Μας το ριχνει ξωφαλτσα οτι θα παρει το pegaso, λες και δεν ξερουμε οτι σε λιγες μερες θα ανοιξει νεο θρεντ με τα καλοριζικα για το VERSYS
Aντε με γεια
![]()
Μας το ριχνει ξωφαλτσα οτι θα παρει το pegaso, λες και δεν ξερουμε οτι σε λιγες μερες θα ανοιξει νεο θρεντ με τα καλοριζικα για το VERSYS
Aντε με γεια
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Είναι λίγο περίεργο, καθώς κάποια είναι πολύ φθηνά και κάποια περιέργως ακριβά. Σού βάζω τις τιμές για να πάρεις μια ιδέα. Αφορούν Tuono 06
Εξάτμιση δεξιά 460?
αντίβαρο τιμονιού 12?
Μαρσπιέ 25?
Καρίνα δεξιά 70?
Ουρά πίσω βαμμένη 190?
Φανάρι πίσω 148? (κουφά ακριβό)
Κάλυμμα δοχείου νερού 32?
φλάς πίσω (ολόκληρο) 20?
Ψυγείο Νερού 301? (φθηνό)
Φτερό εμπρός 128?
Πεντάλ φρένου ρυθμιζ. 35?
Αυτές είναι τιμές που πήρα πριν 2 μήνες και αφορούσαν το δικό μου και ένός φίλου που του το έριξε κάτω οδηγός αυτοκινήτου καθώς ξεπάρκαρε.
Στο scooter μου το πλαϊνό καπάκι (μεγάλο κομμάτι απ΄το πόδι ως την ουρά) που είχα ρωτήσει πέρυσι καθώς είχε γρατζουνιστεί είχε 85? έτοιμο βαμμένο.
Αντίστοιχα πανάκριβο είναι το ντεπόζιτο του Tuono (πλαστικό) που στοιχίζει 1480?......![]()
Πόσο κάνει το τεπόζιτο????? :hypnotize![]()
![]()
Αμαν τι ειναι τούτο πάλι !!!!! Δεν μου το είπες αυτό!!!
(για σύγκριση Hornet 900 μεταλλικό τεπόζιτο κάπου 550 Ευρω βαμμένο με μεταλλικό χρώμα και με τα αυτοκόλλητα)
Ασχετο ίσως αλλά εχω μάθει εκ των εσω οτι ολοι οι δυσαρεστημένοι υπάλληλοι της Piaggio που ειχαν φύγει κι ειχαν πάει στην Aprilia, τωρα πάνε πάλι πίσω. Αυτο τωρα ειναι καλό η θα τους περιμένουν στη γωνία ?
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Για σύγκριση το μπροστινό Ohlins του Factory (mille/tuono) κάνει 2.500? και για το Honda 954 πχ 3.300? ....Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Πόσο κάνει το τεπόζιτο????? :hypnotize![]()
![]()
Αμαν τι ειναι τούτο πάλι !!!!! Δεν μου το είπες αυτό!!!
(για σύγκριση Hornet 900 μεταλλικό τεπόζιτο κάπου 550 Ευρω βαμμένο με μεταλλικό χρώμα και με τα αυτοκόλλητα)
Ασχετο ίσως αλλά εχω μάθει εκ των εσω οτι ολοι οι δυσαρεστημένοι υπάλληλοι της Piaggio που ειχαν φύγει κι ειχαν πάει στην Aprilia, τωρα πάνε πάλι πίσω. Αυτο τωρα ειναι καλό η θα τους περιμένουν στη γωνία ?
Το ντεπόζιτο είναι εξωφρενικά ακριβό και δεν ξέρω γιατί. Αν στο καλύπτει ασφάλεια το παίρνεις απο δώ, αλλιώς μέσω internet έρχεται πιο φτηνά (800? από Βέλγιο). Στα + του ότι δεν βουλιάζει αν χτυπηθεί, και δεν θα σκουριάσει... :rotflmao:
Στο spam σου απαντώ.
Εσύ λες να είναι για καλό? Η aprilia μαγαζί τους είναι πλέον. Δεν επέστρεψαν οικειοθελώς. Τους έστειλαν στη μαμά για τα περαιτέρω...
Όταν δούλευα στην Εργασίας είχαν έρθει κάποιοι δυσαρεστημένοι απ΄την Eurobank. Μετά από λίγο καιρό βρέθηκαν στην Eurobank-Ergasias. Την εξέλιξη την φαντάζεσαι.
Τους άνοιγαν μια φορά την εβδομάδα τα γραφεία για να τους δώσουν νερό......
![]()
περιμενε μεχρι το σεπτεμβριο που θα παρουσιαστει το νεο ΤΑ,που θα κανει ολα τα αλλα στη κατηγορια του, να φαινονται μπρικια![]()
Αφου θα ειναι το βαρυτερο, το αργοτερο, το πιο ασχημο, και το πιο αψυχο, πως θα κανει ολα τα αλλα μπρικια?Αρχικά δημιουργήθηκε από Aero
περιμενε μεχρι το σεπτεμβριο που θα παρουσιαστει το νεο ΤΑ,που θα κανει ολα τα αλλα στη κατηγορια του, να φαινονται μπρικια![]()
Θα ειναι εκεινο κατσαρολα?
αυτό ακριβώς, εκφράζω την ανυσηχία μου ή την δυσαρέσκιά μου με στόχο να την ξεπεράσωΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
λες οτι κατι ειναι "απαράδεκτο" και μετα θες να σε πείσουμε να το παρεις?
η αλήθεια είναι οτι αυτό το περίμενα ως την πρώτη πρώτη απάντησηΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
τα Kawasaki μαμανε BTW
πρέπει να είσαι πολύ τυχερός με τις γκόμενές σου ... ή πολύ άτυχος :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ουτε οι γκομενες δε κανουν ετσι!
κοντά είσαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Μας το ριχνει ξωφαλτσα οτι θα παρει το pegaso, λες και δεν ξερουμε οτι σε λιγες μερες θα ανοιξει νεο θρεντ με τα καλοριζικα για το VERSYS![]()
εύστοχα σχόλια και των 2 θα έλεγα - αλλά δε με βοηθάτε και πολύ...![]()
NeLSoN
όσα παρέθεσα τα πήρα απο το aprilia-bikers... όλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
τρομακτικά? υπερβάλεις λίγο... Είμαι κάτοχος pegaso trail, και μπαίνω και στο apriliabikers.gr
ίσως υπερβάλω, όπως ίσως υπερβάλουν στο aprilia-bikers σχετικά με τη δυσκολία ρύθμισης CO...
όσο για το κατα πόσο είναι τρομακτικά, το λέω με την έννοια ότι η μηχανή είναι το μοναδικό μου μέσο μεταφοράς και δεν έχω την άνεση ή και την διάθεση αν θέλεις αφενός να τρέχω συνέχεια, αφετέρου να τη στερούμαι ενώ κάθεται σε ένα συνεργείο...
στην οικογένεια έχουν περάσει μηχανές : yamaha, bmw, honda, suzuki
ακόμα και για το yamaha που είναι ένα στρογγυλοφάναρο DT250 (δε θυμάμαι χρονολογία) δε βάζω άγχος και βρίσκω ανταλλακτικά (όσα χρειάζονται - μόνο ένα πλαϊνό πλαστικό δεν έβρισκα αλλά ήμουν τυχερός και το βρήκα στο δρόμο έξω απο το 401!!!)
οπότε ίσως είμαι λίγο κακομαθημένος σε αυτά τα θέματα...
NeLSoN
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Aero
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
V5 θα ειναι ??
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σ'ευχαριστώ φίλε μουΑρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Σού βάζω τις τιμές για να πάρεις μια ιδέα.
NeLSoN
κοιτα ειμαι λιγο αποτομος ειναι η αληθεια..Αρχικά δημιουργήθηκε από nelson
...
μαη ποιντ ιζ ΠAΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΜΗ ΡΩΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ γιατι ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΕΞΠΕΡ" ΚΑΙ "ΑΝΤΙΚΟΙΜΕΝΙΚΟΙ"...
ολα τα μηχανακια που κοιτας, ειναι μια χαρα... μην ακους κανενα παρα μονο τη καρδια σου ...
οταν πηρα το Ζ1000 μου κανενας δε το ειχε στο φορουμ και ουτε μια στιγμη δε σκεφτικα "αραγε κανω σωστα???"....
ακουσα τη καρδια μου... πηγα το εκλεισα και μετα απο 3 χρονια μπορω να σου πω οτι ηταν απο τις καλυτερες επιλογες που εκανα στη ζωη μου. γιατι? γιατι ηξερα τι ηθελα!![]()
φίλε μου, δεν έχω ακούσει κάτι επίσημα περί νέου ΤΑ, αλλά και έτσι να 'ναι δε θα έπαιρνα ποτέ μηχανή με το που παρουσιάζεται - θα περίμενα μερικούς μήνες πρώτα αλλά τώρα δεν είμαι διατεθειμένος να περιμένω καθόλου. Τέλη του μήνα θέλω να έχω τη καινούρια...Αρχικά δημιουργήθηκε από Aero
NeLSoN
όχι δε σε κόβω για απότομο - να κάνουμε και λίγο χαβαλέ ρε IDI...Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
κοιτα ειμαι λιγο αποτομος ειναι η αληθεια..
μαη ποιντ ιζ ΠAΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΜΗ ΡΩΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ γιατι ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΕΞΠΕΡ" ΚΑΙ "ΑΝΤΙΚΟΙΜΕΝΙΚΟΙ"...
ολα τα μηχανακια που κοιτας, ειναι μια χαρα... μην ακους κανενα παρα μονο τη καρδια σου ...
οταν πηρα το Ζ1000 μου κανενας δε το ειχε στο φορουμ και ουτε μια στιγμη δε σκεφτικα "αραγε κανω σωστα???"....
ακουσα τη καρδια μου... πηγα το εκλεισα και μετα απο 3 χρονια μπορω να σου πω οτι ηταν απο τις καλυτερες επιλογες που εκανα στη ζωη μου. γιατι? γιατι ηξερα τι ηθελα!![]()
νομίζω οτι η διαδικασία επιλογής της μηχανής είναι το μισό (ας μη διαφωνήσουμε στα ποσοστά) της αγοράς της!
δεν υπάρχει περίπτωση που δε θα "άκουγα τη καρδιά μου" (μίξη διαφημίσεων sprite και cutty shark - σωστός ; ) - στη προκειμένη περίπτωση η καρδιά μου είναι που αποκλείει π.χ τα V-Strom, XT κλπ κλπ.
Απλά δε θα πάρω μια απόφαση απο καρδίας όταν αυτή συνηγορεί σε παραπάνω απο μια επιλογές!!! ε ; συμφωνείς ;
να σε ρωτήσω με την ευκαιρία 2 πραγματάκια...
- η αντιπρωσοπεία kawa είναι ok ;
- τι μπουφάν και τι κάλτσες να πάρω αν πάρω kawa ;:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
NeLSoN
-οχι δεν ειναι οκ. για να κυριολεκτουμε ειναι οσο ΟΚ ειναι OΛΟΙ οι αντιπρωσοποι (πλην Yamaha)...Αρχικά δημιουργήθηκε από nelson
να σε ρωτήσω με την ευκαιρία 2 πραγματάκια...
- η αντιπρωσοπεία kawa είναι ok ;
- τι μπουφάν και τι κάλτσες να πάρω αν πάρω kawa ;:rotflmao:
![]()
-οχι dainese! ...αυτο μονο και τελος! ...![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
κοιτα ειμαι λιγο αποτομος ειναι η αληθεια..
Θα συμφωνησω με τον συντροφο idi
Παρε αυτο που σου κανει κλικ οταν το βλεπεις
Αυτο που οταν περναει απο διπλα σου γυρνας στην κοπελα σου και της λες ''ΚΟΙΤΑ ΚΟΙΤΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ, ΚΟΙΤΑ ΓΑΜΩΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΦΤΟΥ ΕΦΥΓΕ :hypnotize )
Ακομα και καποιο γρηγοροτερο/καλυτερο να σε πεισουν να παρεις, θα το μετανιvσεις αργα η γρηγορα