Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 55

Θέμα: Συνειδητοποιημένος πολίτης (ρουφ)

Παλαιό μέλος

Συνειδητοποιημένος πολίτης (ρουφ)

Σήμερα το μεσημέρι επιστρέφοντας από δουλείες στο κέντρο εντόπισα παράνομα σταθμευμένο ΙΧ αυτοκίνητο στη συμβολή 3 οδών στη γειτονιά μου, σε σημείο που συχνότατα λειτουργεί σαν άτυπος χώρος στάθμευσης επειδή είναι αρκετά πλατύ. Προφανώς είχαν σταθμέυσει και άλλα οχήματα πιο κοντά το πεζοδρόμιο και έφυγαν, με αποτέλεσμα το παράνομα σταθμευμένο όχημα να μοιάζει παρατημένο στη μέση του δρόμου και πολύ επικίνδυνο για τους διερχόμενους, γιατί μπορεί όλοι να είμαστε συνηθισμένοι να βρίσκουμε παρκαρισμένα στις γωνίες και να δυσκολεύουν την ορατότητα, αλλά δεν περιμένεις να βρεις αμάξι να ξεφυτρώνει στη μέση του δρόμου. Μάλιστα διερχόμενος κινδύνευσα να συγκρουστώ με άυτοκίνητο από άλλη κατεύθυνση επειδή ήμουν αναγκασμένος να κάνω ελλιγμό μπαίνοντας ουσιαστικά για μερικά μέτρα ανάποδα στο δρόμο από όπου ερχόταν κανονικά ο άλλος για να παρακάμψω το παρκαρισμένο. Χωρίς πολλή σκέψη ειδοποίησα το 100 αναφέροντας την τοποθεσία και τον αρ. κυκλοφορίας του παράνομα, αποφεύγοντας να δώσω δικά μου στοιχεία για ευνόητους λόγους. Μετά από 10-15 λεπτά έφτασε ένα περιπολικό και σημείωσαν στοιχεία του παραβάτη, πρέπει να έβγαλαν και πινακίδες. Το όχημα όμως δεν απομακρύνθηκε ακόμα, μάλιστα ήρθαν να του κάνουν παρέα κι άλλα δίπλα .

Σε τελική ανάλυση δεν είμαι ακριβώς ικανοποιημένος από την εξέλιξη, θαα προτιμούσα να έφευγε το ενοχλητικό όχημα και ας του χαρίζανε την κλήση, πιστεύω πάντος ότι τέτοιες προκλητικές και επικίνδυνες καταστάσεις δεν πρέπει να περνάνε αβλεπί.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    δηλαδη αυτη τη στιγμη υπαρχει μια σειρα με σταθμευμενα αυτοκινητα μεστην μεση εκ των οποιων το ενα εχει κληση...

μια ιδεα ειναι να τους ξαναπερνες κ για τα αλλα αυτοκινητα...

αλλα...αν ενα αυτοκινητο ειναι σταθευμενο μεστην μεση του δρομου ...του κοβουν κληση ??

δεν το παιρνει ο γερανος??

γιατι το θεμα ειναι προφανως να μην προκαλεσει καποιο ατυχημα ...και προς γνωση κ συμμορφωση βεβαια...
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Π@ΥΤΑΝΑ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ Το avatar του/της S705
    και εγω μαζι σου, καλα εκανεσ και καλεσες το 100.
    στην περ`ιοχη μου (ν. Σμυρνη) γινετε συχνα το εξες

σε δρομο με δυο λουριδες ανα ρευμα ,μπροστα απο εκκλισια και 10 μετρα απο φαναρι (ενα για πορεια ευθια και ενα για στροφη αριστερα )παρκαρουν μπροστα απο την εκκλισια.ετσι οκλινουν την μια λοριδα και οσοι θελουν να πανε ευθεια περιμενουν να αναψει το φαναρι για αριστερα!!!!
    τρελεσ ουρεσ με μικος πανω απο 20 μετρα,κορνες και χαμος.
    παντα καλω το 100.

το κανω γιατι απλα δεν γουσταρω την νοοτροποια ΄΄σοπα μωρε και τι εγινα που παρκαρα παρανομα΄΄. ελπιζω με αυτον τον τροπο να βαλουν μυαλο οι καφροι των δρομων
    Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
    ....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
    ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
    και εγω μαζι σου, καλα εκανεσ και καλεσες το 100.
    στην περ`ιοχη μου (ν. Σμυρνη) γινετε συχνα το εξες

σε δρομο με δυο λουριδες ανα ρευμα ,μπροστα απο εκκλισια και 10 μετρα απο φαναρι (ενα για πορεια ευθια και ενα για στροφη αριστερα )παρκαρουν μπροστα απο την εκκλισια.ετσι οκλινουν την μια λοριδα και οσοι θελουν να πανε ευθεια περιμενουν να αναψει το φαναρι για αριστερα!!!!
    τρελεσ ουρεσ με μικος πανω απο 20 μετρα,κορνες και χαμος.
    παντα καλω το 100.

το κανω γιατι απλα δεν γουσταρω την νοοτροποια ΄΄σοπα μωρε και τι εγινα που παρκαρα παρανομα΄΄. ελπιζω με αυτον τον τροπο να βαλουν μυαλο οι καφροι των δρομων
    εστω..κ το καλεις το 100 ..
    τι κανουν ? κοβουν κλησεις ??
    το θεμα ειναι να το παρουν το οχημα για να ξεφρακαρει ο δρομος...
    ψιλο τεμπελια μου φαινεται το θεμα..

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    δηλαδη αυτη τη στιγμη υπαρχει μια σειρα με σταθμευμενα αυτοκινητα μεστην μεση εκ των οποιων το ενα εχει κληση...

μια ιδεα ειναι να τους ξαναπερνες κ για τα αλλα αυτοκινητα...

αλλα...αν ενα αυτοκινητο ειναι σταθευμενο μεστην μεση του δρομου ...του κοβουν κληση ??

δεν το παιρνει ο γερανος??

γιατι το θεμα ειναι προφανως να μην προκαλεσει καποιο ατυχημα ...και προς γνωση κ συμμορφωση βεβαια...
    Όταν ειδοποίησα ήταν μόνο αυτό μες τη μέση. Κι εγώ περίμενα να το απομακρύνουν, ήταν και δύσκολη ώρα όμως, Σάββατο μεσημέρι... δημόσια υπηρεσία είναι και η αστυνομία

Τώρα δεν υπάρχει πλέον, μάλλον έφυγε... οικειοθελώς. Σημειωτέον ότι μένω σε αδιέξοδο και όταν μπλοκάρει ο δρόμος από τα παρκαρισμένα στο κόμβο δεν μπορεί να ανέβει το απορρυματοφόρο να πάρει τα σκουπίδια

ΞΗΛΩΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!

ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΙ γιατι οκ..οι δημοσιες υπηρεσιες μας γραφουν στα .....παλια τους υποδυματα...
    κ μαγκια τους στην τελικη αφου μπορουν...

αυτο που με εξοργιζει ειναι οτι ΥΠΗΡΕΣΙΕς ΔΗΜΟΣΙΟΥ Κ ΑΝ εγω σαν πολιτης δεν ειμαι ικανοποιημενος .δεν εχω που να αποτανθω...

αλλα θα μου πεις...

το ποστ μιλαει για γαιδουρια που παρκαρουν οπου θελουν...

επιθεωρηση ...δελφιναριο εχουμε καταντησει...

συγχιστηκα παλι...

Παλαιό μέλος
    Ξεκίνησε κάποτε μια ωραία πρωτοβουλία μια παρέα από τη Θεσσαλονίκη... κολλώντας κάτι πορτοκαλί αυτοκόλλητα με ένα... γαιδούρι πάνω σε - προκλητικα - παράνομα παρκαρισμένα (στροφές, διαβάσεις, ράμπες αναπήρων κ.α.). Στην Αθήνα δεν έχω προσέξει κανένα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
    Ξεκίνησε κάποτε μια ωραία πρωτοβουλία μια παρέα από τη Θεσσαλονίκη... κολλώντας κάτι πορτοκαλί αυτοκόλλητα με ένα... γαιδούρι πάνω σε - προκλητικα - παράνομα παρκαρισμένα (στροφές, διαβάσεις, ράμπες αναπήρων κ.α.). Στην Αθήνα δεν έχω προσέξει κανένα.
    καπου πρεπει να το εχει παρει το ματι μου
    ..

ειναι ενας στην γειτονια με ενα Jimmy ...εχει καταστρεψει το ξυλινο καγκελακι στο παρκακι διπλα..με εχει κλεισει 2-3 φορες , αφηνει το αυτοκινητο του 2-3 μερες πανω στο πεζοδρομιο ακριβως πανω στην πορτα του σπιτιου..με το ζορι μπαινουμε..

μια μερα με εχει κλεισει...
    ρωταω το συνεργειο διπλα που μενει και ..

ντριιιιιιιιιν...κουδουνακι..." με εχεις κλεισει..κατεβα"

βασικα εβγαινα με λιγη προσπαθεια..κ να τον ακουμπουσα...δεν με ενοχλουσε..
    αλλα ηθελα να του τη σπασω..

και του την εσπασα..
    ηταν τοσο φτιαγμενος!!

οχι οτι πηρε χαμπαρι κατι ...

airamhag,θυμισε το μου οταν ερθω απο το σπιτι
    ...εχω να παρω κατι πραγματακια μαζι μου...
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
    airamhag,θυμισε το μου οταν ερθω απο το σπιτι
    ...εχω να παρω κατι πραγματακια μαζι μου...

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
    www.streetpanthers.gr

Έχει μπει και εδώ παλιότερα σχετικό thread

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	sticker-3 [800x600].jpg 
Προβολές:	674 
Μέγεθος:	49,5 KB 
ID:	95777
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    www.streetpanthers.gr

Έχει μπει και εδώ παλιότερα σχετικό thread
    Ναι αυτό εννοούσα. Thanks for the tip

desmoriders.gr κρίμα!!! Το avatar του/της nikos33ath
    μπορούμε να τα τυπώσουμε και εμεις οι χαμουτζήδες?
    Να τα εχουμε μαζι μας,και να τα κολλάμε σε κάθε @@παρα!!!!
    Ενας αντιστοιχος γαιδαρος,ειχε κλεισει το γκαραζ που εβαζα την μηχανη!Παρασκευη βραδυ,εφυγε Σαββατο πρωι!
    Φωναξα αστυνομια,του εκοψε κληση!
    Θα προτιμούσα να ειχε ερθει γερανος,και ας μην πληρωνε μία σε κληση!
    Αρκει να ετρεχε να το παρει πισω!Μόνο η ταλαιπωρια θα μου εφτανε,ισως την εςπομενη να το σκεφτόταν περισσοτερο,πριν κλεισει μεσα 4 μηχανες και 6 αυτοκινητα για πολλες ωρες!

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Εγώ περιμένω να δω πότε οι κάθε τύπου panthers θα τυπώσουν αυτοκόλλητα για
    - Τα πεζοδρόμια που δεν υπάρχουν σε περιοχές όπου η ρυμοτομία είναι ακόμα αυτή του 50, δηλαδή *δεν υπάρχει* γιατί τότε οι περιοχές που ΄σημερα είναι Δήμοι, ήταν χωράφια και βοσκότοποι που σιγά σιγά χτίστηκαν χωρίς κτηματολόγιο και πολεοδομικό σχεδιασμό.
    - Τα πεζοδρόμια που εχουν ράμπες, αλλά δεν έχουν πλάτος για καρότσι.
    - Τα πεζοδρόμια που έχουν πλάτος ούτε μισό μέτρο, δίπλα σε κύριους δρόμους (π.χ. Σόλωνος!)
    - Τα πεζοδρόμια που πληρώνουμε ΧΡΥΣΑ για να έχουν διαδρόμους για τυφλούς, αλλα έχουν και "άδειες" από τους δήμους για τραπεζοκαθίσματα.
    - Τα πεζοδρόμια που έχουν τόσες πινακίδες σήμανσης ενώ είναι στενά, που δε χωράνε ούτε οι αρτημελείς να περάσουν.
    - Τα πεζοδρόμια που δεν υπάρχουν καν και περπατάμε στο δρόμο.
    - Τα πεζοδρόμια που από τη μια έχουν ράμπα, κι από την άλλη τίποτα ή ...τοίχο!
    - Τα πεζοδρόμια που είναι διαλυμένα/σπασμένα.
    - Τα πεζοδρόμια που εδώ και χρόνια έχουν καταλάβει κάθε λογής επιχειρήσεις (μάντρες μεταχειρισμένων, λαστιχάδες και συνεργειάδες, αποθήκες και εστιατόρια, ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ-supermarket, μανάβηδες και μπακάλιδες κοκ).
    - Τα πεζοδρόμια που "με άδεια" κλείνουν λόγω οικοδομικών εργασιών.
    - Τα πεζοδρόμια που έχουν γίνει χώροι για μπάζα, ή απλώς σκουπιδότοποι γιατί οι κάδοι είναι λίγοι οι χαλασμένοι.
    - Τα πεζοδρόμια που καταλαμβάνουν ακόμα και οι ίδιες αρχές του κράτους (ασστυνομικά τμήματα, σταθμοί πυροσβεστικής, δήμοι κλπ) για parking.

Η ΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!

Είναι ελάχιστες οι περιοχές της Αθήνας, και μιλάμε για λίγα οικοδομικά τετράγωνα μόνο, όπου ως πεζός μπορείς να πας από το Α στο Β (πεζός) με ασφάλεια. ΓΙΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ!!! Ακόμα και σε μη διαλυμένα πεζοδρόμια, έχουμε τότες κακοτεχνίες που κι αυτά πάνε στράφι (π.χ. κατηφορικά και όχι με σκαλιά - άντε περπάτα εκεί με βροχή).

Οπότε αν έχετε πρόβλημα αποκλειστικά και μόνο με ΙΧ και μοτο, τότε μάλλον ζούμε σε άλλη πόλη και δε το έχω καταλάβει. Εμένα, ως πεζό, 9 στις 10 με ζημιώνει και με θέτει σε κίνδυνο η απουσία της υποδομής και όχι τα παραρκαρισμένα. Υπερβάλλω;

ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ *ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ* ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ, ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙ. (ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ!)

Καλέστε το 100! Γράψτε επιστολές! Ο μόνος και σωστός τρόπος. Γερανοί δεν υπάρχουν, ούτε χώροι για να μεταφερθούν ΙΧ υπάρχουν (αν υπηρχαν γερανοί), ούτε δρόμοι υπάρχουν για να πηγαινοέρχονται γερανοί. Το 100 θα γράψει μια κλήση που πιθανώς θα σβηστεί, αλλά μόνο έτσι η κατάσταση που μας πνίγει θα γίνει κάααααααααααποτε πολιτικό θέμα για να ασχοληθεί και ο νομοθέτης (ο βουλευτής σας για όσους δεν κατάλαβαν).

(Και όποιος έχει χρόνο και κουράγιο, ας πάρει το 100 να καταγράψει ΟΛΟΥΣ όσους είναι παράνομα και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ σταθμευμένοι στη Λ. Συγγρού (ύψος Ν. Σμυρνης και Καλλιθεας), όπου γίνεται της κακομοίρας, και πλέον καταλαμβάνουν ΚΑΙ τη λωρίδα εξόδου-εισόδου, και την δεξιά λωρίδα!)
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κώστα Πολίτης - συνέντευξη
    από DimST στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2011, 10:23
  2. ρουφ ή οχι?
    από ktm640lc4 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2006, 17:09