούτε με ενδιαφέρει. Κάνε όμως την καλή και μην ασχολείσαι αφού δεν ενδιαφέρεσαι! Θα μας καταυποχρεώσεις.
Ηλία μου... μαζί σου! Δίκιο έχεις ειλικρινά! Αλλά με το να το ΄λέμε απλώς τι κερδίζουμε; Τίποτα! Απολύτως! Απλώς θα λέμε εγώ τα έλεγα. Για μια φορά για μία μόνο ΑΣ ΓΙΝΕΙ κάτι! ΑΣ ΔΡΑΣΟΥΜΕ!!!