οσες φορες ανοιγω θρεντ απαντανε ολοι εκτως απο αυτον που πρεπει!!!
οσο για ολα τα υπολοιπα θα το ξαναπω κ ας κατανταει κ για μενα κουραστικο
οποιος δεν γουσταρει δεν ασχολειται !! οκ?
οσες φορες ανοιγω θρεντ απαντανε ολοι εκτως απο αυτον που πρεπει!!!
οσο για ολα τα υπολοιπα θα το ξαναπω κ ας κατανταει κ για μενα κουραστικο
οποιος δεν γουσταρει δεν ασχολειται !! οκ?
θελω moter 250 για xt του 82
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
[B]οσες φορες ανοιγω θρεντ απαντανε ολοι εκτως απο αυτον που πρεπει!!!
Υπαρχουν κι αλλοι τροποι να τον βρεις...επικοινωνησε με πμ...παρε τηλ...και ξεκα8αρισε τα πραγματα που σε απασχολουν μια και καλη με αυτον και μονο και χωρις να μπλεκονται 500 αλλοι ασχετοι.... Νομιζω αυτος ειναι ο καλυτερος ο πιο ξεκα8αρος και συντομος τροπος...![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Υπαρχουν κι αλλοι τροποι να τον βρεις...επικοινωνησε με πμ...παρε τηλ...και ξεκα8αρισε τα πραγματα που σε απασχολουν μια και καλη με αυτον και μονο και χωρις να μπλεκονται 500 αλλοι ασχετοι.... Νομιζω αυτος ειναι ο καλυτερος ο πιο ξεκα8αρος και συντομος τροπος...![]()
![]()
![]()
[/B]
κ εγω νομιζω οτι αυτος ειναι ο καλυτερος τροπος
διαφημισε το μπαν μου 2 φορες
ας διαφημισουμε κ τα υπολοιπα.....
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
η πες στα ισια οτι εχεις να πεις ωστε να τον αναγκασεις ειτε να απαντησει ειτε να το βουλωσει
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
i betoto dinei2.20 to na ftasei to postaki stis 20 selides
na pontarw lete?![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Μπαα.. το βλεπω να φυγει διακοπες πριν τη 3 σελιδα..
Μπορει να κανω και λαθος..Μη σε παρω στο λαιμο μου, πονταρε και βλεπουμε..
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
:a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
ειιι οπ
Καλα λεει η κοπελα.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κάτσε και σκέψου.
Ιδου κυριοι το θρασος της εξουσιας.
Δηλαδη αμα σκεφτει ορθια σε χαλαει;
:hypnotize
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Δεν θα δωσω εξηγησεις για το καθε τι και κυριως για το πως πρεπει να συμπεριφερομαστε σε ενα φορουμ αλλα :
Σε εκανα ενα ban γιατι σκυλοβρισες ενα mod μετα αρχισες την κλαψα και τις διαφορες προσπαθειες να εξοργισεις κοσμο και μολις καποιος επεφτε στην παγιδα σου και σε εβριζε κατευθειαν εστελνες report στους admin για να τον κανουν ban αλλα ταυτοχρονα τον εβρισες και εσυ,συμφωνοι οτι εβρισε πρωτος αλλα και εσυ δεν πηρες μια αμυντικη θεση αλλα επιτεθηκες και σας το λεω ,απο εδω και μπρος δεν θα ανεχτουμε τετοιες επιθεσεις οταν πεφτει ξεκατινιασμα θα φευγουν και οι δυο..τελωςπαντων περασαν και οι μερες ξαναμπαινεις και το πρωτο πραγμα που εχεις να πεις ειναι γιατι με διωξανε απαιτω εξηγησεις και λοιπα!
Οριστε οι εξηγησεις σου θα ειναι η τελευταια φορα που θα τις λαβεις ...εγω παντως σου προτεινω να το αφησεις στην ησυχια του και να μην ασχοληθουμε αλλο και ολα θα παν καλα
Αυτα
prwton gia poia klapsa milas?Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Δεν θα δωσω εξηγησεις για το καθε τι και κυριως για το πως πρεπει να συμπεριφερομαστε σε ενα φορουμ αλλα :
Σε εκανα ενα ban γιατι σκυλοβρισες ενα mod μετα αρχισες την κλαψα και τις διαφορες προσπαθειες να εξοργισεις κοσμο και μολις καποιος επεφτε στην παγιδα σου και σε εβριζε κατευθειαν εστελνες report στους admin για να τον κανουν ban αλλα ταυτοχρονα τον εβρισες και εσυ,συμφωνοι οτι εβρισε πρωτος αλλα και εσυ δεν πηρες μια αμυντικη θεση αλλα επιτεθηκες και σας το λεω ,απο εδω και μπρος δεν θα ανεχτουμε τετοιες επιθεσεις οταν πεφτει ξεκατινιασμα θα φευγουν και οι δυο..τελωςπαντων περασαν και οι μερες ξαναμπαινεις και το πρωτο πραγμα που εχεις να πεις ειναι γιατι με διωξανε απαιτω εξηγησεις και λοιπα!
Οριστε οι εξηγησεις σου θα ειναι η τελευταια φορα που θα τις λαβεις ...εγω παντως σου προτεινω να το αφησεις στην ησυχια του και να μην ασχοληθουμε αλλο και ολα θα παν καλα
Αυτα
katsame milisame tin prwti fora k sou edwsa en meri dikio!!!
deuteron o trooper den ebrise emena k mias k esu apo oti fainetai eleipes
zita ap ton julious na sou deiksei poio minima esteila
(alla ti na pw o enas admin xarike o allos ta pire)
triton k teleutaio an exeis tin eugeniki kalosini deikse mou pou ton ebrisa
giati egw eimai xazi, eristiki, mikri, klapsiara, k den thumamai ti allo k den to briskw!!!
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Αυταεαν το συνεχισεις σε βλεπω να φευγεις δια παντως!!!
τελος το εχω ξαναπει πολακις οτι εδω μεσα ισχυει η δικτακτορια του hornet και γενικοτερα των mod!!
Μην ψαχνετε για δημοκρατικες διαδικασιες
δεν υπαρχει ζητημα εαν ειναι καποιος σωστος εαν ημουνα φαουλ δεν θα εβγαινα να ζητησω και τα ρεστα
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ!!!!
![]()
![]()
![]()
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
prwton gia poia klapsa milas?
katsame milisame tin prwti fora k sou edwsa en meri dikio!!!
deuteron o trooper den ebrise emena k mias k esu apo oti fainetai eleipes
zita ap ton julious na sou deiksei poio minima esteila
(alla ti na pw o enas admin xarike o allos ta pire)
triton k teleutaio an exeis tin eugeniki kalosini deikse mou pou ton ebrisa
giati egw eimai xazi, eristiki, mikri, klapsiara, k den thumamai ti allo k den to briskw!!!
Εγω παντως 8υμαμαι κατι @@@@@ που ειχες ποσταρει (σε απαντηση για τον Τρουπερ).... ετσι για αρχη .. για το καλο να πουμε.... και μου ειχε κανει εντυπωση ο τσαμπουκας απο μια ''μικρουλα''(μαλλον γι αυτο και το 8υμαμαι)
Αν εχεις λοιπον τον τσαμπουκα να ποσταρεις @@@ 8α πρεπει να εχεις και τη μαγκια να τα ΄΄ακους΄΄ απο αυτους που 8α απαντησουν...
Λες οτι δεν εισαι εριστικη και οτι αδικα σε κατηγορουμε και μιλας για χαζοχαρμοσυνα φασιστικα ποστακια των αλλων.....
Μας δουλευεις ??? Δε σε ξερω αλλα πραγματικα δεν ξερω τι να υπο8εσω με την παρτη σου .... και ο λογος που σου τα γραφω ολα αυτα ειναι γιατι ισα ισα 8εωρω οτι εισαι σε μια χαρα ηλικια για να τα καταλαβεις αυτα και αν μη τι αλλο σκεπτομενο ατομο...
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
@@@@@@
auta legontai at
brisia den einai
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
δε θα συνεννοηθούμε![]()
![]()
![]()
![]()
να ξανάρθει ο tsiros μπας και τα καταφέρει αυτός![]()
![]()
Που ξερεις, μπορει να ειναι εδω γυρω με αλλο nick..Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
δε θα συνεννοηθούμε![]()
![]()
![]()
![]()
να ξανάρθει ο tsiros μπας και τα καταφέρει αυτός![]()
![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Που ξερεις, μπορει να ειναι εδω γυρω με αλλο nick..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()