Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 38 από 38

Θέμα: ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider

Πρωτη φορα σε τσιμπανε?
    Εχεις δικιο...αλλα ειναι σε ποιον θα κατσει το μπαλακι...απο αυτης της αποψης περι ειρωνειας κλπ συμφωνω μαζι σου.
    Δέν είναι η πρώτη φορά απλά τις άλλες φορές κάνανε καμιά ευκολία δηλαδή κατεβάζανε το όριο για να είναι μικρότερη η κλήση.
    Άν προχθές αντί για 30χλμ παρπάνω απο το όριο μου έκοβαν κλήση για 20χλμ απλά δέν θα μου έπαιρναν το δίπλωμα και θα είχα την ίδια κλήση, απλά μια ευκολία για να μην χάσεις το δίπλωμα καλοκαιριάτικα, φυσικά δέν το δέχτηκαν.

Παλαιό μέλος
    Το Σαββατο παρακολουθησα παρομοιο σκηνικο στο σπιτι μου απο κατω...δεν ειχα καταλαβει γιατι του πηραν το διπλωμα αλλα τωρα μαλλον βλεπω οτι ηταν για ταχυτητα ( εχει μια ευθεια σπιτι μου μπροστα οπου πανε σαν τρελλοι ολοι). Τελοσπαντων..τον σταματαν τον τυπο 5 τα ξημερωματα ( εγω το παρακολουθησα απο το μπαλκονι γιατι ξυπνησα απο την κωλοσειρηνα). Η γυναικα να χτυπιεται 'και πως θα γυρισουμε Αθηνα, διακοπες ερχομαστε εδω', τα πιτσιρικια στο πισω καθισμα να εχουν πλανταξει στο κλαμα κτλ. Anyways που καταληγω. Δεν ξερω τι ακριβως του ειπαν αλλα κατι παιχτηκε και ο τυπος θα το επαιρνε το διπλωμα την επομενη εβδομαδα. Και αυτο το λεω γιατι ξαφνικα ολα ηταν μελι γαλα αν εξαιρεσεις την γυναικα που αφου εφυγαν οι αστυνομικοι μαλακα τον ανεβαζε μαλακα τον κατεβαζε ( "καλα να παθεις μαλακα με τις μαγκιες σου" και αλλα τετοια χαριτωμενα). Η μονη διαφορα ηταν οτι του τυπου του εδωσαν επιλογη..διπλωμα η πινακιδες ( πραγμα το οποιο δεν καταλαβα).

Οποτε ναι...χωρις να λεω οτι ειναι σωστο η οχι, μαλλον υπαρχει τροπος να παρεις το διπλωμα ( αν τουλαχιστον σε γραψουν στην Ηγουμενιτσα )

Και μια και μιλαμε για προστιμα..δεν εχω δει ποτε τοσα κρανη στην πολη μου..και τα χαιρομαι πολυ

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Καλά ρε σεις ...

ΕΝΑ δίπλωμα οδήγησης έχετε μόνο ???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Καλά ρε σεις ...

ΕΝΑ δίπλωμα οδήγησης έχετε μόνο ???
    Ρώτησα γι'αυτό και μου είπαν ότι οκ μπορείς να δηλώσεις απώλεια και να σου βγάλουν άλλο αλλά άν τύχεις σε μπλόκο και περάσουν τα στοιχεία σου στο Mini computer που έχουν και δούν ότι στο έχουν πάρει το δίπλωμα απο άλλη παράβαση και σύ τους εμφανίσεις κανούργιο δίπλωμα σου κόβουνε τον κώλο!!!

Δέν ξέρω άν γίνετε να τους πείς ότι απλά δέν έχω μαζί μου το δίπλωμα και πληρώσεις το μοναδικό μειωμένο πρόστιμο που είναι 35ευρώ νομίζω.

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Mimas
    Ρώτησα γι'αυτό και μου είπαν ότι οκ μπορείς να δηλώσεις απώλεια και να σου βγάλουν άλλο αλλά άν τύχεις σε μπλόκο και περάσουν τα στοιχεία σου στο Mini computer που έχουν και δούν ότι στο έχουν πάρει το δίπλωμα απο άλλη παράβαση και σύ τους εμφανίσεις κανούργιο δίπλωμα σου κόβουνε τον κώλο!!!

Δέν ξέρω άν γίνετε να τους πείς ότι απλά δέν έχω μαζί μου το δίπλωμα και πληρώσεις το μοναδικό μειωμένο πρόστιμο που είναι 35ευρώ νομίζω.
    Αν τους πεις οτι δεν εχεις το διπλωμα μαζι σου ενω στο εχουν παρει και οδηγας, και παλι θα σου κοψουν τον πωπο.
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
    Αν τους πεις οτι δεν εχεις το διπλωμα μαζι σου ενω στο εχουν παρει και οδηγας, και παλι θα σου κοψουν τον πωπο.
    Άν το τσεκάρουν εννοείτε απλά αντί να πληρώνεις για άλλες copies ίσως είναι καλύτερα έτσι, ίσως λέω...

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Mimas

Kala re,pisteueis tis istories pou sou lene!?:hypnotize
    8a vre8eis poli xontra blegmenos me afta pou sou lene kai meta 8a travas ta malia sou!!
    Min kaneis kanena asteio.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Kala re,pisteueis tis istories pou sou lene!?:hypnotize
    8a vre8eis poli xontra blegmenos me afta pou sou lene kai meta 8a travas ta malia sou!!
    Min kaneis kanena asteio.

+100000

συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο xrider....

δεν είδες οι άλλοι που δεν είχαν δίπλωμα τί παθανε?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ;
    από 1000z στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2005, 11:00
  2. Πως πάει το τραγούδι των Κατρσιμίχα;
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2005, 09:12
  3. παει το παπλωμα...του χρονου παλι...