Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 20

Θέμα: ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ-ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ!

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ-ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ!

Συνημμένα αρχεία Συνημμένα αρχεία

DARK ELF!!!

Συνημμένα αρχεία Συνημμένα αρχεία

Νέο μέλος
    αυτα τα ααρχεια .shs με ποιο προγραμμα ανοιγουν??

..

pata kanonika panw sto proswrino pou leei kai tha sou anoiksei den nomizw oti xreiazetai kapoio sygekrimeno gia na anoiksei egw to exw ftiaksei mesa apo to microsoft word

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Με WinRar ανοίγουν αλλά δεν κατάλαβα τι θέλει να πει ο ποιητής.....
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Εγω πήγα ν' ανοίξω το 1ο αλλα κάπου στη μέση το 'κλεισα γιατί είμαι ευαίσθητο αγόρι και φοβάμαι.

Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    Εγω πήγα ν' ανοίξω το 1ο αλλα κάπου στη μέση το 'κλεισα γιατί είμαι ευαίσθητο αγόρι και φοβάμαι.

Κι εγώ φοβήθηκα αλλά το διάβασα,τι να κάνω!

(Πολύ σκοτάδι...πίσσα ρε παιδάκι μου σού λέω)
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Και 'γω στο ξενοδοχείο δε λεω, και μέσα σε σχεδόν απόλυτο σκότος περπατάω αν χρειαστεί, και περίεργους ήχους εχω ακούσει (αλλα εχω στο τέλος βρεί την πηγή τους ), και ωσπου να φτάσω στο γκαζόν έχει σηκωθεί ανεξήγητος αέρας και σταματαώ για να "δω τη διαφορετικότητα" και είμαι ok.

Αλλα αν κάθομαι να διαβάζω τέτοια ώρα τέτοιες ιστορίες...ασε γιατί το μυαλό παίζει τα πιο άσχημα παιχνίδια...
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Στα σοβαρά τώρα.....βρήκες τίποτα ενδιαφέρον σ' αυτά που διάβασες;:hypnotize
    moto perpetuo

hasta luego.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Στα σοβαρά τώρα.....βρήκες τίποτα ενδιαφέρον σ' αυτά που διάβασες;:hypnotize
    Ωπ...sorry Βαγγέλη σε ξέχασα.

Οπως είπα έκανα μια πεταχτή ανάγνωση ως τη μέση και μετά το 'κλείσα.

Εχω παίξει 1-2 adventure games στο υπολογιστή με σενάρια του H.P. Lovecraft που μου θυμίσαν κάτι τέτοιες φρικιαστικές καταστάσεις οπου μπερδεύεται η πραγματικότητα με τη φαντασία.

Ασε φοβάμαι σου λεω...
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

..

kalimeres sas paides! mono o sabre me katalave me auta pou egrapsa kai pou tou aresan.)

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ταπεινή προσωπική μου άποψη είναι οτι θες δουλειά. Έχεις μια καλή εξιστόρηση , αλλά του λείπουν περιγραφικά στοιχεία και μια καλή εισαγωγή. Οι εικόνες εξελίσσονται ασύνδετα και στο τέλος , το κείμενο τελειώνει πάρα πολύ απότομα , οχι όσον αφορά το θέμα της ιστορίας, αλλά στην αλληλουχία εικόνων και ανάγνωσης.

Μπαίνοντας στην διαδικασία να γράψεις κάτι το οποίο κινείται στην σφαίρα της φαντασίας αλλά αγγίζει ταυτόχρονα και την αρνητική διάθεση του αναγνώστη , ΠΡΕΠΕΙ, να το βάλεις στο κλίμα , δίνοντας την αίσθηση της ατμόσφαιρας και βάζοντας τον , νοητά μέσα στην ιστορία.

Διάβασε λίγο Steven King... νομίζω οτι δεν υπάρχει καλύτερος σε εξιστορήσεις θρίλερ.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Να το ανοιξω ή θα χεστω πανω μου και δεν θα μπορω να ξυσω μετα?

:)

gandalf se euxaristw gia tin gnwmi sou egw kuriws grafw poihsh gia na katalaveis diavazw pio polu edgar allan poe kai ekei kinoume kai genika oti exw mesa mou to vgazw sto xarti. na eisai kala pantws.

:))))))))))))))))))

kale niko min mou fovizeis ta paidia))))))))))))))))))kalimera sou pantws!!!aurio me to kalo tha exw to varaderaki

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/07/2007, 21:51
  2. ΑΝΟΡΘΩΤΗ ΙΣΤΟΡΙΕΣ..
    από Afrikaner στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2005, 13:11

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία