Σήμερα το μεσημέρι επιστρέφοντας από δουλείες στο κέντρο εντόπισα παράνομα σταθμευμένο ΙΧ αυτοκίνητο στη συμβολή 3 οδών στη γειτονιά μου, σε σημείο που συχνότατα λειτουργεί σαν άτυπος χώρος στάθμευσης επειδή είναι αρκετά πλατύ. Προφανώς είχαν σταθμέυσει και άλλα οχήματα πιο κοντά το πεζοδρόμιο και έφυγαν, με αποτέλεσμα το παράνομα σταθμευμένο όχημα να μοιάζει παρατημένο στη μέση του δρόμου και πολύ επικίνδυνο για τους διερχόμενους, γιατί μπορεί όλοι να είμαστε συνηθισμένοι να βρίσκουμε παρκαρισμένα στις γωνίες και να δυσκολεύουν την ορατότητα, αλλά δεν περιμένεις να βρεις αμάξι να ξεφυτρώνει στη μέση του δρόμου. Μάλιστα διερχόμενος κινδύνευσα να συγκρουστώ με άυτοκίνητο από άλλη κατεύθυνση επειδή ήμουν αναγκασμένος να κάνω ελλιγμό μπαίνοντας ουσιαστικά για μερικά μέτρα ανάποδα στο δρόμο από όπου ερχόταν κανονικά ο άλλος για να παρακάμψω το παρκαρισμένο. Χωρίς πολλή σκέψη ειδοποίησα το 100 αναφέροντας την τοποθεσία και τον αρ. κυκλοφορίας του παράνομα, αποφεύγοντας να δώσω δικά μου στοιχεία για ευνόητους λόγους. Μετά από 10-15 λεπτά έφτασε ένα περιπολικό και σημείωσαν στοιχεία του παραβάτη, πρέπει να έβγαλαν και πινακίδες. Το όχημα όμως δεν απομακρύνθηκε ακόμα, μάλιστα ήρθαν να του κάνουν παρέα κι άλλα δίπλα.
Σε τελική ανάλυση δεν είμαι ακριβώς ικανοποιημένος από την εξέλιξη, θαα προτιμούσα να έφευγε το ενοχλητικό όχημα και ας του χαρίζανε την κλήση, πιστεύω πάντος ότι τέτοιες προκλητικές και επικίνδυνες καταστάσεις δεν πρέπει να περνάνε αβλεπί.