Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 87

Θέμα: Help! Provlima K7 1000

Επιτέλους Λύση!

Παιδιά πληροφοριακά να ξέρετε και για φίλους σας το πρόβλημα μου λύθηκε το οποίο ήταν ο συναγερμός.Ο τύπος που ονομάζεται μηχανικός δε ξέρω τι έκανε όταν τον έβαζε έγινε κάτι λάθος και μπλόκαρε το ρεύμα της μηχανής.Όποιος θέλει να μάθει ποίος είναι δεν έχω πρόβλημα να τον δώσω.Είναι στην Αθήνα...Με την ευκαιρία να ρωτήσω πώσ θα βγάλω τα αυτοκόλλητα προειδοποίησης που έχει?Έβγαλα το ένα με πιστολάκι αλλά μου άφησε κόλλα.τωρα πως τηυ βγάζουν?

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

http://www.youtube.com/watch?v=vw803WqH3wk
    Thanks!

Re: Επιτέλους Λύση!

Αρχικά δημιουργήθηκε από jackal K7
    Παιδιά πληροφοριακά να ξέρετε και για φίλους σας το πρόβλημα μου λύθηκε το οποίο ήταν ο συναγερμός.Ο τύπος που ονομάζεται μηχανικός δε ξέρω τι έκανε όταν τον έβαζε έγινε κάτι λάθος και μπλόκαρε το ρεύμα της μηχανής.Όποιος θέλει να μάθει ποίος είναι δεν έχω πρόβλημα να τον δώσω.Είναι στην Αθήνα...Με την ευκαιρία να ρωτήσω πώσ θα βγάλω τα αυτοκόλλητα προειδοποίησης που έχει?Έβγαλα το ένα με πιστολάκι αλλά μου άφησε κόλλα.τωρα πως τηυ βγάζουν?

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

http://www.youtube.com/watch?v=vw803WqH3wk
    Thanks!
    Αλλη φορα να ξες συναγερμο τις suzuki

O οποίος ποιος είναι για να το ψάξω γιατι έβαλα της ΜΕΤΑ και τωρα λένε να μου βάλουν της Spyball.Εσυ για ποιόν λες?

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: Επιτέλους Λύση!

μου άφησε κόλλα.τωρα πως τηυ βγάζουν?
    Ρίξε WD-40 και σκούπισε.

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

O οποίος ποιος είναι για να το ψάξω γιατι έβαλα της ΜΕΤΑ και τωρα λένε να μου βάλουν της Spyball.Εσυ για ποιόν λες?
    Ο ΜΕΤΑ θεωρείται top συναγερμός. Το πρόβλημα πιθανόν να ωφείλεται σε λάθος τοποθέτηση.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

το ξέρω srx6 γι'αυτο και τον έβαλα.Τελος πάντων τωρα το μηχανάκι γαμάει και αυτο με ενδιαφέρει.Το WD-40 είναι είδος λιπαντικού.Σίγουρα δε θα μου ξεθωριάσει κανα χρώμα?Και λες να κάνω και τ'αλλα έτσι?
    Thanks!

το ξέρω srx6 γι'αυτο και τον έβαλα.Τελος πάντων τωρα το μηχανάκι γαμάει και αυτο με ενδιαφέρει.Το WD-40 είναι είδος λιπαντικού.Σίγουρα δε θα μου ξεθωριάσει κανα χρώμα?Και λες να κάνω και τ'αλλα έτσι?
    Thanks!
    Δεν θα έχεις πρόβλημα. Ετσι έβγαλα και τα δικά μου απ΄το ντεπόζιτο. Καθαρίζει και τζάμι τις ζάντες

Το Κ καλά κάνει και γαμεί. Μην το αφήσεις χωρίς συναγερμό. Ο ΜΕΤΑ που έχω είναι απροβληματιστος και προφανώς στην τοποθέτηση έγινε πατάτα.
    Ρώτα τον αντιπρόσωπο του ΜΕΤΑ για το πρόβλημα. Στο άλλο μηχανάκι μου που έχω Spyball, κάθε τρεις και λίγο κάνει reset μόνος του και δεν οπλίζει.
    Εχω μάθει όλη την διαδικασία ρύθμισης απ΄έξω τόσες φορές που το έχω κάνει.

SRX6 & Tuono Rulezzz

Thanks!
    Πανε στι suzuki και ζητα το γνησιο τις suzuki πιστευο ειναι καλυτερο απο ολα... γνωμη μου.

Oso gia ta αυτοκολλητα βαζεις λιγο βενζινα απο πανω τους και μετα βγενει πολυ ευκολα και δεν αφηνει ουτε κολλα ουτε τπτ

Μιας και έχεις κάποια ιδέα να σε ρωτήσω.το συναγερμό το βάζουν πάνω απο το immobilizer της μηχανής.Δηλαδή εγω για να μπορέσω να το βάλω μπροστά έπρεπε να αφοπλίσω και μετα μου έδινε ρεύμα για ανάφλεξη.Ποιά είναι η σωστή τοποθέτηση?Να λειτοθργεί μόνο σαν αντικραδασμικός?

Μιας και έχεις κάποια ιδέα να σε ρωτήσω.το συναγερμό το βάζουν πάνω απο το immobilizer της μηχανής.Δηλαδή εγω για να μπορέσω να το βάλω μπροστά έπρεπε να αφοπλίσω και μετα μου έδινε ρεύμα για ανάφλεξη.Ποιά είναι η σωστή τοποθέτηση?Να λειτοθργεί μόνο σαν αντικραδασμικός?
    Εξαρτάται απ΄την τοποθέτηση. Στο δικό μου δεν έχω το immobilizer του συναγερμού, καθώς έχει το δικό της η μηχανή. Εχω δεί όμως να έχουν αφήσει και τα 2 immobilizer.
    Τι εννοέις να αφοπλίσεις; Εννοείται πως πρέπει πρώτα να αφοπλίσεις.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Στο άλλο μηχανάκι μου που έχω Spyball, κάθε τρεις και λίγο κάνει reset μόνος του και δεν οπλίζει.
    πες μου τωρα οτι εχεις βαλει συναγερμο στο σκουτερ....:rotflmao:

jackal καλες βολτες....
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    πες μου τωρα οτι εχεις βαλει συναγερμο στο σκουτερ....:rotflmao:

jackal καλες βολτες....
    Γιατί να μην βάλω ρε FMX; Εξω το αφήνω.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Γιατί να μην βάλω ρε FMX; Εξω το αφήνω.
    Λιγα με το ΦΜΞ εσυ γιατι θα γινουμε μπίλιες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ban 'em all

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    Λιγα με το ΦΜΞ εσυ γιατι θα γινουμε μπίλιες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    spam off

Ετσι και πάρει ο rein FMX θα τον μουτζώνουν μέχρι και οι γλάροι στον Πειραιά :rotflmao: :rotflmao:

spam off
    SRX6 & Tuono Rulezzz

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Μα δεν θα μεινει μαμά, θα μπει ολη η ανατολίτικη σκέψη περι ροής ζέν και Τσί.....

βαλε και τις ειδικές συνθηκες της γουβας του Βάβουλα καταλαβαινεις 0.67 Ατμόσφαιρες :rotflmao:
    Ban 'em all

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βελτίωση GSXR K7 1000 από τον οίκο Harris
    από DrIoannis στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2007, 17:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας