Σελίδα 23 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 13181920212223242526272833 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 529

Θέμα: Tiger ή Africa;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Εχω να μπώ από χτες και ξεθαρεψατε ρεμαλια!

Αντε τωρα να κάτσω να απανταω μπας και σας βαλω στη θεση σας!

ΑΣΧΕΤΑ ΚΟΥΛΑΔΙΑ!

ΟΛΟΙ ΣΑΣ!

Κατάλαβες φίλε μου, πετάγεται ο καθείς και λέει τη μλκια του λες και δεν ξερουμε πως οι γνωμες ειναι σαν τις μύτες!

Ολοι έχουν από μια!

Καποιοι την εχουν και διπλή γμτ!!!

ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΩΣ, ΕΣΥ τι πεταγεσαι μου λές?

Ούτε αμάξι, ούτε μοτό εχεις! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ωραία διαμάχη ....

Τι πάτε να συγκρίνετε ρε ;; Το σουτιέν με το δεινόσαυρο;;

Και τι συμπέρασμα θα βγεί ;; αφού ο πακταιν το πήρε το αργαλείο και στα @@ του που λέει και ο CBR_ο_ τούμπανος ....

Το Triumph ...

++ Κινητήρας που τραβάει από κάτω , δεν έχει πολλά κομπιάσματα για ψεκαστό , αρκετά πολύστροφος για το χαρακτήρα της όλης κατασκευής
    ++ Φρένα στιβαρά αν και το πίσω μπλοκάρει εύκολα λόγω κατανομής βάρους και συγκεκριμένης δαγκάνας
    ++ Σέλα επιβάτη(πολύ φαρδιά και ανοίγει τα πόδια πολύ) - συνεπιβάτη αναπαυτική και ξεκούραστη

-- Το μπροστινό εμφανίζει ασάφεια στο κλειστό στροφιλίκι
    -- Τα μαρσπιέ του οδηγού τα έχει τοποθετήσει ηλίθιος άσχετος με οδήγηση μοτοσυκλέτας .. βρίσκουν ακριβώς στις γάμπες με αποτέλεσμα να στηρίζεις τη μηχανή με τελείως λάθος στάση σώματος με αποτέλεσμα χαζές πτώσεις
    -- η ζελατίνα του κατασκευαστή δεν κόβει τίποτε από τον αέρα μυγάκια και άλλα ιπτάμενα
    -- Το κέντρο βάρους της μηχανής είναι πολύ ψηλά με αποτέλεσμα να την νιώθεις πολύ βαρύτερη. Το θέμα χειροτερεύει με το τεράστιο ντεπόζιτο που ανεβάζει το κέντρο βάρους ψηλότερα.
    -- Αδύναμα φώτα με πενιχρή διαθλαστική ικανότητα στο σκοτάδι
    -- Δεν είναι καθαρό πολυχρηστικό on - off με 50-50 δυνατότητες, κάνει μόνο για δρόμο.
    -- Χαμηλή αξία μεταπώλησης

Το Africa...

++ Άθραυστος κινητήρας (ξεπερασμένος όμως και σε δύναμη και σε τεχνολογία)
    ++ Υβριδική κατασκευή που μπορεί να εξυπηρετήσει για χρήση 50-50
    ++ Δυνατά φώτα
    ++ Υψηλή αξία μεταπώλησης ακόμη και σήμερα

-- Πλαίσιο για πέταμα
    -- Φρένα παρωχημένα
    -- Σέλα που κουράζει στο πολύωρο ταξίδι σε άσφαλτο

Και τα δύο

-- Καίνε τον πάτο τους (ειδικά η Africa)
    ++Φορτώνονται σαν γαϊδούρια με μπαγκάζια και προικιά και ταξιδεύουν άνετα δικάβαλα
    -- Η κατανομή βάρους είναι κακή και για τα δύο , κυρίως για το Triumph , που κουράζει πολύ σε καθημερινή οδήγηση στην πόλη . Και τα δύο αποπνέουν μια αίσθηση ότι είναι παραφορτωμένα.
    -- Η γεωμετρία τους δεν είναι για " κυνήγημα " σε καλό στροφιλίκι ούτε με σφαίρες .

όλα τα άλλα που λέγονται είναι ίσα να τα βλέπει ο Afroulis να τρώει το φαΐ του...

Τώρα μπήκαν όλοι και λένε για τζιπάκια και ΚαΤιΜάδες και Βαυαρές με τα βυζιά στις μασχάλες....

Καλα τα λες σε γενικες γραμμες αλλα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster

-- Η γεωμετρία τους δεν είναι για " κυνήγημα " σε καλό στροφιλίκι ούτε με σφαίρες .

ΤΙ ΛΕ ΩΡΕ ΘΕΟΚΟΥΛΕ?

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΕΧΩ ΣΕ ΚΛΑΙΣΤΟ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΣ (μη τα παραλέω, όχι μονο εμένα) ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΦΑΓΩΜΕΝΑ!

ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ!

ΡΩΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ!

Αλλά ετσι είναι!

Του κουλού του φταίει η γεωμετρία!

και μιλάω πολύ σοβαρα ασχετα αν εχει την πλακα του το θεμα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Ας πούμε σε γενικές γραμμές ότι τα λές καλά!

Αλλά...

ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΘΕΟΚΟΥΛΕ???

ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΕ ΕΠΙΑΝΕ ΑΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΚΑΛΟ, ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΑΤΑ???

Αλλά τί να πέις κι εσύ...

σοβαρα μιλάω, αλλά εχει και την πλάκα του!
    Μήτσο ... κάτσε να ξηγηθώ.... επειδή εγώ τρώω μόνο τις πατάτες θα πω για πάρτη μου...

πας να μπερδέψεις πολλές κατηγορίες μαζί και θα τα κάνουμε πουτάνα ...

μέσα λοιπόν...

άμα είναι να καβαλάω την Africa και να οδηγώ με 160-180 και να μου δίνει την αίσθηση ότι πάω ζω - πεθαίνω δεν μου κάνει εμένα προσωπικά ... άμα είναι να προσπαθώ να προσποιηθώ ότι το on - off είναι ss , motard , διαστημόπλοιο, και στα φρένα να με πουλάει , άστο ...

Το ίδιο ισχύει και για τον τίγρη μόνο που του έχουν ρίξει τη "φρεσκαδούρα" ...

άμα είναι τώρα να πούμε για την γερμανίδα που μου πουλάνε το αρχαίο boxer σαν σήμα κατατεθέν μιας εταιρίας και δεν μπορούν να φτιάξουν ένα άλλο κινητήρα .... χέστο

Σε πρίζωσα καλά ;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    DimChios... το ήξερα οτι θα "τσιμπήσεις"...χαχαχαχα...

Το λάθος δεν ήταν στην αρχή οτι κόλησε... ήταν οτι πήγες να το περάσεις απο το βαθύ μέρος ρε φίλε. Είναι που είναι 200 κοντά κιλά το Africa και με αναβάτη επάνω... ε... τί είναι;

Stayer Ηellas , πουθενά δεν κολλάς;

Απο πάνω μετά πήγες να περάσεις σωστά , αλλά δεν χρειαζόταν ούτε φόρα κατά την γνώμη μου , ούτε να μπείς με χίλια... περνάς με κουμπωμένη πρώτη και τα πόδια κάτω για "τσίμπημα προς ισορροπία".

Το συγκεκριμένο το είχα κάνει στο ίδιο κομμάτι με το DR (εντάξει πολύ ελαφρύτερο όντως).

Πάντως αυτό που παραδέχομαι σε εσένα ρε φίλε, είναι οτι δεν κολλάς πραγματικά.

Κάτσε τώρα να πάρω το αγκίστρι του "τσιμπήματος" για να μην έχουμε και άλλα.

Καλημέρα μας.

Gandalf

Ψιτ, ΨΑΡΑΚΑ!

ΟΛΟ βαθύ ηταν! Από όπου κι αν πήγαινες!

Μετα που το πέρασα σωστά (ας πούμε) είδες να έχει μέρος αριστερα δεξια να πατησω? Όταν το σαμάρι ειναι 50 πόντους πιό πάνω από τα λούκια κι εγώ 1.80 πώς να πατησω για πές?

Το μόνο λάθος μου ήταν που μπήκα με περισσότερη φόρα και την εφαγα στο δευτερόλεπτο!
    Καθ ότι πηλός και δεν κράτησε ούτε 20 πόντους ευθεία το μηχανακι!

Τα υπόλοιπα που γράφεις δείχνουν το σεβασμό σου προς το πρόσωπο μου και το "αγγιστρι" το πετάς έτσι για να ανεβάσεις λίγο τον εγωισμό σου!

Δε πειράζει, είμαι large εγώ!

ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Aληθεια...... Τελικα τι καλλυτερο εχει το Africa απο το Tiger στην οφφ οδηγηση ????

Ειναι αρκετα ελαφρυτερο ???

Ειναι αρκετα ψηλοτερο ???

Ειναι αρκετα ευελικτο στα κλειστα κομματια ????

Εχει αρκετα καλλυτερες αναρτησεις για να μπορει να ανταποκριθει καλλυτερα στο χωμα ???

Τι διαδρομη μπορει να βγαλει καλλυτερα το αφρικα απο το Tiger και γιατι ????

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Aληθεια...... Τελικα τι καλλυτερο εχει το Africa απο το Tiger στην οφφ οδηγηση ????

Ειναι αρκετα ελαφρυτερο ???

Ειναι αρκετα ψηλοτερο ???

Ειναι αρκετα ευελικτο στα κλειστα κομματια ????

Εχει αρκετα καλλυτερες αναρτησεις για να μπορει να ανταποκριθει καλλυτερα στο χωμα ???

Τι διαδρομη μπορει να βγαλει καλλυτερα το αφρικα απο το Tiger και γιατι ????

έχεις προσπαθήσει να οδηγήσεις "τσολιάδικα" το tiger ρε man ;;

τουλάχιστον το Africa έχει και την κοιλιά του σκεπασμένη , άμα φας χοντρό τσαμπουκά με το tiger που είναι γδυτό από κάτω με τα ψυγεία λαδιού έξω , θα κλαις έξω από την Eliofil για κάνα χρόνο λέμε...

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    ....................

:a13:

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Tiger 1050!!!

Μήτσο ... κάτσε να ξηγηθώ.... επειδή εγώ τρώω μόνο τις πατάτες θα πω για πάρτη μου...

πας να μπερδέψεις πολλές κατηγορίες μαζί και θα τα κάνουμε πουτάνα ...

μέσα λοιπόν...

άμα είναι να καβαλάω την Africa και να οδηγώ με 160-180 και να μου δίνει την αίσθηση ότι πάω ζω - πεθαίνω δεν μου κάνει εμένα προσωπικά ... άμα είναι να προσπαθώ να προσποιηθώ ότι το on - off είναι ss , motard , διαστημόπλοιο, και στα φρένα να με πουλάει , άστο ...

Το ίδιο ισχύει και για τον τίγρη μόνο που του έχουν ρίξει τη "φρεσκαδούρα" ...

άμα είναι τώρα να πούμε για την γερμανίδα που μου πουλάνε το αρχαίο boxer σαν σήμα κατατεθέν μιας εταιρίας και δεν μπορούν να φτιάξουν ένα άλλο κινητήρα .... χέστο

Σε πρίζωσα καλά ;;

Ο ΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥ!!! ΘΑ ΜΕ ΣΚΑΣΕΤΕ!

ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΡΕ ΜΕ 180 ΜΟΥ ΛΕΣ?

Ακουσε νεε μου, εγω δεν είπα ποτε ότι με ενδιεφερε να πηγαίνω με 180 με το Αφρικα!
    Σαν κατι μερικους που λεγανε "το Αφρικα πιανει 200" κι εγω γελαγα! (Βασικα εκλαιγα στην αρχη γιατι νομιζα ότι είχε προβλημα το δικο μου αλλα μετα καταλαβα)!
    Επιπλέον στο κλειστό στροφιλίκι δεν πας με 160 αλλά με πολύ λιγότερα!
    Το βασικό είναι πόσο και πώς δουλεύεις τα φρένα στο Αφρικα! ΠΟΛΥ επίσης βασικό ρόλο παίζει η θεση του σωματος, οι σωστες πιεσεις στα λαστιχα και οι καταλληλες σχεσεις στο κιβωτιο!
    ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ, δεν κανω πλάκα και ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ!

Στην ευθεία πολλά SS μου ρίχνανε, λογικό, άμεσο και πολύ γκάζι, τί να σου κάνει η Αφρικανα?
    Εφτανε η στροφή όμως και τους πέρναγα είτε από εσωτερική, είτε από εξωτερικη!

Θα μου πείς ίσως να ετυχα σε κουλάδια!
    Χλωμό, γιατι όσες φορές μου έτυχε κάτι τέτοιο με όποιο άλλο μηχανάκι που απλώς ο οδηγός του είχε κάνει το χωματακι του, τα πράγματα δυσκόλευαν κάπως!

Μη το πάμε στα boxer και το GS τωρα γιατι απλώς ακόμα έχω πολλά περιθώρια να βελτιώσω σημεία στο συγκεκριμενο μηχανακι και τις οδηγικές μου ικανότητες πάνω σε αυτό!

Όταν (αν και κάποιος-γνωστός μας) είπε ότι έπαθε πλάκα από την άνοδό μου λόγω μηχανής και μόνο!

Εν κατακλείδι, το θέμα μας δεν είναι τo GS τωρα και ούτε η ζήλεια σας!

πως μπορω κσι ειμσι τοσο μεγαλόψυχος Θεε μου?

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Tiger 1050!!!

Να, πεταχτηκε και η "Αργω"

ΓΙΑ ΤΟ 955 ΜΙΛΑΜΕ!

ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ CBF TO 1000 ΠΟΥ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ Η TRIUMPH

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

τουλάχιστον το Africa έχει και την κοιλιά του σκεπασμένη , άμα φας χοντρό τσαμπουκά με το tiger που είναι γδυτό από κάτω με τα ψυγεία λαδιού έξω , θα κλαις έξω από την Eliofil για κάνα χρόνο λέμε...
    Δεν μπορω να καταλαβω....

Τι εννοεις τσολιαδικα ??? Πχ να πεσω με 50- 60 χιλμ με το καρτερ στο αρκετα εξογκομενο αγκωναρι ??????

Γιατι το να ακουμπησω με 3 χιλμ, δεν πιστευω οτι και το tiger θα παθει τιποτα ....

Η κανω λαθος ????

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k

κάτι ξέρει αυτός .....

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k

Να πω και γω...
    Η αληθεια είναι ότι κυκλοφορεί ένας ''αστικος μύθος'' ότι λέει, ένα SS κυνηγούσε ένα άφρικα στο Μπράλλο και δεν το έφτανε...
    Εσύ Χρήσο έχεις ακούσει κάτι σχετικό;
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

Παρόμοια θέματα

1. Africa 98,triumph tiger 98,bmw 650gs
    από lifecatcher στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 84
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2009, 11:53
  2. Gnorizete gia tiger 955i?
    από solman στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2004, 15:49
  3. για triumph tiger...
    από meatbeat στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2004, 09:20
  4. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 15:31