Σελίδα 18 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 813141516171819 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 281

Θέμα: Κυκλοφοριακή Αγωγή - Οδική Παιδεία : Ανοιχτή Συζήτηση - Ιδέες - Πληροφορίες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    μαρακι το θεμα δεν ητανε αν θα επιβαιβεωθουν οποιοι αμφισβητησαν.αλλωστε ειναι κινιση για το κοινο καλο και οχι για το δικο μας η για το δικο τους.για ολα τα υπολοιπα που λες...αν διαβασες προσεκτικα παραπανω θα ειδες οτι ειπα πως εγω θα συνεχισω να προσπαθω.

ετσι οπως το εγραψες νομιζα οτι αποσυρεσε απο την συλλογικη προσπαθεια...
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    ετσι οπως το εγραψες νομιζα οτι αποσυρεσε απο την συλλογικη προσπαθεια...
    διαβασε πιο προσεκτικα.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    όλα τα ατομα που έγραψαν ή και παρακολούθησαν εδώ,
    γνωρίζουμε ότι τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο:
    α. θα δράσουν όποτε μπορούν έχουν χρόνο και δουν μια δραστηριότητα σε συλλογικο-ομαδικό τρόπο απο οποιονδήποτε φορέα...
    β. θα πρέπει να ενημερώνουν εδώ για κάθε τι παραπάνω ώστε να γίνεται όσο πιο νωρίς γνωστό για να προγραμματίζεται και απο μας η περαιτέρω ενημέρωση και διασπορά αυτής της πληροφορίας...
    γ. απο εκεί και πέρα όλοι βοηθάμε ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ παιδεία Κυκλοφοριακής αγωγής πρώτα στους άμεσα τριγύρω μας και ύστερα στους έμεσους....

π.χ. τι να σας πω εγω που ακόμα παιδεύω τον πατέρα μου να καταργήσει το καλοκαίρι το μισό κρανάκι της πλάκας και να φοράει και κάνα μπουφανάκι??? η λύση μου είναι να του τα πάρω δώρο σιγά σιγά ή και να του προωθήσω οικονομικές προσφορές ώστε να τα πάρει , και να τα εκτιμήσει πριν του χρειαστούν.... και άλλα πολλά που αμα ξεκινήσουμε δεν τελειώνουμε....

Υπάρχει καμμιά προγραμματισμένη συνάντηση σχετικά με το θέμα με κοντινή ημερομηνία, μπας τη προλάβω;

Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Υπάρχει καμμιά προγραμματισμένη συνάντηση σχετικά με το θέμα με κοντινή ημερομηνία, μπας τη προλάβω;
    δεν υπαρχει ακομα καποια προγραμματισμενη συναντηση , αλλα καλο θα ηταν να ειχαμε μια , ισως περισσοτερο για να ορισουμε κυριως πιο συγκεκριμενους στοχους.

Επειδη το κρατος αυτο το καιρο σβηνει φωτιες...ενω παραλληλα ειναι κ μια προεκλογικη περιοδος ,
    ( δεν εξρω αυτ πως και αν μπορουμε/θελουμε να το εκμεταλλευτουμε )

εμεις λοιπον καλο θαηταν να εχουμε μια συναντηση με νεους στοχους κ προσανατολισμο .

Μια κ ειναι ηδη Τριτη , θα ελεγα αν συμφωνειτε -κ αν βολευει κ εσενα ζιρεους-την Παρασκευη 6-7-07 να εχουμε μια νεα συζητηση-συσπειρωση.

αιωρειται ηδη μια ιδεα..σχετικη με τους πεζους.

υπαρχει το κομματι των παιδιων , η των πιτσιρικαδων που ολο κ καποιο μηχανακι θα καβαλησουν στις διακοπες τους..

ακομη να αναφερω οτι εχω βρει το παρακατω φορουμ με πιτσιρικαδες , οι οποιοι εκτος απο το τι κολωνια θα φορεσουν γουσταρουν κ μηχανες...( αν περιηγηθειτε θα καταλαβετε..)
    εχω ηδη κανει εγγραφη προσπαθωντας να τους προσσεγγισω ( μια ιδεα που την εριξε ο καλεσιν )..

μπορουμε να ριχνουμε εκει καποια αρθρα ...η δεν ξερω τι αλλο..
    θα μπορουσαν -αν τα καταφερναμε - να αποτελεσουν προτυπο για τους φιλους τους...

εδω

Τη Παρασκευή θα είμαι Αθήνα έτσι κι αλλιώς, περνάω από Δέλεαρ και τα λέμε.

Λόγω ανωτέρας βίας θα είμαι αμήχανος, στα κεράσματα θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας -όσους/ες προλάβω δηλαδή.

Το έχω ξαναπεί κι εγώ, δεν μπορείς να ξέρεις κατά πόσο τέτοιες ενέργειες σαν κι αυτές που κάνουμε πόσο τόπο πιάνουν, και ένας να ωφεληθεί από αυτήν την υπόθεση κέρδος είναι.

Τα μέρη σαν το φόρουμ της Οδήγησης εδώ και σχετικά σάιτ που όλες οι σχετικές πληροφορίες είναι μαζεμένες είναι τα μόνα δυστυχώς που μπορεί κάποιος να δει μαζεμένο το υλικό που θα τον κάνει ασφαλέστερο στους δρόμους...

οκ λοιπον ..

παρασκευη 6-7-07 στο δελεαρ..

τι ωρα??

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Θα προσπαθησω να ειμαι και εγω να παω μια ψιλη τον zireus να ουμ ,γιατι πολυ γλωσσα εχει βγαλει τελευταια.

Edit

Τωρα το ειδα εισαι αμηχανος.

zephyr1, και συνεννοημένοι να είμασταν είναι από πολύ χλωμό εως άκυρο να τα πάμε (άσε που πίστα βλέπω με το κυάλι μόνο φέτος).

Να πούμε μετά τις 20:00 (μπας κόψει λίγο το βράσιμο), μέχρι αργά όσο αντέχετε;
    Εγώ τουρίστας θα είμαι δε με νοιάζει.

Εννοείται ότι με όσους έχω τσακωθεί και είναι κει θα έχουν οπωσδήποτε μία (μόνος μου θα κατέβω ευκαιρία για όσους έχουν απωθημένο να μου τη στήσουν).

Όπως και εννοείται ότι μάλλον δεν θα με αναγνωρίσετε... οπότε άμα δείτε ένα στόκο να ρωτάει για τα παιδιά από το moto.gr, θα ξέρετε...

zephyr1, και συνεννοημένοι να είμασταν είναι από πολύ χλωμό εως άκυρο να τα πάμε (άσε που πίστα βλέπω με το κυάλι μόνο φέτος).

Να πούμε μετά τις 20:00 (μπας κόψει λίγο το βράσιμο), μέχρι αργά όσο αντέχετε;
    Εγώ τουρίστας θα είμαι δε με νοιάζει.

Εννοείται ότι με όσους έχω τσακωθεί και είναι κει θα έχουν οπωσδήποτε μία (μόνος μου θα κατέβω ευκαιρία για όσους έχουν απωθημένο να μου τη στήσουν).

Όπως και εννοείται ότι μάλλον δεν θα με αναγνωρίσετε... οπότε άμα δείτε ένα στόκο να ρωτάει για τα παιδιά από το moto.gr, θα ξέρετε...

See you there then .....

......και προσοχή στο μαυρόσκυλο οι υπόλοιποι ....:a45:

εμεις οι 3 θα μαστε ??

Όσο πιο λίγοι τόσο πιο λίγες μπύρες θα κεράσω -μην έρθετε ρε.

Και μετά από τόσο σπαμ μια ιδέα ακόμα.

Σκεφτόμουνα (μιας και εδώ και αρκετό καιρό παρακολουθούσα το πως δουλεύει το συγκεκριμένο) μπας γίνει κάτι ανάλογο με το www.one.org ώστε να ασκηθεί πίεση ώστε τα βασικά και αυτονόητα που λέμε και αφορούν την ενημέρωση των οδηγών (ότι και να οδηγάνε) να μπούνε στα σχολεία από νωρίς.

Με λίγα λόγια, παίρνουμε τα βασικά που αφορούν την ενημέρωση και τους τρόπους αντιμετώπισης των δυστυχημάτων στη ρίζα τους (και εδώ κολλάνε οι αναφορές σε έρευνες από σοβαρούς οργανισμούς & ιδρύματα για να έχουν κύρος τα λεγόμενά μας), και τα προτείνουμε (ευγενικά) αλλά συνεχώς σε αρμόδιους υπουργούς, βουλευτές κλπ μέχρι να αρχίσουν να τα παίρνουν στα σοβαρά.

Η σκέψη αν και απλή δεν είναι και τόσο υλοποιήσιμη και μάλλον θέλει μακροχρόνια προσπάθεια και συντονισμό για να πετύχει...

Το κείμενο για τη στιγμιαία τύφλωση απροσεξίας (στη προηγούμενη σελίδα) είναι παρεπιπτόντως πολύ καλό.

Όσο πιο λίγοι τόσο πιο λίγες μπύρες θα κεράσω -μην έρθετε ρε.

Και μετά από τόσο σπαμ μια ιδέα ακόμα.

Σκεφτόμουνα (μιας και εδώ και αρκετό καιρό παρακολουθούσα το πως δουλεύει το συγκεκριμένο) μπας γίνει κάτι ανάλογο με το www.one.org ώστε να ασκηθεί πίεση ώστε τα βασικά και αυτονόητα που λέμε και αφορούν την ενημέρωση των οδηγών (ότι και να οδηγάνε) να μπούνε στα σχολεία από νωρίς.

Με λίγα λόγια, παίρνουμε τα βασικά που αφορούν την ενημέρωση και τους τρόπους αντιμετώπισης των δυστυχημάτων στη ρίζα τους (και εδώ κολλάνε οι αναφορές σε έρευνες από σοβαρούς οργανισμούς & ιδρύματα για να έχουν κύρος τα λεγόμενά μας), και τα προτείνουμε (ευγενικά) αλλά συνεχώς σε αρμόδιους υπουργούς, βουλευτές κλπ μέχρι να αρχίσουν να τα παίρνουν στα σοβαρά.

Η σκέψη αν και απλή δεν είναι και τόσο υλοποιήσιμη και μάλλον θέλει μακροχρόνια προσπάθεια και συντονισμό για να πετύχει...

Το κείμενο για τη στιγμιαία τύφλωση απροσεξίας (στη προηγούμενη σελίδα) είναι παρεπιπτόντως πολύ καλό.
    πολυ καλη ιδεα...

κατι σαν ...υπογραφες δηλαδη ???

δεν περιηγηθηκα στο σαιτ..

Σημερα στο δελεαρ στις 8

για να μην ξεχνιομαστε...

το νου σας ρεμαλια...

Προσπάθησα πάντως...

Μπήκα Δέλεαρ (χάθηκα πάλι...), ρώτησα, μου είπαν που περίπου κάθονται τα παιδιά του moto.gr συνήθως Δευτέρες αλλά βάλε το κλίμα τη ζέστη και το ταξίδι, ο zireous ήτανε χάλια και μέχρι τις 21:00 άντεξε να κόβει κίνηση μπας δει κάποιον γνωστό -σκέψου ότι και στην αντιρατσιστική εκδήλωση δε μπήκα που ήταν από έξω -είχα προγραμματίσει και ένα κάρο δουλειές.

Η αλήθεια είναι ότι είδα κάποια παιδιά να κάθονται με κράνη κλπ, αλλά ένιωθα πολύ κωλόγερος συγκριτικά για να είμαι καί αδιάκριτος.

Μπορεί με καλύτερες συνθήκες να βρω καμμιά Δευτέρα να κατέβω αργότερα.

Καλή συνέχεια.

Σελίδα 18 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 813141516171819 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κυκλοφοριακή Αγωγή - Οδική Παιδεία : Αρχίσαμε να ασχολούμαστε...
    από TROOPER στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2007, 11:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF